Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σε ολους..χρειαζομαι βοηθεια..θελω να ανοιξω δικο μου μαγαζι...με κινητα pc αξεσουαρ κτλπ...αλλα δεν ξερω απο που και τι να παρω...(stand βιτρινα κτλπ) 
το  budget ειναι περιορισμενο και για αυτο εαν εχει κανεις γνωσεις η ακρες ας στειλει ενα μηνυμα θα ειμαι ευγνωμων..
ευχαριστω

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, green gordon είπε

a45.png

Το διάβασα κι εγώ μετά και όντως είναι κάπως, έχεις δίκιο!

Μπορεί όμως να ισχύουν και τα δύο! :)

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μερικές που θυμάμαι τώρα είναι :

OKTABIT 

InfoQuest

Stefinet

Qtech

Alfanet

Αν ψάξω και στο φάκελο με κάτι παλιά τιμολόγια που έχω μπορεί να βρω κ άλλες. 

Όσο για τα σταντ / διαφημιστικά υπάρχουν με το κιλό σε τέτοιες εταιρίες καθώς τους στέλνουν οι βασικοί τους εισαγωγείς έτσι και αλλιώς ! Ίσως χρειαστούν λίγη πειθώ παραπάνω για να σου δώσουν .. Αλλά με μια γενναιόδωρη παραγγελία ίσως τους πείσεις τελικά να σου στείλουν κάτι μαζί. 

Τιπ

Να θυμάσαι ότι οι περισσότεροι δουλεύουν μόνο με κατάθεση κ με επιταγές μικρού χρονικού περιθώριου

Πίστωση γίνεται μόνο σε παλιούς πελάτες και μεγάλους παίχτες στον χωρο

Επίσης 

Ανάλογα την περιοχή και το μέγεθος του Μαγαζιού σου περιόρισε και την ποσότητα του στοκ σου. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.

δεν μπορεις να ανταγωνιστεις τα σκρουτζομαγαζα αν παιρνεις απο τους παραπανω επισημους...πρωτα βρισκεις ακρη και μετα πας να δοκιμασεις την τυχη σου..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν κόψει το μέσαζοντα θα πετύχει καλήτερες τιμές αλλα χρειάζεται κεφάλαιο γιατι πρέπει να πάρει ποσότητα. 

Με το χρήμα γίνονται τα πάντα.. Μια βόλτα στην Κίνα πρέπει να πάει και μετά Μπορεί να βαφτίσει στην κυριολεξία τα περιφερειακά που θα φέρνει όπως θέλει. 

Θα τα αγοράζει με το κιλό στην κυριολεξία κ δεν θα χρειάζεται καν να έχει βιτρίνα, μόνο αποθήκη κ ένα eshop. 

Τότε θα πετύχει τιμές σκρουτζ. 

Έτσι δουλεύει ο Qtech που ανέφερα πόιο πάνω, βάζει το brand του παντού, σε ότι μπορείς να φανταστείς

Το ξέρω γιατί συνεργαζόμασταν πριν χρόνια. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ.
14 ώρες πριν, eleosre είπε

καλησπερα σε ολους..χρειαζομαι βοηθεια..θελω να ανοιξω δικο μου μαγαζι...με κινητα pc αξεσουαρ κτλπ...αλλα δεν ξερω απο που και τι να παρω...(stand βιτρινα κτλπ) 
το  budget ειναι περιορισμενο και για αυτο εαν εχει κανεις γνωσεις η ακρες ας στειλει ενα μηνυμα θα ειμαι ευγνωμων..
ευχαριστω

Σταθερά βήματα και όχι μεγάλα ανοίγματα . Ειδικά σε ότι πάρεις από αξεσουάρ και παρελκόμενα να ψάξεις πρώτα ποιότητες για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.

Χρυσή ευκαιρία για εξοπλισμό. Επίσης  και στο ekkatharistis.gr μπορεί να βρεις διαμαντακια

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα και καλές δουλειές να έχεις.

Αν χρειάζεσαι από προμηθευτές, εξοπλισμό και οτιδήποτε άλλο επικοινώνησε μαζί μου με προσωπικό μήνυμα.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Μερικές που θυμάμαι τώρα είναι :

OKTABIT 

InfoQuest

Stefinet

Qtech

Alfanet

Αν ψάξω και στο φάκελο με κάτι παλιά τιμολόγια που έχω μπορεί να βρω κ άλλες. 

Όσο για τα σταντ / διαφημιστικά υπάρχουν με το κιλό σε τέτοιες εταιρίες καθώς τους στέλνουν οι βασικοί τους εισαγωγείς έτσι και αλλιώς ! Ίσως χρειαστούν λίγη πειθώ παραπάνω για να σου δώσουν .. Αλλά με μια γενναιόδωρη παραγγελία ίσως τους πείσεις τελικά να σου στείλουν κάτι μαζί. 

Τιπ

Να θυμάσαι ότι οι περισσότεροι δουλεύουν μόνο με κατάθεση κ με επιταγές μικρού χρονικού περιθώριου

Πίστωση γίνεται μόνο σε παλιούς πελάτες και μεγάλους παίχτες στον χωρο

Επίσης 

Ανάλογα την περιοχή και το μέγεθος του Μαγαζιού σου περιόρισε και την ποσότητα του στοκ σου. 

ευχαριστω...για το χρονο σου

10 ώρες πριν, ΜΑΝΩΛΗΣ1 είπε

Σταθερά βήματα και όχι μεγάλα ανοίγματα . Ειδικά σε ότι πάρεις από αξεσουάρ και παρελκόμενα να ψάξεις πρώτα ποιότητες για να έχεις το κεφάλι σου σίγουρο.

Χρυσή ευκαιρία για εξοπλισμό. Επίσης  και στο ekkatharistis.gr μπορεί να βρεις διαμαντακια

ναι σιγουρα σταθερα βηματα..τωρα οσο για την ποιοτητα,την πληρωνεις..δεν λεω οτι δεν εχει και φθηνα που ειναι καλα.., αλλα θελει πολυ ψαξιμο..

12 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Αν κόψει το μέσαζοντα θα πετύχει καλήτερες τιμές αλλα χρειάζεται κεφάλαιο γιατι πρέπει να πάρει ποσότητα. 

Με το χρήμα γίνονται τα πάντα.. Μια βόλτα στην Κίνα πρέπει να πάει και μετά Μπορεί να βαφτίσει στην κυριολεξία τα περιφερειακά που θα φέρνει όπως θέλει. 

Θα τα αγοράζει με το κιλό στην κυριολεξία κ δεν θα χρειάζεται καν να έχει βιτρίνα, μόνο αποθήκη κ ένα eshop. 

Τότε θα πετύχει τιμές σκρουτζ. 

Έτσι δουλεύει ο Qtech που ανέφερα πόιο πάνω, βάζει το brand του παντού, σε ότι μπορείς να φανταστείς

Το ξέρω γιατί συνεργαζόμασταν πριν χρόνια. 

¨Μια βόλτα στην Κίνα πρέπει να πάει¨ ενδιαφερον ακουγεται...εγω τωρα που ειμαι απο την γεωργια λες να εχω κανενα πλεονεκτημα,,να κανω εισαγωγη κινα>γεωργια>ελλαδα?
ισως να θελει ψαξιμο ολο το θεμα καλυτερα..φορους κτλπ..(οσο για το Qtech που λες,τωρα καταλαβα γιατι σε μερικα ηταν στραβα κολλημενο το Brand 😂)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν επικεντρωθείς λιανική με μια ταμειακή είσαι κομπλέ. 

Για Επιστροφές προϊόντων κτλπ πάρε μπλοκάκια, ξέρει ο λογιστής ακριβώς ποια. 

Αν θες  κ την χοντρικη σαν δραστηριότητα , η αν θες να έχεις κ αποθήκη για το εμπόρευμα η να βγάζεις αναφορές στον λογιστή σου, το εμπορικό πρόγραμμα είναι μονόδρομος καθώς βοηθάει απίστευτα 

Εχε υπόψην ότι ανάλογα το πρόγραμμα κυμαίνονται οι τιμές οι δυνατότητες αλλά και τα συμβόλαια συντήρησης που δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις. 

Επεξ/σία από Mr^Robot
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mr^Robot είπε

Αν επικεντρωθείς λιανική με μια ταμειακή είσαι κομπλέ. 

Για Επιστροφές προϊόντων κτλπ πάρε μπλοκάκια, ξέρει ο λογιστής ακριβώς ποια. 

Αν θες  κ την χοντρικη σαν δραστηριότητα , η αν θες να έχεις κ αποθήκη για το εμπόρευμα η να βγάζεις αναφορές στον λογιστή σου, το εμπορικό πρόγραμμα είναι μονόδρομος καθώς βοηθάει απίστευτα 

Εχε υπόψην ότι ανάλογα το πρόγραμμα κυμαίνονται οι τιμές οι δυνατότητες αλλά και τα συμβόλαια συντήρησης που δυστυχώς δεν μπορείς να αποφύγεις. 

πιο πολυ με ενδιαφερει να εχω τον ελεγχο,,οπως ειπες για αποθηκη...τι εχω τι δεν εχω..
+ και μετα καρτελα πελατη (να εχει ποντους) νομιζω οτι βοηθαει αρκετα γενικα..θα παρω μερικα τηλ αυριο...

Επεξ/σία από eleosre
συμπληρωση
  • Like 1
Δημοσ.

Με "τριγωνικη" δουλευουν τα περισσοτερα best price skroutz (για κινητα μιλαω)... απλα για να στα φερουν πρεπει καποιος να σε συστησει στην ομαδα:p

Mr robot τι μαγαζι ειχες και εκλεισες?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...