Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα, θα Ηθελα να ρωτησω εαν γνωρίζετε αν κανει αυτην την δουλεια

το επίσημο service της apple στην ελλαδα οταν πας το κινητο σου για αλλαγη μπαταρίας... οπως ειδα στο video ξαναβαζουν οτι χρειαζεται για την αδιαβροχοποιηση του κινητου καθώς μέχρι και τα αυτοκολλητακια που κολλάει η μπαταρία. Εάν ναι ποιο ειναι το επίσημο service της apple και πόσο κοστίζει περίπου η αλλαγή μπαταρίας σε iphone x?  Γνωρίζει μήπως κάποιος μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα που να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοώντας επανατοποθέτηση αδιαβροχοποιησης κλπ με ίσως καλύτερη τιμή στην αλλαγή ? Ευχαριστώ!!

• Like 1
  • Απαντ. 58
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

https://irepair.gr/repairs/επισκευή-iphone-x

Έχω αλλάξει μπαταρία σε αυτούς σε 3 iphone (όχι iphone x) και έχω μείνει πάρα πολύ ικανοποιημένος και από την ποιότητα της δουλειάς τους, την τιμή αλλά και τη λειτουργία της μπαταρίας. Σε αντικατάσταση μπαταρίας από εξουσιοδοτημένο service της Apple δεν  είχα μείνει τόσο ικανοποιημένος, όχι όμως ότι είχα ιδιαίτερο παράπονο. Εάν είσαι εντός εγγύησης κάντο σε εξουσιοδοτημένο (isystem, istorm, document κοκ), αλλιώς κοίτα και σε τρίτους. Η αλλαγή μπαταρίας δε θεωρείται κάτι φοβερό και μάλιστα για κινητό δύο ετών. Οπότε μην αγχώνεσαι τόσο.

Επεξ/σία από lamargos
  • Confused 1
Δημοσ.
12 minutes ago, lamargos said:

Εάν είσαι εντός εγγύησης κάντο σε εξουσιοδοτημένο (isystem, istorm, document κοκ)

Καλύτερα στους άλλους δύο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου εχει παει 85% η μέγιστη χωρητικότητα επειδη φόρτιζα ο εξυπνος με quick charger το πρωτο καιρο... περιπου 7 μηνες με quick charger υγεια μπαταρίας 87% και τωρα +9 μηνες το κινητο με τον αυθεντικό φορτιστή εχει παει 85% ... σκεφτομαι οταν πεσω κατω απο 80 να παω για αλλαγη τι λετε; ναι ειδα isystem φενονται πολυ καλοί ... Εγγυηση δεν ειμαι επειδη το εχω αγοράσει με τιμολογιο και λογω αυτου εχω ενα ετος... αλλα τι σημασια εχει η εγγυηση φυσιολογικη φθορά μπαταρίας ειναι θα μου εκαναν καλυτερη τιμη αμα ημουν εντος εγγύησης ;;

Επεξ/σία από Stelaras1993
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stelaras1993 είπε

Εγγυηση δεν ειμαι επειδη το εχω αγοράσει με τιμολογιο και λογω αυτου εχω ενα ετος... αλλα τι σημασια εχει η εγγυηση φυσιολογικη φθορά μπαταρίας ειναι θα μου εκαναν καλυτερη τιμη αμα ημουν εντος εγγύησης ;;

Για να μη χάσεις την εγγύηση (εφόσον ήσουν εντός εγγύησης). Τσέκαρε την υγεία της μπαταρίας σου από κανένα πρόγραμμα μέσω υπολογιστή (πχ coconutbattery) και όχι μέσω της Υγείας Μπαταρίας στις ρυθμίσεις συστήματος (δεν είναι αξιόπιστο, τουλάχιστον στη δική μου περίπτωση έδειχνε μέγιστη χωρητικότητα στο 87% και στην πραγματικότητα ήταν κάτω από 60%). Έτσι (μέσω προγράμματος) θα έχεις σαφέστερη εικόνα της μπαταρίας σου.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παρακολουθούσα το κάτω από 80% και εντός 2ετιας στην αλλάζουν. Τώρα αν πας σε εξουσιοδοτημένο σέρβις με 85% και να θες δεν στην αλλάζουν γιατί θα περάσει τα διαγνωστικά τεστ της appke. Τέλος δεν νομίζω πως τοquick charge επιβαρύνει την μπαταρία.

Δημοσ.
1 hour ago, bahamut_zero said:

Παρακολουθούσα το κάτω από 80% και εντός 2ετιας στην αλλάζουν. Τώρα αν πας σε εξουσιοδοτημένο σέρβις με 85% και να θες δεν στην αλλάζουν γιατί θα περάσει τα διαγνωστικά τεστ της appke. Τέλος δεν νομίζω πως τοquick charge επιβαρύνει την μπαταρία.

Σε τι αναφέρεσαι; Δεν βγάζω νόημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 ώρες πριν, CheOnWeb είπε

Σε τι αναφέρεσαι; Δεν βγάζω νόημα.

Αν η μπαταρια εχει υγεια κατω απο 80% κι ενω το τηλ ειναι εντος εγγυησης (2 χρονια) τοτε στην αλλαζουν δωρεαν. Διαφορετικά ακόμα και εκτός εγγύησης και να είσαι, για να εγκρίνει αλλαγη μπαταρίας η apple θα πρέπει το τηλ να κοπεί απο τα διαγνωστικά τεστ της apple. Με λιγα λογια αν η μπαταρια ειναι >=80% υγεία και να θες δεν στην αλλαζουν. Υπηρξε μια περίοδος που αλλαζε σε καποια μοντελα (μεσα στο 2018) εξαιτίας του γνωστου θεματος με το ios που έριχνε την συχνότητα του επεξεργαστη σε παλιες συσκευες (το Χ δεν ηταν μεσα Σε αυτες)

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ.
2 minutes ago, bahamut_zero said:

Διαφορετικά ακόμα και εκτός εγγύησης και να είσαι, για να εγκρίνει αλλαγη μπαταρίας η apple θα πρέπει το τηλ να κοπεί απο τα διαγνωστικά τεστ της apple. Με λιγα λογια αν η μπαταρια ειναι >=80% υγεία και να θες δεν στην αλλαζουν.

Ποιος στο είπε; Έχεις κάποιο link? Εντύπωση μου κάνει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CheOnWeb είπε

Ποιος στο είπε; Έχεις κάποιο link? Εντύπωση μου κάνει.

Ναι η document και η infoquest. Δεν μου αλλαζαν μπαταρία και δεν μου αναγνώριζαν οτι το τηλεφωνο σέρνεται (iphone6). Την αλλαξα εξω και μετα απο λιγους μηνες το θεμα έσκασε με τη γνωστη συνεχεια σε πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών και ios. 

Δυστυχώς δεν εχω καποια πηγη να το λεει ξεκαθαρα να μοιραστώ με το φόρουμ, μονο τις εμπειρίες μου. Λογικα θα μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι αλλοι.

Δημοσ.
4 minutes ago, bahamut_zero said:

Ναι η document και η infoquest. Δεν μου αλλαζαν μπαταρία και δεν μου αναγνώριζαν οτι το τηλεφωνο σέρνεται (iphone6). Την αλλαξα εξω και μετα απο λιγους μηνες το θεμα έσκασε με τη γνωστη συνεχεια σε πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών και ios. 

Δυστυχώς δεν εχω καποια πηγη να το λεει ξεκαθαρα να μοιραστώ με το φόρουμ, μονο τις εμπειρίες μου. Λογικα θα μπορούν να το επιβεβαιώσουν κι αλλοι.

Τους είπες δηλαδή, πάρτε 100 ευρώ (δεν θυμάμαι πόσο έκανε τότε) και σου είπαν όχι; Αδιανόητο μου φαίνεται. Μήπως ζήτησες δωρεάν αλλαγή;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε

Τους είπες δηλαδή, πάρτε 100 ευρώ (δεν θυμάμαι πόσο έκανε τότε) και σου είπαν όχι; Αδιανόητο μου φαίνεται. Μήπως ζήτησες δωρεάν αλλαγή;

Όχι ειπα πως εφόσον δεν βρίσκετε προβλημα αλλάξτε μου τουλάχιστον μπαταρία με δική μου χρέωση. Και μου είπαν αυτο: δεν γίνεται απο τη στιγμη που ο διαγνωστικός έλεγχος περνα ( εΙχα υγεια 83%).

Επεξ/σία από bahamut_zero
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, bahamut_zero είπε

Όχι ειπα πως εφόσον δεν βρίσκετε προβλημα αλλάξτε μου τουλάχιστον μπαταρία με δική μου χρέωση. Και μου είπαν αυτο: δεν γίνεται απο τη στιγμη που ο διαγνωστικός έλεγχος περνα ( εΙχα υγεια 83%).

γενικά βαριούνται και δεν είναι και το καλύτερο service. Σε εμένα χρειάστηκε να περάσουν 3 μέρες να μου κάνουν diagnostics και μετά να πουν είναι πως είναι οκ, ενώ είχε πρόβλημα, επειδή δεν ξέρουν να το αναλάβουν στο istorm...

Στις 23/3/2019 στις 10:58 ΠΜ, Stelaras1993 είπε

το επίσημο service της apple στην ελλαδα οταν πας το κινητο σου για αλλαγη μπαταρίας... οπως ειδα στο video ξαναβαζουν οτι χρειαζεται για την αδιαβροχοποιηση του κινητου καθώς μέχρι και τα αυτοκολλητακια που κολλάει η μπαταρία. Εάν ναι ποιο ειναι το επίσημο service της apple και πόσο κοστίζει περίπου η αλλαγή μπαταρίας σε iphone x?  Γνωρίζει μήπως κάποιος μη εξουσιοδοτημένο κατάστημα που να κάνει τόσο καλή δουλειά εννοώντας επανατοποθέτηση αδιαβροχοποιησης κλπ με ίσως καλύτερη τιμή στην αλλαγή ? Ευχαριστώ!!

Σε Mac ειδική παραγγελία όπου το "επίσημο service" ανοίγει το μηχάνημα για να μπει το ελληνικό πληκτρολόγιο (επειδή έρχεται αρχικά με αγγλικό), δυο φορές μου έστειλαν μηχάνημα με γρατζουνιά και άλλα προβλήματα (τρίξιμο οθόνης). Οπότε αν δεν είναι τόσο μεγάλη η αναγκη της μπαταρίας μην αφήσεις να σου βάλουν χέρι. Πόση μπαταρία έχεις?

Επίσης ένα άλλο παιδί που περίμενε πριν από μένα στο service για αντικατάσταση μπαταρίας σε  6s μέσω του προγράμματος που έγραψε ο @bahamut_zero μετά την αλλαγή μπαταρίας στο istorm το κινητό άρχισε να του κρασάρει όπως ισχυρίστηκε, βέβαια ο υπάλληλος του είπε πως μάλλον είναι άλλη η αιτία και πως θα πρέπει να πληρώσει... Δηλαδή αν σου κάνουν αλλαγή και μετά αρχίσει να σου κολλάει και βγεις και εκτός εγγύησης θα πληρώσεις τον κούκο.

Επεξ/σία από Yiannis87
  • Super Moderators
Δημοσ.
On 23/03/2019 at 10:58, Stelaras1993 said:

Σε μη εξουσιοδοτημένο κέντρο απλά ξεχνάς την προσοχή στις λεπτομέρειες μιας και δεν έχουν τα σωστά εργαλεία και εξαρτήματα από την apple.

Προσωπικά είχα άριστη εμπειρία απο το service της document στο iPhone X. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...