Fulgore Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Που κολλαει αυτο που λες με αυτο που γραφω εγω?Εγραψα πουθενα οτι το Detroid εχει κακα γραφικα και οπτικο τομεα? Το οτι για αλλη μια φορα το θεμα ενος παιχνιδιου (το οποιο μαλιστα ειναι 100% story driven) αναλωνεται στα περι performance,εγω τονισα. Επεξ/σία 24 Ιουνίου 2020 από Fulgore
xavier Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 7 λεπτά πριν, Fulgore είπε Που κολλαει αυτο που λες με αυτο που γραφω εγω?Εγραψα πουθενα οτι το Detroid εχει κακα γραφικα και οπτικο τομεα? Το οτι για αλλη μια φορα το θεμα ενος παιχνιδιου (το οποιο μαλιστα ειναι 100% story driven) αναλωνεται στα περι performance,εγω τονισα. δεν το εγραψα για σενα, μη δινεις βαρυτητα στο quote. Συμφωνω απολυτα σε αυτο που εγραψες.
Anuminas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 6 ώρες πριν, zvarthangalos είπε Νομίζω πως μπορείς να ξεκλειδώσεις τα FPS το κοιταξα, έχει επιλογη για 30 ή 60 fps, για παραπάνω δεν κάποια επιλογη. πάντως το παιχνιδι τρέχει άψογα κρινοντας απο το ντέμο
Arkin Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2020 Ξεκλειδωνουν κανονικα τα FPS απο τα 60 για παραπανω 1 1
ultraex2003 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, Arkin είπε Ξεκλειδωνουν κανονικα τα FPS απο τα 60 για παραπανω οντως με αλλαγη του frame limiter στο 2 πηγα στα 75
>-Nosakos<- Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2020 Απίστευτο παιχνίδι. Μόλις το τελείωσα για 2η φορά και το λατρεύω! Τρομερή ιστορία γεμάτη με πολύ δυνατές στιγμές, πολλά διαφορετικά μονοπάτια, με απίστευτους χαρακτήρες..πραγματικά νοιαζόσουν για όλους! Πολύ καλά γραφικά και ήχος. Επίσης στο pc της υπογραφής έτρεχε νεράκι. Γενικά πέρναγε ωραία μηνύματα, ίσως σε κάποιες σκηνές το παράκανε ο Cage με το κακοί άνθρωποι/καλά android, αλλά δεν είναι κάτι που κλέβει από την συνολική εμπειρία. Για μένα προσωπικά το καλύτερο game του είδος του με διαφορά, αξίζει την τιμή του. 2
xtrmsnpr Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Detroit: Become Human surpasses 5 million sales thanks to its Steam release Where is your epic nao? 2
KilliK Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2020 Αναφορά σε κείμενο surpassed 5 million units in sales across all platforms. 1
panagiotis54 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) δεν ειχα προλαβει να το παιξω αυτο...ειχε ωραια γραφικα και ελεγα κατσε να παρω νεα συμπραγαλα στο πισι να το παιξω στα μαξ...αλλα οπως πηγαν τα πραγματα δεν....τεσπα δεν ειναι κακο, αλα telltale the wolf among us λογικη, gameplay κλασσικα δεν εχει, αλλα το στορυ ειναι ωραιο και τα γραφικα του πολυ ωραια....και εχει και νοημα να το παιξεις ξανα για να κανεις αλλες επιλογες..αρκετα χαλαρο δικαιο το 70κατι σκορ που εχει στα διαφορα sites Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2021 από panagiotis54
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 18 ώρες πριν, panagiotis54 είπε δεν ειχα προλαβει να το παιξω αυτο...ειχε ωραια γραφικα και ελεγα κατσε να παρω νεα συμπραγαλα στο πισι να το παιξω στα μαξ...αλλα οπως πηγαν τα πραγματα δεν....τεσπα δεν ειναι κακο, αλα telltale the wolf among us λογικη, gameplay κλασσικα δεν εχει, αλλα το στορυ ειναι ωραιο και τα γραφικα του πολυ ωραια....και εχει και νοημα να το παιξεις ξανα για να κανεις αλλες επιλογες..αρκετα χαλαρο δικαιο το 70κατι σκορ που εχει στα διαφορα sites Έχει πολύ περισσότερο gameplay από Telltale βασικά, και ίσως είναι από τα λίγα games με τόσο replayability γιατί συνήθως είναι ψεύτικο σε τέτοιους είδους games. 7 νομίζω είναι λίγο στο είδος του, γενικά 7 fair enough. 1
Fulgore Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Τελειωσα προσφατα το προηγουμενο παιχνιδι Beyond Two Souls απο το οποιο εμεινα αρκετα ικανοποιημενος. Το Detroit ειναι στην λιστα μου και αυτο να παιχτει. Ειναι παρολα αυτα κατι παραπανω απο εμφανης η διαφορα με τα παιχνιδια της Telltale. Πρωτα απο ολα μιλαμε για παιχνιδια υπερπαραγωγες του ειδους τους. Οπτικος τομεας(γραφικα,μοντελα χαρακτηρων,εκφρασεις προσωπων) και voice acting σε υψηλα επιπεδα οπως και μουσικη. Μετα παμε σε πραγματικες πραξεις και επιπτωσεις που τους δινουν και τρομερα καλυτερο replay value σε σχεση με τα παιχνιδια της Telltale. Επειδη ομως ζητανε πολλα παραπανω χρηματα,δεν παιρνουν και αναλογες βαθμολογιες σε metacritic,οπως και στο οτι η πλειοψηφια του κοσμου δεν καθεται να ξαναπαιζει ''το ιδιο'΄' παιχνιδι για να δει τις αλλες επιλογες. 2
chek2fire Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 μια και αναφερόμαστε σε αυτά τα game της εταιρείας και μια και έχω τελειώσει ήδη το detroit που για μένα είναι από τα καλύτερα game που έχω παίξει του είδους σε αντίθεση όμως το heavy rain που είμαι προς το τέλος του δεν μου άρεσε τόσο. 1
Arkin Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 1 ώρα πριν, chek2fire είπε μια και αναφερόμαστε σε αυτά τα game της εταιρείας και μια και έχω τελειώσει ήδη το detroit που για μένα είναι από τα καλύτερα game που έχω παίξει του είδους σε αντίθεση όμως το heavy rain που είμαι προς το τέλος του δεν μου άρεσε τόσο. Παιξε σιγουρα το beyond two souls. Το ειχα παρει πλατινα στο ps3 και θα το ξανα παρω να το ξανα παιξω στον υπολογιστη το ειχα αγαπησει πολυ δυνατο με 4 διαφορετικα τελη. Το heavy rain ποτε δεν το επιασα ειναι καιρος για να δουμε. Το detroit λιγο ακομα να πεσει και θα το παρω.
panagiotis54 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 ναι οταν εκανα το σχολιο ημουν ακομα στα αρχικα επιπεδα....τωρα που δεν το εχω αφησει ολη μερα (δεν πηγα και δουλεια λογω χιονιου-οποτε ναι το εκαψα) μπορω να πω πως μου αρεσει πολυ! εχει πολυ ενδιαφερον το στορυ του και πραγματι φαινεται να κανω επιλογες και να εχουν νοημα...μαλλον ετσι θα ηθελαν να ειναι τα παιχνιδια της Telltale. Αλλα οκ δεν ειναι πως κανεις τρομερα πραγματα με το gameplay.... ωραια και η minka kelly 2
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, chek2fire είπε μια και αναφερόμαστε σε αυτά τα game της εταιρείας και μια και έχω τελειώσει ήδη το Detroit που για μένα είναι από τα καλύτερα game που έχω παίξει του είδους σε αντίθεση όμως το heavy rain που είμαι προς το τέλος του δεν μου άρεσε τόσο. Μου άρεσε περισσότερο το Heavy Rain, αν και σίγουρα έχει πολύ πιο κλισέ story, αλλα το character development του Ethan ήταν πολύ καλο. Δεν λέω πολύ καλο και αυτό, αλλα ένα tick παραπάνω το Heavy Rain. Αλλα χαλαρά αυτό έχει το περισσότερο replay-ability από όλα τα προηγούμενα. Το B2S δεν με τρέλανε, καλο, αλλα στην λίστα το βάζω τελευταίο, και με το μικρότερο replay-ability. Επεξ/σία 16 Φεβρουαρίου 2021 από {TDi}Dj2k..infc
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα