Arkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, logistoulis είπε αν κρίνω από τα γραφικά που έχω δει κατά 99.9999% σε 30 Οπότε θα αξίζει στον υπολογιστή και μόνο στα 60 να παίζει.
logistoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Οπότε θα αξίζει στον υπολογιστή και μόνο στα 60 να παίζει. το θέμα είναι πόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις κάποια παιχνίδια σίγουρα αξίζει στο pc, το συγκεκριμένο για μένα όχι ιδιαίτερα, αν και πλέον δεν κάνω καθόλου υπομονή για τίποτα να βγει στο pc αν εκείνη τη στιγμή που το θέλω υπάρχει σε κονσόλα βέβαια το συγκεκριμένο το έχω στη ζελατίνα του στο κουτί από το black friday και ήρθε η ώρα του, οπότε δεν έχει νόημα καν να προβληματίζομαι Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από logistoulis
Arkin Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, logistoulis είπε το θέμα είναι πόσο είσαι διατεθειμένος να περιμένεις κάποια παιχνίδια σίγουρα αξίζει στο pc, το συγκεκριμένο για μένα όχι ιδιαίτερα, αν και πλέον δεν κάνω καθόλου υπομονή για τίποτα να βγει στο pc αν εκείνη τη στιγμή που το θέλω υπάρχει σε κονσόλα Αρκετοί δεν έχουμε ps4. Όποιος έχει και δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να το παίξει εκεί. Εγώ υπομονή έχω άπειρη υπάρχουν 1000 παιχνίδια να παίξουμε το αν θα αργήσουν κάποια δεν με πειράζει καθόλου.
logistoulis Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Επίσης το συγκεκριμένο σαν παιχνίδι της Sony (μέχρι τώρα τουλάχιστον..) έχει και ελληνικούς υπότιτλους, πράγμα που το θεωρώ ιδιατερα θετικό Οσο καλά και να τα πηγαίνω με τα αγγλικά οι υπότιτλοι στη μητρική μου γλώσσα είναι ανώτερη εμπειρία και στο beyond two souls ήταν πολύ καλοί (σε όλα τα παιχνίδια του PS4 δηλαδή..) Ελπίζω να υπάρχουν και στο pc 6 λεπτά πριν, Arkin είπε Αρκετοί δεν έχουμε ps4. Όποιος έχει και δεν μπορεί να περιμένει μπορεί να το παίξει εκεί. Εγώ υπομονή έχω άπειρη υπάρχουν 1000 παιχνίδια να παίξουμε το αν θα αργήσουν κάποια δεν με πειράζει καθόλου. Κοίτα ούτε εμένα με έκαιγε τα πρώτα χρόνια, αλλά για 3 κατοσταρικα δεν άξιζε να χάνω τόσο πράγμα, εννοείται πώς ότι υπάρχει και σε pc θα το παίξω εκεί αλλά είναι πολλά τα πράγματα που χάνει κανείς χωρίς PS4 συγκεκριμένα και κονσόλα γενικά. Επίσης πετυχαίνω συνέχεια τιμές χώμα σε σημείο που έχω πληρώσει εκδόσεις σε pc ακριβότερα, τις οποίες θα έβρισκα πιο φθηνα στο PS4 για να έχω τα καλύτερα γραφικά. Και αυτό δηλαδή να δούμε αν θα παίξει 20αρικο τόσο σύντομα όπως έγινε στο PS4 Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από logistoulis
firepc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, logistoulis είπε Επίσης το συγκεκριμένο σαν παιχνίδι της Sony (μέχρι τώρα τουλάχιστον..) έχει και ελληνικούς υπότιτλους, πράγμα που το θεωρώ ιδιατερα θετικό Οσο καλά και να τα πηγαίνω με τα αγγλικά οι υπότιτλοι στη μητρική μου γλώσσα είναι ανώτερη εμπειρία και στο beyond two souls ήταν πολύ καλοί (σε όλα τα παιχνίδια του PS4 δηλαδή..) Ελπίζω να υπάρχουν και στο pc Κοίτα ούτε εμένα με έκαιγε τα πρώτα χρόνια, αλλά για 3 κατοσταρικα δεν άξιζε να χάνω τόσο πράγμα, εννοείται πώς ότι υπάρχει και σε pc θα το παίξω εκεί αλλά είναι πολλά τα πράγματα που χάνει κανείς χωρίς PS4 συγκεκριμένα και κονσόλα γενικά. Επίσης πετυχαίνω συνέχεια τιμές χώμα σε σημείο που έχω πληρώσει εκδόσεις σε pc ακριβότερα, τις οποίες θα έβρισκα πιο φθηνα στο PS4 για να έχω τα καλύτερα γραφικά. Και αυτό δηλαδή να δούμε αν θα παίξει 20αρικο τόσο σύντομα όπως έγινε στο PS4 Δεν χρειαζονται βιασυνες, το PC εχει απειρα παιχνιδια και οπως βλεπεις σιγα σιγα ερχονται ολα στο PC και να μην ερθουν κανα δυο, δεν θα πεθανουμε 1
logistoulis Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ναι πλέον έχει βελτιωθεί το πράγμα, ειδικά με τα ιαπωνικά που παλιά δεν έρχονταν καν και πάλι όμως η καθυστέρηση ώρες ώρες είναι σημαντικά μεγάλη.. πχ καλό κουράγιο να περιμένετε το red dead 2, εγώ δεν ψήνομαι, το έκανα στο GTA δεν θα το ξανακάνω είναι ήδη εγκατεστημένο στην κονσόλα και περιμένει 4 λεπτά πριν, firepc είπε Δεν χρειαζονται βιασυνες, το PC εχει απειρα παιχνιδια και οπως βλεπεις σιγα σιγα ερχονται ολα στο PC και να μην ερθουν κανα δυο, δεν θα πεθανουμε Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από logistoulis
firepc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, logistoulis είπε και πάλι όμως η καθυστέρηση ώρες ώρες είναι σημαντικά μεγάλη κανενα προβλημα για μενα 1
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Το GTA 5 εκανε 3 χρονακια να ερθει . Αλλα ηρθε και βελτιωμενο . Υπομονη στο ψησιμο . Και οσο πεφτει στα trends θα θελουν να το ξαναλανσαρουν
firepc Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το GTA 5 εκανε 3 χρονακια να ερθει . Αλλα ηρθε και βελτιωμενο . Υπομονη στο ψησιμο . Και οσο πεφτει στα trends θα θελουν να το ξαναλανσαρουν 1,5 χρονο εκανε
Mhlogiatros Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 A καλα δε θυμαμαι τιποτα . Το χα αγορασει και για ps3 και μετα μουτζωνομουνα ...
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) το άρχισα το παιχνίδι, τα γραφικά του είναι πολύ εντυπωσιακά ακόμα και στο ταπεινό ps4 (στα πρόσωπα έχουν κάνει φανταστική δουλειά) , το θέμα του παιχνιδιού από την άλλη είναι.. όχι ακριβώς ευχάριστο, αλλά φαίνεται ενδιαφέρον σαν παιχνίδι για το είδος του σε κονσόλα ζορίζεται να κρατήσει και το 30αρι πάντως, φαντάζομαι σε pc δεν θα είναι θέμα επανέρχομαι πάντως στο θέμα των υποτίτλων, είναι φοβερά ευχάριστο να έχεις τα ελληνικά σου σαν άνθρωπος, πολύ καλή και η μετάφραση και πολύ θετικό που έχει και επιλογές να αλλάξεις το μέγεθος των υποτίτλων, γιατί στη τηλεόραση μερικά παιχνίδια που έχουν ψείρες (πχ το ni no kuni 2 που έπαιζα μόλις πριν κι εκεί δεν είχε και φωνές, έπρεπε να διαβάζω) είναι πολύ ενοχλητικά εδώ σα να βλέπεις ταινία κανονικά, απλά διαδραστική ταινία , δεν ξέρω σε τι τιμή θα κυκλοφορήσει, αλλά τέτοια παιχνίδια όσο καλά ή εντυπωσιακά και να είναι δεν πιστεύω ότι αξίζουν πάνω από 30αρι Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από logistoulis 1
Acmilangr2 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ξέρουμε μήπως αν θα έχει ελληνικούς υπότιτλους στην PC έκδοση; Για μένα είναι λόγος αγοράς στο ps4 αυτός Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από Acmilangr2
Alastor192 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 δεν μπορω να βρω λογο που να μην εχει ελληνικα στο PC 1
logistoulis Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Τα ελληνικά κανονικά είναι βίτσιο της Sony για τα exclusive της (πράγμα φοβερά θετικό φυσικά, εγώ στηρίζω με την τσέπη μου τη γλώσσα μας) , διαφορετικά δε νομίζω ότι κανείς θα νοιαζοταν Εδώ θα είναι όντως ενδιαφέρον να δούμε τι θα γίνει στο port στο pc, η δουλειά έχει γίνει πάντως και δεν θέλω να πιστεύω ότι ότι η Sony θα έχει βάλει κάποιο περιορισμό σε αυτό, μένει να δούμε (δεν ξέρω και ποιος πληρώνει αυτές τις μεταφράσεις, κάνω σενάριο στο μυαλό μου μήπως τα πληρώνει η ίδια η Sony γιατί υποθέτω ότι θα είναι μεγάλο το κόστος να μεταφράζουν σε τόσες γλώσσες... Ή απλά τους αναγκάζει να το πληρώσουν οι ίδιοι..; ) Στην τελική ας τους κάνει κάποιος κάποια ερώτηση στο support τους ή αν έχουν σχετικό forum Επεξ/σία 30 Μαρτίου 2019 από logistoulis
Fulgore Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Τα Ελληνικα βασικα ειναι κινηση της Sony Hellas συγκεκριμενα και οχι γενικα της Sony στα exclusives. Οτι δηλαδη ισχυει στα Pes και Fifa που επισης εχουν Ελληνικα. Δεν ειναι βιτσιο καμιας Sony απλα περαν απο ποδοσφαιρακια,μονο τα exclusives πουλανε στην Ελλαδα. Τι να παει ο αλλος να βαλει πχ ΕΛληνικα στο Sekiro ή στο Devil May Cry που περαν του πρωτου μηνα θα πουλησουν πολυ λιγοτερο. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα