Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα/καλησπέρα , μου έχει παρουσιαστεί το παρακάτω θέμα 3 φορές και θα ήθελα αν κάποιος μπορεί να απαντήσει αν το πρόβλημα είναι ο SSD.
Το πρόβλημα που θα περιγράψω είναι το εξής, μέσα σε μια εβδομάδα 3 φορές σε διαφορετικές ημέρες, ενώ άνοιξα τον υπολογιστή και γίνεται το post της motherboard αμέσως μετά αντί να ανοίξουν τα windows η οθόνη παραμένει μαύρη και δεν γίνεται τίποτα, πρέπει είτε να κλείσω το ρεύμα από το τροφοδοτικό είτε να κάνω restart από το power button του κουτιού και έπειτα ανοίγει κανονικά το pc.

Τα windows είναι εγκατεστημένα στον samsung evo 850 250gb(τον οποίο και έχω απο το 2015) μαζί με κάποια games + applications ενώ έχω και έναν παλιό seagate HDD 250gb σαν έξτρα αποθηκευτικό χώρο, απομεινάρι από παλαιότερο pc.
Εκτός από αυτό το θέμα με το boot των windows δεν έχω παρατηρήσει κάποιο άλλο πρόβλημα, ούτε σε games ούτε σε κάποια άλλη εργασία.

Ευχαριστώ εκ των προτέρων  για όποια απάντηση.

Δημοσ.

Έχω το corsair rm650x  Το pc εκτός από τον ssd και τον hdd που είναι από παλιότερο  build , είναι καινούριο με ένα χρόνο λειτουργίας χωρίς κάποιο πρόβλημα 

Δημοσ.

Το θεμα ειτε σε μητρικη, ειτε σε RAM με παει. Μαλλον με το cold boot βρισκει προβληματα και δεν μπορει να κανει σωστα το αρχικο training των RAM.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...