Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα, θα ήθελα την βοήθεια σας αν είναι εφικτό. Αφορά τη διπλωματιική μου εργασια και ήρθα σε ένα σημείο που έφαγα σκάλωμα. Η κατάσταση είναι η εξής:  Χρησιμοποιώ το Microsoft Kinect και τo processing  ωστε να κανω image prcessing & image recognition. Γλώσσες που χρησιμοποιώ είναι java & python. Επειδή το συστημα θα γίνει deploy σε raspberry pie και δεν υπάρχει υπολογιστική ισχύ, εφτιαξα ενα νευρωνικο δίκτυο πανω στο cloud της  google. Εχω κανει κανονικά το connection με ssh , δλδ εκανα train κτλπ , μεσω terminal .Το θέμα μου είναι οταν προσπαθω να αυτοματοποιήσω την διαδικασια, δλδ να κανω connect και train χωρις να χρειάζεται ο χρήστς να γράφει κάποιο script η command, προσπαθω να το κάνω μέσω processing αλλα δεν μου επιτρέπει να κανω authenticate τον εαυτό μου, και έχω αυτό το μήνυμα: https://imgur.com/c2keAwN .
Εχω δοκιμάσει να κανω authenticate και διαφορα commands μεσω terminal , script , java , python και όλα λειτουργούν αλλα οταν ομως το τρεξω μεσω processing , που βγάζει αυτό το μήνυμα.Εαν πατήσω ναι , δοκιμάζει και να μπει δεν τα καταφέρνει και απο τα πολλα request, το μπλοκαρει . Αντστοιχα αν πατήσω οχι, χάνεται το connection.  Μήπως έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να κάνω;  .Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Επεξ/σία από georgeklo
Δημοσ.

κάπου έχει η google μια επιλογή allow unsecure connection,client or something like that δες μπας και σε κόβει τπτ τέτοιο, δεν έχω άμεση σχέση με το άθλημα αλλά κάτι άλλαξε πρόσφατα σε αυτό

Δημοσ.
2 hours ago, Geocheats2 said:

κάπου έχει η google μια επιλογή allow unsecure connection,client or something like that δες μπας και σε κόβει τπτ τέτοιο, δεν έχω άμεση σχέση με το άθλημα αλλά κάτι άλλαξε πρόσφατα σε αυτό

Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον και την απάντηση, έχω ορίσει τον user που συνδέομαι σαν owner του isntace, οποτε φαντάζομαι έχω full access.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Predatorkill said:

Γιατι δεν στελνεις ενα εμαιλ στο support τους; Δεν δαγκωνουν

στο google εννοείς ετσι; ναι θα τους στείλω μπας και απαντήσουν, απλά μου κάνει εντύπωση πως μπορώ να συνδεθώ μεσω άλλων μέσων. Απλά με ενδιαφέρει να το καταφέρω μεσω processing διότι εχω χτισει το σύστημα για την εργασια μου.Ευχαριστώ για την απαντηση.

Επεξ/σία από georgeklo

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...