tritonas00 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 ώρες πριν, fernw_thn_souvla είπε Αμα θέλετε να σας στείλω 2-3 link να επισκεφτείτε να δούμε τι θα γίνει. Δωσε, θα παιξω σε vm με arch linux Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από tritonas00
Gilmen Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ΕΙχα καιρο να γελασω ετσι οπως γελασα οταν διαβασα την ειδηση αντε και σε linux ,...κλαιω...............🤣😂 Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Gilmen 1
george1807 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, gnsX είπε Όχι και επιστήμονας! Απλά μπορώ να καταλάβω όταν το άριστο είναι 3 αστέρια και κάποιος παίρνει 1 ή 2 σε κάθε κατηγορία χαρακτηρίζεται μέτριος Ρε συ δεν τρολαρω αλήθεια. Γιατί είναι αποκλειστικό προνόμιο του Defender αυτό; Είσαι τόσο έξυπνος που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει πάρει 2 αστέρια για λόγους πέρα από των εντοπισμό ιών κλπ. Έχει πέσει σε επίδοση και είναι πολύ κάτω σε offline detection. Δεν νομίζω βέβαια να έχει κανείς υπολογιστή χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ εν έτη 2019. Άμα είδες στο online detection rate έχει 99,6% με σκορ στην ασφάλεια 6/6. Τελικά άλλος δεν έχει ιδέα τι διαβάζει. 3
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 16 hours ago, fernw_thn_souvla said: Προς του τύπους που λένε οτι τα mac os και τα linux δεν εχουν καθόλου ιους Γενικά πριν πείτε κάτι δημόσια διαβάστε λίγο, έστω τα πάνω πάνω.Η ημιμάθεια είναι χειρότερη απο την αμάθεια.Αμα θέλετε να σας στείλω 2-3 link να επισκεφτείτε να δούμε τι θα γίνει. Επίσης αυτό το απαράδεκτο κράξιμο στο microsoft defender για ποιό λόγο δεν κατάλαβα.Πάλι με ένα απλό search τα πάνω πάνω θα δείτε ότι είναι ένα καλό ΔΩΡΕΑΝ antvirus.Αμα θέλετε καντε σε vm test να δείτε αν βλέπει μόνο activators. Το ότι ο Γιωργάκης ο linuxas ειπε microsoft sucks δεν είναι λόγος. Σε παρακαλώ στείλε! Έχω linux και macos στείλε να δοκιμάσω! 1
gnsX Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, george1807 είπε Είσαι τόσο έξυπνος που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει πάρει 2 αστέρια για λόγους πέρα από των εντοπισμό ιών κλπ. Έχει πέσει σε επίδοση και είναι πολύ κάτω σε offline detection. Δεν νομίζω βέβαια να έχει κανείς υπολογιστή χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ εν έτη 2019. Άμα είδες στο online detection rate έχει 99,6% με σκορ στην ασφάλεια 6/6. Τελικά άλλος δεν έχει ιδέα τι διαβάζει. Σε βόλεψε το συγκεκριμένο κομμάτι, σε βόλεψε και το τεστ του Νοεμβρίου (?) για το detection rate. Τίποτα άλλο; Πχ, μπορούμε να μην λάβουμε υπόψιν τα false positives, ανεβαίνει λίγο ακόμα το rating. Overall είναι ένα μέτριο antivirus, στο detection rate σκέτο πάλι δεν είναι κορυφαίο αν δεις συνολικά τα tests. Τώρα για τα tests που έγιναν Τετάρτη με πανσέληνο και φουσκοθαλασσιά, online χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τα false positives, ήταν στην 5αδα. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από gnsX
george1807 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gnsX είπε Σε βόλεψε το συγκεκριμένο κομμάτι, σε βόλεψε και το τεστ του Νοεμβρίου (?) για το detection rate. Τίποτα άλλο; Πχ, μπορούμε να μην λάβουμε υπόψιν τα false positives, ανεβαίνει λίγο ακόμα το rating. Overall είναι ένα μέτριο antivirus, στο detection rate σκέτο πάλι δεν είναι κορυφαίο αν δεις συνολικά τα tests. Τώρα για τα tests που έγιναν Τετάρτη με πανσέληνο και φουσκοθαλασσιά, online χωρίς να λαμβάνεις υπόψιν τα false positives, ήταν στην 5αδα. Συνήθως κοιτάω μπροστά και όχι πίσω. Ένα λογισμικό βελτιώνεται με το χρόνο. Όσο για τα false positives είχα bitdefender και με είχε τρελάνει στα false positives. Ακόμα και το insomnia είχε βρει μια φορά. Οπότε σχετικό είναι αυτό. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από george1807
Phoenix4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ESET τόσα χρόνια και είμαι κομπλέ, έχει και φυσιολογικό GUI. Το Defender και το καλύτερο AV στον κόσμο να ήταν με τέτοιο άθλιο GUI που είναι σαν να το ζωγράφισα εγώ στο PaintXP... ούτε καν. False positives, ψάχνεις να βρεις τα exclusions... Ακόμα και προγράμματα επιπέδου AVG είναι πιο ευανάγνωστα. 2 ώρες πριν, george1807 είπε Είσαι τόσο έξυπνος που δεν καταλαβαίνεις ότι έχει πάρει 2 αστέρια για λόγους πέρα από των εντοπισμό ιών κλπ. Έχει πέσει σε επίδοση και είναι πολύ κάτω σε offline detection. Δεν νομίζω βέβαια να έχει κανείς υπολογιστή χωρίς σύνδεση στο ίντερνετ εν έτη 2019. Άμα είδες στο online detection rate έχει 99,6% με σκορ στην ασφάλεια 6/6. Τελικά άλλος δεν έχει ιδέα τι διαβάζει. 106 false positives το defender ενώ το eset 4 και το kaspersky 0... Θεέ και κύριε πως να δουλέψεις αυτό το AV ; πως να το αφήσεις σε έναν φίλο, ένα άσχετο άτομο που δεν είναι για πολλά πολλα ; (δηλαδή το 80% των χρηστών παγκοσμίως που απλά χαλαρώνει στο PC με fb και youtube). Θα τον ταράξει, θα τον κουράσει. Ότι χειρότερο πραγματικά, έχει καλό detection/block ratio γιατί πολύ απλά είναι υπεραυστηρό με οτιδήποτε δεν αναγνωρίζει. Δεν σε ξέρω = είσαι ιός, ούτε καν σαρώσει φυσιολογικά το αρχείο άμα έχει τίποτα ύπουλο. Απορώ τι κάνουν με όλο το info που τραβάνε από το telemetry. Τις μισές πληροφορίες να είχαν άλλες εταιρείες θα είχαν κάνει παπάδες. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Phoenix4
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 13 λεπτά πριν, Phoenix4 είπε και το kaspersky 0... Θεέ και κύριε πως να δουλέψεις αυτό το AV ; Απορώ τι κάνουν με όλο το info που τραβάνε από το telemetry. Τις μισές πληροφορίες να είχαν άλλες εταιρείες θα είχαν κάνει παπάδες. Στο kaspersky labs πάντως τα στέλνουν στον Erdo-GUN ώστε να ξέρει που μένεις να στήσει κατάλληλα τους S-500. 😹
Phoenix4 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε Στο kaspersky labs πάντως τα στέλνουν στον Erdo-GUN ώστε να ξέρει που μένεις να στήσει κατάλληλα τους S-500. Απόκρυψη περιεχομένων 😹 Καλά δεν είμαι υπέρ του Kaspersky ούτε εκείνου το GUI μου αρέσει αλλά η διαφορά είναι χαώδης !
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, Phoenix4 είπε Καλά δεν είμαι υπέρ του Kaspersky ούτε εκείνου το GUI μου αρέσει αλλά η διαφορά είναι χαώδης ! Όντως το Karspesky free σου κουμπώνει και ειδικό driver για το ethernet/wifi ώστε να κάνει VPN στη KGB ανενόχλητο.
auron12 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 21 ώρες πριν, maniacos93 είπε https://www.av-comparatives.org/comparison/ Αφήνω αυτό εδώ... Γιατί πολλοί μάλλον έχετε μείνει σε εποχές 2011. EDIT: Ooops, τώρα πρόσεξα ότι ανέβασε και ο φίλος Timos71 το ίδιο chart. Αλλά όπως και να 'χει, you get the point. Καλο ειναι να διαβαζουμε τι ανεβαζουμε γιατι μπορει να ενισχυει αυτο που θες να καταριψεις.Και οχι τιποτα αλλο μπορει καποιος ασχετος να σε πιστεψει.Υπαρχει λοιπον μια προταση που λεει false positives.Και αυτο σημαινει οτι ειναι πολυ κακο αν σου βγαζει σε καραντινα ασφαλη αρχεια.Δηλαδη οταν πιανεις ΟΛΑ τα αρχεια σαν επικινδυνα ειναι λογικο φιλε μου να πιασεις και τα βλαβερα.Αλλα τι να το κανεις οταν σου χει αχρηστεψει τον υπολογιστη;Τα καλα antivirus κανουν την δουλεια τους σωστα.Τα υπολοιπα πιανουν τα παντα μεχρι να βρουν το πραγματικα βλαβερο αρχειο.
KilliK Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, woopsi είπε Είναι αυτό που δεν πιάνει ούτε απλωμένο χαλί; οχι https://www.maketecheasier.com/is-windows-defender-good-enough/
fernw_thn_souvla Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, Dr.Fuzzy είπε Σε παρακαλώ στείλε! Έχω linux και macos στείλε να δοκιμάσω! https://objective-see.com/malware.html Στα πολυ γρηγορα αυτο.Για το linux σε αφηνω να βρεις μονος σου.Πιστευω ξερεις να κανεις αναζητηση.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 minutes ago, fernw_thn_souvla said: https://objective-see.com/malware.html Στα πολυ γρηγορα αυτο.Για το linux σε αφηνω να βρεις μονος σου.Πιστευω ξερεις να κανεις αναζητηση. Ναι και...;;; Δε βλέπω να γίνεται κάτι, για στείλε και για linux μήπως έχεις μεγαλύτερη τύχη. Για να μη το κουράζουμε, έχεις ιδέα τι είναι τα permissions στο unix; Μάλλον όχι, οπότε ρίξε λίγο διάβασμα και τα ξαναλέμε. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy
Προτεινόμενες αναρτήσεις