Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? 2
chsam Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 18 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? Ναι ετσι κανουν.Δεν ειναι κακο, ισα ισα ειναι πολυ λογικο και ολα τα καταστηματα αυτη την τακτικη πρεπει να ακολουθουν,γιατι να δινουμε τις καρτες μας σε αλλα χερια;;;; 4
JMc7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 24 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? παγκοσμιως απαγορευεται να κρατησει καποιος την χρεωστικη ή πιστωτικη μας καρτα. οπως απαγορευεται να κοιτανε οι καμερες στα POS & να μην εχουν καλυμα για να μη φαινεται η πληκτρολογηση του pin.
kon1to Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 36 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? Η οδηγία από τους παρόχους (Visa, MasterCard κτλ) είναι οτι η κάρτα δεν πρέπει να φεύγει ποτέ από τα μάτια/χέρια του πελάτη... τα lidl εφαρμοζουν το αυτονοητο, απλά οι υπόλοιποι έχουν μείνει πίσω... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από kon1to 18
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 15 λεπτά πριν, JMc7 είπε παγκοσμιως απαγορευεται να κρατησει καποιος την χρεωστικη ή πιστωτικη μας καρτα. οπως απαγορευεται να κοιτανε οι καμερες στα POS & να μην εχουν καλυμα για να μη φαινεται η πληκτρολογηση του pin. Αυτα να τα ακουνε στην Media Markt που ηθελαν ταυτοτητα ακομα και οταν η καρτα εχει PIN...
JMc7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, k_w_t είπε Αυτα να τα ακουνε στην Media Markt που ηθελαν ταυτοτητα ακομα και οταν η καρτα εχει PIN... καλο θα ειναι να υπαρχει μια επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι του προσωπου που τη χρησιμοποιει. πχ - δε θα ηταν καλη ιδεα να παρει ο υιος ή η κορη την καρτα του πατερα ή της μητηρας & να ψωνισει οτι του κατεβει στο κεφαλι... 2
k_w_t Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, JMc7 είπε καλο θα ειναι να υπαρχει μια επιβεβαιωση οτι η καρτα ειναι του προσωπου που τη χρησιμοποιει. πχ - δε θα ηταν καλη ιδεα να παρει ο υιος ή η κορη την καρτα του πατερα ή της μητηρας & να ψωνισει οτι του κατεβει στο κεφαλι... Αφου εχει το PIΝ δεν σε ενδιαφερει... Μπορει να παει και σε ATM και να τα σηκωσει.. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αυτα να τα ακουνε στην Media Markt που ηθελαν ταυτοτητα ακομα και οταν η καρτα εχει PIN... Κι εγω που ειχα αορασει κινητο σε μαγαζι skroutz μου ζητησαν ταυτοτητα εστω και αν ειχε pin η καρτα. Καλα εκαναν !!! Σε Plaisio με καρτα της κορης μου αφου ειχε pin αγορασα κατι δικο μου . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano 2
cumulus Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Σκεφτομαι τωρα εγω ο βλακας.Κλεβει καποιος το πορτοφολι μου με τις καρτες μεσα και επειδη εγω ειμαι αφελης εχω τα πιν γραμμενα σε ενα χαρτι παει και κανει αγορες αφου εχει ολα τα πιν.Την αλλη μερα βγαινω διαμαρτυρομενος σε ολα τα φορουμ για να καταγγειλω τους εργαζομενους στα καταστηματα που δε ζητησαν ταυτοτητα . Αυτο που εγραψα απλα ειναι ενα παραμυθι που ποτε δεν προκειται να γινει αληθινο 1
angmar Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Κάθε φορά που στην Ελλάδα μου ζητάνε να πάρουν την κάρτα για να τη βάλουν στο μηχάνημα, τους ρωτάω, "αν πλήρωνα μετρητά, θα μου ζητούσατε το πορτοφόλι για να τα βγάλετε από μέσα;" και κάπου εκεί κάνει κλικ. Νομίζω ότι απλά είναι έλλειψη εξοικοίωσης. 7
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, cumulus είπε Σκεφτομαι τωρα εγω ο βλακας.Κλεβει καποιος το πορτοφολι μου με τις καρτες μεσα και επειδη εγω ειμαι αφελης εχω τα πιν γραμμενα σε ενα χαρτι παει και κανει αγορες αφου εχει ολα τα πιν.Την αλλη μερα βγαινω διαμαρτυρομενος σε ολα τα φορουμ για να καταγγειλω τους εργαζομενους στα καταστηματα που δε ζητησαν ταυτοτητα . Αυτο που εγραψα απλα ειναι ενα παραμυθι που ποτε δεν προκειται να γινει αληθινο Πολυ πιο ευκολα παει και τα σηκωνει απο ΑΤΜ οσο οριο ημερησιο εχει η καρτα . PIN εχω τους αριθμους της πινακιδας του πρωτου μου αυτοκινητου που δεν ξεχνιουντε..Οταν ζηταει αλλαγη αντιστεφω τη σειρα των αριθμων που ανα δυο ειναι ιδιοι . Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Γιάννης Platano
meletis_m Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? Πρόσφατα που ψώνισα σε Σκλαβενίτη με ρώτησαν εάν θέλω ανέπαφα . Σε διόδια που πέρασα πάντα σε βάζουν να πληκτρολογήσεις το Pin Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από meletis_m 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Για το ανεπαφα παντα και παντου με ρωτανε...Μεχρι και μια λαμπα φθορισμου που πηρα χθες σε Καυκα αξιας 2 ευρω .
JMc7 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 45 λεπτά πριν, k_w_t είπε Αφου εχει το PIΝ δεν σε ενδιαφερει... Μπορει να παει και σε ATM και να τα σηκωσει.. στο ΑΤΜ ειναι ευθυνη σου. στα μαγαζια τους, ειναι ευθυνη τους. για μενα παντως καλα κανουν κ ζητουν ταυτοτητες. 1
Mhlogiatros Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε Οταν φτανει η ωρα να πληρωσουμε εμεις πρεπει να βαλουμε την καρτα στο pos ή να την περασουμε ανεπαφα . Μου ειπαν χθες οτι τους απαγορευουν να την αγγιξουν ? Γερμανικα κολπα ? Εγω τους βρισκω εξαιρετικους που το κανουν αυτο πολυ καιρο τωρα . Οταν τα ζωα στα τοπικα SM κλεβανε τους ηλικιωμενους στα ρεστα .... Ταυτοτητα που ζητανε ;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις