Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας,

χρειάζομαι τη βοήθειά σας μιας και έχει κολλήσει λίγο το μυαλό μου....😒

.

Για τις ανάγκες της φαμίλιας έχω δημιουργήσει μια τοπική (και θα παραμείνει σε τοπικό δίκτυο) με joomla "σελίδα". Θέλω όταν κλικάρουν πάνω σε μια εικόνα που βρίσκεται μέσα σε άρθρο να μπορεί να ανοίγει φάκελο στο δίκτυο όπου θα περιέχει αρχεία.

.

Ότι δοκιμές και να έκανα μέσω IE,Firefox,Chrome δεν κατάφερε το path να "τρέξει" και να ανοίξει...

.

Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη :) 

Επεξ/σία από kormos
Δημοσ.

Με ποια μορφη φτιαχνεις το λινκ? Πχ για το C:\temp θα πρεπει να σου δουλευει στην μορφη file:///c:/temp/

Παντως αν θες να μοιρασεις αρχεια του στυλ βιντεο, εικονες & ηχο γιατι δεν κοιτας μια ετοιμη λυση του στυλ Serviio?

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, asmilon είπε

Με ποια μορφη φτιαχνεις το λινκ? Πχ για το C:\temp θα πρεπει να σου δουλευει στην μορφη file:///c:/temp/

Παντως αν θες να μοιρασεις αρχεια του στυλ βιντεο, εικονες & ηχο γιατι δεν κοιτας μια ετοιμη λυση του στυλ Serviio?

Με αυτή τη μορφή έχω δοκιμάσει. Αν το "ρίξω" απ ευθείας στον φυλλομετρητή ανοίγει το path αμέσως. Αυτό που θέλω ακριβώς είναι να έχω μια εικόνα και όταν κάνει "κλικ" πάνω να ανοίγει το φάκελο όπου δεν το κάνει....

Θα ρίξω μια ματιά αν και έχω κάνει map τους δίσκους κανονικά και τα βλέπουν, απλά ήθελα να τα κάνω με εικόνες ποιό ευδιάκριτα, του τι περιέχουν οι φάκελοι για να μην ψάχνουν από ονομασίες τι μπορεί να είναι και να κάνει το καθένα...

Δημοσ.
13 ώρες πριν, dewn735 είπε

Έχω την εντύπωση ότι, για λόγους ασφαλείας, οι browsers δεν ανοίγουν αρχεία με απόλυτη διαδρομή

Μα μέσω φυλλομετρητή αν πληκτρολογήσεις file:///c:/temp/ το ανοίγει κανονικά. Μέσα από joomla όμως σε άρθρο δεν τ ανοιγεί....

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...