Επισκέπτης Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Τα lidl είναι πολύ μπροστά. Ζυγαριά στην ταμειακή.....??
kon1to Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 52 λεπτά πριν, CharalampisCrete είπε Τα lidl είναι πολύ μπροστά. Ζυγαριά στην ταμειακή.....?? υπάρχει "συστημικό" σουπερμαρκετ που να μην έχει ζυγαριά στην ταμειακή;
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Oh yes υπαρχουν παραπεταμενα υποκαταστηματα που κανεις βολτες για να ζυγισουν 2
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Anyway αυτό με την κάρτα καλά κάνουν γιατί μπορεί κάποιος τρίτος να αντιγράψει τα στοιχεία από την κάρτα, αριθμό, όνομα, ημερομηνία λήξης και τον κωδικό από πίσω (καλό είναι αυτόν τον κωδικό να τον αφαιρούμε και να τον έχουμε κάπου αλλού σημειωμένο είναι τα 3 ψηφία μέσα σε ένα λευκό κουτάκι συνήθως) έτσι τουλάχιστον και να την πάρει κάποιος χωρίς αυτά τα 3 παίρνει τα 3 😜😜 Φυσικά μπορεί να την δουλέψει ανέπαφα. 2
panostom Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Εκτός από τις ανθρώπινες δυνατότητες τις οποίες φυσικά δεν υποτιμώ σε πολλές περιπτώσεις,η τεχνολογία έχει κάνει τέτοια άλματα που δεν χρειάζεται και μεγάλη προσπάθεια να καταγράψει κάποιος τα στοιχεία και να κάνει μετά άνετα και με την ησυχία τη δουλειά του. Για αυτό και εδώ ισχύει το φύλαγε τα ρούχα σου να έχεις τα μισά. 4saken Προσωπικά δεν κοιτάω τιμές ούτε στην οθόνη του lidl ούτε στο χαρτί των υπόλοιπων s/m. Θα σου πω όμως ότι η σύζυγός μου που είναι ψείρας σε αυτά άπειρες φορές έχει διαπιστώσει διαφορές τιμών (φυσικά πάντα προς τα πάνω και ποτέ προς τα κάτω) και άπειρες φορές έχει κάνει σκηνικό για αυτό το λόγο;;;;;; Στην αρχή της έλεγα έλα μωρέ τώρα μην κάνεις έτσι για 5-10-20 λεπτά δεν αξίζει τον κόπο.Μου λέει όμως δεν το κάνω για τα λεφτά , αλλά γιατί δεν θέλω να με θεωρούν ηλίθια. ☺️ Ειδικα στα λιδλ εχω παρατηρησει κι εγω πολλες φορες διαφορες. Φυσικα δεν κανω σκηνικο καθως δε μου φταιει ο καθε υπαλληλος!! Φωναζουν τον υπευθυνο, διαπιστωνουμε τη διαφορα στην ταμπελα και στην αποδειξη και μου την επιστρεφουν. ΕΙναι πλεον κλασσικη η κινηση μου να κοιταω την αποδειξω στο σουπερ μαρκετ πριν φυγω. Ενα μαγαζι που κανουν πολυ συχνα "λαθη" ειναι και το leroy merlin 1
meletis_m Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 23 ώρες πριν, panosno1com είπε σε ποια διοδια? Αττική Οδό 1
kon1to Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Oh yes υπαρχουν παραπεταμενα υποκαταστηματα που κανεις βολτες για να ζυγισουν παντως συνηθως οι υποδομές υπάρχουν... πχ σε σκλαβενιτη στη γειτονια μου, ζυγιζες κανονικα στο ταμειο, προσφατα εκαναν ανακαίνιση και πλεον πρέπει να ζυγίζεις πριν πας στο ταμειο, ομως οι ταμειακες παραμενουν οι ιδιες, οποτε δεν ξερω τι εξυπηρετεί αυτή η αλλαγή...
Mhlogiatros Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 2 ώρες πριν, LIGHT1NG είπε Anyway αυτό με την κάρτα καλά κάνουν γιατί μπορεί κάποιος τρίτος να αντιγράψει τα στοιχεία από την κάρτα, αριθμό, όνομα, ημερομηνία λήξης και τον κωδικό από πίσω (καλό είναι αυτόν τον κωδικό να τον αφαιρούμε και να τον έχουμε κάπου αλλού σημειωμένο είναι τα 3 ψηφία μέσα σε ένα λευκό κουτάκι συνήθως) έτσι τουλάχιστον και να την πάρει κάποιος χωρίς αυτά τα 3 παίρνει τα 3 😜😜 Φυσικά μπορεί να την δουλέψει ανέπαφα. Χμμ ειναι χαραγμενο καλα με τι το ξυνεις χωρις να φας πολυ τη καρτα ;
LIGHT1NG Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Χμμ ειναι χαραγμενο καλα με τι το ξυνεις χωρις να φας πολυ τη καρτα ; εμένα στις 2 eurobank/εθνική είναι με αυτοκόλλητο... αλλιώς μπορείς να κολλήσεις κάτι πάνω στα 3 νούμερα τουλάχιστον με την πρώτη επαφή να μην το βλέπει ο άλλος.
papoys1 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, kon1to είπε παντως συνηθως οι υποδομές υπάρχουν... πχ σε σκλαβενιτη στη γειτονια μου, ζυγιζες κανονικα στο ταμειο, προσφατα εκαναν ανακαίνιση και πλεον πρέπει να ζυγίζεις πριν πας στο ταμειο, ομως οι ταμειακες παραμενουν οι ιδιες, οποτε δεν ξερω τι εξυπηρετεί αυτή η αλλαγή... Σκλαβενίτη δεν έχω δει ζυγαριά στο ταμείο.Και στο μεγάλο στο Γέρακα που πάω εγώ ουρά για ζύγισμα στα φρούτα και μετά ταμείο. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 24 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, papoys1 είπε Σκλαβενίτη δεν έχω δει ζυγαριά στο ταμείο.Και στο μεγάλο στο Γέρακα που πάω εγώ ουρά για ζύγισμα στα φρούτα και μετά ταμείο. Το ιδιο και σε Σκλαβενιτη Λυκοβρυση .Σε marketin τα ζυγιζουν στο ταμειο . Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις