giannhsdavd1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 εγω θα ελεγα να βγαλουν κανα exclusives της προκοπης κι ας τα αφήσουν αυτα για ποιο μελλον ,εχω την κονσολα εδωσα 300 και καθεται,αγανακτηση XAXAXA 1 3
logistoulis Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, SPANK είπε Έχω κανονικά 24αρα adsl , λογικά αν περάσεις τα παιχνίδια στον δίσκο και δεν χρειάζεσαι να παίξεις online δεν νομίζω οτι θα πρέπει να εισαι και συνέχεια on , τεσπα δεν ειναι για όλους αλλα προσωπικά περίμενα να βγεί κατι τετοιο οποτε με βολεύει Είναι πολύ πιο ρεαλιστικό πάντως να βάλεις τη κονσόλα σου σε μια τσάντα να την πάρεις μαζί σου, παρά να έχεις ινερνετ στο εξοχικό Εγώ παίζω την τσαντουλα πάντως από τη στιγμή που για λοιπό ίντερνετ για λίγες μέρες καλύπτομαι από την κινητή, οπότε μια κονσόλα που θέλει πράγματα φορτωμένα από το ιντερνετ θα έπρεπε να μπει στην τσαντουλα να πάει σπίτι 1
ELMastas Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Εφόσον είναι απο καιρό υπαρκτή η ψηφιακή βιβλιοθήκη,λογικό να μεταβαίνει το disc less και στίς κονσόλες,έτσι και αλλιώς ακόμα και στα περισσότερα πλέον παιχνίδια αν αγοράσεις κουτάκι,έναν κωδικό έχει μέσα,ούτε καν manual η βιβλιαράκι με περιγραφή κλπ πήρα με ένα φίλο το Sekiro για PC πρόσφατα και μια φτήνια και μισή το κουτί η χειρότερη ποιότητα και το δισκάκι μαζί ούτε για 1 ευρώ δεν είναι και βέβαια δεν είχε μέσα απολύτος KANENA χαρτί,μόνο το CD με έναν κωδικό... Ναι προσωπικά θα ήθελα να υπάρχουν και τα φυσικά μέσα,γιατί με αυτά μεγαλώσαμε και ως πρόσφατα υπήρχαν κάποια πλεονεκτήματα όπως ανταλαγές κλπ όμως τα κουτιά είναι πλέον εντελώς άχρηστα ούτε και θα τρέχει κάποιο παιχνίδι μετά λίγα χρόνια μόνο απο το δισκάκι αφού τα πάντα θα γίνονται διαδικτυακά,για το S το 1 Terra HDD μπορεί ακόμα να κρατάει εφόσον κατεβάζει μόνο οτι χρειάζεται αυτή η κονσόλα γιατί για το Χ όπως και σε υπολογιστές παιχνίδια που θα θέλουν πολύ περισσότερη χωρητικότητα λόγο υψηλότερης ανάλυσης κλπ γεμίζει γρήγορα.Αν το δώσουν φτηνά και βάλουν και μερικά παιχνίδια προσφορές μαζί με Live κλπ Πιστεύω πως κάτι θα πουλήσει,όπως και νάχει απο το πως θα το υποδεχθεί ο κόσμος θα ψαζέψουν στατιστικά και άλλα στοιχεία για το εγγυής μέλλον στήν MS. 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, valkon είπε Πεθαίνει το gaming πάρτε το χαμπάρι. Οι πωλήσεις στα ΑΑΑ έχουν πέσει κατακόρυφα Πωπω, λυπάμαι τα 135 δις market value που θα μείνουν ορφανά! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan
MTX Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, TheGrisGrisMan είπε Bye bye piracy Bye bye στις καλύτερες τιμες λόγο μεταχειρισμένων Bye bye στις physical collections I am not even mad, that’s ridiculous. Προσωπικα θα το επερνα αν με πλήρωνε κάτι τις η MS. Αλλοιως Θα διάλεγα αυτό με το δισκάκι και ας μην χρησιμοποιούσα ποτε το tray. Ξερός...δούρειος ίππος για την επικράτηση του digital. Φάγανε τα μούτρα τους νωρίτερα με το always online, τώρα προσφέρουν «all digital» και «disc free gaming»!!! Πω πω τι τεράστιο πλεονέκτημα και unique selling point... λες και τα αλλά με το δισκάκι δεν παίζουν digital... ε ρε τι άλλο θα ακούσουμε! Αν πουλήσει είμαστε άξιοι της μοίρας μας σαν καταναλωτές. Θα εχει ενδιαφέρον το θέμα της τιμής παντως... δηλαδή φιλε μου εγώ που εδώ και 15 χρονια , όλα μου τα παιχνίδια τα έχω digital στο Steam , πιστεύεις ότι είμαι χαμένος η κερδισμένος ? τα περισσότερα τα έχω αγοράσει στο 1/3 τις τιμής που κάνουνε Box ,οποτε καλός να μας έρθει και αν φτιάξουνε λίγο η ταχύτητες του internet να καταργήσουνε και τις κονσόλες να τελειώνουμε , να πάμε με συνδρομή στο απευθείας gaming πάνω σε πλατφόρμα Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από MTX 1
tsilitheo1 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Retromaniac είπε You know the very best English You still disappeared...😂😂
Agony Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Κατι τετοιο δεν εκανε το PC με το Steam κατι χρονια πρην ουτε δισκακια ουτε βαλε βγαλε φτηνότερα παιχνιδια σε σχεση με κονσολες.... Και απέτυχε παταγωδώς? Κανονικα και στα κινητα, δισκακια πρεπει να βάλουν πως θα παιζω angry birds ? Αντε και σε μια 10αρια χρονια και ssd στις κονσολες. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Agony 2
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, MTX είπε δηλαδή φιλε μου εγώ που εδώ και 15 χρονια , όλα μου τα παιχνίδια τα έχω digital στο Steam , πιστεύεις ότι είμαι χαμένος η κερδισμένος ? τα περισσότερα τα έχω αγοράσει στο 1/3 τις τιμής που κάνουνε Box ,οποτε καλός να μας έρθει και αν φτιάξουνε λίγο η ταχύτητες του internet να καταργήσουνε και τις κονσόλες να τελειώνουμε , να πάμε με συνδρομή στο απευθείας gaming πάνω σε πλατφόρμα Μια χαρά κερδισμένος είσαι... δεν ειπα κάτι ενάντια στο digital. Ξεσπασα ενάντια στην «πίεση» απο την Ms να εγκαταληφθεί το physical. Στο κάτω κάτω στο PC «κοτσαρεις» και ένα usb drive και παίζεις ότι γουστάρεις έτσι δεν είναι;... Και επικεντρωσα στις κονσολες όχι στο Pc μιας και το Xbox που αναφέρει το άρθρο είναι ...κονσόλα. Ίδια βιομηχανία αλλά άλλο κομμάτι της αγορας, δεν είναι το ίδιο πράγμα...πχ δεν πιστεύω ότι η MS θα επιτρέψει να υπάρξουν άλλα (ανταγωνιστικά) stores στην πλατφόρμα της (οπως γίνεται πχ στα PC με τα διαφορα online stores) όποτε μιλαμε για μονοπώλιο, κάτι που δεν ισχύει στο PC online market. Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από TheGrisGrisMan 1
Iliaz Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 3 ώρες πριν, jk είπε Καλύτερες τιμές λόγο μεταχειρισμένων; συγνώμη επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με το Gaming, οι τιμές έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια με το Digital σε φοβερά χαμηλά επίπεδα και με την άνοδο του ποσοστού που ασχολούνται με αυτά και όχι με τα cartridge ούτε με τα δισκάκια, παλιά μάζευες λεφτά να πάρεις ένα παιχνίδι θα σου τα πω σε ευρώ και όχι σε δραχμές που το πρόλαβα και αυτό, το έπαιρνες με 80-90 ευρώ για PS2 μόλις έβγαινε και η τιμή του ήταν σταθερή για τουλάχιστον 1 χρόνο, να ξέρουμε τι λέμε, επίσης το παιχνίδι το έπαιζες κάνα χρόνο και το έλιωνες, τον τελευταίο καιρό πολύ κλάψα ακούω μια με το Stadia μια με το Xbox Digital, για κάτι που τα τελευταία χρόνια το έχουμε πολύ φθηνά και σε πολύ ποσότητα, βέβαια η Microsoft παιχνίδια θέλει όχι κονσόλες. Δεν ξέρω πια παιχνίδια μιλάς πάντως Αργώ τον τελευταίο καιρό αγόρασα από τα public Gran Turismo sport και the crew 2 13€ το καθένα, αλλά αγόρασα και το battlefield 4 the Witcher 3 για 5€ και 9€ αντίστοιχα από το ps store
TheGrisGrisMan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, ShadowSpectre είπε Καλά τα λέτε όλοι αλλά ένας δεν ανέφερε το πιο βασικό...τη τιμή των υπηρεσιών. Άμα είναι να το πάει full digital,θα πρέπει να αλλάξουν οι τιμές των Game Pass και Gold ή αν βγει τώρα σύντομα το clouδ που θέλει να λανσάρει,να βρίσκεται σε μια λογική τιμή. Καλή φάση το only digital αλλά θέλει και μία τιμολογιακή πολιτική ανάλογη, Δεν νομίζω ότι υπάρχει λογος για ανησυχία... αφού είναι γνωστό ότι οι εταιρίες κοιτάνε το καλύτερο για την τσέπη μας και όχι για τη δικιά τους... 😊 2
NEKROMA Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Αυτά έκανε και στην αρχή προσπάθησε να κόψει τις ανταλλαγές μεταξύ το χρηστών και έφαγε μια μεγάλη σφαλιάρα από τους καταναλωτές που πήγαν όλοι στα ps4 Τώρα πάλι τα ίδια απατο θα πάει 2 1 1 1
Pacman22 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Εγώ πάντως αν δεν έχω retail έκδοση των παιχνιδιών σε κονσόλα, δεν μπορώ κάτι με πιάνει:D 1
adreasbon Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Συνήθεια ... κάτι που δεν θα αλλάξει εύκολα ...
Sir_Teraflop Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Phil Spencer: 7 Μαΐου βγάζω discless Xbox. Phil Harisson: Hold my beer! Επεξ/σία 23 Μαρτίου 2019 από Sir_Teraflop
MitsosDaBest13 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2019 Όσο οδυνηρό και να φαίνεται σε μερικούς, το μέλλον είναι "τα πάντα online".
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα