Προς το περιεχόμενο

Volcano 11 full speed

dreaming123

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά έχω την Volcano 11 και έχω το εξής πρόβλημα δουλέυει συνέχεια στις 4800 στροφές και μου έχει πάρει τα αυτιά.Μου το είχε ξαναπροκαλέσε αυτό αλλά μετακίνησα το καλώδιο τροφοδοσιάς και ήταν όλα οκ κάτι που δεν γίνετε τώρα καμιά λύση?

Δημοσ.

Και κάτι άλλο μόλις τώρα ξαναδοκίμασα το καλώδιο τροφοδοσίας και πότε πάει full και όταν το κουνάω σταματάει τελίως κάποια ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει.

Δημοσ.

Σταματάει ο θόρυβος ή να λειτουργεί το fan... πρέπει να το προσέξεις αυτό γιατί μπορεί να νομίζεις ότι όταν σταματά ο θόρυβος πέφτουν οι στροφές ενώ στην ουσία να σταματά να λειτουργεί...

Παρόλα αυτά αν σε ενοχλεί ο θόρυβος αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις τις ςστροφές του μειώνοντας την τάση του... το ποιό εύκολο είναι το κόλπο των 7Volt, το οποίο το μόνο που κάνεις είναι να συνδέεις το θετικό (+) του fan με το +12V του τροφοδοτικού (κίτρινο καλώδιο από τα Molex) και την Γη του fan με το +5V του τροφοδοτικού (κόκκινο από τα Molex)...

Δημοσ.

Αν σταματά να λειτουργεί τότε δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο και αυτό είναι πρόβλημα... πρόσεξε το έτσι ώστε να είναι καλά συνδεδεμένο... σταθεροποιησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κάνει πάντα καλή επαφή... αν ξέρεις να κάνεις κολλήσεις με κολλητήρι ακόμα καλύτερα...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...