chrkain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας έχω την παρακάτω μητρική της gigabyte H55M-2S με cpu i7 870 θέλω να την ανεβάσω από τα 8 GB στα 16 GB RAM Ψάχνω το site της Gigabyte αλλά δεν μπορώ καταλάβω και πολλά μπορείτε να με βοηθήσετε αν τα σηκώνει τα 16GB RAM ευχαριστώ
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, chrkain είπε Καλησπέρα σας έχω την παρακάτω μητρική της gigabyte H55M-2S με cpu i7 870 θέλω να την ανεβάσω από τα 8 GB στα 16 GB RAM Ψάχνω το site της Gigabyte αλλά δεν μπορώ καταλάβω και πολλά μπορείτε να με βοηθήσετε αν τα σηκώνει τα 16GB RAM ευχαριστώ https://www.gigabyte.com/Motherboard/GA-H55M-S2-rev-13#sp Αν έχεις γράψει λάθος δηλαδή H55M-2S τότε ισχύει το παραπάνω και μπορείς έως 8GB Ram να βάλεις. Αν εγώ έχω κάνει λάθος και δεν είναι η H55M-S2 τότε αγνόησε το λινκ που έχω παραθέσει...
chrkain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αυτό έβλεπα και εγώ αλλά μπερδεύομαι λόγο το manual της μητρικής που γράφει μέχρι 16GB μέγιστο αλλά πρέπει να είναι rev 1.0 όχι 1,3 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από chrkain
tz_aristotelis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Υπάρχει περίπτωση να παίρνει και 16 αλλά όταν βγήκε η μητρική να μην συνηθιζόταν τόση ram και να μην το ανάφεραν καν. Επίσης με bios update ίσως. Αν μπορείς να βρεις την ram χωρίς να την αγοράσεις δοκίμασε. Το αποτέλεσμα ίσως μας εκπλήξει!!!! 3
Sheogorath Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, chrkain είπε Αυτό έβλεπα και εγώ αλλά μπερδεύομαι λόγο το manual της μητρικής που γράφει μέχρι 16GB μέγιστο αλλά πρέπει να είναι rev 1.0 όχι 1,3 Λογικά σηκώνει 16gb, low density. Αλλά δεν ορκίζομαι κιολας.
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, chrkain είπε Αυτό έβλεπα και εγώ αλλά μπερδεύομαι λόγο το manual της μητρικής που γράφει μέχρι 16GB μέγιστο αλλά πρέπει να είναι rev 1.0 όχι 1,3 Καλό θα ήταν να ανοίξεις το κουτί να δεις ακριβώς το μοντέλο και να παραθέσεις εδώ ειδάλλως όπως καταλαβαίνεις στον «αέρα» απαντήσεις θα δίνουμε... Υποθετικά λύσεις δεν μπορούν να δίνονται...
alkis13 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Σε τοσο παλιο μηχανημα, οταν ανοιξεις το case, να βαλεις τις ραμ, πριν το κανεις καθαρισε ελαφρα και προσεκτικα με ενα μαλακο πινελο τα dimm slots. Ειναι πολυ πιθανο μετα απο χρονια η σκονη να σου κανει νουμερα. Και αυτο προς αποφυγη τυχον προβληματισμών. Πιστευω οτι τα 16gb θα τα δουλευει, βεβαια δεν ειμαι και σιγουρος.
chrkain Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι δεν σηκώνει κάθε dim 8gb και εγώ βρω ή αγοράσω μία και τη βάλω και δεν λειτουργήσει Έπειτα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μητρική εάν βάλω τις κανονικές 2 x 4 gb που έχω αυτή τη στιγμή Ευχαριστώ
ZELOMOTH Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 39 λεπτά πριν, chrkain είπε Δηλαδή ας υποθέσουμε ότι δεν σηκώνει κάθε dim 8gb και εγώ βρω ή αγοράσω μία και τη βάλω και δεν λειτουργήσει Έπειτα θα υπάρξει κάποιο πρόβλημα στη μητρική εάν βάλω τις κανονικές 2 x 4 gb που έχω αυτή τη στιγμή Ευχαριστώ Οχι όλα κομπλέ θα ειναι. Ανοιξε το κουτί όπως σου είπαν και κοιτα το ακριβές μοντέλο της μητρικης και το rev της και γράψε τα εδω μετα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα