amplaxoublis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μόλις τώρα, Havik είπε Step 1 όλα Default, το κάνει?, ποια είναι? screen. Step 2 με 1.35v βάλε 2600Mhz για να τα κανω 2600 δεν θα πρεπει να αλλαξω και καμποσα αλλα?
Havik Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Όχι, επίσης κάποιο screen από cpuz θα βοήθαγε… Από XMP βάλε το default προφίλ και πείραξε μόνο την συχνότητα, τπτ άλλο.
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Κάτι άλλο τις μνήμες κούμπωσε τες στο 2ο και 4ο σλοτ όχι στο 1ο και 2ο..αυτό ξέχασα να το αναφέρω..
amplaxoublis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 8 ώρες πριν, Havik είπε Όχι, επίσης κάποιο screen από cpuz θα βοήθαγε… Από XMP βάλε το default προφίλ και πείραξε μόνο την συχνότητα, τπτ άλλο. To diagnostic δεν μου εβγαλε κατι... Θα δω τωρα τι drivers μου μενει να κανω και μετα θα μπω bios . Απο cpuz τι μπορω να στειλω φωτο? memory? 4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Κάτι άλλο τις μνήμες κούμπωσε τες στο 2ο και 4ο σλοτ όχι στο 1ο και 2ο..αυτό ξέχασα να το αναφέρω.. Ειναι ηδη στις θεσεις τους .. ευχαριστω παντως
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 52 λεπτά πριν, amplaxoublis είπε To diagnostic δεν μου εβγαλε κατι... Θα δω τωρα τι drivers μου μενει να κανω και μετα θα μπω bios . Απο cpuz τι μπορω να στειλω φωτο? memory? Ειναι ηδη στις θεσεις τους .. ευχαριστω παντως https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10#support-dl Πέρνα τότε και το τελευταίο bios update ίσως φτιάξει
amplaxoublis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 19 λεπτά πριν, LIGHT1NG είπε https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10#support-dl Πέρνα τότε και το τελευταίο bios update ίσως φτιάξει Μπηκα να δω το version και ομως μετα το format μου ξαναγυρισε το bios version στην αρχικη ... ελεος
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 1 ώρα πριν, amplaxoublis είπε Μπηκα να δω το version και ομως μετα το format μου ξαναγυρισε το bios version στην αρχικη ... ελεος Aυτο που λες είναι αδύνατον.... Το bios γίνεται εγκατάσταση στην mobo ούτε σε ssd,, hdd, m2, m69 κλπ οπότε μάλλον έχεις το 1ο bios από όταν πήρες την μητρική.
amplaxoublis Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Aυτο που λες είναι αδύνατον.... Το bios γίνεται εγκατάσταση στην mobo ούτε σε ssd,, hdd, m2, m69 κλπ οπότε μάλλον έχεις το 1ο bios από όταν πήρες την μητρική. Ναι και εγω γιαυτο δεν το κοιταξα... Μα την διαδικασια για το upgrade την εχω ξανακανει....
LIGHT1NG Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 Δημοσ. 6 Απριλίου 2019 3 ώρες πριν, amplaxoublis είπε Ναι και εγω γιαυτο δεν το κοιταξα... Μα την διαδικασια για το upgrade την εχω ξανακανει.... Δοκίμασε άλλη μια φορά τότε κατέβασε το αρχείο από το site της μητρικής σου, λογικά θέλει usb στικακι για εγκατάσταση ή απλά ακόλουθα τις οδηγίες
amplaxoublis Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 7 Απριλίου 2019 Στις 6/4/2019 στις 8:14 ΜΜ, LIGHT1NG είπε Δοκίμασε άλλη μια φορά τότε κατέβασε το αρχείο από το site της μητρικής σου, λογικά θέλει usb στικακι για εγκατάσταση ή απλά ακόλουθα τις οδηγίες Το εβαλα με usb , ενεργοποιησα το xmp στα 3200mhz , αλλα μου κρασαρε και το κατεβασα στα 2933... Τωρα περιμενω.... Ευχαριστω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα