Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 hours ago, Yiannis87 said:

γενικά βαριούνται και δεν είναι και το καλύτερο service. Σε εμένα χρειάστηκε να περάσουν 3 μέρες να μου κάνουν diagnostics και μετά να πουν είναι πως είναι οκ, ενώ είχε πρόβλημα, επειδή δεν ξέρουν να το αναλάβουν στο istorm...

Σε Mac ειδική παραγγελία όπου το "επίσημο service" ανοίγει το μηχάνημα για να μπει το ελληνικό πληκτρολόγιο (επειδή έρχεται αρχικά με αγγλικό), δυο φορές μου έστειλαν μηχάνημα με γρατζουνιά και άλλα προβλήματα (τρίξιμο οθόνης). Οπότε αν δεν είναι τόσο μεγάλη η αναγκη της μπαταρίας μην αφήσεις να σου βάλουν χέρι. Πόση μπαταρία έχεις?

Επίσης ένα άλλο παιδί που περίμενε πριν από μένα στο service για αντικατάσταση μπαταρίας σε  6s μέσω του προγράμματος που έγραψε ο @bahamut_zero μετά την αλλαγή μπαταρίας στο istorm το κινητό άρχισε να του κρασάρει όπως ισχυρίστηκε, βέβαια ο υπάλληλος του είπε πως μάλλον είναι άλλη η αιτία και πως θα πρέπει να πληρώσει... Δηλαδή αν σου κάνουν αλλαγή και μετά αρχίσει να σου κολλάει και βγεις και εκτός εγγύησης θα πληρώσεις τον κούκο.

Γιάννη, δεν τα πουλάς όλα τα Apple που έχεις, να ησυχάσουμε κι εμείς, γιατί μας έχεις πρήξει με τα service της Apple στην Ελλάδα; Φτάνει. 

• Thanks 2
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 25/3/2019 στις 12:00 ΠΜ, billdanos είπε

Σε μη εξουσιοδοτημένο κέντρο απλά ξεχνάς την προσοχή στις λεπτομέρειες μιας και δεν έχουν τα σωστά εργαλεία και εξαρτήματα από την apple.

Προσωπικά είχα άριστη εμπειρία απο το service της document στο iPhone X. 

Καλα δεν θελει κανα ιδιαιτερο εργαλειο για να ανοιξεις ενα iphone x.Εαν ειναι λιγο προσεχτικος ο τεχνικος που το ανοιγει γινεται σαν εργοστασιακο.

Παρολα αυτα θα το πηγαινα και εγω σε εξουσιοδοτημενο λογω αυθεντικων υλικων και αδιαβροχοποιησης.Ειδικα το δευτερο οι μονοι που το προσφερουν(σωστα) ειναι οι εξουσιοδοτημενοι.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • Super Moderators
Δημοσ.
57 minutes ago, nemesiskp said:

Καλα δεν θελει κανα ιδιαιτερο εργαλειο για να ανοιξεις ενα iphone x.Εαν ειναι λιγο προσεχτικος ο τεχνικος που το ανοιγει γινεται σαν εργοστασιακο.

Παρολα αυτα θα το πηγαινα και εγω σε εξουσιοδοτημενο λογω αυθεντικων υλικων και αδιαβροχοποιησης.Ειδικα το δευτερο οι μονοι που το προσφερουν(σωστα) ειναι οι εξουσιοδοτημενοι.

Το θέμα δεν είναι να το ανοίξει κάποιος αλλά να το ...ξανακλείσει σωστά! :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι εννοειται,αλλα γενικα δεν ειναι τιποτα το δυσκολο να ανοιγοκλεισεις ενα iphone.Το point σου ειναι στο "σωστα".Σωστα για εμενα ειναι να γινει αδιαβροχο.Γιατι να φαινεται απλα στο ματι οτι δεν χανει καπου και ειναι καλα κλειστο ειναι απλο.Για αυτο αλλωστε σου ειπα οτι δεν θελει κανα ιδιαιτερο εργαλειο για το ανοιγμα-κλεισιμο.Το θεμα ειναι να κατσουν σωστα οι κολλες για να ειναι ξανα αδιαβροχο.Και επειδη εχω ανοιξει επισκευασμενο απο εξουσιοδοτημενο και απο μη,σαν το μαμα ηταν το πρωτο.Το αλλο ειχε πεταξει απλα την τσιμουχα χυμα και ηταν δηθεν αδιαβροχο.

Επεξ/σία από nemesiskp
  • 11 μήνες μετά...
Δημοσ.

Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει η ένδειξη της  μπαταρίας του τηλ.σε 100%?

Και αν ναι...κάποιο αξιόπιστο πρόγραμμα για windoows?

• 6 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 24/3/2019 στις 5:15 ΜΜ, bahamut_zero είπε

Παρακολουθούσα το κάτω από 80% και εντός 2ετιας στην αλλάζουν. Τώρα αν πας σε εξουσιοδοτημένο σέρβις με 85% και να θες δεν στην αλλάζουν γιατί θα περάσει τα διαγνωστικά τεστ της appke. Τέλος δεν νομίζω πως τοquick charge επιβαρύνει την μπαταρία.

Το quick charge την επιβαρύνει και μάλιστα πολύ. Νέο iPhone 11 pro το αγόρασα περσυ το Σεπτέμβρη  88% υγεία μπαταριας σε ένα χρονο. Και προσέχω τις φορτίσεις γενικα.

Δημοσ.
15 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Το quick charge την επιβαρύνει και μάλιστα πολύ. Νέο iPhone 11 pro το αγόρασα περσυ το Σεπτέμβρη  88% υγεία μπαταριας σε ένα χρονο. Και προσέχω τις φορτίσεις γενικα.

φυσιολογικο ειναι το 88% για ενα χρονο

• Sad 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Εγω δεν το βρισκω φυσιολογικο. Οταν με εναν κανονικο φορτιστη στην χειροτερη θα ημουν 95% 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Καθόλου φυσιολογικό, αλλά εξαρτάται πως το φορτίζεις. Αν έχεις γρήγορο φορτιστή χαλάει περισσότερο η μπαταρία επίσης αν το αφήνεις να αδειάζει κάτω από 20% πάλι το ίδιο. Εγώ αγόρασα μεταχειρισμένο με 95% μπαταρία πριν έξι μήνες και ακόμα είναι στο 95%, δεν έχει πέσει ούτε μια μονάδα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
Στις 8/10/2020 στις 10:10 ΠΜ, bahamut_zero είπε

Μετά από ένα χρόνο χρήσης αγορά 20/10/19 και φόρτιση ΠΑΝΤΑ από 30 % έως 80 % και Πάντα με τον δικό του 18W φορτιστή. Ποτέ δεν άδειασε ή δεν φόρτισε πλήρως υγεία μπαταρίας 100%..... με 166 πλήρεις φορτίσεις 

battery_11_pro_max.png

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, iYannis είπε

Μετά από ένα χρόνο χρήσης αγορά 20/10/19 και φόρτιση ΠΑΝΤΑ από 30 % έως 80 % και Πάντα με τον δικό του 18W φορτιστή. Ποτέ δεν άδειασε ή δεν φόρτισε πλήρως υγεία μπαταρίας 100%..... με 166 πλήρεις φορτίσεις 

battery_11_pro_max.png

Οκ αλλα αυτος δεν ειναι ο τροπος φορτισης που κανει ο μεσος χρηστης.

υπο αυτη την εννοια (γνωμη μου παντα) η εμπερια σου δεν ειναι για εξαγωγη συμπερασματων, οτι οποια μπαταρια πεσει κατω απο το 100% σε 1 χρονο εχει θεμα.

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ.
9 ώρες πριν, iYannis είπε

battery_11_pro_max.png

ψυχαναγκαστικό...

• Like 1
Δημοσ.

τωραπου διαβασα το θεμα ειπα να κοιταξω και εγω το δικο μου.

αγορασμενο 21 απριλιου 2020 ... (ωχ, τι ημερομηνια και αυτη ..)

αυτην την στιγμη ειναι στα 96% ...

και μπορω να πω οτι δεν το προσεχω σχεδον καθολου.

ειναι φορες που το εχω στον φορτιστη (πριζα) και το βαζω και πανω στην ασυρματη φορτιση για με βολευει στο γραφειακι στο σπιτι.

τι να πεις...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα κι απο εμενα. 
Κατοχος iPhone X - Ιανουαριο 2018 - 79% battery health. 
Επειδη δεν με βλεπω να αναβαθμιζω στο 12αρι φετος, θα ηθελα να αλλαξω μπαταρια καθως δεν βγαζει καν μερα το κινητο. 

Δεν ασχολουμαι ιδιαιτερα με τις φορτισεις, κυκλους φορτισης 30-80, fast charge κλπ. 
Όποτε εχω αναγκη, απλα φορτιζω. 

Θα μπορουσε να μου προτεινει καποιος ενα σωστο service (αν ειναι κ δοκιμασμενο ακομη καλυτερα) για Νοτια Προαστια ή Περιοχη Μαρουσι;;
Estimated Cost επισης;;

Σας ευχαριστω πολυ!
Α. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...