Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στο φορουμ. Αυτή τη στιγμή βρίσκομαι σε μια τραγελαφικη κατάσταση. 

Από τη Τετάρτη το βράδυ έχω μείνει χωρίς Internet στη Nova. Επειδή δεν ειχα χρόνο να ασχοληθώ εκείνο το βράδυ, λέω θα στείλω το επόμενο μεσημέρι που θα ξαναβρίσκομαι σπίτι. Το πρόβλημα είναι ότι ενώ όλα τα λαμπάκια στο router ανάβουν κανονικά πράσινα, δεν έχω πρόσβαση στο Internet σε καμία συσκευή.

Στέλνω αρχικά στο support της Nova στο Facebook. Κλασσικά στην αρχή με καθοδηγούν με τα χαζά, κάνε reset το router, δοκίμασε να αλλάξεις καλώδιο και να το βάλεις στη κεντρική πρίζα τηλεφώνου κλπ, λες και εγώ δεν τα ειχα δοκιμάσει αυτά. Μετά μου δίνουν username και password για να κάνω σύνδεση σε στο account της Nova που με ζητούσε να κάνω μόλις ανοιγα σελίδες. Κανένα αποτέλεσμα, μετά το log in με έκανε ξανά redirect στην ίδια σελίδα και ζητούσε πάλι αυτά τα στοιχεία. Λένε θα προωθήσουμε το αίτημα σας στα τεχνικά και θα ενημερωθείτε σήμερα τηλεφωνικώς. Περνάει η Πέμπτη, κανένα τηλέφωνο. 

Έρχεται η Παρασκευή και το πρωί δέχομαι τηλέφωνο από ένα τεχνικό. Για ακόμη μια φορά ξανακάνουμε τα ίδια που μου είπαν χθες. Επί μία ωρα με έπαιρνε και μου το ξανακλείνε για να επικοινωνήσει με άλλο τεχνικό τμήμα (δηλαδή εγώ που μιλούσα;!) και στο τέλος μου είπε θα σας πάρουν τηλέφωνο ξανά γιατί πρώτα πρέπει να γίνουν κάποιοι έλεγχοι. Ρωτάω ποτε πρέπει να περιμένω τηλέφωνο και με διαβεβαίωσε μέσα στη μέρα. Μπορεί να έπαιρνε από 1 έως και 5 ώρες. Αλλά λέει το θέμα θα επιλυθεί χωρίς τεχνικό αφού το πρόβλημα προέρχεται από το κόμβο τους. Αυτά έγιναν στις 12 το πρωί.

Πάει 6 το απόγευμα, κανένα σημάδι εξέλιξης. Παίρνω ξανά εγώ τηλέφωνο και μου λένε θα σας περνάμε αργότερα αλλά μιας και μας πήρατε εσείς να το κανονίσουμε τώρα. Με βάζει να ξανακάνω για πολλοστή φορά reset το router και μετα κάνουμε setup το gateway Με τα username και password που είχα τη προηγούμενη μέρα. Και μετά από αυτό όχι μόνο δεν έφτιαξε το πρόβλημα, αλλά πλέον το led του Internet είναι και κόκκινο. Μου λέει θα σας ξαναπαρουμε τηλέφωνο αργότερα αφού το δούμε λίγο παραπάνω. 

Ξαναπαίρνω τηλέφωνο στις 8μιση για να δω τι γίνεται και μου απαντάνε ότι βλέπουν να έχει προωθηθεί το αίτημα στα τεχνικά αλλά ακόμα δεν έχει εξέλιξη. Λέω ποτέ θα ξεμπερδέψουμε με αυτήν την ιστορία και μου λένε δεν ξέρουμε, μπορεί σήμερα μπορεί και αύριο. Με λίγα λόγια έφαγα όλη τη μέρα σπίτι ελπίζοντας να με πάρουν τηλέφωνο και να το φτιάξουμε (μιας και έπρεπε να βρίσκομαι εκεί) χωρίς αποτέλεσμα. 

Σάββατο σήμερα και δεν βλέπω προκοπή. Οπότε πάμε για Τρίτη λόγω 25ης Μαρτίου. Σχεδόν δηλαδή μια βδομαδα χωρίς ίντερνετ εν έτη 2019 και ο παροχος να μην ξέρει τι του γίνεται. Η ερώτηση μου είναι : μπορώ μετά από όλη αυτήν την ιστορία μετά από παράπονα να δικαιωθω και να κερδίσω κάτι; Να κόψω το συμβόλαιο που λήγει Σεπτεμβρίο χωρίς κάποιο πρόστιμο, ή προφανώς να υπάρξει μια μεγάλη έκπτωση στο λογαριασμό του μήνα.

P.S. Ζητώ συγγνώμη για το κατεβατό αλλά ελπίζω να γίνεται αντιληπτή η σύγχυση μου με την όλη ιστορία. 

Επεξ/σία από naruto14

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...