charas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Καλημερα στο φορουμ. Οπως λεει και ο τιτλος,εχω 1 παλιο σεταπ με 775 και χρ ελληνικα και θελω 1)να εγκαταστησω το sp4 το οποιο ειναι μονο για αγγλικα xp τι μπορω να κανω? Παιζω διαφορα παλια παιχνιδια, cod, fc2/3, moh ολα, cmr2/3,nfs, τα οποια τα παιζει υποφερτα, αλλα θελω 2)να εγκαταστησω τα xp σε partition και στο μεγαλο πσ αλλα δεν με αφηνει να κανω την εγκατασταση.Ειναι λογω drivers του m/b που δεν εχει για xp, η το uefi bios? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
asmilon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν υπαρχει SP4 στα Windows XP, ο,τι εχεις βρει που τιτλοφορειται ετσι ειναι custom και αμφιβόλου ποιοτητας και ασφαλειας. Σε νεο υπολογιστη δεν βρισκω λογο να παιζεις με Windows XP, σιγουρα παντως το UEFI BIOS δεν υποστηριζεται απο τα XP. Οποτε ειτε κοιτας αν εχει καποια compatibility ρυθμιση για να παιξει σαν κλασσικο BIOS στα UEFI settings, ειτε πας σε Windows 7 ή καλυτερα Windows 10. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από asmilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Δοκίμασε σε εικονική μηχανή στον μεγάλο ΗΥ σου. Δωρεάν VirtualBox και με αγορά VMware Workstation. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από HamerZ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μπηκα και διαβασα για το VMware,οντως καλο,αλλα δεν για μενα λογω ανεργιας. Ευχαριστω παντως. Το sp4 εχει κυκλοφορησει σαν beta και unoficial. Aπ'οτι διαβασα σε ελληνικα και ξενα φορα,δουλευει κανονικα αν κανεις καθαρη εγκατασταση και οχι upgrade αλλα μονο σε αγγλικα win xp. Οπως φαινεται δεν θα μπορεσω να παιξω τα παιχνιδια στο μεγαλο για καλυτερη επιδοση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HamerZ Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δοκίμασε τα και τα 2, μην μείνεις μόνο στην ανάγνωση. Το VMware Workstation μπορείς να το βρεις και στον "θείο". Το VirtualBox είνοα δωρεάν. ISO των XP έχεις με Serial Number? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Crybal Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Βρε παιδια,δωρεαν δεν είναι το VMware Workstation player?! https://www.vmware.com/products/workstation-player/workstation-player-evaluation.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Αφού θέλεις το sp4 και το θέλεις για παιχνίδια γιατί δεν βάζεις καθαρά XP Αγγλικά; Το project είχε προοπτικές όταν ξεκίνησε και ο δημιουργός ήθελε να το κάνει για όλες τις γλώσσες αλλά το σχέδιο ναυάγησε. Όπως είπαν και οι από πάνω, το virual box είναι δωρεάν αλλά να θέλεις υποστήριξη από κάρτα γραφικών θα πρέπει να βάλεις και το virual box guest additions που το κατεβάζεις από το site της oracle. Το vmware workstation player είναι επίσης δωρεάν και μπορείς να στήσεις vm κανονικά με αυτό και ας λέγεται player. Όσον αφορά όμως το gaming, δεν ξέρω κατά πόσο θα δουλέψει αλλά και να δουλέψει (που δεν το νομίζω) μην περιμένεις επιδόσεις. Πάντως πολλά παιχνίδια που ανέφερες παίζουν και σε 7άρια είτε κανονικά είτε σε κατάσταση συμβατότητας. Επίσης αρκετά από τα παλιά παιχνίδια έχουν βγει μέσω του gog σε drm free μορφή και είναι πατσαρισμένα για να παίζουν σε νεώτερα λειτουργικά. Πρόσφατα έπαιξα fallout 2 από gog και gothic 1. Επίσης αν θυμάμαι καλά παίζουν και τα mohaa και cod (τα παλιά) κανονικά. EDIT: Μόλις δοκίμασα xp σε virtualbox και έβαλα να δοκιμάσω το another world με εγκατεστημένα τα additions... ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!! (και σε full screen και σε windowed mode). Ευτ Ευτυχώς η παιχνιδάρα αυτή παίζει και σε 10άρια (κατεβασμένο από gog). Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charas Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Λοιπον, να ευχαριστησω τον HamerZ για ολη την βοηθεια που προσφερε, (το thepiratebay.org ) σε μενα δεν ανοιγει καθολου δεν ξερω τι κανω λαθος η ο προβαιντερ ο δικος μου δεν τον ανοιγει,μου βγαζει το μηνυμα οτι αργησε πολυ να αποκριθει), κατεβασα απο αλλου iso xp αλλα δυστυχως οσο και να προσπαθησα δεν μπουταρει και δεν ξεκιναει απο το στικακι το οποιο εχει γινει bootable με το rufus. Αν κανω κατι λαθος η με λαθος σειρα πεστε μου. Επισης ευχαριστω τον micos000 για τις πληροφοριες,οντως το gog ειναι σωτηρια για μενα αν και δεν εχει πολους τιτλους σε free fsp και racing που παιζω εγω παλια και νεα, και επειδη με τα xp δεν εχω καταφερει ακομη να τα δουλεψω στο μεγαλο πσ,τα παλια που εχει το gog παιζουν σε ολη την σειρα των windows και στα δικα μου 7αρια. Ηδη κατεβασα 2 και παιζουν αψογα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Πέρα από τους τίτλους του gog, πολλά παλιά παιχνίδια παίζουν σε 7άρια κανονικά ή με συμβατότητα για xp. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
blitzNikos Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, charas είπε Λοιπον, να ευχαριστησω τον HamerZ για ολη την βοηθεια που προσφερε, (το thepiratebay.org ) σε μενα δεν ανοιγει καθολου δεν ξερω τι κανω λαθος η ο προβαιντερ ο δικος μου δεν τον ανοιγει,μου βγαζει το μηνυμα οτι αργησε πολυ να αποκριθει), Το thepiratebay.org είναι μπλοκαρισμένο από την ΕΔΠΠΙ (Επιτροπή για την Διαδικτυακή Προσβολή της Πνευματικής Ιδιοκτησίας)... Δοκίμασε thepiratebay-ProxyList και θα βρεις κάποιο "παρακλάδι" να κάνεις τη δουλειά σου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
RTW4ever Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Η λύση που ψάχνεις είναι το virtual machine. Το virtual box έχει άθλια υποστήριξη γραφικών, αλλά το vmware player υποστηρίζει μέχρι directx 10 !! , με απευθείας χρήση της κάρτας γραφικών από το εικονικό pc. Έχω στήσει 7άρια στο player και το aero δουλεύει χωρίς κιχ, ενώ στο virtual box η μια μπλε οθόνη διαδεχόταν την άλλη. Εγώ κάνω βαριά χρήση και των δύο προγραμμάτων, πιστεύω xp σωστά στημένα σε vmware player είναι η λύση σου. Έχω παίξει στο παρελθόν Age of Mythology με αυτό τον τρόπο, με άριστα αποτελέσματα. Το player είναι δωρεάν!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, charas είπε σε μενα δεν ανοιγει καθολου .cd και με ευχαριστεις μετα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Βάζεις στατικό dns 1.1.1.1 και 1.0.0.1 και τέλος οι φραγές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charas Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Οπως ειπε και ο blitzNikos to thepiratebay-ProxyList αλλα και ο mphxths το thepiratebay.cd και τα δυο δουλευουν και κατεβασα τα xp pro iso-activated. Tο κακο βεβαια ειναι οτι ουτε αυτα μπορω να τα εγκαταστησω στο μεγαλο πσ αλλα τα εγκατεστησα στο παλιο σεταπ και δουλευουν ρολοι με το sp4 ειχαν και κλειδι ενεργοποιησης!!!! Τεσπα αφου μου δουλευουν τα παιχνιδια στα 7αρια ας ειναι. Αυτο που ειπε ο micos000 για την στατικη dns .... πως γινεται ακριβως δεν εχω ιδεα.Υπαρχει καποιο λινκ με step by step οδηγιες,οχι για το piratebay πια αφου αυτο ανοιγει κανονικα,αλλα και αλλα σαιτ δεν μου ανοιγουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
micos000 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στα 7άρια θα κάνεις δεξί κλικ στο εικονίδιο της σύνδεσης και θα επιλέξεις Άνοιγμα κέντρου δικτύου και κοινής χρήσης. Μετά θα πατήσεις στα αριστερά Αλλαγή ρυθμίσεων προσαρμογέα και δεξί κλικ στην ενεργή σύνδεση σου (Ethernet ή Wireless ή και στις δύο, δεν είναι κακό)->Ιδιότητες και μετά Ιδιότητες στο πρωτόκολλο TCP/IPv4 και βάλτο όπως παρακάτω... Για τα ΧΡ απλά Δεξί κλικ στο εικονίδιο σύνδεσης και ->Κατάσταση->Ιδιότητες και κάνεις τις αλλαγές στο TCP/IP (δεν έχει v4 στα XP). Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2019 από micos000 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα