meletis_m Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Εγω τους βρισκω εξαιρετικους που το κανουν αυτο πολυ καιρο τωρα . Οταν τα ζωα στα τοπικα SM κλεβανε τους ηλικιωμενους στα ρεστα .... Ταυτοτητα που ζητανε ;; Σε αυτό δεν εχεις καθόλου άδικο. Ήμουν μπροστά σε περιστατικό που έκλεψε ηλικιωμένο 0,5€ , σαφώς και έγινε θέμα. Με πείραξε η κίνηση και το ήθος , προσπάθησε να δικαιολογηθεί 1
panosno1com Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 21 λεπτά πριν, meletis_m είπε Πρόσφατα που ψώνισα σε Σκλαβενίτη με ρώτησαν εάν θέλω ανέπαφα . Σε διόδια που πέρασα πάντα σε βάζουν να πληκτρολογήσεις το Pin σε ποια διοδια?
cumulus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Πολυ πιο ευκολα παει και τα σηκωνει απο ΑΤΜ οσο οριο ημερησιο εχει η καρτα . PIN εχω τους αριθμους της πινακιδας του πρωτου μου αυτοκινητου που δεν ξεχνιουντε..Οταν ζηταει αλλαγη αντιστεφω τη σειρα των αριθμων που ανα δυο ειναι ιδιοι . Εσύ αναφέρεσαι στον εαυτό σου ,αλλά εγώ μιλάω για τη μάζα Επίσης προσωπικά θυμάμαι 12 πιν χωρίς κανένα πρόβλημα.
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, JMc7 είπε στο ΑΤΜ ειναι ευθυνη σου. στα μαγαζια τους, ειναι ευθυνη τους. για μενα παντως καλα κανουν κ ζητουν ταυτοτητες. Στα ΑΤΜ ειναι και εκει ευθυνη του κατοχου της καρτας.. Να δηλωσει αμεσως απωλεια και να μην δημοσιοποιει το PIN του. Η τραπεζα στο μονο που μπορει να σε πιστωσει ειναι σε ανεπαφες συναλλαγες και αγορες μεσω Internet που αμφισβητεις. 1 ώρα πριν, JMc7 είπε παγκοσμιως απαγορευεται να κρατησει καποιος την χρεωστικη ή πιστωτικη μας καρτα. οπως απαγορευεται να κοιτανε οι καμερες στα POS & να μην εχουν καλυμα για να μη φαινεται η πληκτρολογηση του pin. Οπως και απαγορευται να κρατησει καποιος την ταυτοτητα σου , εκτος απο οργανο της ΕΛ.ΑΣ και εκλογικους αντιπροσωπους. Στους υπολοιπους απλα την επιδεικνύεις . Μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο να σου ζηταει ταυτοτητα και να την βγαζει φωτοτυπια ο καθε υπαλληλος της καθε εταιριας.. 2 1
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Το κάνουν καιρό και σε λίγο θα το κάνουν και οι υπόλοιποι. Δεν το θεωρώ κακό, αλλά λίγο υπερβολικό. Τι θα γίνει δηλαδή αν δώσεις την κάρτα στον υπάλληλο; Τέλος πάντων, δεν αλλάζει κάτι στην πράξη για μας. Γενικά τα lidl πρωτοπορούν όπως με τη χρέωση στις σακούλες Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από zio10 1
JMc7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Οπως και απαγορευται να κρατησει καποιος την ταυτοτητα σου , εκτος απο οργανο της ΕΛ.ΑΣ και εκλογικους αντιπροσωπους. Στους υπολοιπους απλα την επιδεικνύεις . Μονο στην Ελλαδα γινεται αυτο να σου ζηταει ταυτοτητα και να την βγαζει φωτοτυπια ο καθε υπαλληλος της καθε εταιριας.. αυτονοητα για μενα κι αυτα. +1 1
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Τι μπορεί να γίνει αν κρατήσει κάποιος την ταυτότητα ή την κάρτα σου; Σοβαρά ρωτάω.
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, zio10 είπε Τι μπορεί να γίνει αν κρατήσει κάποιος την ταυτότητα ή την κάρτα σου; Σοβαρά ρωτάω. Ποινικο αδικημα ειναι και τα δυο ... Την ταυτοτητα μονο η ΕΛ.ΑΣ και οι δικαστικες αρχες μπορουν. Η καρτα ομως ειναι περιουσια της τραπεζας και μπορει να την κρατησει . Υπαρχει ενα κενο οταν μερικες φορες βγαλει το POS μηνυμα "κρατηστε καρτα" . Συνηθως οι ταμιες την επιστρεφουν και λενε στον πελατη οτι απλα δεν περναει. Κανονικα πρεπει να επικοινωσουν με την τραπεζα αλλα κανενας δεν θελει να μπλεξει.. 1 1
zio10 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, k_w_t είπε Ποινικο αδικημα ειναι και τα δυο ... Την ταυτοτητα μονο η ΕΛ.ΑΣ και οι δικαστικες αρχες μπορουν. Η καρτα ομως ειναι περιουσια της τραπεζας και μπορει να την κρατησει . Υπαρχει ενα κενο οταν μερικες φορες βγαλει το POS μηνυμα "κρατηστε καρτα" . Συνηθως οι ταμιες την επιστρεφουν και λενε στον πελατη οτι απλα δεν περναει. Κανονικα πρεπει να επικοινωσουν με την τραπεζα αλλα κανενας δεν θελει να μπλεξει.. Δεν τα ήξερα, ευχαριστώ. Υπερβολές τα βρίσκω αλλά οκ.
christakos07 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 7 ώρες πριν, cumulus είπε Σκεφτομαι τωρα εγω ο βλακας.Κλεβει καποιος το πορτοφολι μου με τις καρτες μεσα και επειδη εγω ειμαι αφελης εχω τα πιν γραμμενα σε ενα χαρτι παει και κανει αγορες αφου εχει ολα τα πιν.Την αλλη μερα βγαινω διαμαρτυρομενος σε ολα τα φορουμ για να καταγγειλω τους εργαζομενους στα καταστηματα που δε ζητησαν ταυτοτητα . Αυτο που εγραψα απλα ειναι ενα παραμυθι που ποτε δεν προκειται να γινει αληθινο Στην προκειμένη περίπτωση ο κάτοχος δεν είναι αφελής, παρά μόνον ηλίθιος. Καλά να πάθει. Δεν έχουν δικαίωμα ιδιώτες να ελέγχουν έγγραφα ταυτοπροσωπείας.
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 8 ώρες πριν, meletis_m είπε Σε διόδια που πέρασα πάντα σε βάζουν να πληκτρολογήσεις το Pin Δεν ισχύει. Δίνεις τη κάρτα και τους λες περνάει ανέπαφα. Αν δεν τους το πεις σου ζητάνε pin.
Lacepo Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Ας μεινουμε σε αυτο εδω : "Δεν έχουν δικαίωμα ιδιώτες να ελέγχουν έγγραφα ταυτοπροσωπείας." Επομενως οχι στην επιδειξη ταυτοτητας οταν καποιος ιδιωτης το ζητησει. 1
green gordon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Silver alert! 9 ώρες ανοιχτό τοπικ για lidl και ο παππούς πουθενά.
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 11 λεπτά πριν, green gordon είπε Silver alert! 9 ώρες ανοιχτό τοπικ για lidl και ο παππούς πουθενά. Ωχχχχχχχχχχ..Τωρα το προσεξα !!!
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, k_w_t είπε Ποινικο αδικημα ειναι και τα δυο ... Την ταυτοτητα μονο η ΕΛ.ΑΣ και οι δικαστικες αρχες μπορουν. Βάλε και τις τράπεζες και όλες τις δημόσιες υπηρεσίες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις