mumra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Καλημέρα . Εχω ενα Lumia 730 windows phone.Γενικα για την χρηση που κανω είμαι ευχαριστημενος.Απλα λόγω του ότι τέλος του 2019 σταματαει η Microsoft καθε "σχεση" με τα windows phones αναγκαστικα θα παω σε android. Θα ήθελα καμια γνώμη για το τι να πάρω.Διαθέτω μέχρι 150. Με ενδιαφέρε καλή κάμερα, 2gb μνήμη σίγουρα και να μην είναι από αυτά που κολλάνε συνέχεια.Δεν έχω πρόβλημα α παω και σε μεταχειρισμενο. Ακούω γνωμες.Ευχαριστω
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 gb και με καλή κάμερα σε αυτά τα λεφτά για android θα απογοητευτείς. Τουλάχιστον 3gb θες και πάνω από 200+ για να πεις ότι πήρες κάτι τίς..... Και γιατί στο λέω αυτό.... Ένα απλό παράδειγμα. Τα 2gb ram στο android αυτομάτως γίνονται 1,5-1 ανάλογα το λειτουργικό σύστημα. Οπότε σε αυτή την κλήματα το κινητό θα σέρνεται και θα κολλάει. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από saruman123
shooterg Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/17025989/Xiaomi-Redmi-Note-7-64GB.html https://www.skroutz.gr/s/15538676/Xiaomi-Mi-A2-64GB.html
saruman123 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Επειδή τώρα είδα ότι θες και μεταχειρισμένο δες σαν την ιδανική λύση το asus zenfone 3 zoom. 1
mumra Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Οποτε απ'οτι καταλαβαινω παω σε 4gb ram σιγουρα.ΟΚ.Θα ψαχνω.Καλη συνεχεια.Ευχαριστω και παλι
AntiCambeR Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, mumra είπε Σας ευχαριστω πολυ για τις απαντησεις.Οποτε απ'οτι καταλαβαινω παω σε 4gb ram σιγουρα.ΟΚ.Θα ψαχνω.Καλη συνεχεια.Ευχαριστω και παλι Το ελάχιστο 4/64 για να το κρατήσεις πιο πολύ. 1
mumra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Ευχαριστω.εν τω μεταξυ όλα είναι τεράστια.εψαχνα μεχρι 5" και βλέπω ότι τα πιο πολλα είναι 6".
saruman123 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, mumra είπε Ευχαριστω.εν τω μεταξυ όλα είναι τεράστια.εψαχνα μεχρι 5" και βλέπω ότι τα πιο πολλα είναι 6". Τα 5αρια στα Android πλέον τα ξεχνάς. Φεύγεις από κάποια κατηγορία που ήξερες και πας σε άλλη με καινούργια δεδομένα. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από saruman123
mumra Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, saruman123 είπε Τα 5αρια στα Android πλέον τα ξεχνάς. Φεύγεις από κάποια κατηγορία που ήξερες και πας σε άλλη με καινούργια δεδομένα. Πρέπει να αλλαξω και κατηγορια σε παντελόνια τώρα για να χωράνε ........🤣
life is music Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, mumra είπε Πρέπει να αλλαξω και κατηγορια σε παντελόνια τώρα για να χωράνε ........🤣 Αν θες ένα καλό καΙ φθηνό κινητο δες στα 150 ευρώ το huawei p smart
mumra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Συμπληρωνω και πιο κατω την φόρμα : 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, Outlook, σερφαρισμα 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-6" max 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): κάρτα sd 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ (αν και δεν ξερω για την 800αρα.τι παίζει) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Έχω προβληματιστεί γιατί διαβάζω σε κριτικές για κακούς επεξεργαστες σε huawei και xiaomi. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει συχνά τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα κάτι που να μου κρατήσει. Σας ευχαριστω ήδη για τις μέχρι τώρα απαντήσεις.
life is music Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, mumra είπε Συμπληρωνω και πιο κατω την φόρμα : 1) Το ποσό που διαθέτουμε: 150€ 2) Την χρήση του κινητού (γράψτε ενδεικτικά μερικές εφαρμογές που χρησιμοποιείτε συχνά): FB, Outlook, σερφαρισμα 3) Το μέγεθος της οθόνης που θα θέλαμε: 5,5-6" max 4) Κάποιο άλλο χαρακτηριστικό που θα θέλαμε να έχει (Αναγνώστη Δαχτυλικών Αποτυπωμάτων, Αδιαβροχοποίηση κ.λ.π.): κάρτα sd 5) Μας ενδιαφέρουν οι καλές κάμερες; ΝΑΙ 6) Μας ενδιαφέρει το Dual SIM; ΟΧΙ 7) Αν ναι, θα προτιμούσαμε να έχει χωριστές θύρες για SD και για τις 2SIM; 😎 Επιθυμούμε την σωστή ROM και την 800αρα μπάντα; ΝΑΙ (αν και δεν ξερω για την 800αρα.τι παίζει) 9) Μας ενδιαφέρει η επίσημη εγγύηση στην Ελλάδα; ΝΑΙ 10) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; android 11) Μας ενδιαφέρει ή μεγάλη μπαταρία; ΝΑΙ 12) Μας ενδιαφέρουν οι προτάσεις από το εξωτερικό ή μόνο από Ελλάδα; ΕΛΛΑΔΑ 13) Σε περίπτωση αγοράς από Ελλάδα, ενδιαφερόμαστε για κάποιο συγκεκριμένο κατάστημα (λόγω κάποιας έκπτωσης / επιδότησης); ΟΧΙ 14) Ενδιαφερόμαστε μόνο για καινούριο η και για μεταχειρισμένο; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ Έχω προβληματιστεί γιατί διαβάζω σε κριτικές για κακούς επεξεργαστες σε huawei και xiaomi. Γενικά δεν είμαι ο τύπος που αλλάζει συχνά τηλέφωνο, οπότε θα ήθελα κάτι που να μου κρατήσει. Σας ευχαριστω ήδη για τις μέχρι τώρα απαντήσεις. Huawei p smart ο ορισμός του value for money !
dpolal Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 24/3/2019 στις 10:02 ΠΜ, mumra είπε Καλημέρα . Εχω ενα Lumia 730 windows phone.Γενικα για την χρηση που κανω είμαι ευχαριστημενος.Απλα λόγω του ότι τέλος του 2019 σταματαει η Microsoft καθε "σχεση" με τα windows phones αναγκαστικα θα παω σε android. Θα ήθελα καμια γνώμη για το τι να πάρω.Διαθέτω μέχρι 150. Με ενδιαφέρε καλή κάμερα, 2gb μνήμη σίγουρα και να μην είναι από αυτά που κολλάνε συνέχεια.Δεν έχω πρόβλημα α παω και σε μεταχειρισμενο. Ακούω γνωμες.Ευχαριστω Το ότι σταματάει κάθε σχέση δεν σημαίνει ότι την 1/1/2020 το κινητό σου θα πάψει αυτομάτως να λειτουργεί. Αφού σε καλύπτει όπως είναι τώρα κράτα το μέχρι το τέλος του 19 και από το 20 και μετά που θα λήξει εντελώς η υποστήριξη βλέπεις τί θα κάνεις. Βάλε καλύτερα στην άκρη τα 150 που έχεις, μάζεψε άλλα τόσα μέχρι το τέλος του χρόνου και μετά πάρε ένα αξιοπρεπές android κινητό αλλά με minimum τα 3GB RAM, μην πώ καλύτερα τα 4. Δεν υπάρχει λόγος να στριμωχτείς τώρα με τόσο σφικτό μπάτζετ αφού έχεις τηλέφωνο που λειτουργεί κανονικά. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από dpolal
mumra Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γενικα είμαι αναμεσα στα : P smart P20 lite αν το βρω σε προσφορα. Xiaomi Redmi note 6 pro (με ενοχλει λιγο το μεγάλο μέγεθος) Samsung A7 (λόγω αξιοπιστίας εταιρείας) Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από mumra
osfp1978 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 P smart αριστο κινητο μεσα στα ορια της τιμης,αξιοπιστο και δοκιμασμενο.Στο σκρουτζ θα βρεις αξιολογησεις......
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα