fernw_thn_souvla Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 9 λεπτά πριν, Dr.Fuzzy είπε Ναι και...;;; Δε βλέπω να γίνεται κάτι, για στείλε και για linux μήπως έχεις μεγαλύτερη τύχη. Α συγνωμη νομιζα ξερεις να διαβαζεις.Παντως για να σου φυγει η περιεργια ειναι λιστα με malwares για mac os απο αυτα που λες οτι δεν υπαρχουν.Οταν μαθεις να διαβαζεις επισκεψου παλι την ιστοσελιδα και μετρα τα, να μου πεις αν δεν τα mac os δεν εχουν malware. Καλη σου συνεχεια! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από fernw_thn_souvla
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 12 minutes ago, fernw_thn_souvla said: Α συγνωμη νομιζα ξερεις να διαβαζεις.Παντως για να σου φυγει η περιεργια ειναι λιστα με malwares για mac os απο αυτα που λες οτι δεν υπαρχουν.Οταν μαθεις να διαβαζεις επισκεψου παλι την ιστοσελιδα και μετρα βα μου πεις αν δεν τα mac os δεν εχουν malware. Καλη σου συνεχεια! Ναι μάλιστα δεν έχεις ιδέα το φαντάστηκα...λοιπόν κάτσε να σου φτιάξω και εγώ ένα virus σε macos/linux sudo rm -rf ~ Διάβασε λίγο είναι κρίμα να εκτίθεσαι. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy 1
kurkosdr Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ πάντως βλέπω ότι τα ratings είναι πολύ ρευστά στο χρόνο για να εξάγουμε ασφαλή συμπεράσματα για το ποιο είναι το "καλύτερο" antivirus. Πχ το F-secure κάποτε ήταν πάτος, τώρα καλυτέρευσε. Το Kaspersky κάποτε πετούσε ένα σωρό false positives, τώρα όχι. Αυτή η ρευστότητα είναι εν πολλοίς αναμενόμενη, αφού και το malware και οι antivirus engines ανανεώνονται συνεχώς. Εγώ προσωπικά επιλέγω Windows Defender επειδή: 1) Είναι τζάμπα χωρίς email activations και χωρίς να με ζαλίζει να αγοράσω την premium έκδοση. 2) Δεν χώνει περίεργους drivers στο σύστημα, οπότε ξέρω ότι ο πυρήνας μου είναι καθαρός 3) Δεν έχει αυτό το ενοχλητικό φαινόμενο που στην αρχή δείχνει να μην έχει επίδραση στις επιδόσεις αλλά σιγά-σιγά κάνει το σύστημα να σέρνεται. Μου έτυχε στο BitDefender, έβαλα το Windows Defender ξανά και το σύστημα έγινε ξανά αποδεκτό από άποψη επιδόσεων. Γενικά αν δεν θέλετε ιούς, σοβαρευτείτε και κάντε τα update σας και μην κατεβάζετε περίεργα εκτελέσιμα από τα torrents, τουλάχιστον όχι αμέσως μόλις ανέβουν Αν επιμένετε να κατεβάζετε ανοησίες από τα torrent με το που βγαίνουν και νομίζετε ότι είστε προστατευμένοι επειδή αγοράσατε ένα antivirus που πριν 3 μήνες στα comparatives έβγαλε 99.9%, τότε κάνετε λάθος. Το antivirus είναι εκεί ως τελευταία γραμμή άμυνας Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από kurkosdr 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 @Dr.Fuzzy Είσαι ο Sanjay Prasad που γράφει το blog στην υπογραφή σου;
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 minutes ago, giotis1982 said: @Dr.Fuzzy Είσαι ο Sanjay Prasad που γράφει το blog στην υπογραφή σου; Αμαν τα macos/linux malware μου χακεψαν τη σελιδα... https://murdochmysteries.fandom.com/wiki/Sanjay_Prasad Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Dr.Fuzzy
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 @Dr.Fuzzy δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι , απλά μου κάνει εντύπωση γιατί γράφεις my blog και είχε μέσα αυτό το όνομα.
Dr.Fuzzy Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 1 minute ago, giotis1982 said: @Dr.Fuzzy δε χρειάζεται να ειρωνεύεσαι , απλά μου κάνει εντύπωση γιατί γράφεις my blog και είχε μέσα αυτό το όνομα. Δεν ειρωνεύομαι φίλε μου (εσένα τουλάχιστον). Ναι ήταν το blog μου, έκανε expire το domain name και απλά ξέχασα να το κάνω update.
pigeon Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Γελάνε και τα κατσίκια με ορισμένους που "ξέρουν να διαβάσουν" το ανυπέρβλητο και τιτανομέγιστο av-test av-comparatives (edit: δαίμων του πληκτρολογίου), την επιτομή της δηθενιάς, με πιστοποίηση TUV(λο). Αναφορά σε κείμενο False positives The false-alarm test in the Whole-Product Dynamic “Real-World” Protection Test consists of two parts: wrongly blocked domains (while browsing) and wrongly blocked files (while downloading/installing). It is necessary to test both scenarios because testing only one of the two above cases could penalize products which focus mainly on one type of protection method, either URL filtering or on-access/behaviour/reputation-based file protection. a) Wrongly blocked domains (while browsing) We use around one thousand randomly chosen popular domains. Blocked non-malicious domains/URLs are counted as false positives (FPs). b) Wrongly blocked files (while downloading/installing) We use about one hundred different applications listed either as top downloads or as new/recommended downloads from ten different popular download portals. The applications are downloaded from the original software developers’ websites (instead of the download portal host), saved to disk and installed to see if they are blocked at any stage of this procedure. Additionally, we include a few clean files that were encountered and disputed over the past months of the Real-World Protection Test. Δηλαδή με απλά λογάκια για τα false positives που ζορίζεστε, είναι URLs από κακόβουλα sites και downloads, που υποτίθεται ότι τα πιάνουν browsers τύπου chrome με καθημερινή ενημέρωση στη malware protection λίστα τους. Φυσικά στον ms defender πρέπει να είναι ενεργοποιημένο το smartscreen που οι περισσότεροι το κόβετε από τα αυτόματα εργαλεία "uber-super-win10.privacy.tool.no.telemetry" Εντελώς πληροφοριακά για όσους θέλουν, το Win Security (ms defender) στα win10 διαθέτει προστασία anti-ransomware και isolated browsing (edge σε vm), χωρίς επιπλέον χρέωση όπως κάνουν σχεδόν όλες οι τρίτες εφαρμογές. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από pigeon * E 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Σε rootless λειτουργικό όπως το macos, με gatekeeper (code singing), sandboxing και άλλες τεχνολογίες, τα πράγματα είναι αρκετά πιό δύσκολα. Φυσικά δεν υπάρχει s/w χωρίς bugs και vulnerablites και συνεχώς ανακαλύπτονται και διορθώνονται προβλήματα, ενώ δεν πρέπει να ξεχνάμε επίσης και τα προβλήματα λόγω h/w (πχ meltdown/spectre) που ανοίγουν πιθανούς (δια)δρόμους. https://www.macworld.co.uk/feature/mac-software/can-macs-get-viruses-3454926/ https://arstechnica.com/features/2018/09/macos-10-14-mojave-the-ars-technica-review/10/ https://www.macrumors.com/2018/01/23/macos-sierra-el-capitan-spectre-meltdown-fixes/
Jangos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) UPDATE: Microsoft Edge: Διέρρευσε online το νέο πρόγραμμα περιήγησης Chromium Edge της Microsoft και μπορείς να το κατεβάσεις ΤΩΡΑ! Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Jangos
grgz Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 23/3/2019 στις 11:49 ΜΜ, gnsX είπε Εγώ δεν καταλαβαίνω πως γίνεται να διαβάζετε ένα site και να μην καταλαβαίνετε τι διαβάζετε. Στην καλύτερη των περιπτώσεων μπορεί να χαρακτηριστεί μέτριο. https://www.av-comparatives.org/vendors/microsoft/ Αναφέρομαι στην έκδοση για Windows αν και άσχετη με το θέμα όπως κι εσείς. Δεν καταλαβαίνω τι εννοείς να πω την αλήθεια, γιατί αυτό είναι αποκλειστικό προνόμιο του Microsoft Defender; Φίλε πας να τα βάλεις με τους IT managers; Εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι οπισθοδρομικοί που έχουμε μείνει με σπασμένα Windows 7 και νοσταλγούμε τα XP δεν μπορούμε να συλλάβουμε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο της σκέψης αυτών των υπερδιανοούμενων που πετιούνται σαν πορδές, πάντα προσβλητικές, και μιλάνε πολύ χωρίς να έχουν απολύτως τίποτα να πουν. Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από grgz
pigeon Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, grgz είπε Φίλε πας να τα βάλεις με τους IT managers; Εμείς οι πτωχοί τω πνεύματι οπισθοδρομικοί που έχουμε μείνει με σπασμένα Windows 7 και νοσταλγούμε τα XP δεν μπορούμε να συλλάβουμε ούτε στο ελάχιστο το μεγαλείο της σκέψης αυτών των υπερδιανοούμενων που πετιούνται σαν πορδές, πάντα προσβλητικές, και μιλάνε πολύ χωρίς να έχουν απολύτως τίποτα να πουν. Στις 23/3/2019 στις 7:36 ΜΜ, grgz είπε Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα, τα μόνα που πιάνει είναι κάτι activators για τα Windows και Office, τίποτε άλλο. 😂😂😂😂😂😂 ΛΟΛ, μου μύρισε κοκορέτσι. Τελικά πιάνει πολλά ή λίγα; ---> Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από pigeon
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Ε για κανένα windows end user που θα ακούει και τα φαν να δουλεύουν, θα βλέπει και high resources utilization και κάποιο σύρσιμο, ο χρήστης θα φουσκώνει από περηφάνια και θα πιστεύει ότι ... δουλεύει. Σε εταιρικό περιβάλλον με windows το πιο πιθανό είναι να υπάρχει κάποια άλλη και πιο σοβαρή λύση. Για αλλά λειτουργικά δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης και χρήσης του κατά τη γνώμη μου.
tritonas00 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Στις 23/3/2019 στις 10:23 ΜΜ, fernw_thn_souvla είπε Αμα θέλετε να σας στείλω 2-3 link να επισκεφτείτε να δούμε τι θα γίνει. ακομα περιμενω
Προτεινόμενες αναρτήσεις