26ska Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα είμαι σε αναζήτηση αυτών για να τοποθετήσω στο σπίτι.Χρειαζομαι σήτες για 3 μπαλκονόπορτες ,επάλληλες,η μία μεγάλη σαλονιού,για μια ανοιγμένη πόρτα κουζίνας,που λογικά θα μπει πλισε,λόγω ότι δεν μπορεί να ανοίξει προς τα έξω και ένα παράθυρο κουζίνας,επάλληλες κ αυτό.Οδηγοι στα επάλληλα υπάρχουν.Μπηκα στο δουλευταρα για να πάρω καμιά προσφορά και έχω 4 από 480-680 χωρίς ΦΠΑ.Τις τιμές πως τις βλέπετε;Επισης άλλοι βάζουν fiberglass,άλλοι pet,ποιο να προτιμήσω; Για δώστε τα φώτα σας όσοι γνωρίζετε,να καταλήξω. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από 26ska
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Pet γιατί να βαλεις? Έχεις ζώα? Συνήθως όλοι fiberglass βάζουν και σε ανοιγόμενες βάζουν fiberglass πάνω και pet κάτω αν έχουν ζώα. Θες να μου πεις τις διαστάσεις να σου δώσω μια τιμή για υλικά μόνο στο περίπου? Δεν είμαι μάστορας να τονίσω αλλά μπορώ να σου βγάλω στο περίπου τα υλικά χωρίς υλικά στερέωσης Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1
26ska Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Pet γιατί να βαλεις? Έχεις ζώα? Συνήθως όλοι fiberglass βάζουν και σε ανοιγόμενες βάζουν fiberglass πάνω και pet κάτω αν έχουν ζώα. Θες να μου πεις τις διαστάσεις να σου δώσω μια τιμή για υλικά μόνο στο περίπου? Δεν έχω ζώα,μικρά παιδιά έχω...Οι διαστάσεις είναι οι εξής:Πορτα κουζίνας 207*75, παράθυρο κουζίνας επαλληλο 102 πλάτος *97, μπαλκονόπορτες 245πλατος *207,135*207 και 144*207.Και οι μπαλκονόπορτες επάλληλες. 1
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κάτσε να τα βγάλω και επανέρχομαι Στο περίπου Για την πόρτα κουζίνας 125 Για το παράθυρο κουζίνας 170 Για την μπαλκονόπορτα 245x207 170 Για την μπαλκονόπορτα 135x207 170 Για την μπαλκονόπορτα 144x207 170 Μαζί με το ΦΠΑ βγαίνουν όλα αυτά στα 805 χωρίς τοποθέτηση. Οι τιμές που σου έδωσαν είναι με τοποθέτηση?Αν ναι τοτε σε συμφέρει να πας σε κάποιον από αυτούς που σου έδωσαν προσφορά Εγώ έχω άκρη αλλά όλα αυτά τα παραπάνω είναι ΚΙΤ και κόβονται στις διαστάσεις που θες. Γενικά πληρώνεις όλο το ΚΙΤ και περισσεύουν ρετάλια Αύριο θα κατέβω Πύργο και από Τρίτη αν θες θα δώσω τις διαστάσεις μηπως βγάλουν κάτι καλύτερο. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1
26ska Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 20 λεπτά πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε Κάτσε να τα βγάλω και επανέρχομαι Στο περίπου Για την πόρτα κουζίνας 125 Για το παράθυρο κουζίνας 170 Για την μπαλκονόπορτα 245x207 170 Για την μπαλκονόπορτα 135x207 170 Για την μπαλκονόπορτα 144x207 170 Μαζί με το ΦΠΑ βγαίνουν όλα αυτά στα 805 χωρίς τοποθέτηση. Οι τιμές που σου έδωσαν είναι με τοποθέτηση?Αν ναι τοτε σε συμφέρει να πας σε κάποιον από αυτούς που σου έδωσαν προσφορά Εγώ έχω άκρη αλλά όλα αυτά τα παραπάνω είναι ΚΙΤ και κόβονται στις διαστάσεις που θες. Γενικά πληρώνεις όλο το ΚΙΤ και περισσεύουν ρετάλια Αύριο θα κατέβω Πύργο και από Τρίτη αν θες θα δώσω τις διαστάσεις μηπως βγάλουν κάτι καλύτερο. Είναι με τοποθέτηση ναι.
ΜΑΝΩΛΗΣ1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ε τότε ξέχνα ότι σου είπα....Χαχαχα Κριτικές θα διαβάσεις για τους μάστορες , μη σου δώσουν pvc αντί για αλουμίνιο. Αυτές που σου έδωσα εγώ ειναι ελληνικής κατασκευής. Γενικά υπάρχουν και πιο φτηνές και από οτι θυμάμαι πρέπει να ερχονται απέξω. Τώρα το Pet είναι πιο σκληρό από το fiberglass και συνήθως το βάζουν για ζώα που πάνε και βάζουν τα νύχια τους . Έχει μεγαλύτερη αντοχή αλλά ειναι και αισθητα πιο ακριβό. Αν πάει πχ με φόρα το παιδί στην πόρτα είτε έχεις pet είτε fiber θα το ξηλώσει. Και επειδή έχεις παιδιά μην πάρεις Πλισέ πανί γιατί αν σου παρουσίάσει πρόβλημα αυτό θέλει μετά σίγουρα μάστορα για να το ξαναφτιάξει. Ενώ το fiber Πχ αν με το χρόνο χαλάσει μπορείς να το αλλάξεις και μόνος σου Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από ΜΑΝΩΛΗΣ1 1
SB_1957 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε μην πάρεις Πλισέ πανί γιατί αν σου παρουσίάσει πρόβλημα αυτό θέλει μετά σίγουρα μάστορα για να το ξαναφτιάξει. Αν ο μάστορας είναι άσχετος το πλισέ θα έχει πρόβλημα από την αρχή. Ευτυχώς κρατήσαμε το φυλλάδιο με τις οδηγίες τοποθέτησης που υπήρχε σε κάθε συσκευασία και μπορέσαμε να τις βγάλουμε και να τις τοποθετήσουμε σωστά, καθώς παλεύαμε να τις ανοίξουμε γιατί δεν είχαν ρυθμίσει τα "σχοινιά" στις σωστές θέσεις με αποτέλεσμα να ζορίζονται υπερβολικά.
26ska Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Πλισε θα βάλω στην κουζίνα στην πόρτα την ανοιγομενη αναγκαστικά, δεν μπαίνει κάτι άλλο.
JMc7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 στο δουλευταρα να προτιμησεις την μεση τιμη & αφου δεις τους μαστορες. οχι τηλεφωνικη προσφορα. μην παρεις το φθηνοτερο εκτος αν βιαζεσαι.
26ska Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 16 λεπτά πριν, JMc7 είπε στο δουλευταρα να προτιμησεις την μεση τιμη & αφου δεις τους μαστορες. οχι τηλεφωνικη προσφορα. μην παρεις το φθηνοτερο εκτος αν βιαζεσαι. Για καντο μου πιο λιανο αυτό... Στη μέση τιμή πήγαινα να επιλέξω, αλλά η τελευταία κ η πιο φθηνή με κέρδισε.Ο ένας από τους 4 μου έκανε τηλεφωνική, οι άλλοι είναι με mail. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από 26ska
JMc7 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, 26ska είπε Για καντο μου πιο λιανο αυτό... Στη μέση τιμή πήγαινα να επιλέξω, αλλά η τελευταία κ η πιο φθηνή με κέρδισε.Ο ένας από τους 4 μου έκανε τηλεφωνική, οι άλλοι είναι με mail. αμα δεν ηρθαν να μετρησουν & να δουν απο κοντα μην προχωρας. εγω σαν μελος του douleutaras.gr σου λεω οτι ο φθηνοτερος κατα 99% δεν ειναι η σωστη λυση, εκτος αν μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι βαραει 16ωρα κ λιωνει τις τιμες.
26ska Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, JMc7 είπε αμα δεν ηρθαν να μετρησουν & να δουν απο κοντα μην προχωρας. εγω σαν μελος του douleutaras.gr σου λεω οτι ο φθηνοτερος κατα 99% δεν ειναι η σωστη λυση, εκτος αν μπορεις να επιβεβαιωσεις οτι βαραει 16ωρα κ λιωνει τις τιμες. Μέτρησα εγώ κ έστειλα μέτρα,βάση αυτών των μετρήσεων πήρα προσφορές, από τους 3,ο ένας μου είπε στο περίπου χωρίς να μετρήσει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα