DarthGRE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, Mhlogiatros είπε Το internet μη ξεχασεις γιατι δε λειτουργει χωρις Ποιός το είπε αυτό? Ο Τάκης ο σουγιάς? 2 1
Mhlogiatros Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ο Μπιλης ο μπηχτης Σοβαρα γιατι νομιζετε οτι θα το δινει φτηνα ; Και συνδρομή Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Mhlogiatros 2 2
ASTOU Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Πραγματικά ότι ακριβώς έψαχνα για να αρχίσω με τις κονσόλες. 150 μαξ τιμή και gamepass για έναν χρόνο και τέλος. Προσωπικά τα μόνα δισκάκια που είχα ποτέ και συνεχίζω να τα επιλέγω είναι τα football manager, οπότε δεν θα με πείραζε και ιδιαίτερα. 1 2
DarthGRE Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 2 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Ο Μπιλης ο μπηχτης Σοβαρα γιατι νομιζετε οτι θα το δινει φτηνα ; Και συνδρομή Δεν έχει physical drive
Geo4ever Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 27 λεπτά πριν, DarthGRE είπε Ποιός το είπε αυτό? Ο Τάκης ο σουγιάς? Αν είναι primary η κονσόλα προφανώς και δε χρειάζεσαι τπτ από τα δύο νλγια να παίξεις, δεδομένου ότι τα παιχνίδια είναι κατεβασμένα ήδη. 1
SPANK Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 34 λεπτά πριν, Mhlogiatros είπε Το internet μη ξεχασεις γιατι δε λειτουργει χωρις συνδεση και συνδρομη Έχω κανονικά 24αρα adsl , λογικά αν περάσεις τα παιχνίδια στον δίσκο και δεν χρειάζεσαι να παίξεις online δεν νομίζω οτι θα πρέπει να εισαι και συνέχεια on , τεσπα δεν ειναι για όλους αλλα προσωπικά περίμενα να βγεί κατι τετοιο οποτε με βολεύει 1
TheGrisGrisMan Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, jk είπε Καλύτερες τιμές λόγο μεταχειρισμένων; συγνώμη επειδή ασχολούμαι πολλά χρόνια με το Gaming, οι τιμές έχουν πέσει τα τελευταία χρόνια... Δεν ξέρω dude, φίλοι πολύ συχνά αναφέρουν πως πήραν διαφορα games digital σε τιμες ξέρω γω 2χ ή 3χ απο ότι εγω σε physical (used). Τελευταίο κρούσμα αυτό: που έκανε 50€ brand new σε αγγελία ενώ εχει 59.99 στο store εδώ κ χρόνια... (αν και έπεσε στα 19.99 για λίγο). Η το persona 5... 49.99 μόνιμα στο store κ το πηρα προχτές 12€ σε γνωστό μαγαζι (κ κάνει και κανα 30άρι στο skr**z)... Αν παμε δε σε πιο commercial games, εκει να δεις γλέντι... Απλα υπάρχει και ο παράγοντας ότι θελει ψάξιμο το μεταχειρισμένο για να το βρεις φτηνά, καθως και υπομονή, τίποτα δεν είναι πιο φτηνό αρχικά (όταν πρωτοβγει) ενω και σε αγγελίες τίποτα δεν εμφανίζεται μόνο του ούτε με ένα κλικ... Καποιοι το βαριούνται αυτό και το παίρνουν απο το store. Κανένα πρόβλημα, είναι η φυσική συνέχεια.. Απλά την ανάγκη «εξαφάνισης» του physical οσο ανεβαινει το digital δεν αντιλαμβάνομαι, κυρίως οπως αυτη εκφράζεται απο την μεριά των καταναλωτών, ειδικά όταν δεν εχει αναφερθεί κάποιο επίσημο κ συγκεκριμένο κερδος για την τσέπη τους ... δλδ αν σε 20 χρόνια καλά να είμαστε μπορούν να βάλουν ένα δισκάκι στη σχισμή και να παίξουν απευθειας όπου και να βρίσκονται, τους χαλάει σαν δυνατότητα; Αν δεν τους νοιαζει, μάλλον δεν αγαπούν τα games αρκετά και βλέπουν όλη την «τέχνη» των games σαν ασχολία για να περνάει η ώρα τους όχι σαν κάτι πιο βαθύ. Αυτό δεν είναι κακό... το κακό (και το κρίμα) θα είναι η πορεία του μέσου να καθοριστεί απο ανθρώπους που το βλέπουν τελείως επιφανειακά και όχι απο τους core fans που το έκαναν αυτό που είναι σήμερα. 1 3
mader Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 μεγαλη χαζομαρα.... ασε που απο design ειναι για κλαματα, θυμιζει NES του 1990 εμπρος προς τα πισω.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλα τωρα που εχουν πεσει οι τιμες στους SSD αντι να βγαλουν cartridges, καταργουν δισκακι;; Αντι να βαλουν σκανερ να μπορουμε να δουμε στη 4k τηλεοραση μας τις φωτος που εχουμε στα album μας, καταργουν το δισκακι; Η θεια μου που εχει τοσα DVD απο εφημεριδες που θα τα βλεπει τωρα; Αμα θελω να παιξω offline στο βανακι μου θα μπορω;; Δηλαδη τωρα τα παιχνιδια απο το store θα πανε στα 200 ευρω ;;; Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από Talepwros
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Retromaniac είπε Και τώρα ξεκινά η καταστροφή του gaming για τους fan των δίσκων, σε 3, 2, 1... Ohhh you are here once more.... Once more you disappeared too after you commented... Ισως γιατι ολοι την κραζουν Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από tsilitheo1
Retromaniac Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 4 λεπτά πριν, tsilitheo1 είπε Ohhh you are here once more.... Once more you disappeared too after you commented... Ισως γιατι ολοι την κραζουν You know the very best English
NickTG Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 hour ago, jk said: παλιά μάζευες λεφτά να πάρεις ένα παιχνίδι θα σου τα πω σε ευρώ και όχι σε δραχμές που το πρόλαβα και αυτό, το έπαιρνες με 80-90 ευρώ για PS2 μόλις έβγαινε και η τιμή του ήταν σταθερή για τουλάχιστον 1 χρόνο, Κάποιος σε έκλεβε! 1
ShadowSpectre Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Καλά τα λέτε όλοι αλλά ένας δεν ανέφερε το πιο βασικό...τη τιμή των υπηρεσιών. Άμα είναι να το πάει full digital,θα πρέπει να αλλάξουν οι τιμές των Game Pass και Gold ή αν βγει τώρα σύντομα το clouδ που θέλει να λανσάρει,να βρίσκεται σε μια λογική τιμή. Καλή φάση το only digital αλλά θέλει και μία τιμολογιακή πολιτική ανάλογη,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα