ASTOU Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Mhlogiatros είπε Red Dead Redemption το πηρα 12 την GoTY με κουτι κτλ οπως και πολλα απο αυτα που εχει . Μαλλον τα κλειδαδικα δεν εχουν τοσο καλες τιμες οσο νομιζεις Δεν είναι μόνο το θέμα των τιμών μόνο, είναι η ευκολία για έναν νέο χρήστη που δεν έχει συλλογή να πάρει 3-4 παιχνίδια και να αρχίσει από εκεί. Θες δηλαδή να μου πεις ότι είναι πιο εύκολο για τον μέσο χρήστη να ψάχνει στις αγγελίες, να ορίζει συνάντηση κοκ για να πάρει το κουτάτο στα ίδια χρήματα με το digital?
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 http://game20.gr/xbox-game-pass-deus-ex-vampyr-minecraft/amp/
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δεν θα μπω πάλι στην συζήτηση retail vs digital. Θα κάνω μονο μια ερώτηση. Γιατι στα σχολια βλέπουμε ανθρώπους που προτιμουν το retail να αναφερονται σε οσους προτιμουν το digital ως πρόβατα, ασχετους, προπαγανδισμενους κτλ; Δηλαδή τι σας κανει να πιστευετε πως η γνωμη σας ειναι universal truth και η γνωμη των αλλων ειναι καλος στον εγκεφαλο;
DarthGRE Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 15 ώρες πριν, ShadowSpectre είπε Καλά τα λέτε όλοι αλλά ένας δεν ανέφερε το πιο βασικό...τη τιμή των υπηρεσιών. Άμα είναι να το πάει full digital,θα πρέπει να αλλάξουν οι τιμές των Game Pass και Gold ή αν βγει τώρα σύντομα το clouδ που θέλει να λανσάρει,να βρίσκεται σε μια λογική τιμή. Καλή φάση το only digital αλλά θέλει και μία τιμολογιακή πολιτική ανάλογη, Δηλαδή μας λες ότι δεν είναι σε λογική τιμή το game pass τώρα? 14 ώρες πριν, giannhsdavd1 είπε εγω θα ελεγα να βγαλουν κανα exclusives της προκοπης κι ας τα αφήσουν αυτα για ποιο μελλον ,εχω την κονσολα εδωσα 300 και καθεται,αγανακτηση XAXAXA Φίλε έκανα bookmark το σχόλιο σου στον browser μου, κάθε φορά που θέλω να θυμηθώ πόσο βαρετοί μπορούν να γίνουν οι χρήστες του ίντερνετ να μπαίνω να το βλέπω. Περαστικά για την επερχόμενη Ε3.
NickTG Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 2 hours ago, jk said: .... Δεν νομίζω φίλε μου , το '96 δεν μπορουσες να κάνεις και πολλά , η παραγωγή Cartridge ηταν ακριβή και τα CD πιο φθηνα αλλα ακριβά απο όσο σήμερα για παραγωγή, περναγαν από πολλους μεσάζοντες και ανέβαινε η τιμη, δεν υπηρχε ούτε Digital , ούτε online shopping , ούτε η ζήτηση η σημερίνη, όποτε μεχρι να φτάσει στα τοπικά Μαγαζιά ανέβαινε η τιμη και αυτά κοπαναγαν και οσο ήθελαν και η τιμη ηταν σταθερή. Για PS2 μίλησες. Το 96 δεν είχε βγει ακόμα. Αν μιλάμε για πιο παλιά και υπολογίζοντας πληθωρισμό και αξία γενικότερα ναι κάπου τόσο, ίσως και παραπάνω, θα είχαν τώρα. Όχι όμως ότι πήγαινες τότε και αγόραζες παιχνίδι με 80 και 90€. Αν τώρα υπήρχε μόνο ένα μαγαζί και τα έδινε όσο του ερχόταν πάλι κλέψιμο είναι για μένα.
DarthGRE Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 14 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Μια χαρά κερδισμένος είσαι... δεν ειπα κάτι ενάντια στο digital. Ξεσπασα ενάντια στην «πίεση» απο την Ms να εγκαταληφθεί το physical. Στο κάτω κάτω στο PC «κοτσαρεις» και ένα usb drive και παίζεις ότι γουστάρεις έτσι δεν είναι;... Αν θέλεις physical, παίρνεις την έκδοση της κονσόλας που έχει drive. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το bitching των tech καταναλωτών, σας δίνουν επιλογές οι εταιρίες και χάνετε την μπάλα. 2
Retromaniac Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Αν θέλεις physical, παίρνεις την έκδοση της κονσόλας που έχει drive. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το bitching των tech καταναλωτών, σας δίνουν επιλογές οι εταιρίες και χάνετε την μπάλα. Μην το ψάχνεις.... Σου βγάζουν επιπλέον έκδοση χωρίς drive, σε εξαναγκάζει λένε. Τους λες παιδιά είμαστε και εμείς εδώ που θέλουμε χωρίς drive, είστε χαζοί και πρόβατα σου λένε. Δημοκρατία φίλε 3
Επισκέπτης Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Αν θέλεις physical, παίρνεις την έκδοση της κονσόλας που έχει drive. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το bitching των tech καταναλωτών, σας δίνουν επιλογές οι εταιρίες και χάνετε την μπάλα. Δεν χανουν την μπαλα. Απλά είναι άσχετοι για να μην πω τιποτα χειροτερο
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, DarthGRE είπε Αν θέλεις physical, παίρνεις την έκδοση της κονσόλας που έχει drive. Δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω το bitching των tech καταναλωτών, σας δίνουν επιλογές οι εταιρίες και χάνετε την μπάλα. Οπως τα λες ακριβως είναι σήμερα. ΟΔεν ανυσηχω για το τώρα ομως... ανησυχώ για το μέλλον, αν το physical εξαφανιστεί (άρα και οι επιλογές μας ως καταναλωτές θα έχουν μειωθεί). Αν οι επιλογές που δίνουν σήμερα είναι ένα τυράκι για να πέσει η φάκα μελλοντικά, δεν το βρίσκω ότι καλύτερο... Αν μελλοντικά και οι δυο επιλογές ήταν ανοιχτές (οπως είναι πχ στα PC), δεν θα το συζητούσα καν... 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε Μην το ψάχνεις.... Σου βγάζουν επιπλέον έκδοση χωρίς drive, σε εξαναγκάζει λένε. Τους λες παιδιά είμαστε και εμείς εδώ που θέλουμε χωρίς drive, είστε χαζοί και πρόβατα σου λένε. Δημοκρατία φίλε Οπως ειπα, για το παρον με τις δυο επιλογές ανοικτές, προσωπικα δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αν η μια απο τις δυο μελλοντικά φύγει (ειτε η physical, ειτε το ανάποδο, να σου πω την αλήθεια...), δεν θα μου αρέσει. Προτιμώ να έχω πολλές επιλογές ανοικτές. Αν κρινεις ως καταναλωτής ότι θα ήταν καλύτερα για τους gamers να έλειπε ένα απο τα δυο και θες να αναλύσεις το γιατί, θα είχε ενδιαφέρον... Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan 2
hexenlord Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Grisgrisman, έχεις στο ποστ σου αποπανω 3, οχι ενα αλλα 3 υποθετικά σενάρια. Αν ξεκινήσουμε να μιλάμε με υποθέσεις δεν θα τελειώσουμε πουθενά. Στο είπα προηγούμενως, στο λενε και οι άλλοι. Έχεις επιλογες. θες με ντραιβ γιατι εισαι συλλέκτης, έχεις επιλογή. θες χωρίς ντραιβ γιατι με ενα εουρω παιζεις δίχως να υπάρχει αυριο, έχεις επιλογή. τον αρχικό σου αρνητισμο- σκεπτικισμό (και οχι επειδή δεν συμφωνώ μαζι σου αρνητισμος, αλλα επειδη σου δίνουν επιλογες και λες ΟΧΙ) τον πηγαίνεις τωρα στο τι ΘΑ γινει. Μπορούμε να μιλάμε με τις ωρες για υποθέσεις. Αν εισαι τοσο ορθολογιστης όσο λες, καταλαβαίνεις πως τα υποθετικά σενάρια καταλήγουν σε χχχχχχ υποθετικά συμπεράσματα. Για να σε προλάβω. Σαφώς και βλεπω την χαραμάδα που λες. Δες είδες τι ανακαοινωσε η γουγλε προχτες? Ολα εκει πάνε. Προφανώς. Αν δεν συμβεί στην επομενη γενια (2020-2021) θα συμβεί στην παρα-επομενη. ωραια και τι θα γινει ? Εμείς οι γκειμερς των δισκακιων θα κλειστούμε στη σπηλια? Απεταξαμην και ετσι? Χβοχ 1 Χ εχω φιλε και μπόλικα δισκάκια οπως και μπόλικα ψηφιακά. Σε φαση που πηγαίνω μετα απο χρονια και αγοραζω φυσικο αντιτυπο ψηφιακου παιχνιδιου που ηδη εχω, σε τιμη χωμα ( επειδή εχουν περάσει χρονια). Το εκανα τουλαχιστον 5 φορες. Δεν θα ταχθω ομως απέναντι στην ανάπτυξη και εξέλιξη, θα συμπορευτω, όπως καλυτερα μπορω. 2
jk Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, NickTG είπε Για PS2 μίλησες. Το 96 δεν είχε βγει ακόμα. Αν μιλάμε για πιο παλιά και υπολογίζοντας πληθωρισμό και αξία γενικότερα ναι κάπου τόσο, ίσως και παραπάνω, θα είχαν τώρα. Όχι όμως ότι πήγαινες τότε και αγόραζες παιχνίδι με 80 και 90€. Αν τώρα υπήρχε μόνο ένα μαγαζί και τα έδινε όσο του ερχόταν πάλι κλέψιμο είναι για μένα. Φίλε μου Γενικά μίλησα, το PS2 δεν απείχε πολύ από το SNES και το MEga Drive 5-6 χρόνια μετά ήταν δεν είχα αλλάξει τα πράγματα και πολύ ούτε τότε, τώρα αν θες συγκεκριμένα για PS2 Final Fantasy 10 από τοπικό κατάστημα 89 ευρώ με το που κυκλοφόρησε το 2002 πόσες επιλογές υπήρχαν τότε; και μου το πήραν δώρο, άντε από κάνα eshop που δεν είχες και πολλές επιλογές τότε και θα περίμενες και αρκετά, 20-30 ευρώ πιο φθηνά ανάλογα, αλλά και στις 2 περιπτώσεις η τιμή του δύσκολα έπεφτε κάτω από 50-60 ευρώ και σε έναν χρόνο ακόμα, μετά έβγαλε η Sony την Platinum σειρά παλιά παιχνίδια που ήταν AAA και πούλησαν πολύ και τα έδινε 20-25 ευρώ αν θυμάμαι καλά αλλά και πάλι μετά από 2-3 χρόνια, με τον πληθωρισμό ανεβαίνουν οι τιμές δεν κατεβαίνουν δεν ξέρω τι θες να πεις με αυτό. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από jk
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, hexenlord είπε Grisgrisman, έχεις στο ποστ σου αποπανω 3, οχι ενα αλλα 3 υποθετικά σενάρια. Για να σε προλάβω. Σαφώς και βλεπω την χαραμάδα που λες. Δες είδες τι ανακαοινωσε η γουγλε προχτες? Ολα εκει πάνε. Προφανώς. Αν δεν συμβεί στην επομενη γενια (2020-2021) θα συμβεί στην παρα-επομενη. ωραια και τι θα γινει ? Εμείς οι γκειμερς των δισκακιων θα κλειστούμε στη σπηλια? Νομίζω όλοι έχουμε κριτική σκέψη και αναλύουμε μια κατάσταση κανοντας σενάρια βασισμένα στα δεδομένα που έχουμε μπροστά μας. Ειπα κάτι που δεν ισχύει ή που δεν θα ισχύσει κατά 99% στο μέλλον; Το θέμα είναι ποσο κοντα στην πραγματικότητα βρίσκονται τα σενάρια αυτά και δεν νομίζω ότι απέχω... Εξαλλου, τα 3 υποθετικά μου σενάρια (ειναι 3 πράγματι; ) καταλήγουν στο ίδιο ακριβως που λες και εσυ. Μελλοντικές κονσολες χωρίς physical μέσο και ότι αυτη (το tray-less Xbox) είναι μια προσπάθεια της MS να «ανιχνεύσει» την αγορα για να το πετύχει. Συμφωνούμε στο δια ταύτα λοιπόν. Διαφωνουμε ομως στο εξης. Ότι εσυ το θεωρεις φυσική συνέχεια και δεν θελεις να συνεχιστεί το physical ενώ εγω το θεωρω ως κατι που βολεύει τις εταιριες αλλά όχι τους καταναλωτές και πως οι τελευταίοι πρέπει/μπορούν να αντιδράσουν. Τι πάει να πει «φυσική συνέχεια»; Ο καταναλωτής καθορίζει την φυσική συνέχεια το θέμα είναι ότι δεν μπορεί να συσπειρωθεί με κάποιο τρόπο. Αν φαει τρελό μαύρο το Xbox χωρίς tray ποσο σιγουρος είσαι ότι θα είναι όλα χωρίς δισκάκι σε 1-2 γενιές; Αν βέβαια catchy ατάκες τύπου “digital only” και “no disc tray” που υπάρχουν πάνω στο κουτί παρουσιάζονται ως πλεονεκτήματα και συγκινήσουν κάποιους, οκ.... 1 ώρα πριν, hexenlord είπε τον αρχικό σου αρνητισμο- σκεπτικισμό (και οχι επειδή δεν συμφωνώ μαζι σου αρνητισμος, αλλα επειδη σου δίνουν επιλογες και λες ΟΧΙ) Δλδ αν σου προτείνουν να πέσεις στο γκρεμό ως επιλογή ή κάτι τελως παντων με το οποιο δεν συμφωνεις, είσαι αρνητικός αν δεν δεχτείς; Βασικά οκ δέχομαι το σκεπτικιστής οπως το λες τώρα, το «αρνητικός» έφυγε, όποτε έκλεισε αυτό... Ανταλλαγή απόψεων κάνουμε και δεν υπάρχει και λογος να έχουμε την ίδια άποψη... αλλά για να μην κάνουμε κουβέντες δίχως ουσία, ακόμα περιμένω στις συζητησεις αυτες έναν φιλο να μου εξηγήσει για πιο λόγο είναι μειονέκτημα το physical κ για πιο λόγο δεν θα ήθελε να υπάρχουν και τα δυο μελλοντικά... Μπορώ να σκεφτω μόνο περιβαντολογικούς λόγους (όχι δισκάκια και πλαστικά σε θάλασσες κ ακτές), και υποτιθέμενη μείωση του κοστους πώλησης της κονσόλας (εικονική αφού το πραγματικό κοστος του drive είναι πολύ χαμηλό) αλλά ως εκει... 1 ώρα πριν, hexenlord είπε Δεν θα ταχθω ομως απέναντι στην ανάπτυξη και εξέλιξη, θα συμπορευτω, όπως καλυτερα μπορω. Παντως τελευταία φορά που τσέκαρα εξελιξη και ανάπτυξη ήταν τα γραφικά και τα interfaces, όχι η αφαίρεση του tray. Απο ποτε ορίστηκε ως «εξέλιξη» αυτό και ποιός την όρισε; Κάποτε παρουσιαζόταν με άπλετη αυτοπεποίθηση ως εξέλιξη το κινεκτ. Θες να σου θυμίσω τι έπαθε η MS στην αρχή του Xbox one? Ευτυχως η στρατηγική διεισδυσης στην αγορα ήταν μάπα όποτε οι καταναλωτες το ξαπέστειλαν. Το θέμα εδώ είναι ότι θα έχουν το όπλο της χαμηλότερης τιμής ώστε να ελξουν καταναλωτες. Δεν είναι πάντα εξέλιξη ότι πλασάρουν οι εταιρίες. Είναι εξέλιξη για την τσέπη τους βέβαια 😛 Το καλύτερο είναι να συνυπάρχουν και τα δυο, αυτό υποστηρίζω προσωπικα.. discs ή cartridges & digital. Ούτε το ένα μόνο του, ούτε το άλλο. Αυτό θεωρω ως το καλύτερο σεναριο για εμάς. Τωρα για κάποιους που μπαίνουν και απλά βρίζουν, η φανατίζονται με τη μια η την άλλη άποψη, θεωρώντας τον εαυτό τους «φωστήρες» οπως είπε καποιος και τους αλλους πρόβατα, κάτι που συνηθως γίνεται και απο τις δυο «πλευρές», νομίζω ότι απλά τους αγνοούμε κ καλά κάνουμε..; —————— πωπω τρελό σεντονι βγήκε, σορρυζ Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan 1
shadowlike Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 το game pass δε τα βγάζει τα παιχνίδια που δίνει μετά απο κάποιο διάστημα ;
giannhsdavd1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 5 ώρες πριν, DarthGRE είπε Δηλαδή μας λες ότι δεν είναι σε λογική τιμή το game pass τώρα? Φίλε έκανα bookmark το σχόλιο σου στον browser μου, κάθε φορά που θέλω να θυμηθώ πόσο βαρετοί μπορούν να γίνουν οι χρήστες του ίντερνετ να μπαίνω να το βλέπω. Περαστικά για την επερχόμενη Ε3. μαζι μου επρεπε να εισαι δικιο εχω,αγορασα την κονσολα κ εχω αποψη να μιλησω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα