Προς το περιεχόμενο

G Skill Ripjaws V 16GB (3200) + 2600 Ryzen + x470 ultra gaming?

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Havik είπε

Step 1 όλα Default, το κάνει?, ποια είναι? screen.

Step 2 με 1.35v βάλε 2600Mhz

για να τα κανω 2600 δεν θα πρεπει να αλλαξω και καμποσα αλλα?

Δημοσ.

Όχι, επίσης κάποιο screen από cpuz θα βοήθαγε…

Από XMP βάλε το default προφίλ και πείραξε μόνο την συχνότητα, τπτ άλλο.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Havik είπε

Όχι, επίσης κάποιο screen από cpuz θα βοήθαγε…

Από XMP βάλε το default προφίλ και πείραξε μόνο την συχνότητα, τπτ άλλο.

To diagnostic δεν μου εβγαλε κατι... Θα δω τωρα τι drivers μου μενει να κανω και μετα θα μπω bios . Απο cpuz τι μπορω να στειλω φωτο? memory? 

4 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Κάτι άλλο τις μνήμες κούμπωσε τες στο 2ο και 4ο σλοτ όχι στο 1ο και 2ο..αυτό ξέχασα να το αναφέρω.. 

Ειναι ηδη στις θεσεις τους .. ευχαριστω παντως

Δημοσ.
52 λεπτά πριν, amplaxoublis είπε

To diagnostic δεν μου εβγαλε κατι... Θα δω τωρα τι drivers μου μενει να κανω και μετα θα μπω bios . Απο cpuz τι μπορω να στειλω φωτο? memory? 

Ειναι ηδη στις θεσεις τους .. ευχαριστω παντως

https://www.gigabyte.com/us/Motherboard/X470-AORUS-ULTRA-GAMING-rev-10#support-dl

Πέρνα τότε και το τελευταίο bios update ίσως φτιάξει 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, amplaxoublis είπε

Μπηκα να δω το version και ομως μετα το format μου ξαναγυρισε το bios version στην αρχικη ... ελεος

Aυτο που λες είναι αδύνατον.... Το bios γίνεται εγκατάσταση στην mobo ούτε σε ssd,, hdd, m2, m69 κλπ οπότε μάλλον έχεις το 1ο bios από όταν πήρες την μητρική. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε

Aυτο που λες είναι αδύνατον.... Το bios γίνεται εγκατάσταση στην mobo ούτε σε ssd,, hdd, m2, m69 κλπ οπότε μάλλον έχεις το 1ο bios από όταν πήρες την μητρική. 

Ναι και εγω γιαυτο δεν το κοιταξα... Μα την διαδικασια για το upgrade την εχω ξανακανει.... 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, amplaxoublis είπε

Ναι και εγω γιαυτο δεν το κοιταξα... Μα την διαδικασια για το upgrade την εχω ξανακανει.... 

Δοκίμασε άλλη μια φορά τότε κατέβασε το αρχείο από το site της μητρικής σου, λογικά θέλει usb στικακι για εγκατάσταση ή απλά ακόλουθα τις οδηγίες 

Δημοσ.
Στις 6/4/2019 στις 8:14 ΜΜ, LIGHT1NG είπε

Δοκίμασε άλλη μια φορά τότε κατέβασε το αρχείο από το site της μητρικής σου, λογικά θέλει usb στικακι για εγκατάσταση ή απλά ακόλουθα τις οδηγίες 

Το εβαλα με usb , ενεργοποιησα το xmp  στα 3200mhz , αλλα μου κρασαρε και το κατεβασα στα 2933... Τωρα περιμενω.... 

Ευχαριστω παντως 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...