kaktos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 41 λεπτά πριν, JailbrokenDiesel είπε Καλημερα κι απο εμενα. Κατοχος iPhone X - Ιανουαριο 2018 - 79% battery health. Επειδη δεν με βλεπω να αναβαθμιζω στο 12αρι φετος, θα ηθελα να αλλαξω μπαταρια καθως δεν βγαζει καν μερα το κινητο. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με τις φορτισεις, κυκλους φορτισης 30-80, fast charge κλπ. Όποτε εχω αναγκη, απλα φορτιζω. Θα μπορουσε να μου προτεινει καποιος ενα σωστο service (αν ειναι κ δοκιμασμενο ακομη καλυτερα) για Νοτια Προαστια ή Περιοχη Μαρουσι;; Estimated Cost επισης;; Σας ευχαριστω πολυ! Α. Document φιλε στην Νέα Σμύρνη, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση. Στην αλλάζουν επιτόπου. 69 ευρώ νομίζω πάει, αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτω από 35-40 ακόμα και απο μη εξουσιοδοτημένα οπότε εγώ θα τα έδινα για την επίσημη που το στεγανοποιούν κιόλας όπως πρέπει. 2
JailbrokenDiesel Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 λεπτό πριν, kaktos77 είπε Document φιλε στην Νέα Σμύρνη, άριστη εξυπηρέτηση και άμεση. Στην αλλάζουν επιτόπου. 69 ευρώ νομίζω πάει, αλλά δεν νομίζω να βρεις κάτω από 35-40 ακόμα και απο μη εξουσιοδοτημένα οπότε εγώ θα τα έδινα για την επίσημη που το στεγανοποιούν κιόλας όπως πρέπει. Σε ευχαριστω για την απαντηση Κακτε! 60-90 υπολογιζα. Κοιτα μια κ θα αλλαξω σε 1 με 2 χρονια κινητο και αφου οι αναβαθμισεις θα δουλευουν ρολοι στο Χ, νομιζω οτι μονοδρομος ειναι η αλλαγη μπαταριας για να ξενοιασω. Ναι για επισημη λεω, στεγανοποιηση included! 1
kaktos77 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Και εγώ που έχω το XS θα το κρατήσω σίγουρα φέτος και δεν ξέρω για του χρόνου. Δεν αξίζει η μετάβαση κατ' εμέ στο 12, ούτε για εσένα με το x, εφόσον αναβαθμίζεσαι. Γενικώς είπα στον εαυτό μου, αν δεν αφαιρέσουν το notch και δεν βάλουν οθόνη 120hz εγώ δεν αλλάζω. 2
Zenor Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Στις 10/10/2020 στις 7:12 ΠΜ, iYannis είπε Μετά από ένα χρόνο χρήσης αγορά 20/10/19 και φόρτιση ΠΑΝΤΑ από 30 % έως 80 % και Πάντα με τον δικό του 18W φορτιστή. Ποτέ δεν άδειασε ή δεν φόρτισε πλήρως υγεία μπαταρίας 100%..... με 166 πλήρεις φορτίσεις Αυτό συμβαίνει διότι χωρίς πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση η συσκευή δεν μπορεί να λάβει δεδομένα (τα οποία ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν ακριβή διότι λαμβάνονται υπό συνθήκες λειτουργίας της συσκευής) για την προσέγγιση της χωρητικότητας αυτής. Κοινώς, το 100% που βλέπεις δεν λέει πραγματικά απολύτως τίποτα για την πραγματική υγεία της μπαταρίας.. Επεξ/σία 23 Οκτωβρίου 2020 από Zenor 1
enlightened Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 5 ώρες πριν, JailbrokenDiesel είπε Καλημερα κι απο εμενα. Κατοχος iPhone X - Ιανουαριο 2018 - 79% battery health. Επειδη δεν με βλεπω να αναβαθμιζω στο 12αρι φετος, θα ηθελα να αλλαξω μπαταρια καθως δεν βγαζει καν μερα το κινητο. Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με τις φορτισεις, κυκλους φορτισης 30-80, fast charge κλπ. Όποτε εχω αναγκη, απλα φορτιζω. Θα μπορουσε να μου προτεινει καποιος ενα σωστο service (αν ειναι κ δοκιμασμενο ακομη καλυτερα) για Νοτια Προαστια ή Περιοχη Μαρουσι;; Estimated Cost επισης;; Σας ευχαριστω πολυ! Α. Istorm γλυφαδα η isystem χολαργος
iYannis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Zenor είπε Αυτό συμβαίνει διότι χωρίς πλήρη αποφόρτιση και φόρτιση η συσκευή δεν μπορεί να λάβει δεδομένα (τα οποία ακόμη και σε αυτή την περίπτωση δεν θα ήταν ακριβή διότι λαμβάνονται υπό συνθήκες λειτουργίας της συσκευής) για την προσέγγιση της χωρητικότητας αυτής. Κοινώς, το 100% που βλέπεις δεν λέει πραγματικά απολύτως τίποτα για την πραγματική υγεία της μπαταρίας.. Αν θέλεις να πιστεύεις έτσι, έτσι είναι για εσένα φυσικά. Πάντως σε οδηγίες της Apple στο επίσημο site της άλλο αναφέρεται όσον αφορά τους κύκλους φόρτισης των μπαταριών των iPhones και στον τρόπο υπολογισμού αυτών των δεδομένων.
Zenor Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2020 Στις 23/10/2020 στις 6:41 ΜΜ, iYannis είπε Αν θέλεις να πιστεύεις έτσι, έτσι είναι για εσένα φυσικά. Πάντως σε οδηγίες της Apple στο επίσημο site της άλλο αναφέρεται όσον αφορά τους κύκλους φόρτισης των μπαταριών των iPhones και στον τρόπο υπολογισμού αυτών των δεδομένων. Το μόνο που λέει ο σύνδεσμος που παραθέτεις είναι για τον υπολογισμό των κύκλων φόρτισης των μπαταριών λιθίου και τον τρόπο φόρτισης τους. Αυτό που λέω είναι ότι η πραγματική χωριτικότητα των μπαταριών αυτών δεν μπορεί να υπολογιστεί έαν δεν γίνει πλήρης αποφόρτιση και φόρτιση της μπαταρίας σε ειδικά μηχανήματα με ελεγχόμενο και σταθερό load. Λέγονται battery analyzers και είναι πανάκριβα. Ψάξε για Parasitic Load in Lithium Batteries. Το battery health ειναι μια τεράστια παπάτζα της apple και το νούμερο που βλέπεις είναι ανακριβές.
QuantumWanderer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Ξέρει κανείς αν στα iRepair βάζουν αυθεντική μπαταρία;
SaFiS Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Σε καμμία περίπτωση αν και θα σου πουν το αντίθετο. Εγώ θα έμενα μακριά από iRepair, iRed και συναφή μη επίσημα i-μήτσος... 1
QuantumWanderer Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Άρα προτείνουμε iStorm, κλπ επίσημους;
alexakos89 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Πας σε επίσημο ναι. Μακριά από αυτους τους I τυπους 1
tilaverboy Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2020 2 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Άρα προτείνουμε iStorm, κλπ επίσημους; Document. Οι καλύτεροι 1
QuantumWanderer Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Καθώς δεν ζω πλέον Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, είναι το ίδιο καλοί και σε εξ΄ αποστάσεως υποστήριξη;
tilaverboy Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) 8 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Καθώς δεν ζω πλέον Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, είναι το ίδιο καλοί και σε εξ΄ αποστάσεως υποστήριξη; document είναι οι καλύτεροι. Μόνο με την acs είχα θέμα. Αν έχεις κάτι πιο αξιόπιστο πχ speedeχ επέλεξε τους. Θέλει φόρμα επισκευής να κάνεις και επικοινώνησε να δεις αν έχουν επάρκεια μπαταριών. Αυτά. Επεξ/σία 3 Νοεμβρίου 2020 από tilaverboy 1 1
johnythedirector Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2020 Document και isystem μόνο. 19 ώρες πριν, kostasgr78 είπε Καθώς δεν ζω πλέον Αθήνα ή Θεσσαλονίκη, είναι το ίδιο καλοί και σε εξ΄ αποστάσεως υποστήριξη; Άλλαξα σε isystem από επαρχία που ζω. Άψογοι και τα μεταφορικά τα πληρώνουν αυτοί. Πας σε acs το δέμα, φτάνει στο isystem του Χολαργού, και ξαναέρχεται σε σένα στο κατάστημα acs της περιοχής σου. Συνολικός χρόνος 4 μέρες περίπου. 69 ευρώ η μπαταρία αν θυμάμαι καλά. Με document κάτι παρόμοιο θα είναι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα