mkss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλημέρα/καλησπέρα , μου έχει παρουσιαστεί το παρακάτω θέμα 3 φορές και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να απαντήσει αν το πρόβλημα είναι ο SSD. Το πρόβλημα που θα περιγράψω είναι το εξής, μέσα σε μια εβδομάδα 3 φορές σε διαφορετικές ημέρες, ενώ άνοιξα τον υπολογιστή και γίνεται το post της motherboard αμέσως μετά αντί να ανοίξουν τα windows η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν γίνεται τίποτα, πρέπει είτε να κλείσω το ρεύμα από το τροφοδοτικό είτε να κάνω restart από το power button του κουτιού και έπειτα ανοίγει κανονικά το pc. Τα windows είναι εγκατεστημένα στον samsung evo 850 250gb(τον οποίο και έχω απο το 2015) μαζί με κάποια games + applications ενώ έχω και έναν παλιό seagate HDD 250gb σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο, απομεινάρι από παλαιότερο pc. Εκτός από αυτό το θέμα με το boot των windows δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, ούτε σε games ούτε σε κάποια άλλη εργασία. Ευχαριστώ εκ των προτέρων για όποια απάντηση.
Occultist Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Πολλά μπορεί να φταίνε. Έτσι όπως το ακούω, θα ξεκινούσα από το τροφοδοτικό...
mkss Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Έχω το corsair rm650x Το pc εκτός από τον ssd και τον hdd που είναι από παλιότερο build , είναι καινούριο με ένα χρόνο λειτουργίας χωρίς κάποιο πρόβλημα
kostas_anes Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Το θεμα ειτε σε μητρικη, ειτε σε RAM με παει. Μαλλον με το cold boot βρισκει προβληματα και δεν μπορει να κανει σωστα το αρχικο training των RAM.
Alexandros_D Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Αποσύνδεσε τον παλιό σκληρό και θα δεις ότι κάθε φορά θα bootαρει μια χαρά το μηχάνημα.
tanasen01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Πολλά μπορεί να φταίνε όπως λένε και τα παιδιά, αλλά αυτός ο 250ρης σκληρός μου φαίνεται ύποπτος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα