Προς το περιεχόμενο

19"+ TFT

mentorxxx

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αυτην την απορια ειχα και εγω ,και μου εκηγησε οτι σημαινει το κωδικο στο χρωμα,βγαινει σε dual tone (μαυρο ασημι) και σε single tone (μονο μαυρο),εγω προτιμησα την διχρωμη,και τα δυο φυσικα στην ιδια τιμη ειναι.

αυτο με τα 5 καμμενα pixel δεν σου φαινετε μεγαλο; (θα σπαστω απιστευτα πολυ να εχει 1-5 Pixel καμμενα και να τα τρωω καθε μερα φατσα μοστρα)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

για μια οθονη 15-17" 5 θα ηταν πολλα, αλλα για μια οθονη 20" ειναι λογικο αν σκεφτεις ποσα περισσοτερα pixel εχει.

Ελπιζω παντως να μην εισαι τοσο ατυχος που να σου τυχουν 5 καμενα !!

Δημοσ.

σωστος ο συλλογισμος σου και και η ελπιδα σου...ευχη μου!

θα κανω παλι ποστ με εντυπωσεις γυρω στις 20 Απριλη (πεφτει και το Πασχα οποτε θα τραβηξει λιγο η παραλαβη)

Δημοσ.
nec-mitsubishi accusynclcd91vn μάγκες καλές αυτές που λέτε αλλά κάνουν 10000ευρώ η μία...

589ευρώ με φπα από ηλεκτρονική αθηνών...

άπλά άριστη!

Poios einai o kodikos tis giati etsi opos tin egrapses den ti vrisko pouthena?

Δημοσ.

Παιδια μακρια απο:

LG L1920P

Την κρατησα μολις μια βδομαδα δοκιμασα 2o ιδιες και οι 2o τα ιδια σκα.....α

Οταν η εικονα ειναι στατικη ειναι απιθανη, αν κανεις να κουνησεις κανα παραθυρο τοτε ολα αναβοσβηνουν τα γραμμaτα γινονται bold με σκιες κα.

Στην αντιπροσωπια το θεωρουν φυσικο εξ άιτιας του response time 25ms.

Πειρα και μια Sony SDM 93X ελαχιστα καλητερη, και αυτη θα φυγη γρηγορα, φοβαμαι οτι θα κουραστω πολυ να βρω κατι σωστο. Αν καποιος εχει καμια καλη πληροφορια please email it,to [email protected]

Δημοσ.

τελικα η dell με ξαφνιασε ευχαριστα,μεσα στις γιορτες...με πηραν τηλεφωνο χτες και σημερα μου εφεραν την οθονη..πριν μιση ωρα δηλαδη....για πρωτη φορα δουλευω στα 1600Χ1200 @60Hz χωρις το παραμικρο προβλημα.

την εχω βαλει σε dvi-d καλωδιο.

δεν εχω προλαβει να δω πολλα,αλλα απο μια γρηγορη ματια δεν ειδα καποιο καμμενο pixel,ουτε σε ασπρο φοντο,ουτε και σε μαυρο.

εχει και 4 usb πανω (2 στο πλαι και 2 απο πισω),απο πισω εβαλα το keyboard (δεν εχει προβλημα ταχυητητας) και το ασυρμστο Mouse (το οποιο εχει καποιο προβλημα ταχυτητας και αναγκαστικα να το βαλω full speed για να μπορω να κινουμαι οπως πριν).Στο πλαι δοκιμασα ενα joystic αλλα ειχε προβλημα ταχυτητας (σε σχεση με την usb sto pc),to game nfpu δεν ειχε προβλημα στα γρηγορα γραφικα.

δοκιμασα να δω βιντεο,και ειναι απιθανο...κανενα κολλημα,κανενα σπασιμο οθονης και ολα αυτα σε full screen.

η οθονη μετακινειτε δεξια-αριστερα,πανω-κατω....και το μπρατσο στηριξης εχει την δυνατοτητα για πανω-κατω.

αρνητικα προς το παρον.

το καλωδιο τροφοδοσιας ειχε αγγλικο φις και αναγκαστικα να το κοψω και να συνδεσω μια σουκο.

δεν εχει manual ,μονο ενα cd.

Δημοσ.

καλοριζικη !!! :D

το καλωδιο και το manual σε χαρτι νομιζω ειναι αμελητεα θεματα ...

σαν οθονη σε γρηγορα γραφικα πως παει ;;; τεσταρε 2-3 παιχνιδακια

ακομα να μας πεις αν μπορεις.

απο αυτα που μου λες επιβεβαιωνονται οσα διαβασα στο ιντερνετ

μαλλον με βλεπω να παιρνω την ιδια :)

το παιχνιδι το επαιξες σε 1600x1200 ? για δοκιμασε μια πιο normal

αναλυση για παιχνιδι,πχ 1024x768 ή 800x600 να μας πεις τι γινεται ...

λογικα υπαρχουν δυο επιλογες,πχ. για το 1024x768 :

1.να φανει κανονικα 1024x768 και τα γυρω pixel να μεινουν μαυρα

οποτε να μην υπαρχει κανενα μειονεκτημα,αλλα ενα μερος της οθονης να

μενει αχρησιμοποιητο.

2.να γινει zoom ωστε να καλυφθει ολη η οθονη,αλλα με πιθανη

μειωση στην ποιοτητα των γραφικων.

θεωρητικα επειδη αν πολλαπλασιασεις το 800x600 επι 2 βγαινει

ακριβως 1600x1200 η μειωση στην ποιοτητα με zoom απο

800x600 πρεπει να ειναι καλυτερη απ'οτι απο zoom απο 1024x768.

αν εχεις δυνατη καρτα γραφικων βεβαια η λυση ειναι να παιζεις σε

native 1280x1024 και θα μενουν απλα λιγα pixel αχρησιμοποιητα στα

παιχνιδια.

Games σε 1600x1200 οσο δυνατη καρτα γραφικων και αν εχεις δυσκολα

θα δωσουν καλα frame rates.Εκτος και αν παιζεις τιποτα strategy ή

παλια παιχνιδια.

Δημοσ.

σε ευχαριστω πολυ mentora

το παιχνιδι το επαιξα το 800Χ600

εχω μια geforce 4400Ti,εδω και ενα χρονο αλλα αντεχει ακομα.

η nvidia εχει διαφορες επιλογες για οταν εχεις tft οθονη σχετικα με τις χαμηλοτερες αναλυσεις και το πως θα εμφανιζονται στην οθονη

1./. κλιμακωση μεσω προσαρμογεα οθονης,που μαλλον κανει αυτο που λες zoom επι 2 για 800Χ600 σε 1600Χ1200 και καλυπτει ολη την οθονη.

2./.κεντραρισμα εξοδος,που σου αφηνει γυρω γυρω μαυρα pixel

3./.χρηση της κλιμακωσης της οθονης,που μαλλον στο τρεχει στην αλαυση που εχεις την οθονη

4./. χρησιμοποιειστε κλιμακωση σταθεου λογου διαστασεων,που δεν ξερω τι κανει,αλλα ειδα στο preview οτι αφηνει κενο δεξια και αριστερα.

βασικα δεν παιζω παιχνιδια,αντε λιγο κανενα με αυτοκινητα.

η μεγιστη απολαυση ειναι στο autocad...απειρος χωρος...

μεγαλη ευκολια που γυρναει καθετα η οθονη για το quark,εχω παλι πολυ χωρο.

στο office χωραει 2 Α4 διπλα διπλα...αλλη απολαυση αυτη.

η default επιλογες για το χρωμα δεν δινουν καλο ασπρο (βγαινει λιγο μπεζ) και απαιτειτε να πας στο user mode που ρυθμιζεις εσυ τα χρωματα για να πετυχεις πραγματικο λευκο (διαφημιση απορρυπαντικου),το μαυρο ειναι απιστευτα καλο μαυρο (καθολου εκεινο το φωτεινο-ανοικτο ή το γκρι-μαυρο που εχω δει σε αλλες οθονες).

τα ρυθμιστικα της υστερουν κατα πολυ σε επιλογες απο οτι τα αντιστοιχα μιας EIZO...αλλα μην ξεχναμε την τιμη 899+φπα,τουλαχιστον 500€ πιο λιγα απο την αντιστοιχη eizo που ειχα δει.

εμενα με καλυψε σαν οθονη για τα λεφτα που κανει,ευχαριστω τα παιδια που με βοηθησαν να κατασταλαξω σε μια οθονη.

Δημοσ.

την πηρα απο την dell στην Ελλαδα http://www.dell.gr ,απο οτι μου ειπε ο πωλητης το κεντρο διανομης για την Ευρωπη ειναι στην Ιρλανδια.

σε μενα ηρθε σε ελαχιστο χρονο με courier αψογα συσκευασμενη στο σπιτι μου.

δεν υπαρχουν μαγαζια που πουλανε οθονες dell,μονο απο την αντιπροσωπεια,και δεν ξερω εαν μπορει να γινει καποιος διακανονισμος.

υπαρχει και ο τροπος με πιστωτικη καρτα αλλα νομιζω οτι ειναι χωρις δοσεις.

τηλεφωνο για την dell 210-8129800

εγω μιλησα με τον Ν.Νταλλας (210-8129842)

μου ηταν πιο απλο να περασω ενα φις σουκο απο το να παρω ανταπτορα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...