Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό κατά πόσο ασφαλές θα είναι; 

Θα ελέγχει τα καταστήματα η τις εταιρείες που θα βάζει στο Checkout;

Την περασμένη εβδομάδα έλαβα ίσως το δωδέκατο ευχαριστήριο μήνυμα για αναφορά σε εφαρμογή που διαφήμιζε και πουλούσε αντικείμενα σε τιμές ευκαιρίας αλλά τελικά ήταν απάτη.

Επίσης αυτό με τους followers θα ισχύσει και σαν κριτήριο για όποια επιχείρηση επιθυμεί να μπει στην συγκεκριμένη λειτουργία; γιατί αν ισχύσει αυτό τότε μιλάμε ξεκάθαρα για μάρκετινγκ πολυεθνικών.

Εγω πιστεύω ότι όπου μπαίνει διαφήμιση και πολυεθνική ξεκινάει και η αντίστροφη μέτρηση,κι ο λόγος απλός,χάθηκε το δημιουργικό μάρκετινγκ κι έμεινε απλά το μάρκετινγκ για την ακρίβεια το σπαμ μάρκετινγκ.

Δημοσ.

Λογικό επόμενο βήμα για την εφαρμογή,στοχεύοντας συγκεκριμένή ομάδα πελατων  με ανάλογα παρεχόμενα προιόντα.

  • Thanks 1
Δημοσ.
12 ώρες πριν, Tokyo είπε

Άμα μπορείς να νοικιάσεις  "influencers/models" για κάνα τρίωρο θα είναι ωραία προσθήκη.

Ήδη έχεις αυτή την δυνατότητα 😜 Οι τιμές διαφέρουν ανάλογα το μοντέλο 

Δημοσ.

Η κατάντια δεν έχει τελειωμό. Το Instagram μαζι με Facebook είναι 2 ατέλειωτοι βοθροι που δεν έχουν νόημα. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβει ο κόσμος τόσο το καλύτερο για αυτόν. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 23/3/2019 στις 11:37 ΠΜ, coffeex είπε

Γενικά εταιρίες με ρούχα,εσώρουχα και συμπληρώματα διατροφής θα ρίξουν μπόλικο χρήμα, για διαφήμιση, στα πόδια του/της κάθε influencer ....

Αυτό το πράγμα που έχουμε δώσει όνομα σε αυτό το ' πράγμα ', λες και είναι κάνα επάγγελμα...Influencer και @@ μεντολες! Όχι ότι ο κόσμος έχει μηδενική θέληση και λογική καμία ή κριτική σκέψη. 

Επεξ/σία από ShadowSpectre
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ShadowSpectre είπε

Αυτό το πράγμα που έχουμε δώσει όνομα σε αυτό το ' πράγμα ', λες και είναι κάνα επάγγελμα...Influencer και @@ μετοχές! Όχι ότι ο κόσμος έχει μηδενική θέληση και λογική καμία ή κριτική σκέψη. 

Η μάζα πάντα ήταν χαπατα χωρίς ελεύθερη βούληση και επηρεάζονται πολύ από τους δήθεν στο YouTube Instagram. Ποτέ δεν θα αλλάξει αυτό. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Arkin είπε

Η μάζα πάντα ήταν χαπατα χωρίς ελεύθερη βούληση και επηρεάζονται πολύ από τους δήθεν στο YouTube Instagram. Ποτέ δεν θα αλλάξει αυτό. 

Χαμός στο Βερολίνο: Οπαδοί αντίπαλων... Youtuber έδωσαν ραντεβού και πλακώθηκαν στο ξύλο (vids)

Δημοσ.
5 ώρες πριν, coffeex είπε

Αντε με το καλο να δουμε οπαδικο ξυλο μεταξυ iOS Vs Android!

Ειδαμε και μαχαιριές για ΑΤΙ Vs Nvidia το 2016!

Ειναι ωραια η ζωη στα παρεχει ολα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...