Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 @giotis1982 Αμοιβαία τα αισθήματα, αδιάφορο προϊόν για το υποτιθέμενο Target group.
CryptoCSM01 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @Koftis650 Κάνει ακριβώς το ίδιο με το UAC όταν τα απενεργοποιήσεις και τα 2. Φτάνει με το τρολάρισμα , προσωπικά δε μου καίγεται καρφί τι κάνει το MAC , απλά η συζήτηση μου φάνηκε αστεία και είπα να συμμετέχω (προσοχή δεν το λέω ειρωνικά , ούτε υπονοώ κάτι για εσένα, απλά είναι Κυριακή και λίγο τρολινγκ είναι καλό) Δεν είναι το MAC άλλά το macOS. Όταν τρολάρεις τουλάχιστον κάνε το σωστά. Το ότι έχεις γενική άγνοια αυτό είναι προφανές. Προσπάθησες να πεις τα δικά σου, δεν σου βγήκαν, και τελικά κατέληξες να λες ότι μπήκες για να κάνεις τρολινγκ. Τουλάχιστον εσύ το παραδέχεσαι από μόνος σου ότι δεν είναι να σε παίρνει κανείς στα σοβαρά. Επεξ/σία 31 Μαρτίου 2019 από CryptoCSM01
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 @atheatos Το γιατί το βγάζει το έγραψα, δεν πήγα εγώ τη συζήτηση στο αν χρειάζεται A/V. Το αν χρειάζεται και το ποσό καταπληκτικό είναι στη διαχείριση των vulnerabilities το πήγαν άλλοι. Σε εκείνο το σημειο παρέθεσα ενα link για privilege escalation, ξέρεις αυτό που ΔΕ χρειάζεται να είσαι root για να πάρει τον έλεγχο . Αν δε θέλεις να πιστέψεις κανέναν, εγω παω πάσο. Πίστεψε ότι θέλεις. Και ναι τα Windows είναι χειρότερα επειδή ο χρήστης τρέχει με το build in admin με όλα τα security features disabled. Κλείσε όλα τα security features στα προϊόντα της Apple και περίμενε να μη γίνει τίποτα.
atheatos Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 31 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, giotis1982 είπε @atheatos Το γιατί το βγάζει το έγραψα, δεν πήγα εγώ τη συζήτηση στο αν χρειάζεται A/V. Το αν χρειάζεται και το ποσό καταπληκτικό είναι στη διαχείριση των vulnerabilities το πήγαν άλλοι. Σε εκείνο το σημειο παρέθεσα ενα link για privilege escalation, ξέρεις αυτό που ΔΕ χρειάζεται να είσαι root για να πάρει τον έλεγχο . Αν δε θέλεις να πιστέψεις κανέναν, εγω παω πάσο. Πίστεψε ότι θέλεις. Και ναι τα Windows είναι χειρότερα επειδή ο χρήστης τρέχει με το build in admin με όλα τα security features disabled. Κλείσε όλα τα security features στα προϊόντα της Apple και περίμενε να μη γίνει τίποτα. 15 χρόνια δουλεύω mac os x χωρίς antivirus και έχω κλειστό το firewall protection . Μέχρι τώρα τίποτα δεν μου έχει συμβεί. Κάποια πράγματα δεν κλείνουν στο mac os x και να το θελεις....
CryptoCSM01 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Το άρθρο της σημερινής μέρας. Όσο για τους Windows OS users... ξίδι. Καλό μήνα σε όλους.
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Βγάζουν και edge σε linux by the way, Θα δείτε άρθρα σήμερα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις