Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί ούτε tech geek είμαι ούτε τίποτα. Ψάχνω να βρω μητρική για λάπτοπ g72 a10ev αλλά το θέμα είναι δεν βρίσκω πουθενά. Μπορεί κανείς να μου πει εάν υπάρχει ενναλακτικος τρόπος να βάλω παραπλήσια μητρική η κάνω πολλά ονειρα ; θέλω παιδιά να φτιάξω το λάπτοπ επειγόντως πήγα σήμερα και μου είπαν το λιγότερο 150 με 200 ευρώ. Δεν δίνω τοσα καλύτερα να αγοράσω μια και να την βάλω εγώ σε τέτοια είμαι καλός μέχρι και οθόνη άλλαξα κλπ. 

Δημοσ.
15 ώρες πριν, thessalonian είπε

Καλησπέρα παιδιά θέλω να ρωτήσω κάτι γιατί ούτε tech geek είμαι ούτε τίποτα. Ψάχνω να βρω μητρική για λάπτοπ g72 a10ev αλλά το θέμα είναι δεν βρίσκω πουθενά. Μπορεί κανείς να μου πει εάν υπάρχει ενναλακτικος τρόπος να βάλω παραπλήσια μητρική η κάνω πολλά ονειρα ; θέλω παιδιά να φτιάξω το λάπτοπ επειγόντως πήγα σήμερα και μου είπαν το λιγότερο 150 με 200 ευρώ. Δεν δίνω τοσα καλύτερα να αγοράσω μια και να την βάλω εγώ σε τέτοια είμαι καλός μέχρι και οθόνη άλλαξα κλπ. 

Δεν προκειται να βρεις μητρικη λιγοτερο απο 140αρι.

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, kostas_anes είπε

Δεν προκειται να βρεις μητρικη λιγοτερο απο 140αρι.

ευχαριστώ για την απάντηση. Οπότε καλύτερα το λαπτοπ  να το πουλήσω  κομμάτι καμμάτι; διαφορετικά δεν αξίζει να δώσω 150 κλπ για  να το φτιάξω ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.
2 ώρες πριν, koolisk6 είπε

κανα 50ρικο ebay γεματο μητρικες ειναι,

που διαολο ψαχνεις δηλαδη κ δε βρισκεις?

Ψάχνω να αγοράσω άμεσα εντός Ελλάδος για να αποφεύγω αναμονες

1 ώρα πριν, dpolal είπε

Άμα κάνει τόσο αξίζει βαζω και μια ssd και φουλαρει

Αυτος ο τεχνικος δλδ που μου ελεγε ρο λιγοτερο 150 με 200 δλδ τι φαση; άμα κάνει 60 μια μητρική τα αλλά από που προκυπτουν; για να βγάλει 2 βιδες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ειναι παλιο λαπτοπ,απο κινα ξεκινανε απο 40 ευρω με δωρεαν μεταφορικα,

απλα τσεκαρε το μοντελο που θες γιατι νομιζω εχει 2-3 διαφορετικα με intel graphics ή με amd....

χτυπα το part number της αν θες να βρεις την ιδια π.χ. 616449-001

https://www.ebay.com/itm/HP-G72-G72-B00-G72-B60-G72-A20-Intel-HM55-Motherboard-615849-001-100-Tested-Good/292238570831?hash=item440ac6b54f:g:jzQAAOSwnB1ZrAyI

https://www.ebay.ie/itm/HP-Pavilion-G62-G72-Series-G62-107SA-G72-110sa-Motherboard-595184-001-WORKING/183737078213?hash=item2ac79551c5:g:vBwAAOSwNchaKwbU

https://www.ebay.com/itm/HP-G-Series-17-3-G72-G72-2000-Intel-2-30GHz-Motherboard-616449-001-Tested/253992226757?hash=item3b231dcfc5:g:PXIAAOSwmUBb9LEg

ε να μη βγαλει και κανα 150ρι και ο "τεχνικος" για τον ιδρωτα του?😂😂

Επεξ/σία από koolisk6
  • Like 1
Δημοσ.

Μητρική για παλιό φορητό στην Ελλάδα το ξεχνάς, σχεδόν όνειρο άπιαστο... 

Εδώ σε νεότερα μοντέλα  δεν βρίσκουμε...

Από την στιγμή που θες να επισκευάσεις αυτό Παρε μια από ebay που είπαν και οι συμφορουμίτες και αν πιάνουν τα χέρια σου είναι 20 λεπτά υπόθεση. 

Δημοσ.

Είναι δυσκολότερο να αλλάξεις μητρική παρά οθόνη.

Εάν ο 'τεχνικος' σου έδινε 2 έτη εγγύηση και σου έκανε και φορμάτ, ίσως η τιμή να ήταν μέτρια. Απλά σου είπε μια τιμή γιατί δεν ήξερε πώς να σου πει το εξής:

' θα παραγγείλουμε μια ανακατασκευασμένη από Κίνα, όπου λογικά η ανακατασκευή της έγινε στην Ινδία. Εκεί έφτασε η μητρική από τις ανακυκλώσεις ηλεκτρικών ειδων που γίνονται συνήθως Ευρώπη και Αμερική. Θα έρθει σε περίπου 1-2 μήνες όπου θα χρειαστεί να πληρώσουμε τελωνείο ή να πούμε στον Κινέζο να γράψει βλακείες στο κουτί απ' έξω και αν μας πιάσουν το πολύ πολύ να δώσουμε κανένα 30αρι ακόμα. Επίσης επειδή είναι ανακατασκευασμένη δεν ξέρουμε τι δουλειά έχει κάνει ο οποίος Ασιάτης και υπάρχει κίνδυνος να χρειαστεί να μας ξαναστείλει μετά από 2-3 ημέρες συνεννόησης, όπου η συννενόηση περιλαμβάνει βίντεο φωτογραφίες και πολυ μπλα μπλα. Επίσης ο Ασιάτης δεν δίνει εγγύηση οπότε πάρε το αυγό και κουρευτο αν χαλάσει σε κανένα μήνα.'

Έτσι πολύ απλά σου λέει 150-200€ γιατί πολύ απλά χωρίς να φταιει μπορεί να σε χάσει από πελάτη και να εκνευριστεις χωρίς να φταιει σε κάτι ο 'τεχνικος'.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...