Προς το περιεχόμενο

Detroit: Become Human [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε καταλαβα τιποτα αν ηταν 40 η 50 τα fps .  1440p  μου φτανει  σε 3600 και 5700ΧΤ . Πιο πολυ ασχοληθηκα για το bypass :P

Επεξ/σία από Mhlogiatros
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Επαιξα το demo και μου αρεσε πολυ το παιχνιδι. Δε καταλαβαινω γιατι λετε πως δε τρεχει καλα, εμενα μια χαρα επαιζε 60αρι στο συστημα της υπογραφης με καποιες υποφερτες διακυμανσεις και σκαμπανεβασματα στα fps (2-3 fps) που δεν ενοχλουν καθολου γιατι δεν ειναι racing ή fps το παιχνιδι. Δεν υπαρχει λογος να παιζεις με εξωπραγματικα settings, και σε χαμηλοτερα settings μια χαρα ειναι οπτικα, τα γραφικα ειναι πανεμορφα και παιζεται πολυ ευχαριστα. Επιπλεον το οτι εχει ελληνικα ειναι τεραστιο συν.

edit: Δεν ξερω αν με γελουν τα ματια μου αλλα αδυνατω να βρω μια διαφορα οπτικα απο low σε ultra, τι φάση;! 

edit 2: Βιαστικα να μιλησω, επαιξα λιγο παραπανω και δε μπορω να βρω καποια λεξη για να περιγραψω το χαλι που αντικρισα, καμια 20αρια fps συνεχομενες πτωσεις στα καρε ακομη και στα low, σε καποια σημεια παγωνει το παιχνιδι τελειως.

Αλλα ευτυχως μιας και ειναι ''movie-game'' το εβαλα στα 40 fps παιζω και στη tv και τα 40 ειναι σαν 60 εκει και ειμαι τερμα smooth σε medium-high εκτος τα ακυρα παγωματα που κανει ωρες ωρες. Για την ωρα η tv μας εσωσε και το 40αρι ζαχαρη και ας μην εχω gsync 👌

Τα γραφικα ειναι εκπληκτικα σε οτι ρυθμηση και αν τα βαλεις ριχνουν σαγονια. Εν τελη για 1.50€ full game που το αγόρασα αξιζει. 😎 Για παραπανω χμμμ... με τιποτα 

Επεξ/σία από giorgosmcmc
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Δε

Στις 24/1/2020 στις 3:47 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Επαιξα το demo και μου αρεσε πολυ το παιχνιδι. Δε καταλαβαινω γιατι λετε πως δε τρεχει καλα, εμενα μια χαρα επαιζε 60αρι στο συστημα της υπογραφης με καποιες υποφερτες διακυμανσεις και σκαμπανεβασματα στα fps (2-3 fps) που δεν ενοχλουν καθολου γιατι δεν ειναι racing ή fps το παιχνιδι. Δεν υπαρχει λογος να παιζεις με εξωπραγματικα settings, και σε χαμηλοτερα settings μια χαρα ειναι οπτικα, τα γραφικα ειναι πανεμορφα και παιζεται πολυ ευχαριστα. Επιπλεον το οτι εχει ελληνικα ειναι τεραστιο συν.

edit: Δεν ξερω αν με γελουν τα ματια μου αλλα αδυνατω να βρω μια διαφορα οπτικα απο low σε ultra, τι φάση;! 

edit 2: Βιαστικα να μιλησω, επαιξα λιγο παραπανω και δε μπορω να βρω καποια λεξη για να περιγραψω το χαλι που αντικρισα, καμια 20αρια fps συνεχομενες πτωσεις στα καρε ακομη και στα low, σε καποια σημεια παγωνει το παιχνιδι τελειως.

Αλλα ευτυχως μιας και ειναι ''movie-game'' το εβαλα στα 40 fps παιζω και στη tv και τα 40 ειναι σαν 60 εκει και ειμαι τερμα smooth σε medium-high εκτος τα ακυρα παγωματα που κανει ωρες ωρες. Για την ωρα η tv μας εσωσε και το 40αρι ζαχαρη και ας μην εχω gsync 👌

Τα γραφικα ειναι εκπληκτικα σε οτι ρυθμηση και αν τα βαλεις ριχνουν σαγονια. Εν τελη για 1.50€ full game που το αγόρασα αξιζει. 😎 Για παραπανω χμμμ... με τιποτα 

Νομιζω εισαι υπερβολικος. Με αντιστοιχο συστημα ολα τρεχουν μια χαρα. Καποια frame drops οντως υπαρχουν αλλα δεν ειναι αισθητα. Μια χαρα παιζει το παιχνιδακι και ειναι και πολυ καλο!

1,50Ε που το βρηκες? 😛

• Like 1
Δημοσ.

Φοβερή εμπειρία και με προοπτική για ανίχνευση πολλών εναλλακτικών επιλογών το campaign. Για την απόδοση του δεν μπορώ να εκφέρω άποψη. Το εχω παιξει στο πσ4 προ.

Δημοσ.
Στις 24/1/2020 στις 3:47 ΠΜ, giorgosmcmc είπε

Κάπου φάσκεις και  αντιφάσκεις. Σου αρέσουν τα γραφικά, σου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν θα έδινες πανω απο 1,5 ευρώ. 

Έγω πχ. τώρα που σε διαβάζω για να δω αν θα ασχοληθώ, τι να καταλάβω; 

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, HALF EVIL είπε

Κάπου φάσκεις και  αντιφάσκεις. Σου αρέσουν τα γραφικά, σου αρέσει το παιχνίδι, αλλά δεν θα έδινες πανω απο 1,5 ευρώ. 

Έγω πχ. τώρα που σε διαβάζω για να δω αν θα ασχοληθώ, τι να καταλάβω; 

Βασικα αν καταλαβα καλα,το παιχνιδι θα το νοικιασε απο κανενα video club για το ps4 και απλα στην PC εκδοση θα επαιξε το demo αυτης,μιας και πουθενα δεν επαιξε ποτε τετοια τιμη.

Δημοσ.

Υπαρχουν site που το δινουν με 1 ευρω αλλα σε δινουν το παιχνιδι ξεχωριστα για κατεβασμα στον υπολογιστη και καπως στο κανουν activate και παιζεις κανονικα. Προφανως δεν ειναι νομιμο και εγω εμαθα το site πριν κανα μηνα και το γραφω μηπως ετσι το πηρε 1.5 ευρω ο φιλος πιο πανω. Ουτε καν απο kinguin/g2a/eneba δεν προτεινω να αγοραζουμε γιατι ολα τα κλειδια απο εκει δεν ειναι απο τους επισημους developers. Οποτε τα χρηματα δεν πανε σε αυτους. Και αν ειναι να μην πηγαινουν τα χρηματα στους developers που εφτιαξαν το παιχνιδι ειναι το ιδιο με το κατεβασμα για μενα. Το Detroit το βλεπω με πολυ ενδιαφερον ενα συν και τα ελληνικα στο 15αρι θα το χτυπησω και μονο απο steam οχι epic. 

• Like 1
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ενταξει τα γραφικά ειναι πολύ καλά αλλά δεν ριχνουν και σαγόνια. Eπισης στον υπολογιστή μου, με i7 6700k, GTX 1070 παιζει άνετα 1080p/60fps σε ultra. Θα έβγαζε και πάνω απο 60fps αλλά ειναι κλειδωμένο.

Επεξ/σία από Anuminas
Δημοσ.
6 ώρες πριν, Anuminas είπε

Ενταξει τα γραφικά ειναι πολύ καλά αλλά δεν ριχνουν και σαγόνια. Eπισης στον υπολογιστή μου, με i7 6700k, GTX 1070 παιζει άνετα 1080p/60fps σε ultra. Θα έβγαζε και πάνω απο 60fps αλλά ειναι κλειδωμένο.

Νομίζω πως μπορείς να ξεκλειδώσεις τα FPS

Δημοσ.

Detroit become human δεν παιζεις για τα γραφικα του. Μιλαμε για αποκλειστικα story driven τιτλο,που σημαινει οτι παιζεις κυριως για την ιστορια του και τις διαφορες επιλογες/αποτελεσματα αυτων.

Ειναι δηλαδη τραγικο σε τετοια παιχνιδια να γινεται συνεχεια κουβεντα κυριως για το performance τους.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fulgore είπε

Detroit become human δεν παιζεις για τα γραφικα του. Μιλαμε για αποκλειστικα story driven τιτλο,που σημαινει οτι παιζεις κυριως για την ιστορια του και τις διαφορες επιλογες/αποτελεσματα αυτων.

Ειναι δηλαδη τραγικο σε τετοια παιχνιδια να γινεται συνεχεια κουβεντα κυριως για το performance τους.

συγνωμη δηλαδη αν δεν ειναι τα γραφικα του detroit jaw dropping ποια ειναι? Αυτο που βλεπουν τα ματια σου στο παιχνιδι, το εχετε δει σε πολλα παιχνιδια? Μιλαμε για γραφικα και σχολιαζουμε τα frames?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...