niktac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Πριν από 1,5 χρόνο είχα αγοράσει ένα 7 κιλο πλυντήριο LG.Απο τον πρώτο καιρό είχε θέμα κραδασμων, μιλάω με την εξυπηρέτηση πελατών, τους τους το λεω και μου στέλνουν κατι ποδαράκια απο καουτσούκ και όντως το πρόβλημα βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Το τελευτά εξάμηνο εχω πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει έρθει το servis 3 φορές το ποιο δεν έκανε τίποτα εκτός απο ένα και καλά ρυθμισμα των ποδιών και το πρόβλημα μου συνεχίζετε σε βαθμό που το πλυντήριο πάει βόλτα.... Σε επικοινωνία με την LG τους είπα οτι θέλω ή αντικαταστασή ή τα λεφτα μου πίσω και η απαντηση τους ηταν ότι δεν γίνετε ούτε το ενα ούτε το άλλο. Αν θέλω το μόνο που μπορούν αν κανουν είναι να στειλεούν ξανά το service ( υποψιν το service δεν έχει διαβάσει ουτε το manual γιατί ο τύπος άρχισε να μου λέει κατι για τα προγράμματα και τον όγκο των ρούχων και όταν του εφερα το manual που αναιρούσε αυτά που έλεγε έκανε τον κινεζο) Εσείς τι λέτε έχει κανένας παρόμοια εμπειρία > τι να κάνω ειμαι σε αδιέξοδο λέω για συνήγορο του καταναλωτή θα βγάλω άκρη από εκεί? ή καμία άλλη λύση? όλους 6 μηνες θα είναι εντός εγγύησης το πλυντήριο. Πάντως ειμαι εντελώς απογοητευμένος απο την αγορά μου
sezebo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, niktac είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα αγοράσει ένα 7 κιλο πλυντήριο LG.Απο τον πρώτο καιρό είχε θέμα κραδασμων, μιλάω με την εξυπηρέτηση πελατών, τους τους το λεω και μου στέλνουν κατι ποδαράκια απο καουτσούκ και όντως το πρόβλημα βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Το τελευτά εξάμηνο εχω πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει έρθει το servis 3 φορές το ποιο δεν έκανε τίποτα εκτός απο ένα και καλά ρυθμισμα των ποδιών και το πρόβλημα μου συνεχίζετε σε βαθμό που το πλυντήριο πάει βόλτα.... Σε επικοινωνία με την LG τους είπα οτι θέλω ή αντικαταστασή ή τα λεφτα μου πίσω και η απαντηση τους ηταν ότι δεν γίνετε ούτε το ενα ούτε το άλλο. Αν θέλω το μόνο που μπορούν αν κανουν είναι να στειλεούν ξανά το service ( υποψιν το service δεν έχει διαβάσει ουτε το manual γιατί ο τύπος άρχισε να μου λέει κατι για τα προγράμματα και τον όγκο των ρούχων και όταν του εφερα το manual που αναιρούσε αυτά που έλεγε έκανε τον κινεζο) Εσείς τι λέτε έχει κανένας παρόμοια εμπειρία > τι να κάνω ειμαι σε αδιέξοδο λέω για συνήγορο του καταναλωτή θα βγάλω άκρη από εκεί? ή καμία άλλη λύση? όλους 6 μηνες θα είναι εντός εγγύησης το πλυντήριο. Πάντως ειμαι εντελώς απογοητευμένος απο την αγορά μου φιλε μπορεις να γραψεις πιο μοντελο ειναι?
sezebo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, niktac είπε είναι το LG F4J5QN3W γιατί? εχω το ιδιο γιαυτο, εχει τις καλυτερες αξιολογησεις στο σκρουτζ
niktac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 ναι ρε φίλε αυτά είδα και εγώ και έκανα την αγορά....
sezebo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 16 λεπτά πριν, niktac είπε ναι ρε φίλε αυτά είδα και εγώ και έκανα την αγορά.... συνήγορο του καταναλωτή και βλεπεις αν θα γινει κατι
HamerZ Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Μήπως είχαν θέμα τα αμορτισέρ; Σε δικό μου της Bosche μετά από 8ετία έκανε τρελά κουνήματα και πιο μεγάλες μετατοπίσεις. Πήρα τον τεχνικό να άλλαξε τα αμορτισέρ (τα αγόρασα εγώ από μαγαζί με ανταλλακτικά) και όλα μια χαρά από τότε, εδώ και 2 έτη. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από HamerZ
niktac Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, HamerZ είπε Μήπως είχαν θέμα τα αμορτισέρ; τι να σε πω το εξουσιοδοτημενο service της LG δεν βρίσκει κάποιο πρόβλημα με τα αμορτισέρ....
niktac Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Ξέχασα να αναφέρω ότι έκανε και κάποια κολλήματα στο 6 ή στο 7 λεπτό και η απάντηση του τεχνικού ήταν Ότι το χρονόμετρο είναι οικονικο και όχι πραγματικό και όταν το πλυντήριο χρειάζεται χρόνο μένει στο ίδιο λεπτό πιο πολύ ώρα.... Τι λέτε? Ισχύει?
dollyyy19 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 με μοτερ πανω στον καδο και εχει κραδασμους?αμορτισερ ή πλακετα.....
Dare-Devil Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2019 στις 12:26 ΜΜ, niktac είπε Πριν από 1,5 χρόνο είχα αγοράσει ένα 7 κιλο πλυντήριο LG.Απο τον πρώτο καιρό είχε θέμα κραδασμων, μιλάω με την εξυπηρέτηση πελατών, τους τους το λεω και μου στέλνουν κατι ποδαράκια απο καουτσούκ και όντως το πρόβλημα βελτιώθηκε σε μεγάλο βαθμό. Το τελευτά εξάμηνο εχω πάλι το ίδιο πρόβλημα έχει έρθει το servis 3 φορές το ποιο δεν έκανε τίποτα εκτός απο ένα και καλά ρυθμισμα των ποδιών και το πρόβλημα μου συνεχίζετε σε βαθμό που το πλυντήριο πάει βόλτα.... Σε επικοινωνία με την LG τους είπα οτι θέλω ή αντικαταστασή ή τα λεφτα μου πίσω και η απαντηση τους ηταν ότι δεν γίνετε ούτε το ενα ούτε το άλλο. Αν θέλω το μόνο που μπορούν αν κανουν είναι να στειλεούν ξανά το service ( υποψιν το service δεν έχει διαβάσει ουτε το manual γιατί ο τύπος άρχισε να μου λέει κατι για τα προγράμματα και τον όγκο των ρούχων και όταν του εφερα το manual που αναιρούσε αυτά που έλεγε έκανε τον κινεζο) Εσείς τι λέτε έχει κανένας παρόμοια εμπειρία > τι να κάνω ειμαι σε αδιέξοδο λέω για συνήγορο του καταναλωτή θα βγάλω άκρη από εκεί? ή καμία άλλη λύση? όλους 6 μηνες θα είναι εντός εγγύησης το πλυντήριο. Πάντως ειμαι εντελώς απογοητευμένος απο την αγορά μου Συνήγορο του καταναλωτή και όλα θα στρώσουν ! Έχω και εγώ LG πλυντήριο και ποτέ δεν είχα παράπονο . Η LG στα πλυντήρια είναι εξαιρετική εταιρία . Το να βγάζει ένα ποσοστό των πλυντηρίων που πουλήθηκαν βλάβη εντός εγγύησης είναι φυσιολογικό και συμβαίνει σε όλες τις εταιρίες σε όλα τα διαρκή καταναλωτικά αγαθά . 0 % ποσοστό βλαβών καμία δεν έχει . Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από Dare-Devil 1
solton57010 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, niktac είπε Ξέχασα να αναφέρω ότι έκανε και κάποια κολλήματα στο 6 ή στο 7 λεπτό και η απάντηση του τεχνικού ήταν Ότι το χρονόμετρο είναι οικονικο και όχι πραγματικό και όταν το πλυντήριο χρειάζεται χρόνο μένει στο ίδιο λεπτό πιο πολύ ώρα.... Τι λέτε? Ισχύει? Για το χρονόμετρο ισχύει τα λεπτά που δείχνει είναι ενδεικτικά και στο δικό μου LG 9kg.
Narayan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αν γεμίσεις τον κάδο μέχρι τη μέση κάνει πάλι κραδασμούς;
kallair Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 ΠΟΤΕ μην βαζετε λιγα ή παρα πολλα ρουχα στο καδο. Απο αυτα που γραφεις, αν καθεται καλα το πλυντηριο στο πατωμα, ειναι, για μενα, 99% θεμα αμορτισερ. Μιλα παλι με την αντιπροσωπεια κ τονισε τους να φερει να τα αλλαξουν για να δειτε αν αυτό ειναι το προβλημα. Σε περιπτωση που δεν βγαλεις ακρη και πιανουν τα χερια σου, αλλαξε τα μονος σου. ειναι αρκετα ευκολο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα