Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Apple ανακοίνωσε πρόσφατα αναβαθμίσεις στους υπολογιστές iMac, ωστόσο προχώρησε και σε προσαρμογές στο κόστος ορισμένων υποσυστημάτων αναβάθμισης για ορισμένους υπολογιστές της, όπως για παράδειγμα των τιμών των SSDs για τα MacBook Air, MacBook Pro και Mac mini. Επιπλέον μείωσε το κόστος της μνήμης για το Mac Pro.

Παρόλα αυτά, αν και προχώρησε σε μειώσεις των τιμών των ακριβότερων αναβαθμίσεων, δεν άλλαξε τις τιμές στα περισσότερο «λογικά» upgrades, δηλαδή σε αυτά που είναι πιθανότερο να επενδύσουν οι πελάτες της εταιρείας. Ένας χρήστης μπορεί να αναβαθμίσει το βασικό μοντέλο MacBook Air σε 1.5TB SSD με κόστος $1500, δηλαδή $100 λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν.

Αν ο χρήστης επιλέξει να αναβαθμίσει το MacBook Air με τα 256GB σε 1.5TB SSD τότε η αναβάθμιση θα του στοιχίσει επίσης $100 λιγότερα, δηλαδή $900. Η αναβάθμιση της βασικής έκδοσης του Mac mini στα 2TB θα στοιχίζει $1400, δηλαδή $200 λιγότερα από ότι στο παρελθόν.

Οι αναβαθμίσεις τόσο της βασικής έκδοσης του MacBook Pro 13 ιντσών όσο και του high-end μοντέλου σε 2TB SSD στοιχίζουν επίσης $200 λιγότερο. Το MacBook Pro 15 ιντσών μπορεί να αναβαθμιστεί στα 2TB (SSD) με $200 λιγότερα ή στα 4TB ME $400 λιγότερα σε σχέση με το παρελθόν. Ο χρήστης επίσης που θα προχωρήσει στην αναβάθμιση της RAM του Mac Pro του 2013, από τα 16GB στα 64GB θα καταβάλει $800, δηλαδή $400 λιγότερα από την αρχική τιμή των $1200.

macbook_air_template_2048x.thumb.jpg.01ba647c9db909b9a71b4e109b21e243.jpg

Engadget

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο

• Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μπράβο στην Apple! Τέτοιες λογικές τιμες έχω να δω απο το πρωι που πήγα λαϊκή. 

Νομιζω ότι παει για κλείσιμο και τα δίνει όλα κοψοχρονιά.  Πάω αμέσως να αγοράσω ένα macbook, να βάλω ssd 4 TB και RAM 64GB. Δε μου πάει η καρδιά να αφήσω τέτοιες προσφορές ανεκμετάλλευτες. 

Επεξ/σία από johncorfas
  • Like 6
  • Thanks 3
Δημοσ.

Στο apple store (ΗΠΑ) βλέπω λίγο διαφορετικές τις τιμές, αλλά παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Πχ για το air:

$200 για τα 8GB Ram -> 16GB
$200 για τα 128GB -> 256GB

Με αυτά μόνο έχεις φτάσει στα $1600. Το τζογάρεις χωρίς επέκταση εγγύησης; Μάλλον όχι.

Άλλα $250 το applecare

Σύνολο $1850 για ένα  καλό μεν, απλό δε μηχάνημα, ίσα-ίσα ένα σκαλοπάτι πάνω από το "mail, web, office".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Όπως τρέχει κι οποιοδήποτε surface που δεν έχει το bloatware του εκάστοτε κατασκευαστή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, efo355 είπε

Αν πιάσεις στα χέρια σου το MacBook air που περιγράφεις και δεις πώς τρεχει θα μείνεις.....

ασε μας , ειχα macbook pro 2015 ,πλεον μονο το os ειναι καλο και αυτο τρεχει σε desktop ανετοτατα με clover κλπ , καταντησανε αηδια και αν ησουν απο τους παλιους κατοχους macbook θα το παραδεχοσουν και εσυ (κατοχος macbook air 2013, mac mini 2012, 2014 ,imac 2013 και macbook pro 2015) .Υπολογισε ποσα εσκασα σε apple και πες μου εαν η εμπειρια χρησης δικαιολογα τα λεφτα....

• Like 2
  • Thanks 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, iddqdiddqd είπε

Στο apple store (ΗΠΑ) βλέπω λίγο διαφορετικές τις τιμές, αλλά παραμένουν στη σφαίρα της φαντασίας.

Πχ για το air:

$200 για τα 8GB Ram -> 16GB
$200 για τα 128GB -> 256GB

Με αυτά μόνο έχεις φτάσει στα $1600. Το τζογάρεις χωρίς επέκταση εγγύησης; Μάλλον όχι.

Άλλα $250 το applecare

Σύνολο $1850 για ένα  καλό μεν, απλό δε μηχάνημα, ίσα-ίσα ένα σκαλοπάτι πάνω από το "mail, web, office".

τι εννοεις επεκταση? χωρις τη μηλοπεριποιηση ειναι σαν να μην εχεις εγγυηση γι αυτους.. γνωμη μου ειναι ΠΑΝΤΑ να υπολογιζει κανεις και το applecare αμα παει να αγορασει νεο μηλο, αλλιως να παει σε μεταχειρισμενο να του βγει και φτηνοτερο..

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, forgotten είπε

ασε μας , ειχα macbook pro 2015 ,πλεον μονο το os ειναι καλο και αυτο τρεχει σε desktop ανετοτατα με clover κλπ , καταντησανε αηδια και αν ησουν απο τους παλιους κατοχους macbook θα το παραδεχοσουν και εσυ (κατοχος macbook air 2013, mac mini 2012, 2014 ,imac 2013 και macbook pro 2015) .Υπολογισε ποσα εσκασα σε apple και πες μου εαν η εμπειρια χρησης δικαιολογα τα λεφτα....

Ο καθένας με τις ανάγκες του. Εγώ είμαι φουλ ευχαριστημένος. Ανοίγω garage band με 7 channels κανω ηχογράφηση και στέλνω την εικόνα σε monitor 1440p και system use στο 20% με cpu 7watt.... 

• Like 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, forgotten είπε

ασε μας , ειχα macbook pro 2015 ,πλεον μονο το os ειναι καλο και αυτο τρεχει σε desktop ανετοτατα με clover κλπ , καταντησανε αηδια και αν ησουν απο τους παλιους κατοχους macbook θα το παραδεχοσουν και εσυ (κατοχος macbook air 2013, mac mini 2012, 2014 ,imac 2013 και macbook pro 2015) .

1. Γιατί άλλαξες 4 υπολογιστές σε 4 χρόνια; 

11 λεπτά πριν, forgotten είπε

πες μου εαν η εμπειρια χρησης δικαιολογα τα λεφτα....

2. Εγω εχω ενα mac mini 2012 και ναι, έβγαλε τα λεφτά του 1000 φορες. Όσο θυμάμαι πόσες εργατοώρες έτρωγα για να ασχολούμαι με drivers, malwarebytes και ccleaners, registry hacks και όλα τα παρελκόμενα, μου γυρίζουν τα μυαλά. 7 χρόνια χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με τον υπολογιστή και ακόμη δεν χαμπαριάζει (είχα βαλει 16Gb RAM). Και το καθημερινο περιβαλλον εργασιας μου εχει 2 email clients, 4 browsers με καμια 50αρια συνολικά tabs ανοιχτά, κάποιο IDE, εναν SQL client, καποιον photo editor και μερικά ακομη προγραμματακια που δεν τα δίνω και πολλή σημασία (calendar, skype, slack, etc).

Δεν θέλω να μετρήσω πόσες μέρες θα ασχολιόμουν με το λειτουργικό όλα αυτά τα 7 χρόνια, αν είχα windows... (εκτός αν τα win10 τα βάζεις και τα ξεχνάς).

• Like 7
  • Thanks 2
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, nikosgalis είπε

2. Εγω εχω ενα mac mini 2012 και ναι, έβγαλε τα λεφτά του 1000 φορες. Όσο θυμάμαι πόσες εργατοώρες έτρωγα για να ασχολούμαι με drivers, malwarebytes και ccleaners, registry hacks και όλα τα παρελκόμενα, μου γυρίζουν τα μυαλά. 7 χρόνια χωρίς να ασχοληθώ καθόλου με τον υπολογιστή και ακόμη δεν χαμπαριάζει (είχα βαλει 16Gb RAM). Και το καθημερινο περιβαλλον εργασιας μου εχει 2 email clients, 4 browsers με καμια 50αρια συνολικά tabs ανοιχτά, κάποιο IDE, εναν SQL client, καποιον photo editor και μερικά ακομη προγραμματακια που δεν τα δίνω και πολλή σημασία (calendar, skype, slack, etc).

Δεν θέλω να μετρήσω πόσες μέρες θα ασχολιόμουν με το λειτουργικό όλα αυτά τα 7 χρόνια, αν είχα windows... (εκτός αν τα win10 τα βάζεις και τα ξεχνάς).

μαλλον δεν γνωριζεις απο υπολογιστες φιλε με αυτα που διαβαζω επομενως καλα εκανες και δεν εισαι σε windows καθισε στο μακ να μην μας πριζεις.

οσονα φορα την ειδηση πραγματικη ευκαιρια και το κοροιδεμα των πελατων παει συννεφο. ειναι σαν  τις προσφορες Lidl apo 3,00 -->2,99 ευκαιρια

• Like 8
  • Thanks 2
  • Sad 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dancer είπε

μαλλον δεν γνωριζεις απο υπολογιστες φιλε με αυτα που διαβαζω επομενως καλα εκανες και δεν εισαι σε windows καθισε στο μακ να μην μας πριζεις.

Τρόμαξα από τις γνώσεις και τα επιχειρήματά σου, οπότε μένω όντως στα mac και μείνε εσύ στα windows. Όλα καλά. 

• Like 7
  • Thanks 4

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...