kormos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας μιας και έχει κολλήσει λίγο το μυαλό μου....😒 . Για τις ανάγκες της φαμίλιας έχω δημιουργήσει μια τοπική (και θα παραμείνει σε τοπικό δίκτυο) με joomla "σελίδα". Θέλω όταν κλικάρουν πάνω σε μια εικόνα που βρίσκεται μέσα σε άρθρο να μπορεί να ανοίγει φάκελο στο δίκτυο όπου θα περιέχει αρχεία. . Ότι δοκιμές και να έκανα μέσω IE,Firefox,Chrome δεν κατάφερε το path να "τρέξει" και να ανοίξει... . Όποια βοήθεια ευπρόσδεκτη Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από kormos
asmilon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Με ποια μορφη φτιαχνεις το λινκ? Πχ για το C:\temp θα πρεπει να σου δουλευει στην μορφη file:///c:/temp/ Παντως αν θες να μοιρασεις αρχεια του στυλ βιντεο, εικονες & ηχο γιατι δεν κοιτας μια ετοιμη λυση του στυλ Serviio?
kormos Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, asmilon είπε Με ποια μορφη φτιαχνεις το λινκ? Πχ για το C:\temp θα πρεπει να σου δουλευει στην μορφη file:///c:/temp/ Παντως αν θες να μοιρασεις αρχεια του στυλ βιντεο, εικονες & ηχο γιατι δεν κοιτας μια ετοιμη λυση του στυλ Serviio? Με αυτή τη μορφή έχω δοκιμάσει. Αν το "ρίξω" απ ευθείας στον φυλλομετρητή ανοίγει το path αμέσως. Αυτό που θέλω ακριβώς είναι να έχω μια εικόνα και όταν κάνει "κλικ" πάνω να ανοίγει το φάκελο όπου δεν το κάνει.... Θα ρίξω μια ματιά αν και έχω κάνει map τους δίσκους κανονικά και τα βλέπουν, απλά ήθελα να τα κάνω με εικόνες ποιό ευδιάκριτα, του τι περιέχουν οι φάκελοι για να μην ψάχνουν από ονομασίες τι μπορεί να είναι και να κάνει το καθένα...
dewn735 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Έχω την εντύπωση ότι, για λόγους ασφαλείας, οι browsers δεν ανοίγουν αρχεία με απόλυτη διαδρομή 1
kormos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 13 ώρες πριν, dewn735 είπε Έχω την εντύπωση ότι, για λόγους ασφαλείας, οι browsers δεν ανοίγουν αρχεία με απόλυτη διαδρομή Μα μέσω φυλλομετρητή αν πληκτρολογήσεις file:///c:/temp/ το ανοίγει κανονικά. Μέσα από joomla όμως σε άρθρο δεν τ ανοιγεί....
kormos Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 1 Απριλίου 2019 Τελικά όλα είναι ok πλέον. Απλά χρειάζονταν ρυθμίσεις στον Apache (conf)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα