dreaming123 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 10 Μαρτίου 2004 Παιδιά έχω την Volcano 11 και έχω το εξής πρόβλημα δουλέυει συνέχεια στις 4800 στροφές και μου έχει πάρει τα αυτιά.Μου το είχε ξαναπροκαλέσε αυτό αλλά μετακίνησα το καλώδιο τροφοδοσιάς και ήταν όλα οκ κάτι που δεν γίνετε τώρα καμιά λύση?
dreaming123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Και κάτι άλλο μόλις τώρα ξαναδοκίμασα το καλώδιο τροφοδοσίας και πότε πάει full και όταν το κουνάω σταματάει τελίως κάποια ενδιάμεση κατάσταση δεν υπάρχει.
Jaco Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Σταματάει ο θόρυβος ή να λειτουργεί το fan... πρέπει να το προσέξεις αυτό γιατί μπορεί να νομίζεις ότι όταν σταματά ο θόρυβος πέφτουν οι στροφές ενώ στην ουσία να σταματά να λειτουργεί... Παρόλα αυτά αν σε ενοχλεί ο θόρυβος αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να μειώσεις τις ςστροφές του μειώνοντας την τάση του... το ποιό εύκολο είναι το κόλπο των 7Volt, το οποίο το μόνο που κάνεις είναι να συνδέεις το θετικό (+) του fan με το +12V του τροφοδοτικού (κίτρινο καλώδιο από τα Molex) και την Γη του fan με το +5V του τροφοδοτικού (κόκκινο από τα Molex)...
dreaming123 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Σταματά να λειτουργεί.Ευχαριστώ για την λύση την μείωση των volt θα το κάνω.
Jaco Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Δημοσ. 11 Μαρτίου 2004 Αν σταματά να λειτουργεί τότε δεν κάνει καλή επαφή το καλώδιο και αυτό είναι πρόβλημα... πρόσεξε το έτσι ώστε να είναι καλά συνδεδεμένο... σταθεροποιησέ το με τέτοιο τρόπο έτσι ώστε να κάνει πάντα καλή επαφή... αν ξέρεις να κάνεις κολλήσεις με κολλητήρι ακόμα καλύτερα...
dreaming123 Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Μέλος Δημοσ. 12 Μαρτίου 2004 Όλα οκ τα καλώδια της τάσης άλλαξα και ηρέμησα απο το βουητό και εγώ και οι γείτονες!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.