voltmod Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μετά την ανακοίνωση της Ιαπωνικής εταιρείας ότι δεν πρόκειται να έχει επίσημη παρουσία στην φετινή έκθεση E3 (Electronic Entertainment Expo) και την ακύρωση των όποιων σχεδίων υπήρχαν για την ετήσια εκδήλωση PlayStation Experience, η Sony φαίνεται πως θα ακολουθήσει μία διαφορετική στρατηγική για την ανακοίνωση παιχνιδιών και την ενημέρωση των φίλων της για τα σχέδια της. Στις 25 Μαρτίου, και στις 23.00 ώρα Ελλάδας, η Ιαπωνική εταιρεία έχει προγραμματίσει το «Livestreaming event» State of Play που θα μεταδοθεί ζωντανά μέσα από το επίσημο κανάλι του PlayStation στην πλατφόρμα Twitch, στο YouTube, στο Twitter και στο Facebook. Από ότι φαίνεται πρόκειται για μία παρόμοια «εκπομπή» με το Inside Xbox και το Nintendo Direct. Στο πρώτο επεισόδιο της «εκπομπής» (γιατί έχει προγραμματίσει και άλλα τέτοια events μέσα στη χρονιά) θα αποκαλύψει νέα παιχνίδια, trailers αλλά και υλικό gameplay για τα PlayStation 4 και PlayStation VR. Είναι προφανές ότι η Sony πρόκειται να ακολουθήσει την ίδια ακριβώς τακτική με την Nintendo, που δεν πραγματοποιεί εκδηλώσεις και δεν δίνει συνεντεύξεις Τύπου αλλά προχωράει σε ανακοινώσεις μέσω των Nintendo Direct streams. Engadget Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο
mants118 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 τη μέρα που είναι αργία;;;; ας αλλάξουν ημερομηνία οι της Sony!!! 😛 Για να δούμε!!!!
Zengar Zombolt Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάνα PlayStation 5 να ανακοινώσει μαζί με τα games για να ήμαστε όλοι χαρούμενοι Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Zengar Zombolt 3
Istros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Προφανώς η Sony θέλει να δώσει έμφαση στο streaming 1
Chocobo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 38 λεπτά πριν, Zengar Zombolt είπε Κάνα PlayStation 5 να ανακοινώσει μαζί με τα games για να ήμαστε όλοι χαρούμενοι Πόση χαρά μπορεί να δώσει να κοιτάς απλά μια κονσόλα ξέρω γω... Προσωπικά θα προτιμήσω παιχνίδια. 1
whoever81 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Zengar Zombolt είπε Κάνα PlayStation 5 να ανακοινώσει μαζί με τα games για να ήμαστε όλοι χαρούμενοι Μακάρι αλλά αρκετά απίθανο. Είναι νωρίς. 1
Jake07 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 28 λεπτά πριν, whoever81 είπε Μακάρι αλλά αρκετά απίθανο. Είναι νωρίς. Δεν είναι καθόλου νωρίς φίλε μου. Αν το ανακοινώσει τώρα, θα βγει σε ένα χρόνο, οπότε κομπλέ! Κανένα last of us θέλω προσωπικά να ανακοινώσει.. Το release δλδ..
DjAkis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Παιχνίδια θέλουμε για κονσόλα έχουμε καιρο ακόμα!!!
ELMastas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλά είπε ο φίλος πιο πάνω Αργία βρήκε να διαλέξει ? Δεν νομίζω πάντος να ανακοινώσει κάτι για νέα κονσόλα γιατί δεν νομίζω να έχουν προχωρήσει πολύ και βέβαια περιμένει να δει στήν Ε3 τι θα ανακοινώσει η MS,τώρα για τα παιχνίδια μακάρι να πούνε αρκετούς δυνατούς τίτλους,αλλά εκτός απο ορισμένα αναμενόμενα και κάποια για VR δεν νομίζω πως θα ανακοινώσουν πολλά.
Tokyo Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Trailers για παιχνίδια που θα "έρθουν σύντομα" και θα βγούνε σε καμία 3ετια το λιγότερο. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Tokyo 2
Choutas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι από Κινέζους developers ή το μπερδεύω με άλλες αποκλειστικότητες;
pacahontas III milagros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Ας βγει το PlayStation 5 να μπορέσουμε και μεις να ζήσουμε επιτέλους ΣΑΝ ΆΝΘΡΩΠΟΙ. 1
x.ristos1980 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, Choutas είπε Αυτά τα παιχνίδια δεν είναι από Κινέζους developers ή το μπερδεύω με άλλες αποκλειστικότητες; Φίλε μου δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμα και το μόνο που έχεις μπερδέψει είναι τους Κινέζους με τους Ιάπωνες.αλλα εντάξει,μικρό το κακό
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα