Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 26/3/2019 στις 12:53 ΜΜ, mumra είπε

Συμπληρωνω και πιο κατω την φόρμα :

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, Outlook, σερφαρισμα
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-6" max
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): κάρτα sd
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ (αν και δεν ξερω για την 800αρα.τι παίζει)
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

Έχω προβληματιστεί γιατί διαβάζω σε κριτικές για κακούς επεξεργαστες σε huawei και xiaomi. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει συχνά τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα κάτι που να μου κρατήσει.

Σας ευχαριστω ήδη για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Μπορεις να ριξεις και μια ματια στο lg q7 ειναι στα λεφτα σου....εχει κομπακτ διαστασεις με 5,5 οθονη και snap450

Στις 26/3/2019 στις 12:53 ΜΜ, mumra είπε

Συμπληρωνω και πιο κατω την φόρμα :

1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€
2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, Outlook, σερφαρισμα
3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-6" max
4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): κάρτα sd
5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ
6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ
7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM;
😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ (αν και δεν ξερω για την 800αρα.τι παίζει)
9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ
10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android
11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ
12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ
13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ
14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ

Έχω προβληματιστεί γιατί διαβάζω σε κριτικές για κακούς επεξεργαστες σε huawei και xiaomi. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει συχνά τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα κάτι που να μου κρατήσει.

Σας ευχαριστω ήδη για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.

Μια διορθωση παιδια o snap450 υπαρχει μονο στο q7+ που ανεβαινει στα 200 ευρω.Το απλο q7 με 3/32 φοραει εναν mediatek 6750s.

Επισης το lg q6 3/32 στα 125 ευρω με snap435.

Επεξ/σία από osfp1978
  • Thanks 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και Καλό Πάσχα. Ψάχνοντας κατέληξα στο P20 4/64 αν το βρώ σε προσφορά .Βέβαια κοιτάζοντας το από κοντά με ξένισε λόγο το  ότι σε κάποια μαγαζιά το πίσω γυαλί ήταν σαν ξεκολλημένο αν και αυτό ίσως να είναι λόγω κακης συμπεριφοράς στο δείγμα.Μετά βγήκε το Samsung A50. Ωραίο και είναι και samsung και οικονομικότερο.Έχει θέμα με το δακτυλικο αλλα ίσως φτιάξει με update. Αυτο που με χαλάει στο samsung είναι το μέγεθος.Είναι μεγάλο αρκετά για τα δεδομένα μου.Τωρα και τα 2 είναι πάνω από το ποσό που ανέφερα.Οπότε πάω γύρω στα 200 (υπάρχει δυνατότητα τιμολογίου).

Ευχαριστω εκ των προτερωn.Καλό Πάσχα.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επανέρχομαι ξανα.Θα ήθελα απαντήσεις κυρίως από άτομα που έχουν τις παρακάτω συσκευές και όχι μόνο λόγω χαρακτηριστικών.Για να πάω σε κάπως πιο φυσιολογικό μέγεθος, πρέπει η να παω σε Iphone 7 που δεν το σηκώνω οικονομικά ή σε

- ΝΟΚΙΑ 7.14/64  (όχι το plus)

- SAMSUNG A50

-Κάποιο Sony.

Σε όλα με φοβίζει η μπαταρία αρχικά.Όπως έχω ήδη πει δεν θα έχω βαριές εφαρμογές. Κυρίως, outlook, viber, whatsapp και τα τηλέφωνα που θα κάνω.Θα ήθελα να βγάζει ικανοποιητικές φωτογραφίες και να μην χρειάζομαι σε 2 χρόνια καινούργιο τηλέφωνο.(γι αυτο πάω σε 4/64).Σίγουρα σε σύγκριση με το ΝΟΚΙΑ 730 που έχω είναι καλύτερα.

Ευχαριστω

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, mumra είπε

Κανεις δεν τα έχει.............................??

εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν προταθει..... ουτε σαν extra επιλογη...!

και αυτο διοτι δυσκολα βρισκεις κατι χειροτερο σε αυτα τα χρηματα...εκτος αν κοιταξεις προς mls και blackberry ή κατι τελευταια κομματια...

γενικα απο την φορμα και απο αυτα που λες οτι θελεις θα περιμενα να προτεινουν xperia XA2 ή redmi 6

βαρια βαρια samsung A6...

με το νεο budget μεχρι και pocophone χτυπας παντως.... 

εγω θα σου ελεγα ξεχνα αυτα που βλεπεις και χτυπας απο xiaomi μερια ή ενα redmi note 7 ή mi 8 lite ή πας προς huawei μερια και βλεπεις p20 lite και p smart

και κοντα στο budget σου μενεις...  και καλες συσκευες ειναι

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

εχω την εντυπωση οτι δεν εχουν προταθει..... ουτε σαν extra επιλογη...!

και αυτο διοτι δυσκολα βρισκεις κατι χειροτερο σε αυτα τα χρηματα...εκτος αν κοιταξεις προς mls και 

γενικα απο την φορμα και απο αυτα που λες οτι θελεις θα περιμενα να προτεινουν xperia XA2 ή redmi 6

βαρια βαρια samsung A6

με το νεο budget μεχρι και pocophone χτυπας....

εγω θα σου ελεγα ξεχνα αυτα που βλεπεις και χτυπας απο xiaomi μερια ή ενα redmi note 7 ή mi 8 lite ή πας προς huawei μερια και βλεπεις p20 lite και p smart

και κοντα στο budget σου μενεις...  

εγω θα ημουν αναμεσα στο psmart και στο note 7.....  

Ευχαριστω για την απάντηση απλα πχ pocophone είναι μεγάλο όπως και τα άλλα για τα δικά μου δεδομένα.Γι αυτο δεν πηγα και στο Α50.Θέλω max 14,8 εκ συσκευής.Το ΧΑ2 είναι και αυτο πολυ μεγάλο.

Επεξ/σία από mumra
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 ώρες πριν, mumra είπε

Ευχαριστω για την απάντηση απλα πχ pocophone είναι μεγάλο όπως και τα άλλα για τα δικά μου δεδομένα.Γι αυτο δεν πηγα και στο Α50.Θέλω max 14,8 εκ συσκευής.Το ΧΑ2 είναι και αυτο πολυ μεγάλο.

142 x 70 x 9.7 mm  ειναι οι διαστασεις του ΧΑ2

https://www.skroutz.gr/s/14397177/Sony-Xperia-XA2-32GB.html#specs

εχει και κατι ψοφια honor 10, honor 7A αλλα δεν θα σε αφησουν ευχαριστημενο

απο αποψη διαστασεων παντως.... εισαι μονο στο p20 lite...  αντε βαρια και p smart 2018

Επεξ/σία από Donalhioy
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, Donalhioy είπε

142 x 70 x 9.7 mm  ειναι οι διαστασεις του ΧΑ2

https://www.skroutz.gr/s/14397177/Sony-Xperia-XA2-32GB.html#specs

εχει και κατι ψοφια honor 10, honor 7A αλλα δεν θα σε αφησουν ευχαριστημενο

απο αποψη διαστασεων παντως.... εισαι μονο στο p20 lite...  αντε βαρια και p smart 2018

to Xa2 είναι καλό όντως.Δεν το πρόσεξα.έχει όμως 3gb ram .Πάντως και το P20 είναι σχετικά καλό σε διαστάσεις.αλλά ακριβ'ο.......

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...