neoxrated Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 καλημερα, μετακομισα σε νεο σπιτι και αντιμετωπιζω ενα προβλημα με το router αυτο. Εκει που όλα καλά, ξαφνικα χάνει την σύνδεση για 3-4 λεπτά, αναβοσβήνει το πρώτο λαμπάκι και προσπαθέι ξανα να συνδεθεί, και αφού συνδέεται μετά από λιγο πάλι τα ίδια.... στο προγούμενο σπίτι δεν είχα ποτέ αποσύνδεση! Δεν ξέρω αν έχει σχέση αλλά επισυνάπτω μια εικόνα που παρατήρησα νομίζω αρκετά errors ανα λεπτό. Τι μπορεί να φταιει;
neoxrated Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 νομιζω εφταιγε το powerline που ειχα συνδεδεμεο, τα crc per minute επεσαν στο 0.75 😛
neoxrated Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 10 λεπτά πριν, divo είπε ε... πως το εκανες αυτο; το powerline μπαινει στο ethernet, δεν εχει δουλεια με το ρουτερ και τη γραμμη σου Δεν ξερω φιλε αλλα λογικα θα παιζει καποιο ρολο, οταν μεσω της εθερνετ στελνεις κ λαμβανεις δεδομενα μεσω ρουτερ, η διαφορα παντως ειναι τεραστια
Salvation81 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 24/3/2019 στις 4:05 ΜΜ, divo είπε ε... πως το εκανες αυτο; το powerline μπαινει στο ethernet, δεν εχει δουλεια με το ρουτερ και τη γραμμη σου H AVM λεει πως καποιες φορες τα powerline ισως να επιρεασουν την γραμμη (μαλιστα σου λενε ξεκαθαρα πως αν εχεις θεματα να βγαλεις το powerline), δεν ξερω γιατι αλλα το αναφερουν μεσα στα menu του modem/router.
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Το powerline ενδέχεται σε κάποιες περιπτώσεις να δημιουργεί παρεμβολές στο VDSL. H TP-Link έχει επιλογή μέσω του λογισμικού "Lower PLC to VDSL interference mode"
neoxrated Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 ναι εδω και 3 μερες δεν εχω φαει κανενα dc! σιγουρα ηταν αυτο....τωρα αν διορθωνεται δεν γνωριζω.. καλυτερα καλωδιο να εχω το κεφαλι μου ησυχο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα