Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, jk είπε

Μια επιλογή; Sony, Microsoft, Nintendo, Google στο παιχνίδι σε λίγο Καιρό, PC με Steam μπήκε και η Epic στο παιχνίδι gog χωρίς DRM και ένα κάρω Stores και indies και παιχνίδια καινούργια και παλιά σε πολλές τιμές και ποικιλίες, Αν είμαστε κολλημένη σε μια κονσόλα ή σε ένα παιχνίδι και θελουμε να το παίξουμε σώνει και καλά και το βάζει ακριβά η Microsoft ή ο οποιοδήποτε και πάμε και το παίρνουμε κατευθείαν γιατί θέλουμε να το παίξουμε day one σώνει και καλά επειδή έχουμε φάει Hype καλά κάνει και το βάζει τότε όσο θέλει, εταιρία είναι κερδος θέλει, τι θέλετε δηλαδή να έχει μην έχει κέρδη και να κλείσει; Εμείς διαμορφώνουμε την αγορά, αν η discless κονσόλα δεν συμφέρει τον μέσω κατάναλωτη και δεν αρέσει δεν θα πουλήσει και η εταιρία θα αλλάξει τακτική και τέλος, τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται πιστεύω.

Βάλε και την apple. Μιλάμε της κακομοίρας από ανταγωνισμό. Αυτό που λένε σχέδιο ότι θα πάμε μόνο ψηφιακά και μαγικά οι καταναλωτές θα αγοράζουν όσο όσο από όλες τις εταιρείες, με ξεπερνάει. Ότι να ναι πραγματικά...

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το ειρωνικό είναι στο τέλος το digital download μοντέλο θα τελειώσει πολύ πιο γρήγορα ως "απαρχαιωμένο" από ότι το physical που γνωρίζει πάλι άνθιση όπως στην μουσική με το βινύλιο ενώ σχεδόν κανένας σήμερα δεν κατεβάζει μουσική ή βίντεο από το Youtube αλλά τα βλέπει απευθείας.

Το προϊόν αυτό στοχεύει να μπει στα παραδοσιακά ράφια (ω ναι) με ένα sticker 200 Games+, με ένα price point που θα ανταγωνίζεται κανονικές αρχαιολογίες και αρπαχτές στυλ PS Classic και άλλα παρεμφερή προϊόντα από την Mattel, την Κίνα και τον .....Soulja....

Όταν ο Spencer&Co έχει κάνει προφανές ότι το επόμενο XBOX θα είναι ακόμα πιο Premium από το ήδη Premium Χ1Χ - το μόνο με UHD 4K/ATMOS/έχω τα "κέρατα" μου μέσα BD-ROM, είναι λυπηρό να σχολιάζουν άτομα με πλήρη άγνοια του πως κινείται η Microsoft.

Deals with Gold γράφουμε - Games with Gold διαβάζουν που ακόμα και εκεί υφίσταται η έννοια της "ιδιοκτησίας" έστω και digital (360 games dudebro!).

Η κακή MS και η καλή apple που πάει να κλειδώσει το mobile gaming....

Λολ χάρισμα της.

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 ώρες πριν, Retromaniac είπε

Βάλε και την apple. Μιλάμε της κακομοίρας από ανταγωνισμό. Αυτό που λένε σχέδιο ότι θα πάμε μόνο ψηφιακά και μαγικά οι καταναλωτές θα αγοράζουν όσο όσο από όλες τις εταιρείες, με ξεπερνάει. Ότι να ναι πραγματικά...

Ναι έχεις δίκιο την ξέχασα βάλε και την Oculus μέσα, για μερικούς το gaming σταματάει σε 2-3 εταιρίες και μετά το Digital φταίει για τις τακτικές των εταιριών, κατά τα άλλα ε;......

Επεξ/σία από jk
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

...παντως έτσι για λίγο ακόμα food for thought:

-Διάβασα πως το Assasins Creed 3 αφαιρέθηκε απο το digital store οποτε απο ότι κατάλαβα αν δεν το ειχες downloaded στο σκληρο, πάει χαμένη η αγορα-διορθώστε με αν κάνω λαθος (ελπίζω να δώσουν τουλάχιστον κάτι τις σε οσους το ειχαν, αν αγοράσουν εκ νέου την remastered εκδοχη-μακαρι αλλά δεν το βλέπω) . Μαλιστα το original dark souls και διαφορα άλλα έπαθαν το ίδιο... https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/assassinscreed/comments/b71o8h/assassins_creed_iii_has_been_silently_pulled_from/

-Χτες βρηκα το Bloodborne - goty 6.99 σε μαγαζι ευρείας κυκλοφορίας, χωρίς καν ψάξιμο. Τσατιστικα με τον εαυτό μου που το είχα πάρει 9.99 πρόσφατα 😄

- τα γνωστά μαγαζιά έχουν 500+ τίτλους επιλογή ps4 & σχεδόν 300+ switch, απορώ με κάποιους που λένε ότι δεν υπάρχει στοκ στα μαγαζιά

Επεξ/σία από TheGrisGrisMan
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, TheGrisGrisMan είπε

...παντως έτσι για λίγο ακόμα food for thought:

-Διάβασα πως το Assasins Creed 3 αφαιρέθηκε απο το digital store οποτε απο ότι κατάλαβα αν δεν το ειχες downloaded στο σκληρο, πάει χαμένη η αγορα-διορθώστε με αν κάνω λαθος (ελπίζω να δώσουν τουλάχιστον κάτι τις σε οσους το ειχαν, αν αγοράσουν εκ νέου την remastered εκδοχη-μακαρι αλλά δεν το βλέπω) . Μαλιστα το original dark souls και διαφορα άλλα έπαθαν το ίδιο... https://www.google.gr/amp/s/amp.reddit.com/r/assassinscreed/comments/b71o8h/assassins_creed_iii_has_been_silently_pulled_from/

-Χτες βρηκα το Bloodborne - goty 6.99 σε μαγαζι ευρείας κυκλοφορίας, χωρίς καν ψάξιμο. Τσατιστικα με τον εαυτό μου που το είχα πάρει 9.99 πρόσφατα 😄

- τα γνωστά μαγαζιά έχουν 500+ τίτλους επιλογή ps4 & σχεδόν 300+ switch, απορώ με κάποιους που λένε ότι δεν υπάρχει στοκ στα μαγαζιά

Αποσύρθηκε από αγορά. Μπορείς να το βρεις όμως στο library και να το κατεβάσεις.

Πχ. στο xbox store το forza 2 έχει αποσυρθεί. Εγώ όμως μπορώ να το κατεβάσω. Τώρα για τα 3 ευρώ, βάλε και τα έξοδα και την ταλαιπωρία να πήγαινες να το πάρεις, για να νιώσεις καλύτερα :P ασε που δεν θα ψάχνεις το dvd για να το παίξεις κάθε φορά.

Επεξ/σία από Retromaniac
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

ποσύρθηκε από αγορά. Μπορείς να το βρεις όμως στο library και να το κατεβάσεις.

Πάλι καλά!!! Γιατί δεν μου εχει τύχει ακόμα ωστε να έχω ιδία άποψη... Ελπίζω να ισχύει για όλα.. 

και τα 9.99 για το physical ήταν btw 😜

Βασικά υπάρχει η τάση να τα βρίσκεις φτηνά, για όποιον δεν εχει χρόνο ή δεν βιάζεται να τα παιξει μολις βγουν, τα used είναι μια λύση για φτηνά games...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, NickTG είπε

Σε ποια μαγαζιά έχει τόσο το Bloodborne να πάμε να το πάρουμε? 

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω μαγαζί αλλά στο «παμπλ» Ν. Ερυθραίας. Και είναι το goty όχι το classic... 

Θα βρεθώ σε κανα μισαωρο εκει, θα στείλω φωτό αν υπάρχει ακόμα (αν και πιστεύω ότι η ερώτηση δεν είναι λόγο δυσπιστίας αλλά πράγματι για αγορα... )

*περασα, δυστυχως λείπει οπως και ένα Mortal Kombat X steelbook που είχε στα 9.99€

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
48 minutes ago, TheGrisGrisMan said:

Δεν ξέρω αν επιτρέπεται να πω μαγαζί αλλά στο «παμπλ» Ν. Ερυθραίας. Και είναι το goty όχι το classic... 

Θα βρεθώ σε κανα μισαωρο εκει, θα στείλω φωτό αν υπάρχει ακόμα (αν και πιστεύω ότι η ερώτηση δεν είναι λόγο δυσπιστίας αλλά πράγματι για αγορα... )

Προσωπικά το έχω, αν και με τέτοια τιμή μπορεί να το αγόραζα πάλι να το δώσω πουθενά, αλλά καλό είναι όταν βρίσκουμε τέτοιες τιμές να το λέμε μήπως το θέλει κανένας άλλος και το προλάβει για αυτό και ρώτησα άλλωστε. 

Λογικά βέβαια είναι τιμή μόνο του εκεί καταστήματος οπότε πιάνει όποιον είναι κοντά. 

Επεξ/σία από NickTG
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, NickTG είπε

Προσωπικά το έχω, αν και με τέτοια τιμή μπορεί να το αγόραζα πάλι να το δώσω πουθενά, αλλά καλό είναι όταν βρίσκουμε τέτοιες τιμές να το λέμε μήπως το θέλει κανένας άλλος και το προλάβει για αυτό και ρώτησα άλλωστε. 

Λογικά βέβαια είναι τιμή μόνο του εκεί καταστήματος οπότε πιάνει όποιον είναι κοντά. 

Κ εγω σκεφτηκα το ίδιο στιγμιαία, αλλά μετά λέω «άστο», λόγο έλλειψης χρόνου. Ας το χαρεί οποίος το βρει εκει... 

Βασικα, έχοντας βγει τελείως off-topic, γενικως πιστεύω στην αλληλεγγύη και στο να προτείνουμε προσφορες και το εκανα παλαιοτερα.  Αλλά το έκοψα με το μαχαίρι όταν καποιος απο εδώ μέσα «τσατιστηκε» που δεν του το κράτησα κιολας, όποτε λέω «fuck all» και συνειδητά δεν ασχολουμε πια.  Είναι εντυπωσιακό πως ο κόσμος σήμερα θεωρεί δεδομένα κάποια πράγματα  και πηγαίνει κατευθείαν στο επίπεδο «παραγνωριστήκαμε» σε χρόνο ντε τε ...

Έτσι, το ανέφερα απλά επειδή είχε σχέση με τη συζήτηση και η τιμή προφανως αφορούσε μόνο το συγκεκριμένο τεμάχιο  που πουλιόταν used...

«Ουδης πιο αχάριστος του ευεγερτηθεντος»  τελικα 😄🤷‍♂️

• Like 1
Δημοσ.

Δοκίμασα μερικά παιχνίδια pc που τα έχω παρατημένα στην υγρασία 20-25 χρόνων cd και δουλεύουν ακόμη ,μην τρώτε ψέματα

IMG_20190405_012806.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...