Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Μπαίνει μια επιλογή επιπλέον, μειώνονται οι επιλογές. F@ck logic.

Μπαίνει μια επιλογή επιπλέον που ...δεν προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση, άρα ΔΕΝ είναι επιπλέον επιλογή...

Ότι μυρίζει σα σκ@τά και μοιάζει σα σκ@τά, τότε πιθανότατα είναι σκ@τά. Αν διαλέγεις να μην το δεις δικαίωμα σου... Πάτα πάνω στα σκ@τά και μετά αναρωτήσω γιατί βρωμάει το παπούτσι σου...

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πού το πάνε... Κάν' το, αλλά δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα σαν καταναλωτή...

• Απαντ. 162
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, johncorfas είπε

Μπαίνει μια επιλογή επιπλέον που ...δεν προσφέρει ΑΠΟΛΥΤΩΣ τίποτα σε σχέση με την υπάρχουσα κατάσταση, άρα ΔΕΝ είναι επιπλέον επιλογή...

Ότι μυρίζει σα σκ@τά και μοιάζει σα σκ@τά, τότε πιθανότατα είναι σκ@τά. Αν διαλέγεις να μην το δεις δικαίωμα σου... Πάτα πάνω στα σκ@τά και μετά αναρωτήσω γιατί βρωμάει το παπούτσι σου...

Κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις πού το πάνε... Κάν' το, αλλά δε θα σε ωφελήσει σε τίποτα σαν καταναλωτή...

Μου προσφέρει ότι στο μέλλον θα είναι μικρότερα και χωρίς το κόστος του drive.

• Like 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Retromaniac είπε

Ό,τι να ναι δηλαδή. Είναι αυτό που λέμε "θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι"...

Δηλαδή, δέχεσαι να χαθεί μια επιλογή για τον καταναλωτή, η οποία σε πολλούς ανθρώπους εξοικονομεί εκατοντάδες €, για να κερδίσεις 20 - 30€ σε βάθος 4 ετών (σε συνολικό κόστος κονσόλας + games 600€ και βάλε...), να χάσεις και τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών Blueray και να γίνει 300 γραμμάρια πιο ελαφριά και 2 εκατοστά μικρότερη μια ΣΤΑΘΕΡΗ παιχνιδικονσόλα.... Tell me about fucking logic....

Τουλάχιστον, παραδέχεσαι ότι είναι μια προσπάθεια να μειωθούν οι επιλογές. Πάλι καλά... Νόμιζα ότι δεν ήθελες να το δεις και αυτό είναι σοβαρή πρόοδος στη συζήτησή μας.

Τώρα, το γιατί πιστεύεις ότι αν μειωθούν οι επιλογές εσύ θα αγοράζεις φθηνότερα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.... Εδώ προσπαθούν να πείσουν τους χρήστες να πάνε αποκλειστικά σε digital και βάζουν προσφορές κατά καιρούς που είναι τουλάχιστον αστείες. Σκέψου να ήταν και μονοπώλιο... 

• Like 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Ό,τι να ναι δηλαδή. Είναι αυτό που λέμε "θα πουλήσω το ρολόι και θα πάρω κομπολόι"...

Δηλαδή, δέχεσαι να χαθεί μια επιλογή για τον καταναλωτή, η οποία σε πολλούς ανθρώπους εξοικονομεί εκατοντάδες €, για να κερδίσεις 20 - 30€ σε βάθος 4 ετών (σε συνολικό κόστος κονσόλας + games 600€ και βάλε...), να χάσεις και τη δυνατότητα αναπαραγωγής ταινιών Blueray και να γίνει 300 γραμμάρια πιο ελαφριά και 2 εκατοστά μικρότερη μια ΣΤΑΘΕΡΗ παιχνιδικονσόλα.... Tell me about fucking logic....

Τουλάχιστον, παραδέχεσαι ότι είναι μια προσπάθεια να μειωθούν οι επιλογές. Πάλι καλά... Νόμιζα ότι δεν ήθελες να το δεις και αυτό είναι σοβαρή πρόοδος στη συζήτησή μας.

Τώρα, το γιατί πιστεύεις ότι αν μειωθούν οι επιλογές εσύ θα αγοράζεις φθηνότερα, αυτό είναι μια άλλη ιστορία.... Εδώ προσπαθούν να πείσουν τους χρήστες να πάνε αποκλειστικά σε digital και βάζουν προσφορές κατά καιρούς που είναι τουλάχιστον αστείες. Σκέψου να ήταν και μονοπώλιο... 

Ότι να ναι λες εσύ. Οι επιλογές αυξάνονται. Δεν παραδέχθηκα πουθενά ότι μειώνονται. Από εκεί καταλαβαίνω την βάση της λογικής σου πάνω στην οποία επιχειρηματολογεις. Τα υπόλοιπα για τις τιμές είναι υποθέσεις και είναι δικιά σου άποψη. Εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
39 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Ότι να ναι λες εσύ. Οι επιλογές αυξάνονται. Δεν παραδέχθηκα πουθενά ότι μειώνονται. Από εκεί καταλαβαίνω την βάση της λογικής σου πάνω στην οποία επιχειρηματολογεις. Τα υπόλοιπα για τις τιμές είναι υποθέσεις και είναι δικιά σου άποψη. Εγώ έχω ακριβώς την αντίθετη.

Οι επιλογές για την αγορά παιχνιδιών είναι... μία : φυσικό αντίγραφο καινούριο ή αγορά του ως μεταχειρισμένο.

Οι επιλογές για ενοικίαση είναι 2: επιλογή ψηφιακού αντιγράφου (εφάπαξ ενοικίαση ή μέρος κάποιας υπηρεσίας με μηνιαία συνδρομή πχ xbox gold, ps plus) και η ενοικίαση από κάποιο κατάστημα που κατέχει την άδεια ενοικιάσεως φυσικών αντιγράφων ψηφιακού περιεχομένου, που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Αν έχεις κάποιον άλλο τρόπο. Τότε να μου τον αναφέρεις. Από τις παραπάνω 5 επιλογές χάνεις τις 3 με την dickless έκδοση.

Πες μου, λοιπόν, ποιες επιπλέον επιλογές, εκτός από τις παραπάνω προσφέρει η dickless κονσόλα; Επιπλέον, στην περίπτωση του drive μπορώ να δω και ταινίες που θα αγοράσω, νοικιάσω ή ανταλλάξω. Ποιες, επιπλέον, επιλογές έχω στην dickless έκδοση; Μόνο το netflix; Αυτό το έχεις και στη κονσόλα με το drive. Αν μετρήσω και τις 3 αυτές δυνατότητες, τότε χάνεις 5 από τις 8....

Ήρθε η πρόοδος....

46 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Εδώ γράφεις ότι το dickless είναι το μέλλον, ουσιαστικά και κερδίζεις σε μέγεθος (2-3 εκατοστά...) και σε κόστος του drive (20-30 €). Άρα θεωρείς ότι το drive θα καταργηθεί σαν επιλογή. Άρα η κονσόλα αυτή δεν είναι επιπλέον επιλογή: είναι η μόνη επιλογή.

Αν θέλεις ανάλυση για τα νούμερα: κονσόλα  216,80€ (τιμή skroutz.gr τώρα) + 480€ (10€/μήνα Χ 4 έτη για συνδρομή στο ΧBOX Gold, όπως οι περισσότεροι καταναλωτές) = 696,80€ και χωρίς να υπολογίσω ότι θα αγοράσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο παιχνίδι, πράγμα αδύνατο... αλλά λέμε τώρα. Αν πληρώσεις 20-30€ (δηλαδή κάτω από το 5% του συνολικού κόστους και μάλιστα σε βάθος 4ετίας...) λιγότερα για μία κονσόλα πετσοκομένων δυνατοτήτων (όχι δυνατότητα φυσικών αντιγράφων, όχι αναπαραγωγή ταινιών blueray) και το θεωρείς πρόοδο...

Στην παραπάνω λογική, δώσε μου τα δικά σου νούμερα .

https://www.windowscentral.com/xbox-live-grew-59-million-active-users-last-quarter

...αυτά είδε η MS και πάει να το γυρίσει στο τέρμα ψηφιακό. Μύρισε το χρήμα... Δεν το έκανε για να προσφέρει καμία επιλογή στον καταναλωτή.

Επεξ/σία από johncorfas
  • Moderators
Δημοσ.
13 minutes ago, johncorfas said:

Αν θέλεις ανάλυση για τα νούμερα: κονσόλα  216,80€ (τιμή skroutz.gr τώρα) + 480€ (10€/μήνα Χ 4 έτη για συνδρομή στο ΧBOX Gold, όπως οι περισσότεροι καταναλωτές) = 696,80€ και χωρίς να υπολογίσω ότι θα αγοράσεις ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ άλλο παιχνίδι, πράγμα αδύνατο... αλλά λέμε τώρα. Αν πληρώσεις 20-30€ (δηλαδή κάτω από το 5% του συνολικού κόστους και μάλιστα σε βάθος 4ετίας...) λιγότερα για μία κονσόλα πετσοκομένων δυνατοτήτων (όχι δυνατότητα φυσικών αντιγράφων, όχι αναπαραγωγή ταινιών blueray) και το θεωρείς πρόοδο...

Αριθμητική από τα LIDL...

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Malthador είπε

Αριθμητική από τα LIDL...

Elaborate please

Δείξε μου τη δική σου. Του πανεπιστημίου.

Αν  δε βάλεις την υπηρεσία και βάλεις την αγορά 15-20 τίτλων (σε μία 4ετία δεν είναι παράλογο), πάλι, περίπου, σε αυτά τα χρήματα είσαι. Αν κάνεις και συνδυασμούς... Το πράγμα ξεφεύγει...

Επεξ/σία από johncorfas
Δημοσ.

το 20-30 ευρω για το drive πως το βγαζεις? bluray δεν εχουν οι κονσολες? μιλαμε για 70-80 ευρω.

Κατσε να δουμε ποσσο θα κοστολογησει η ms τη κονσολα της...Το 150 ευρω με δωρεαν ετησια συνδρομη για το pass ειναι πολυ πιθανη για μενα και ειναι πολυ value επιλογη...

Για μενα ειναι πολυ ενδεικτικο για το που στοχευει η ms με το οτι βγαζει την s εκδοση και οχι την x driveless...Κοιτανε προς το low end user, που θα μπορει να δωσει στα παιδια του μεγαλη γκαμα παιχνιδιων με ελαχιστο κοστος...

Αλλα ας δουμε την τιμολογηση τους πρωτα και μιλαμε με πραγματικα δεδομενα...

• Like 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, johncorfas είπε

Οι επιλογές για την αγορά παιχνιδιών είναι... μία : φυσικό αντίγραφο καινούριο ή αγορά του ως μεταχειρισμένο.

Οι επιλογές για ενοικίαση είναι 2: επιλογή ψηφιακού αντιγράφου (εφάπαξ ενοικίαση ή μέρος κάποιας υπηρεσίας με μηνιαία συνδρομή πχ xbox gold, ps plus) και η ενοικίαση από κάποιο κατάστημα που κατέχει την άδεια ενοικιάσεως φυσικών αντιγράφων ψηφιακού περιεχομένου, που υπόκεινται σε πνευματικά δικαιώματα.

Αν έχεις κάποιον άλλο τρόπο. Τότε να μου τον αναφέρεις. Από τις παραπάνω 5 επιλογές χάνεις τις 3 με την dickless έκδοση.

Πες μου, λοιπόν, ποιες επιπλέον επιλογές, εκτός από τις παραπάνω προσφέρει η dickless κονσόλα; Επιπλέον, στην περίπτωση του drive μπορώ να δω και ταινίες που θα αγοράσω, νοικιάσω ή ανταλλάξω. Ποιες, επιπλέον, επιλογές έχω στην dickless έκδοση; Μόνο το netflix; Αυτό το έχεις και στη κονσόλα με το drive. Αν μετρήσω και τις 3 αυτές δυνατότητες, τότε χάνεις 5 από τις 8....

Ήρθε η πρόοδος....

Εδώ γράφεις ότι το dickless είναι το μέλλον, ουσιαστικά και κερδίζεις σε μέγεθος (2-3 εκατοστά...) και σε κόστος του drive (20-30 €). Άρα θεωρείς ότι το drive θα καταργηθεί σαν επιλογή. Άρα η κονσόλα αυτή δεν είναι επιπλέον επιλογή: είναι η μόνη επιλογή.

Στην παραπάνω λογική, δώσε μου τα δικά σου νούμερα .

https://www.windowscentral.com/xbox-live-grew-59-million-active-users-last-quarter

...αυτά είδε η MS και πάει να το γυρίσει στο τέρμα ψηφιακό. Μύρισε το χρήμα... Δεν το έκανε για να προσφέρει καμία επιλογή στον καταναλωτή.

Πραγματικά η λογική του παραλόγου. Επιπλέον επιλογή εννοώ ότι θα υπάρχει κονσόλα χωρίς drive και με drive. Πριν υπήρχε μόνο με drive. Τόσο απλό.

Όσο για το μέλλον που είπα ότι θα είναι μικρότερη, υπό ποια λογική αυτό σημαίνει αποκλειστικά driveless; Μικρότερη θα είναι αυτή που δεν έχει drive. Αυτή που εχει drive θα είναι μεγαλύτερη.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 hours ago, jk said:

Δεν έχετε καταλάβει κάποιοι ότι γιαυτό δεν φταίει το Digital και το Cloud Gaming αλλά το internet γενικά και αυτό κάποτε θα γινόταν, και σε δισκάκι να το πάρεις πλέον το μισό παιχνίδι λείπει και θέλει download η δεν υπάρχει και καθόλου βλέπε Metal Gear Solid 5 PC που έχει στο δισκάκι έναν Steam installer μόνο και τον κωδικό, όποτε αν οι εταιρίες ήθελα μπορούσαν να σε αναγκάσουν να χρειάζεται να κάνεις online check για να παίξεις και το Retail δισκάκι ακόμα, όπως ήθελε να κάνει κάποτε και η Microsoft, δεν φταίει το Digital γιαυτό, επίσης μπορείς να κατεβάσεις ότι θέλεις να κρατήσεις στον δίσκο και να το παίξεις offline στο Steam τουλάχιστον, όσο θέλεις, αν δεν έχει κάποιου είδους DRM που θέλει να συνδεθείς online σε 1-2 μήνες, στο gog πάλι είναι όλα DRM free όποτε τα παίζεις όσο θέλεις όπου θέλεις, δεν φταίει για όλα το Digital, όσο εμείς δεν την πατάμε με το Hype να προπαραγγέλνουμε ότι μας πασάρουν σαν κάλο πριν το δούμε να μας βλέπουν σαν πρόβατα, όσο υπάρχει ανταγωνισμός και υπάρχουν εταιρίες και επιλογές εμείς θα είμαστε κερδισμένοι.

Μην μπερδεύεσαι. Δεν υποστηρίζω την περίεργη υβριδική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με τα πρακτικώς ανύπαρκτα physical games στις κονσόλες (ίσως με εξαίρεση το Switch).

Είμαι υπέρ της μείωσης/εξάλειψης του DRM και της απελευθέρωσης των καταναλωτών από τον έλεγχο του παραγωγού όσον αφορά το game.

Είμαι υπέρ λύσεων όπως το GOG ή έστω υπέρ της δυνατότητας διανομής games κι από άλλα κανάλια εκτός από τα stores των εταιριών.

Είμαι κατά της μετατροπής του gaming σε παροχή υπηρεσίας μέσω streaming υπηρεσιών και digital only καταστάσεων με σκληρό DRM.

Δεν θεωρώ θετική εξέλιξη τον περιορισμό των επιλογών αγοράς games στον απόλυτα ελάχιστο αριθμό του ενός (ήτοι του store της εταιρίας) κι ούτε μπορώ να σκεφτώ με ποιο τρόπο θα ωφεληθεί ο gamer από αυτή την εξέλιξη - μπορώ να σκεφθώ όμως πολλούς τρόπους με τους οποίους θα ωφεληθούν οι εταιρίες και οι μέτοχοι τους (και τους παρέθεσα παραπάνω).

Η εξέλιξη και η υιοθέτηση νέων μέσων δε θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία για περιορισμό των δικαιωμάτων των καταναλωτών διαμέσου της μεγιστοποίησης του ασκούμενου ελέγχου από τις εταιρίες (αλλά ούτε και με την αστεία πρόφαση της βιωσιμότητας των developers/publishers).

Επεξ/σία από DrFreeman
typos + προσθήκες
  • Like 2
  • Moderators
Δημοσ.
10 minutes ago, johncorfas said:

Elaborate please

Δείξε μου τη δική σου. Του πανεπιστημίου.

Πού έχεις δει ότι το XBL Gold έχει €10/μήνα; Όταν προσπαθείς να κάνεις point με πράξεις, καλό είναι να είσαι ενημερωμένος.

11 minutes ago, johncorfas said:

Αν  δε βάλεις την υπηρεσία και βάλεις την αγορά 15-20 τίτλων (σε μία 4ετία δεν είναι παράλογο), πάλι, περίπου, σε αυτά τα χρήματα είσαι. Αν κάνεις και συνδυασμούς... Το πράγμα ξεφεύγει...

Ο μέσος χρήστης έχει αγοράσει 6 με 7 τίτλους στα twins μέχρι τώρα. Δεν ξέρω από που αντλείς τις πηγές σου, αλλά είναι λάθος η υπόθεση που κάνεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Malthador είπε

Πού έχεις δει ότι το XBL Gold έχει €10/μήνα; Όταν προσπαθείς να κάνεις point με πράξεις, καλό είναι να είσαι ενημερωμένος.

μαλλον μπερδευτηκε με το pass

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, xavier είπε

το 20-30 ευρω για το drive πως το βγαζεις? bluray δεν εχουν οι κονσολες? μιλαμε για 70-80 ευρω.

Κατσε να δουμε ποσσο θα κοστολογησει η ms τη κονσολα της...Το 150 ευρω με δωρεαν ετησια συνδρομη για το pass ειναι πολυ πιθανη για μενα και ειναι πολυ value επιλογη...

Για μενα ειναι πολυ ενδεικτικο για το που στοχευει η ms με το οτι βγαζει την s εκδοση και οχι την x driveless...Κοιτανε προς το low end user, που θα μπορει να δωσει στα παιδια του μεγαλη γκαμα παιχνιδιων με ελαχιστο κοστος...

Αλλα ας δουμε την τιμολογηση τους πρωτα και μιλαμε με πραγματικα δεδομενα...

70-80 € έχουν λιανικής τα bleuray με δυνατότητα εγγραφής DVD για laptop. Για desktop έχουν 55€ περίπου. Η MS δεν αγοράζει σε αυτές τις τιμές. Ενδεικτικά αναφένουχισμόνερω, ότι στο κατάστημα κοστίζει γύρω στα 40€ (το γνωρίζω λόγω επαγγέλματος...).

Το θέμα είναι ότι το πάνε για dickless (ελληνιστί παραφρασμένο του "ευνουχισμένος") έκδοση γιατί συμφέρει αυτούς. Αν αγοράσεις 5 παιχνίδια, τα τερματίσεις και τα πουλήσεις, τότε ακόμα και τα 100€ δεν είναι κέρδος για τον καταναλωτή μακροπρόθεσμα.

Τέλος πάντων... Θα δούμε και τιμές, αλλά έναν gamer που "λιώνει" δεν το συμφέρει το ψηφιακό έτσι κι αλλιώς. Οι καινούριοι τίτλοι δεν μπαίνουν εύκολα στο Gold, άρα αναγκαεται να αγοράσει. 

Έχω περίπτωση ανθρώπου που έχει κυριολεκτικά 189 ψηφιακά αντίγραφα και 19 φυσικά και 6 χρόνια PS4 plus... Με τα χρήματα που έχει δώσει, κατά δική του ομολογία, αγόραζε άνετα ένα μικρό αυτοκίνητο...

• Like 1
Δημοσ.

στην αγορα που απευθυνεται παντως το driveless, μαλλον πιο ενοχλητικο ειναι το οτι δεν θα μπορει ο αλλος να παει στο seven για να νοικιασει ενα παιχνιδι, παρα του οτι δεν μπορει να αγορασει...

για αυτο προσωπικα το βλεπω πιο πολυ σε συνδυασμο με το pass. Η μλκια ειναι βεβαια οτι στο xbox χρειαζεσαι τη συνδρομη στο live για να παιξεις τα f2p οπως τα fortnite, apex αντιθετα με τα ps4. Και υπαρχει πολυ πιτσιρικαρια που παιζει μονο τετοια παιχνιδια...

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, DrFreeman είπε

Μην μπερδεύεσαι. Δεν υποστηρίζω την περίεργη υβριδική κατάσταση που επικρατεί αυτή τη στιγμή με τα πρακτικώς ανύπαρκτα physical games στις κονσόλες (ίσως με εξαίρεση το Switch).

Είμαι υπέρ της μείωσης/εξάλειψης του DRM και της απελευθέρωσης των καταναλωτών από τον έλεγχο του παραγωγού όσον αφορά το game.

Είμαι υπέρ λύσεων όπως το GOG ή έστω υπέρ της δυνατότητας διανομής games κι από άλλα κανάλια εκτός από τα stores των εταιριών.

Είμαι κατά της μετατροπής του gaming σε παροχή υπηρεσίας μέσω streaming υπηρεσιών και digital only καταστάσεων με σκληρό DRM.

Δεν θεωρώ θετική εξέλιξη τον περιορισμό των επιλογών αγοράς games στον απόλυτα ελάχιστο αριθμό του ενός (ήτοι του store της εταιρίας) κι ούτε μπορώ να σκεφτώ με ποιο τρόπο θα ωφεληθεί ο gamer από αυτή την εξέλιξη - μπορώ να σκεφθώ όμως πολλούς τρόπους με τους οποίους θα ωφεληθούν οι εταιρίες και οι μέτοχοι τους (και τους παρέθεσα παραπάνω).

Η εξέλιξη και η υιοθέτηση νέων μέσων δε θα έπρεπε να αποτελεί δικαιολογία για περιορισμό των δικαιωμάτων των καταναλωτών διαμέσου της μεγιστοποίησης του ασκούμενου ελέγχου από τις εταιρίες (αλλά ούτε και με την αστεία πρόφαση της βιωσιμότητας των developers/publishers).

Μια επιλογή; Sony, Microsoft, Nintendo, Google στο παιχνίδι σε λίγο Καιρό, PC με Steam μπήκε και η Epic στο παιχνίδι gog χωρίς DRM και ένα κάρω Stores και indies και παιχνίδια καινούργια και παλιά σε πολλές τιμές και ποικιλίες, Αν είμαστε κολλημένη σε μια κονσόλα ή σε ένα παιχνίδι και θελουμε να το παίξουμε σώνει και καλά και το βάζει ακριβά η Microsoft ή ο οποιοδήποτε και πάμε και το παίρνουμε κατευθείαν γιατί θέλουμε να το παίξουμε day one σώνει και καλά επειδή έχουμε φάει Hype καλά κάνει και το βάζει τότε όσο θέλει, εταιρία είναι κερδος θέλει, τι θέλετε δηλαδή να έχει μην έχει κέρδη και να κλείσει; Εμείς διαμορφώνουμε την αγορά, αν η discless κονσόλα δεν συμφέρει τον μέσω κατάναλωτη και δεν αρέσει δεν θα πουλήσει και η εταιρία θα αλλάξει τακτική και τέλος, τα υπόλοιπα δεν χρειάζονται πιστεύω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...