eleosre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, kage είπε Με "τριγωνικη" δουλευουν τα περισσοτερα best price skroutz (για κινητα μιλαω)... απλα για να στα φερουν πρεπει καποιος να σε συστησει στην ομαδα:p Mr robot τι μαγαζι ειχες και εκλεισες? Μπορείς να μου εξηγήσεις λίγο τι είναι η τριγωνική?...γιατι είμαι νέος στο κομμάτι και δεν ξέρω...
Narayan Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Η δική μου συμβουλή: μην μπεις καν στον κόπο αν μιλάμε για μεγάλη πόλη, κοινώς Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και θα δουλεύεις για ένα περιθώριο κέρδος από 0% έως 5% στην καλύτερη. Άνοιξε μαγαζί σε κάποιο χωριό με 500 - 3.000 κατοίκους που θα έχεις ένα άντε δύο ανταγωνιστές. Επίσης θυμήσου έναν καλό κανόνα, για την αρχή να έχεις αρκετά χρήματα όχι μόνο για να ξεκινήσεις το κατάστημα και να αγοράσεις εμπόρευμα, αλλά και για να μπορείς να το λειτουργείς για 12 μήνες με σχεδόν μηδενικό τζίρο. Ο λόγος είναι πως μέχρι να αποκτήσεις σταθερή πελατεία θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε θα υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στην αρχή που μπορεί να μην έχεις καθόλου πελάτες. 1
eleosre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 4 ώρες πριν, Narayan είπε Η δική μου συμβουλή: μην μπεις καν στον κόπο αν μιλάμε για μεγάλη πόλη, κοινώς Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και θα δουλεύεις για ένα περιθώριο κέρδος από 0% έως 5% στην καλύτερη. Άνοιξε μαγαζί σε κάποιο χωριό με 500 - 3.000 κατοίκους που θα έχεις ένα άντε δύο ανταγωνιστές. Επίσης θυμήσου έναν καλό κανόνα, για την αρχή να έχεις αρκετά χρήματα όχι μόνο για να ξεκινήσεις το κατάστημα και να αγοράσεις εμπόρευμα, αλλά και για να μπορείς να το λειτουργείς για 12 μήνες με σχεδόν μηδενικό τζίρο. Ο λόγος είναι πως μέχρι να αποκτήσεις σταθερή πελατεία θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε θα υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στην αρχή που μπορεί να μην έχεις καθόλου πελάτες. Καλά δεν το συζητάμε σε τέτοιες περιοχές...εδω που είμαι με ξέρει όλος ο κόσμος από το 2006 μέχρι τώρα(στο τεχνικό κομμάτι)...εχω δικούς μου πελάτες που δεν πάνε πουθενά,μονο σε μένα...δεν είχα χαρτιά εδώ και πολλά χρόνια για αυτό ποτέ δεν έκανα κάτι δικό μου....ειμαι από το 99 Ελλάδα και πήρα άδεια παραμονής το 2016!και τι το πήρα όταν αποφάσισα να γράψω ολα στα Α..... Και να γυρίσω πίσω στην πατρίδα μου...και όντως έφυγα έφαγα πάνω από 10κ για να φύγω...ειρωνια είναι ότι πήρα τα χαρτιά στην πατρίδα μού..γιατι ο μάλα..ς ο δικηγόρος δεν πήρε τηλ να μου πει ότι έχει βγει η άδεια στης 27 Ιουλίου και εγώ έφυγα 9 Αυγούστου...πηγαινε μετά και σβήνε depor + 1200€ άστα...τωρα που τα έχω χαρτιά θα κάνω μπροστά,εχω καλό όνομα και είμαι σχεδόν μόνος μου στο κομμάτι μού...γιατι να δουλεύω για 400 δεν βγαίνει και να βγάζω 80 με 90% επισκευές...σε όλοι την περιοχή...μπορω και 100 αλλά δεν συμφέρει μερικές φορές...
fastnq2 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, Narayan είπε Η δική μου συμβουλή: μην μπεις καν στον κόπο αν μιλάμε για μεγάλη πόλη, κοινώς Αττική, Θεσσαλονίκη, Πάτρα, Ηράκλειο. Ο ανταγωνισμός είναι τεράστιος και θα δουλεύεις για ένα περιθώριο κέρδος από 0% έως 5% στην καλύτερη. Άνοιξε μαγαζί σε κάποιο χωριό με 500 - 3.000 κατοίκους που θα έχεις ένα άντε δύο ανταγωνιστές. Επίσης θυμήσου έναν καλό κανόνα, για την αρχή να έχεις αρκετά χρήματα όχι μόνο για να ξεκινήσεις το κατάστημα και να αγοράσεις εμπόρευμα, αλλά και για να μπορείς να το λειτουργείς για 12 μήνες με σχεδόν μηδενικό τζίρο. Ο λόγος είναι πως μέχρι να αποκτήσεις σταθερή πελατεία θα περάσει αρκετός καιρός, οπότε θα υπάρχουν μεγάλες περίοδοι στην αρχή που μπορεί να μην έχεις καθόλου πελάτες. Για αυτο το λογο δεν ανοιγεις μικρο μαγαζι που εχει μικρες πιθανοτητες επιτυχιας χωρις επιδοτηση.Η επιδοτηση τις περισσοτερες φορες σου καλυπτει τις εισφορες και τα νοικια για κοντα εναν χρονο,και εσυ το μονο που εχεις να καλυπτεις απο την τσεπη ειναι καποια λειτουργικα.Το ''καλυπτεις'' σε περιπτωση που πας απατος για μηνες.Αν κανεις και πωλησεις πλεον μιλαμε για κερδος.Σε εναν χρονο εχει περασει η μεταβατικη περιοδος και πλεον ξερεις περιπου αν βγαινεις η δεν βγαινεις -χωρις τα λεφτα της επιδοτησης πλεον-. Επισης μιλαμε για μαγαζι με φυσικη παρουσια η e-shop?Γιατι το να ανοιξεις μαγαζι μονο με φυσικη παρουσια με θηκες σε χωριο τοτε ειναι που θα πας απατος.Προσωπικα δεν εχω πατησει το ποδι μου σε μαγαζι με θηκες ουτε καν σε μεγαλη πολη.Εκτος του οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις οτι γουσταρεις ονλαιν,η πιθανοτητα να μην εχει αρκετη ποικιλια η ουτε καν αυτο που ψαχνεις ειναι τεραστια. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από fastnq2
eleosre Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, fastnq2 είπε Για αυτο το λογο δεν ανοιγεις μικρο μαγαζι που εχει μικρες πιθανοτητες επιτυχιας χωρις επιδοτηση.Η επιδοτηση τις περισσοτερες φορες σου καλυπτει τις εισφορες και τα νοικια για κοντα εναν χρονο,και εσυ το μονο που εχεις να καλυπτεις απο την τσεπη ειναι καποια λειτουργικα.Το ''καλυπτεις'' σε περιπτωση που πας απατος για μηνες.Αν κανεις και πωλησεις πλεον μιλαμε για κερδος.Σε εναν χρονο εχει περασει η μεταβατικη περιοδος και πλεον ξερεις περιπου αν βγαινεις η δεν βγαινεις -χωρις τα λεφτα της επιδοτησης πλεον-. Επισης μιλαμε για μαγαζι με φυσικη παρουσια η e-shop?Γιατι το να ανοιξεις μαγαζι μονο με φυσικη παρουσια με θηκες σε χωριο τοτε ειναι που θα πας απατος.Προσωπικα δεν εχω πατησει το ποδι μου σε μαγαζι με θηκες ουτε καν σε μεγαλη πολη.Εκτος του οτι ειναι πολυ πιο ευκολο να βρεις οτι γουσταρεις ονλαιν,η πιθανοτητα να μην εχει αρκετη ποικιλια η ουτε καν αυτο που ψαχνεις ειναι τεραστια. Δεν θα είναι eshop..θα έχει και service σχεδόν σε όλα τα level...προσωπικά έχω κ bga IR station για reballing,και αρκετές γνώσεις σε γενικές γραμμές για τα δεδομένα μου...δουλευω τεχνικός σε κατάστημα wind..το οποίο καλύπτει σχεδόν 60 με 80 % σε service στην περιοχή,εχει και Vodafone cosmote αλλά δεν...γνωριζω και το εμπορικό κομμάτι και το τεχνικό...το μόνο που με αγχώνει είναι...τι θα κάνω εάν δεν πάει καλά και τι θα κάνω εάν πάει πολύ καλά..ολο το καλοκαίρι την έβγαλα στο εργαστήρι..και θα δώσω βάσει στο μηλαρακι..γιατι δίνουν λεφτά να το φτιάξουν αφού το έχουν χρυσοπληρώσει(οχι όλοι αλλά οι πιο πολλοί)
eleosre Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα...σχετικά με το κατάστημα σήμερα με πήρε ο λογιστής μου και μου είπε ότι δεν μπορώ να ανοίξω μαγαζί...Η άδεια μου δεν μου επιτρέπει..έφαγα πακέτο..θα πάρω Δευτέρα τηλ να μάθω τι ακριβώς παίζει..
zio10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δες μήπως το ανοίξεις σε κάποιο άλλο όνομα αν σε συμφέρει.
eleosre Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, zio10 είπε Δες μήπως το ανοίξεις σε κάποιο άλλο όνομα αν σε συμφέρει. Θα πρέπει να με πληρώνω τον εαυτό μου + ΙΚΑ συν το τεβε...δεν νομίζω να συμφέρει
zio10 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, eleosre είπε Θα πρέπει να με πληρώνω τον εαυτό μου + ΙΚΑ συν το τεβε...δεν νομίζω να συμφέρει Ναι γι'αυτό έγραψα αν συμφέρει...σε κάποιες περιπτώσεις (συγγένεια πρώτου βαθμού) αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται ο υπάλληλος να έχει ΙΚΑ πάντως.
eleosre Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 30 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, zio10 είπε Ναι γι'αυτό έγραψα αν συμφέρει...σε κάποιες περιπτώσεις (συγγένεια πρώτου βαθμού) αν δεν κάνω λάθος δεν χρειάζεται ο υπάλληλος να έχει ΙΚΑ πάντως. Δευτέρα θα μάθω....
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 22 ώρες πριν, eleosre είπε Θα πρέπει να με πληρώνω τον εαυτό μου + ΙΚΑ συν το τεβε...δεν νομίζω να συμφέρει Σου έστειλα προσωπικό μήνυμα με κάποιες πληροφορίες Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από Επισκέπτης
eleosre Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Καλό μήνα σε όλους....τελικα δεν μπορώ να ανοίξω δικό μου μαγαζί....λογικα μετά το 2021 θα μπορώ...τεσπα...σας ευχαριστώ θερμά όλους...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα