Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανεις να μου πει όταν ρίχνεις Απορρυπαντικο πλυντηρίου αν αυτό μένει στον κάδο? Βασικά είχα βάλει πλυντήριο βραδυ κ δε δούλεψε επειδή δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα. Το πρωί το έβαλα χωρίς να ξαναβάλω Απορρυπαντικο, το οποίο είχε αδειάσει από το συρτάρι. Όταν ξεκινάει όμως το πλυντήριο για 5 με 10 δευτερόλεπτα αφαιρεί τυχόν νερά που έχει μέσα. Σε αυτή τη περίπτωση πλένεις μ το ήδη υπάρχον Απορρυπαντικο η αφαιρείται από την αντλία? 

9 λεπτά πριν, Eirinigrt είπε

Καλησπέρα σας! Μήπως ξέρει κανεις να μου πει όταν ρίχνεις Απορρυπαντικο πλυντηρίου αν αυτό μένει στον κάδο? Βασικά είχα βάλει πλυντήριο βραδυ κ δε δούλεψε επειδή δεν είχε κλείσει καλά η πόρτα. Το πρωί το έβαλα χωρίς να ξαναβάλω Απορρυπαντικο, το οποίο είχε αδειάσει από το συρτάρι. Όταν ξεκινάει όμως το πλυντήριο για 5 με 10 δευτερόλεπτα αφαιρεί τυχόν νερά που έχει μέσα. Σε αυτή τη περίπτωση πλένεις μ το ήδη υπάρχον Απορρυπαντικο η αφαιρείται από την αντλία? 

Επεξ/σία από Eirinigrt
Δημοσ.

αν η πορτα ηταν ανοιχτη,δεν θα ξεκινουσε.το πως ξεκινησε το δικο σου ειναι αλλο θεμα.αν στο ξεκινημα αφαιρει νερα στα πρωτα δευτερολεπτα,αφαιρεσε και το απορυπαντικο,αν το τραβηξε.......οπως και να εχει,βαλτο να εκκινησει χωρις φαρμακο,να παρει νερα και να κανει λιγες σβουρες και σταματα το και αφαιρεσε τα ν ερα.μετα βαλε την σωστη δοση και βαλε την πλυση που θελεις να κανεις

Δημοσ.

Και πως τραβήχτηκε το απορρυπαντικό αν δεν έκλεισε η πόρτα;;; Βάλε το άμεσο πρόγραμμα ξέβγαλμα για να είσαι καλού κακού εντάξει και ξαναρχίζεις από την αρχή αλλά περίεργα μας τα λες.

Δημοσ.

Δεν είχε κλείσει η πόρτα. Έκανε έναν ήχο κ δε δούλεψε. Εγώ έφυγα από το δωμάτιο νομίζοντας ότι δούλεψε. Το Απορρυπαντικο κύλισε από το συρτάρι προς τα κάτω μόνο του εφόσον έμεινε όλη τη νύχτα στο συρτάρι γιατί ήταν υγρό.το πλυντήριο το έβαλα να δουλέψει το πρωί χωρίς να ξαναβάλω Απορρυπαντικο. Το πλυντήριο βγάζει νερό αλλά πολύ ελάχιστο. Σε αυτή τη περίπτωση δε ξέρω αν ξαναβαζεις Απορρυπαντικο. Αν έπλυνε τα ρούχα. 

Δημοσ.

Το υγρό απορρυπαντικό να το βάζεις απευθείας στον κάδο μέσα σε δοσομετρητη και όχι στο συρτάρι. Εκεί μόνο σκονη να βάζεις. Εάν δεν έχεις δοσομετρητη ζήτησε να σου στείλουν Ariel & Skip στέλνουν δωρεάν.

• Like 1
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...