Garmice Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Καλησπέρα στην ομάδα, μου βγαλε και μένα σήμερα ένδειξη service 79% iPhone X. Γνωρίζουμε κανένα αξιόπιστο κατάστημα Θεσσαλονίκη; Και περίπου κόστος και χρόνο καθώς δεν μπορώ να το αφήσω μέρες. ευχαριστώ
Runner25 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 9 hours ago, Garmice said: Καλησπέρα στην ομάδα, μου βγαλε και μένα σήμερα ένδειξη service 79% iPhone X. Γνωρίζουμε κανένα αξιόπιστο κατάστημα Θεσσαλονίκη; Και περίπου κόστος και χρόνο καθώς δεν μπορώ να το αφήσω μέρες. ευχαριστώ https://service.milaraki.com/main/
Stelaras1993 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Μέλος Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Runner25 βλεπω εισαι παλιο μελος εδω . Service μιλαρακι; Και μετα μπλουμ στο νερο και πηρε νερο μεχρι και το applewatch? I-system documents κλπ που κανουν και την σωστη αδιαβροχοποιηση μετα φιλε μου για εμενα. 2
mistr4l Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Αλλαγή μπαταρίας κλπ μόνο στο επίσημο service (istore Θεσσαλονίκη) αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. 1
Georgram Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 12 λεπτά πριν, mistr4l είπε Αλλαγή μπαταρίας κλπ μόνο στο επίσημο service (istore Θεσσαλονίκη) αν θες να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο. Το οποίο είναι μόνο η istorm που το θέλει και κανα δυο βδομαδες για μια αλλαγή μπαταρίας λες και ζούμε σε κανα ξεχασμένο χωριό! Τόσο δύσκολο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκης να έχει ένα τεχνικό εκεί να εξυπηρετεί κόσμο! 13 ώρες πριν, Garmice είπε Καλησπέρα στην ομάδα, μου βγαλε και μένα σήμερα ένδειξη service 79% iPhone X. Γνωρίζουμε κανένα αξιόπιστο κατάστημα Θεσσαλονίκη; Και περίπου κόστος και χρόνο καθώς δεν μπορώ να το αφήσω μέρες. ευχαριστώ φιλε μου εγώ θα παω να το κάνω στο irepair στην Ερμού! Όσο για την αδιαβροχοποιηση θα ρωτήσω το κατάστημα αν όντως την καλύπτει αλλά προσωπικά εμένα δεν με πειράζει τόσο αυτό μιας και το κινητό το έχω 2,5 χρόνια και πάντα προσέχω μην πέσει ούτε σταγόνα και ας ελεγε η apple να το βάλουμε και στα 100μετρα βάθος!
Garmice Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 Δημοσ. 19 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, Georgram είπε Το οποίο είναι μόνο η istorm που το θέλει και κανα δυο βδομαδες για μια αλλαγή μπαταρίας λες και ζούμε σε κανα ξεχασμένο χωριό! Τόσο δύσκολο είναι ο επίσημος αντιπρόσωπος Θεσσαλονίκης να έχει ένα τεχνικό εκεί να εξυπηρετεί κόσμο! φιλε μου εγώ θα παω να το κάνω στο irepair στην Ερμού! Όσο για την αδιαβροχοποιηση θα ρωτήσω το κατάστημα αν όντως την καλύπτει αλλά προσωπικά εμένα δεν με πειράζει τόσο αυτό μιας και το κινητό το έχω 2,5 χρόνια και πάντα προσέχω μην πέσει ούτε σταγόνα και ας ελεγε η apple να το βάλουμε και στα 100μετρα βάθος! Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, ναι και γω αυτά τα 2 έχω δει αλλά δεν ήξερα αν έχει πάει κάποιος και είναι αξιόπιστα. Δε βουτάω το κινητό σε νερό αλλά είναι για τυχόν ατύχημα και κυρίως επειδή θέλω να το πουλήσω κιόλας, πιστεύω η μπαταρία θα παίξει ρολο στον αγοραστή και δε θέλω να του δημιουργήσω πρόβλημα μετά αλλά ούτε και σε μένα μέχρι να το δώσω.
mistr4l Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Δημοσ. 20 Μαΐου 2021 Το πρόβλημα δεν είναι μόνο στο θέμα της αδιαβροχοποίησης αλλά στη γενικότερη "επισκευή" και σε άλλα προβλήματα που ενδεχομένως προκύψουν στην μετέπειτα λειτουργία της συσκευής. Στον αντιπρόσωπο στην Αθήνα η αλλαγή μπαταρίας απαιτεί 1 ώρα. Παίρνεις λοιπόν το κινητό άμεσα. Στη Θεσσαλονίκη είχαν τεχνικό, δεν γνωρίζω τί συμβαίνει τη δεδομένη χρονική στιγμή. Σχετικά με την isystem, δίνεται η δυνατότητα αποστολής με courier κι έξοδα δικά τους. Σε μία εβδομάδα θα το έχεις λογικά. Όπως και να έχει, ο καθένας πράττει όπως νομίζει. Εμείς ως μέλη του forum απλώς αναφέρουμε την όποια γνώση και τις όποιες εμπειρίες μας.
tilaverboy Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Μόνο document. Από storm δεν έχω την καλύτερη εμπειρία. 1. Επικοινωνείς μαζί τους είναι ευγενέστατοι και δεν φορούν ψεύτικο χαμόγελο να σε εξυπηρετήσουν. Μεγάλο συν αυτό για εμένα. 2. Πακετάρεις στέλνεις μόνο με speedex την επόμενη είναι στην document 3. Την επόμενη μέρα σου αλλάζουν μπαταρία την μεθεπόμενη έχεις την συσκευή στα χέρια σου. Οι καλοί επαγγελματίες σε οποιοδήποτε χώρο και αν ανήκουν θα πρέπει να αναφέρονται. Επεξ/σία 21 Μαΐου 2021 από tilaverboy 2
thewildones Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Δημοσ. 21 Μαΐου 2021 Συμφωνώ απόλυτα για Document, άψογοι σε ό,τι χρειάστηκα.
Runner25 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 On 19/05/2021 at 14:24, Stelaras1993 said: Runner25 βλεπω εισαι παλιο μελος εδω . Service μιλαρακι; Και μετα μπλουμ στο νερο και πηρε νερο μεχρι και το applewatch? I-system documents κλπ που κανουν και την σωστη αδιαβροχοποιηση μετα φιλε μου για εμενα. δεν διαφωνώ έχεις δίκιο απλά δεν ζήτησε επίσημο service
nosstrom Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) καλησπέρα αρχίζω να ψαχνομαι και εγώ μια και εχω υγεια μπαταρίας 86%... 650 πληρεις φορτίσεις και αγορά Ιανουαριος του 2019, πιθανον να με βγάλει μέχρι το φθινόπωρο... με ενδιαφέρει πάντως να γίνει με προσοχή και όπως προβλεπετε και η στεγανοποίηση ... Επεξ/σία 29 Απριλίου 2022 από nosstrom
marmagia Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 Δημοσ. 29 Απριλίου 2022 4 hours ago, nosstrom said: καλησπέρα αρχίζω να ψαχνομαι και εγώ μια και εχω υγεια μπαταρίας 86%... 650 πληρεις φορτίσεις και αγορά Ιανουαριος του 2019, πιθανον να με βγάλει μέχρι το φθινόπωρο... με ενδιαφέρει πάντως να γίνει με προσοχή και όπως προβλεπετε και η στεγανοποίηση ... document η isystem 1 1
labros1995 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Κάτοχος iphone ΧS. Υγεία μπαταρίας 78% οπότε πάω για αντικατάσταση. Επειδή βρίσκομαι Βόρειο Αιγαίο ρώτησα σε 3 διαφορετικά καταστήματα εδώ και μου είπανε και στα 3 οτι δεν θα μπορώ να δω ποσοστό μπαταρίας στις ρυθμίσεις του κινητού επειδή το ανταλλακτικό δεν θα ειναι γνήσιο. Το να το στείλω Αθήνα-Θεσσαλονίκη για αντικατάσταση λίγο δύσκολο. Η αδιαβροχοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Τι θα προτείνατε να κάνω?
kormos Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, labros1995 είπε Κάτοχος iphone ΧS. Υγεία μπαταρίας 78% οπότε πάω για αντικατάσταση. Επειδή βρίσκομαι Βόρειο Αιγαίο ρώτησα σε 3 διαφορετικά καταστήματα εδώ και μου είπανε και στα 3 οτι δεν θα μπορώ να δω ποσοστό μπαταρίας στις ρυθμίσεις του κινητού επειδή το ανταλλακτικό δεν θα ειναι γνήσιο. Το να το στείλω Αθήνα-Θεσσαλονίκη για αντικατάσταση λίγο δύσκολο. Η αδιαβροχοποίηση δεν με ενδιαφέρει. Τι θα προτείνατε να κάνω? Να βρεις εφεδρική συσκευή και να το στείλεις σε επίσημο εξουσιοδοτημένο σέρβις μετά από πάντα τηλεφωνική επικοινωνία/ραντεβού ώστε να έχεις όλα τα "προνόμια" και μετά την αλλαγή της μπαταρίας. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα