80s Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) ΚΑλησπέρα. Το κλιματιστικό είναι καινούριο εδώ και κάποιους μήνες. Απο την πρώτη μέρα, αυξομείωνε την ροη του αέρα, όταν η περσίδα πάει ψηλά η ένταση είναι στο 5 και όταν πάει χαμηλά κάτω πάει στο 3. Έτσι το αντιλαμβάνομαι, και ενώ η ένταση στο χειριστήριο είναι στο 5 πχ. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν έχω την περσίδα να κινείται αυτόματα πάνω κάτω, υπάρχει μόνιμη αυξομοίωση του αέρα όλη την ώρα. Δεν ξέρω αν φταίει η περσίδα γιατί όταν τη σταματάω σε συγκεκριμένο σημείο δεν αλλάζει η ένταση του αέρα, παραμένει σταθερή. Τα σαίνια της εταιρίας δεν έχουν ιδέα και δεν θέλω να ασχοληθώ πάλι μαζί τους γιατί όλα κατ'αυτούς είναι φυσιολογικά. Κάτι που εννοείται πως δεν είναι καθώς διαχειριζόμουν κ άλλα κλιματιστικά σε άλλα σπίτια που έμενα, καθώς και απο το πατρικό μου και φιλικά σπίτια. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; Έχετε καμια ιδέα πριν φωνάξω κάποιον άλλο τεχνικό; Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από 80s
billiboo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 τι ακριβως εννοεις μειωνετε η ενταση του αερα?απο την αισθηση ή πχ ο ανεμιστήρας κοβει ταχυτητα?
liakjim Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Έχουμε ενότητα εδώ @80s, θα βοηθούσε αν έλεγες πιο μοντέλο έχεις ακριβώς. Πάντως αυξομοίωση στην ένταση του αέρα ανάλογα με τη θέση της περσίδας έχω δει και στο δικό μου Fujitsu ASYG24KLCA. Μάλιστα το εκμεταλλεύομαι προς όφελός μου, μιας και στο δικό μου έχω δει ότι στην κάτω κάτω θέση, πιο κάτω και από την default της θέρμανσης , έχω το μικρότερο θόρυβο και περιέργως και κατανάλωση.
Kapou Kapote Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) .. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Kapou Kapote
banned_acc Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, 80s είπε ΚΑλησπέρα. Το κλιματιστικό είναι καινούριο εδώ και κάποιους μήνες. Απο την πρώτη μέρα, αυξομείωνε την ροη του αέρα, όταν η περσίδα πάει ψηλά η ένταση είναι στο 5 και όταν πάει χαμηλά κάτω πάει στο 3. Έτσι το αντιλαμβάνομαι, και ενώ η ένταση στο χειριστήριο είναι στο 5 πχ. Οπότε καταλαβαίνετε ότι αν έχω την περσίδα να κινείται αυτόματα πάνω κάτω, υπάρχει μόνιμη αυξομοίωση του αέρα όλη την ώρα. Δεν ξέρω αν φταίει η περσίδα γιατί όταν τη σταματάω σε συγκεκριμένο σημείο δεν αλλάζει η ένταση του αέρα, παραμένει σταθερή. Τα σαίνια της εταιρίας δεν έχουν ιδέα και δεν θέλω να ασχοληθώ πάλι μαζί τους γιατί όλα κατ'αυτούς είναι φυσιολογικά. Κάτι που εννοείται πως δεν είναι καθώς διαχειριζόμουν κ άλλα κλιματιστικά σε άλλα σπίτια που έμενα, καθώς και απο το πατρικό μου και φιλικά σπίτια. Τι μπορεί να φταίει; Μπορώ να κάνω κάτι; Έχετε καμια ιδέα πριν φωνάξω κάποιον άλλο τεχνικό; Να το ξηλώσεις και να ζητήσεις τα χρήματα σου πίσω!
Προτεινόμενες αναρτήσεις