ultraxmode Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Όσοι νομίζουν ότι απλά τρολάρει την Apple κάνουν λάθος. Έχει τελειώσει το παραμύθι ότι τα Mac δεν πιάνουν ιούς εδώ κ χρόνια. Αυτοί που το ισχυρίζονται ακόμα είναι .......παιδιά, ή αδαής.
atheatos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Οσοι δεν μπορούν να δουλέψουν apple συσκευή χωρίς(εξτρα) antivirus, μάλλον είναι παιδιά και αδαής... Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από atheatos 1
gnsX Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, pigeon είπε ΛΟΛ, μου μύρισε κοκορέτσι. Τελικά πιάνει πολλά ή λίγα; ---> Νομίζω ότι όλοι συμφωνούν ότι έχει το μεγαλύτερο detection rate, κοντά στο 162%. Στα 100 μολυσμένα αρχεία βρίσκει 160.. Στις 24/3/2019 στις 4:03 ΜΜ, george1807 είπε Συνήθως κοιτάω μπροστά και όχι πίσω. Ένα λογισμικό βελτιώνεται με το χρόνο. Όσο για τα false positives είχα bitdefender και με είχε τρελάνει στα false positives. Ακόμα και το insomnia είχε βρει μια φορά. Οπότε σχετικό είναι αυτό. Εύχομαι να το κάνεις στη ζωή σου αλήθεια αλλά εδώ δεν κολλάει. Όταν βγάζεις συμπεράσματα βάση πειραμάτων κ δοκιμών, ένα δεν αρκεί, ούτε είναι πάντα ανοδική η πορεία. Δεν είπα να πας πίσω στο 2015 που έπαιρνε 70% αλλά το 2018. Μετριότατο antivirus, αν βάλουμε μέσα τα false positives τότε μιλάμε για κακό antivirus κι ας διαφωνούνε οι γνωστοί-άγνωστοι που λυμαίνονται το Windows section του insomnia εκθειάζοντας την Microsoft εδώ κ χρόνια, ξεδιπλώνονταςτις τρομερές τους γνώσεις που γελάνε κ τα περιστέρια (δεν αναφέρομαι σε εσένα). Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από gnsX
pigeon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 5 ώρες πριν, gnsX είπε Μετριότατο antivirus, αν βάλουμε μέσα τα false positives τότε μιλάμε για κακό antivirus κι ας διαφωνούνε οι γνωστοί-άγνωστοι που λυμαίνονται το Windows section του insomnia εκθειάζοντας την Microsoft εδώ κ χρόνια, ξεδιπλώνονταςτις τρομερές τους γνώσεις που γελάνε κ τα περιστέρια (δεν αναφέρομαι σε εσένα). Μα είναι αυτοκριτική, ηλίου φαεινότερον. Είσαι πάρα πολύ μεγάλος (γνώστης) και ακόμα περισσότερο (αντικειμενικός). Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από pigeon Happy hour!
gnsX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, pigeon είπε Μα είναι αυτοκριτική, ηλίου φαεινότερον. Είσαι πάρα πολύ μεγάλος (γνώστης) και ακόμα περισσότερο (αντικειμενικός). Γνώστης δεν είμαι, να διαβάζω 2 γραφήματα πάντως και να μην είμαι biased υπέρ μίας εταιρείας ίσως το καταφέρνω καλύτερα από σένα. Με την δική σας ερμηνεία λοιπόν, στο τελευταίο τεστ του avcomparatives (αναφέρθηκε σαν αντικειμενικό) Windows Defender: 230 test cases Compromised: 0.4% User dependent: 3.1% Blocked: 96.5% False Positives: 23 Πολύ καλό antivirus, ίσως και το καλύτερο. Του ξέφυγαν μερικά, βρήκε και κάποια ενώ δεν ήταν αλλά ο "ειδικός" ξέρει. Είσαι μεγάλος υπερμα-χος, γνωστή η παρουσία σου. Μεγάλο detection rate >100%, μεγαλύτερο απ τη γνώση σου ΥΓ: Αν είναι δυνατόν, να μην μπορούμε να καταλάβουμε ένα χιουμοριστικό gif Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από gnsX
pigeon Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δυο κουβέντες σε spoiler, μιας κ συνεχίζεις να λασπολογείς για να προκαλέσεις εκτροπή στο θέμα: Spoiler 10 ώρες πριν, gnsX είπε 1. πάντως και να μην είμαι biased υπέρ μίας εταιρείας ίσως το καταφέρνω καλύτερα από σένα. 2. Είσαι μεγάλος υπερμα-χος, γνωστή η παρουσία σου. 3. Μεγάλο detection rate >100%, μεγαλύτερο απ τη γνώση σου Η παρουσία μου είναι γνωστή όσο και των υπολοίπων. Eιδικά όμως στο section των windows έχω το πολύ 30-40 απαντήσεις, επομένως ξέρεις ότι γράφεις καμαρωτές ασυναρτησίες για να προκαλέσεις καυγάδες. Ασε που μπαίνεις συστηματικά στα θέματα microsoft και ψάχνεις να χτίσεις το επόμενο VS καυγαδάκι σου όπως τα mac vs... ms vs... linux vs... χρόνια το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Οχι απλώς είσαι biased αλλά είσαι και anti-everything-else με ότι συνεπάγεται, triggάρεσαι με ειδήσεις περί microsoft και μας γκώνεις στα χιουμοριστικά gifάκια γυμνασίου. Σύνελθε, σε τεχνικό forum είσαι, γράψε στοιχεία να τα δούμε όλοι. Αν παρ'ολα αυτά επιθυμείς, μπορώ να σου στείλω ένα ανθολόγιο με τις anti-microsoft gifολογίες σου. . 10 ώρες πριν, gnsX είπε Γνώστης δεν είμαι (...) Με την δική σας ερμηνεία λοιπόν, στο τελευταίο τεστ του avcomparatives (αναφέρθηκε σαν αντικειμενικό) Windows Defender: 230 test cases / Compromised: 0.4% / User dependent: 3.1%/ Blocked: 96.5% /False Positives: 23 Κατ'αρχάς δεν μας λες από ποιο "τελευταίο" τεστ πήρες τα στοιχεία. Τελευταίο είναι το RealWorld test του Δεκεμβρίου, τελευταίο και το malware test του Οκτώβρη. Τέλος πάντων πάμε να δούμε ένα πίνακα από το RealWorld test (Δεκ 2018 ) : Οπως διαπιστώνεις, τα compromised threats είναι ΕΝΑ (1) για ms και bitdefender, 4-5 ως και 8 για κάποια γνωστά av. Οσα μπορεί να πιάσει το bitdefender πιάνει και της ms, δηλαδή τα περισσότερα δυνατά. Φτιάξε τώρα ένα χιουμοριστικό gifάκι για τα υπόλοιπα av σαν αυτό που έβαλες για τον defender να πιάσει τόπο. Πάμε τώρα στο μαγικό νουμεράκι 8 που έχει μωβ χρώμα. Εψαξες να δεις τι σημαίνει αυτό; Οτι το antivirus εμφανίζει alert παράθυρο/popup και ενημερώνει το χρήστη, ρωτώντας τον παράλληλα αν επιτρέπει την εκτέλεση. Πες μου τώρα πόσοι αδαείς χρήστες βλέπουν ένα πορτοκαλοκόκκινο παράθυρο με (Χ) και θαυμαστικά και κουδουνάκια, παθαίνουν έκτακτη μαλάκυνση εγκεφάλου, πατάνε "ALLOW" και κλαιν μαιν. ΚΑΝΕΙΣ λεω εγώ. Τα καλόπαιδα όμως του avcomparatives πατάνε [allow], because ...reasons*. Α ναι, πάρε και την απόδειξη της μεθοδολογίας που χρησιμοποιούν: Ως εδώ αρκεί γιατί το πόπολο βαριέται τα σεντόνια. Οχι πως το ms defender (ms security) είναι άψογο και το χαντακώνουν, κάθε άλλο. Εχει πολλά κουσούρια ειδικά σε θέματα ρυθμίσεων και στην επικοινωνία με το χρήστη είναι ψιλοανάπηρο. Ως μηχανή av-antimalware είναι μια χαρα. Αμα τώρα δεν καταλαβαίνεις γιατι κάποια av πρέπει αναγκαστικα να φαίνονται υποδεέστερα των άλλων, δεν μπορώ να κάνω φροντιστήριο εμπορικών πρακτικών, ούτε αφορά κανέναν στο παρόν θέμα. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από pigeon Αναπηρία του RTE.
gnsX Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, pigeon είπε Δυο κουβέντες σε spoiler, μιας κ συνεχίζεις να λασπολογείς για να προκαλέσεις εκτροπή στο θέμα: Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Η παρουσία μου είναι γνωστή όσο και των υπολοίπων. Eιδικά όμως στο section των windows έχω το πολύ 30-40 απαντήσεις, επομένως ξέρεις ότι γράφεις καμαρωτές ασυναρτησίες για να προκαλέσεις καυγάδες. Ασε που μπαίνεις συστηματικά στα θέματα microsoft και ψάχνεις να χτίσεις το επόμενο VS καυγαδάκι σου όπως τα mac vs... ms vs... linux vs... χρόνια το κάνεις με μεγάλη επιτυχία. Οχι απλώς είσαι biased αλλά είσαι και anti-everything-else με ότι συνεπάγεται, triggάρεσαι με ειδήσεις περί microsoft και μας γκώνεις στα χιουμοριστικά gifάκια γυμνασίου. Σύνελθε, σε τεχνικό forum είσαι, γράψε στοιχεία να τα δούμε όλοι. Αν παρ'ολα αυτά επιθυμείς, μπορώ να σου στείλω ένα ανθολόγιο με τις anti-microsoft gifολογίες σου. . Κατ'αρχάς δεν μας λες από ποιο "τελευταίο" τεστ πήρες τα στοιχεία. Τελευταίο είναι το RealWorld test του Δεκεμβρίου, τελευταίο και το malware test του Οκτώβρη. Τέλος πάντων πάμε να δούμε ένα πίνακα από το RealWorld test (Δεκ 2018 ) : Οπως διαπιστώνεις, τα compromised threats είναι ΕΝΑ (1) για ms και bitdefender, 4-5 ως και 8 για κάποια γνωστά av. Οσα μπορεί να πιάσει το bitdefender πιάνει και της ms, δηλαδή τα περισσότερα δυνατά. Φτιάξε τώρα ένα χιουμοριστικό gifάκι για τα υπόλοιπα av σαν αυτό που έβαλες για τον defender να πιάσει τόπο. Πάμε τώρα στο μαγικό νουμεράκι 8 που έχει μωβ χρώμα. Εψαξες να δεις τι σημαίνει αυτό; Οτι το antivirus εμφανίζει alert παράθυρο/popup και ενημερώνει το χρήστη, ρωτώντας τον παράλληλα αν επιτρέπει την εκτέλεση. Πες μου τώρα πόσοι αδαείς χρήστες βλέπουν ένα πορτοκαλοκόκκινο παράθυρο με (Χ) και θαυμαστικά και κουδουνάκια, παθαίνουν έκτακτη μαλάκυνση εγκεφάλου, πατάνε "ALLOW" και κλαιν μαιν. ΚΑΝΕΙΣ λεω εγώ. Τα καλόπαιδα όμως του avcomparatives πατάνε [allow], because ...reasons*. Α ναι, πάρε και την απόδειξη της μεθοδολογίας που χρησιμοποιούν: Ως εδώ αρκεί γιατί το πόπολο βαριέται τα σεντόνια. Οχι πως το ms defender (ms security) είναι άψογο και το χαντακώνουν, κάθε άλλο. Εχει πολλά κουσούρια ειδικά σε θέματα ρυθμίσεων και στην επικοινωνία με το χρήστη είναι ψιλοανάπηρο. Ως μηχανή av-antimalware είναι μια χαρα. Αμα τώρα δεν καταλαβαίνεις γιατι κάποια av πρέπει αναγκαστικα να φαίνονται υποδεέστερα των άλλων, δεν μπορώ να κάνω φροντιστήριο εμπορικών πρακτικών, ούτε αφορά κανέναν στο παρόν θέμα. Really? Είμαι μέλος σχεδόν 10 χρόνια κ θα ψάξει να βρεις αστεία gifs (όσο αστεία) που έχω ανεβάσει για την Microsoft ή αν έχω συμμετάσχει σε vs; Δεν είναι προφανής η απάντηση; Για όλους έχω ανεβάσει (Apple, Windows, Ubuntu, Android), αν χρησιμοποιώ κάποιο προϊόν τότε εννοείται ότι θα έχει αρνητικά στοιχεία και εννοείται ότι θα καυτηριασω αυτά. Σε αρκετά έχω εκθειάσει την Microsoft ακόμα κ για τα Windows 10, αλλά έχει το προνόμιο τον τελευταίο καιρό να παρουσιάζει shitty products και να κάνει αλλοπροσαλες κινήσεις ως και στα εικονίδια του office 365 (honorable mention). Να μάθουμε να ξεχωρίζουμε τι γράφει και πως κάποιος Στο θέμα που λες κι εσύ: 1) Το av-comparatives αναφέρθηκε σαν site που αποδεικνύει ότι ο Defender είναι καλό av. 2) Χρησιμοποιώ το ίδιο site, παραθέτοντας τα ίδια στοιχεία κ λέω ότι όχι μόνο δεν σαρώνει στα tests αλλά έχει και τρελά false positives. Τελικά είναι ή δεν είναι άξιο αναφοράς το συγκεκριμένο site; , Εγώ τα link που "δίνετε" πατάω και καταλαβαίνω άλλα.. Και όπως έγραψα και προηγουμένως κοιτάζω όλο το 2018! Ο Νοέμβριος αναφέρθηκε σαν αντιπαράδειγμα ότι 1 τεστ δεν δείχνει τπτ. 3) Όχι μόνο είναι ένα μέτριο antivirus αλλά πρόσφατα ήταν και κίνδυνος για το σύστημα του χρήστη απλά σκαναροντας ένα file (δεν έγινε χρήση) Windows 10 security: Microsoft patches critical flaw in Windows Defender Just scanning a specially-crafted file could lead to a totally compromised Windows machine. Και όχι δεν καταλαβαίνω την τρικυμία που υπάρχει στην Microsoft όπως πχ ότι δεν καταλαβαίνεις ότι η ransomware προστασία του Defender είναι απενεργοποιημένη γιατί στο στο status λέει: No action needed Όλα αυτά λοιπόν θεωρώ ότι το κατατάσσουν σαν ένα κάτω του μετρίου antivirus, άντε μέτριο. ΥΓ: Αν σε έχω μπερδέψει με "αντικειμενικό" του Windows section τότε εννοείται ότι το παίρνω πίσω κ σου ζητώ κ συγνώμη, δεν τίθεται θέμα λασπολογίας. Επεξ/σία 26 Μαρτίου 2019 από gnsX
pigeon Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, gnsX είπε 1) Το av-comparatives αναφέρθηκε σαν site που αποδεικνύει ότι ο Defender είναι καλό av. 2) Χρησιμοποιώ το ίδιο site, παραθέτοντας τα ίδια στοιχεία κ λέω ότι όχι μόνο δεν σαρώνει στα tests αλλά έχει και τρελά false positives. Τελικά είναι ή δεν είναι άξιο αναφοράς το συγκεκριμένο site; , Εγώ τα link που "δίνετε" πατάω και καταλαβαίνω άλλα.. Και όπως έγραψα και προηγουμένως κοιτάζω όλο το 2018! Ο Νοέμβριος αναφέρθηκε σαν αντιπαράδειγμα ότι 1 τεστ δεν δείχνει τπτ. Χαθήκαμε στη μετάφραση. Λεω, από το av-comparatives ποιό απ'ολα τα τεστ διάβασες και παράθεσες; Αλλο το "real world" test, άλλο το malware, έχουν διαφορετική μεθοδολογία και τσεκάρουν άλλα πράγματα. Γι'αυτό είπα αρχικά, η υπόθεση <<καλό antivirus>> δεν είναι ένα % ξερό νούμερο. Προσωπικά δε με νοιάζουν τα false positives ας βγάλει ότι θέλει, υπάρχουν exceptions. Κι από την άλλη ούτε έχω δει ποτέ false positive στα 2μιση χρόνια που έχω ms defender/security. Αρα; Τι να μου πει η av-comparatives που πατάει "allow" στα alerts και μετά υπολογίζει τη μλκια που έκανε στο ποσοστό του compromized; Εντάξει, κατανοώ οτι ένας dummy user με iq τούρτας ενδεχομένως θα πατήσει allow σε όλα τα alerts. Ε αυτός ας πάρει bitdefender ή καλύτερα να κλείσει το pc και να πάρει μίξερ να φτιάξει κανένα κεικ. Αλλωστε προς αυτή την κατεύθυνση δουλεύουν τα *αστεράκια* της av-comparatives, της av-test και λοιπών, να δείξουν οτι η καλύτερη λύση είναι η αγορά av (το ένα χέρι νίβει τ'αλλο το λένε στο χωριό μου). 8 ώρες πριν, gnsX είπε 3) Όχι μόνο είναι ένα μέτριο antivirus αλλά πρόσφατα ήταν και κίνδυνος για το σύστημα του χρήστη απλά σκαναροντας ένα file (δεν έγινε χρήση) Windows 10 security: Microsoft patches critical flaw in Windows Defender Just scanning a specially-crafted file could lead to a totally compromised Windows machine. Και όχι δεν καταλαβαίνω την τρικυμία που υπάρχει στην Microsoft όπως πχ ότι δεν καταλαβαίνεις ότι η ransomware προστασία του Defender είναι απενεργοποιημένη γιατί στο στο status λέει: No action needed To critical flaw που έβαλες παρ'όλο που ήταν πολύ σοβαρό, δεν δημοσιεύθηκε και δεν έχει γίνει exploit. Είναι ένα απο τα εκατοντάδες CVE για τα windows και για διάφορα software, ευτυχώς που η microsoft τρέχει και τα πατσάρει. Αλίμονο από κάτι avira avast θυμάμαι πριν 4 χρόνια περιμέναμε 7 μέρες με BSOD μέχρι να φιλοτιμηθεί να πατσάρει το καβουρδιστήρι της. Για το Ransomware Protection του defender, ναι είναι αρχικά ανενεργό και η ηλίθια -ημιεπίσημη- δικαιολογία είναι ότι δεν ρυθμίζεται εύκολα, γι'αυτό και το έχουν κλειστό. Λογικό γιατί και μόνο το φάκελο documents αν προσπαθησεις να κλειδώσεις ας πούμε, πρέπει να αφήσεις πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές, μεταξύ αυτών και πολλά παιχνίδια που έχουν τα saves τους εκει μέσα. Αν κάτσεις να το ρυθμίσεις, δουλεύει σωστά -το έχω σετάρει στο laptop- , δυστυχώς δεν είναι behavioral protection, είναι ημίμετρο. To UI του defender/ms security είναι ανάπηρο, το έγραψα κ στο προηγούμενο ποστ. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από pigeon
CryptoCSM01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2019 στις 10:23 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε Προς του τύπους που λένε οτι τα mac os και τα linux δεν εχουν καθόλου ιους Γενικά πριν πείτε κάτι δημόσια διαβάστε λίγο, έστω τα πάνω πάνω.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.Αμα θέλετε να σας στείλω 2-3 link να επισκεφτείτε να δούμε τι θα γίνει. Επίσης αυτό το απαράδεκτο κράξιμο στο microsoft defender για ποιό λόγο δεν κατάλαβα.Πάλι με ένα απλό search τα πάνω πάνω θα δείτε ότι είναι ένα καλό ΔΩΡΕΑΝ antvirus.Αμα θέλετε καντε σε vm test να δείτε αν βλέπει μόνο activators. Το ότι ο Γιωργάκης ο linuxas ειπε microsoft sucks δεν είναι λόγος. Είσαι παντελώς άσχετος με το αντικείμενο και καλύτερα να μην πεταχτείς ποτέ ξανά να μιλήσεις για πράγματα που δεν γνωρίζεις. Φαίνεται ότι έχεις και υποστηριχτές που έσπευσαν να σε επιβραβεύσουν με likes. Η άγνοιά σας γύρω από τα Mac και το macOS πάει στεφάνι φαίνεται. Για ποια ημιμάθεια μιλάς αγόρι μου από τη στιγμή που δεν ξέρεις τι είναι καν ο ιός; Πετάγονται οι άλλοι και σου τη λένε (και λίγα σου είπαν) και τελικά καταλήγεις να μιλάς γενικά για malware. Για ιό πες μας. Ποιον ξέρεις; Mac έχεις δουλέψει ποτέ στη ζωή σου; Ποια απειλή αντιμετώπισες; Τι ζημιά προκλήθηκε στο μηχάνημά σου; Αν πιστεύετε ότι τα AV είναι ικανά να σας προστατεύσουν από κάτι τότε κάνετε λάθος. Ανακατεύετε διαρκώς και φέρνετε στην επιφάνεια κουβέντες που είναι εξαντλημένες. Καμία ασφάλεια δεν σας παρέχει ένα AV και ούτε πρόκειται αφού καμία εταιρία ΔΕΝ έχει μαγικές ικανότητες να γνωρίζει εκ των προτέρων τι είναι αυτό που θα επιτεθεί. Αφού λοιπόν δεν έχει τέτοιες ικανότητες ΔΕΝ είστε προστατευμένοι. ΤΕΛΟΣ! Ναι το macOS απειλείται και αυτό από διάφορα malware. Αυτό είναι γνωστό. Το θέμα είναι όμως ότι δεν είναι Windows. Προστάτευσε η M$ τα δικό της λειτουργικό και σκέφτηκε ότι την ίδια ανάγκη έχουν και τα Mac. Γελοιότητες. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από CryptoCSM01
CheOnWeb Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 9 minutes ago, CryptoCSM01 said: Αν πιστεύετε ότι τα AV είναι ικανά να σας προστατεύσουν από κάτι τότε πρέπει να πάτε στον ψυχίατρο. Ανακατεύετε διαρκώς και φέρνετε στην επιφάνεια κουβέντες που είναι εξαντλημένες. Καμία ασφάλεια δεν σας παρέχει ένα AV και ούτε πρόκειται αφού καμία εταιρία ΔΕΝ έχει μαγικές ικανότητες να γνωρίζει εκ των προτέρων τι είναι αυτό που θα επιτεθεί. Αφού λοιπόν δεν έχει τέτοιες ικανότητες ΔΕΝ είστε προστατευμένοι. ΤΕΛΟΣ! Ώπα ρε μεγάλε... κόψε κάτι που θα πάμε και στον ψυχίατρο...
CryptoCSM01 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 9 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε Ώπα ρε μεγάλε... κόψε κάτι που θα πάμε και στον ψυχίατρο... Έχεις δίκιο. Ήμουν υπερβολικός και απότομος. Τα διόρθωσα. 1
pigeon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 18 ώρες πριν, CryptoCSM01 είπε Αν πιστεύετε ότι τα AV είναι ικανά να σας προστατεύσουν από κάτι τότε κάνετε λάθος. (..) Καμία ασφάλεια δεν σας παρέχει ένα AV και ούτε πρόκειται αφού καμία εταιρία ΔΕΝ έχει μαγικές ικανότητες να γνωρίζει εκ των προτέρων τι είναι αυτό που θα επιτεθεί. Αφού λοιπόν δεν έχει τέτοιες ικανότητες ΔΕΝ είστε προστατευμένοι. ΤΕΛΟΣ! Lol μωρέ, δεν είναι ξεμάτιασμα και αστρομαντεία. 🤣 https://en.wikipedia.org/wiki/Heuristic_analysis
CryptoCSM01 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, pigeon είπε Lol μωρέ, δεν είναι ξεμάτιασμα και αστρομαντεία. 🤣 https://en.wikipedia.org/wiki/Heuristic_analysis Μας έπεισες εσύ τώρα. Μην ποστάρεις άλλες τέτοιες κοτσάνες. Επεξ/σία 28 Μαρτίου 2019 από CryptoCSM01 1
pigeon Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 28 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, CryptoCSM01 είπε Μας έπεισες εσύ τώρα. Μην ποστάρεις άλλες τέτοιες κοτσάνες. Αρχικά έπαιρνα όρκο ότι τρολάρεις αλλά φαίνεται τα πιστεύεις αυτά που γράφεις, και μάλιστα σε τεχνολογικό forum.. 🙄 1
CryptoCSM01 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Διάβασα και ξαναδιάβασα τις παρεμβάσεις του φίλου “Πιτσούνι” και ομολογώ πως τόσα χρόνια έκανα τραγικό λάθος που δεν είχα εγκατεστημένο κάποιο AV στο Mac μου. Πέρασα λοιπόν 2-3 να βρίσκονται. Τρομαχτηκή διαφορά. Το macOS βέβαια έχει πάθει ένα σοκ αλλά πιστεύω μέσα στις επόμενες ώρες να συνηθίσει και να το ξεπεράσει. Τώρα αισθάνομαι ασφαλής. Σας συμβουλεύω να κάνετε όλοι το ίδιο. Θα σωθείτε. Οι στατιστικές είναι σημαντικό πράγμα και δεν κάνουν λάθος. Edit: Μερικά άρθρα (αφού του αρέσει να διαβάζει) https://www.popsci.com/antivirus-software-protect-your-computer https://malwaretips.com/threads/you-can’t-depend-on-antivirus-software-anymore.68656/ https://motherboard.vice.com/en_us/article/59vbzx/do-i-need-antivirus https://slate.com/technology/2017/02/why-you-cant-depend-on-antivirus-software-anymore.html Ασφάλεια, ε; Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2019 από CryptoCSM01 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις