Προς το περιεχόμενο

windows 10 download αλλα...

drapanakis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Κατεβασα τα 10 ρια απο τη σελιδα της mS. Ολα καλα.

Εβαλα στο ,λαπτοπ εναν αλλον ssd καλυτερο. Ξεκινησα να κανω ξανα εγκατασταση , στο νεο δισκο, την ιδια διαδικασια, αλλα τιποτα. Δεν εβλεπε τα αρχεια στο στικακι. Τα windows που εχω στο στικακι ειναι μονο για μια εγκατασταση ;  Τι συμβαινει ;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Επισκέπτης

Εχεις αγορασει τα Windows 10? Αν ναι τοτε θα προτεινω το support της microsoft, εμενα μου εχουν λυσει θεματα εγκαταστασης και licensing σε λεπτα μεσα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με το rufus. 

Εντωμεταξυ, μετα την ολη διαδικασια μου κανει αποσυνδεσεις συνεχεια απο το διαδικτυο. Μανταρα η δουλεια...

Επεξ/σία από drapanakis

1 ώρα πριν, drapanakis είπε

Κατεβασα τα 10 ρια απο τη σελιδα της mS. Ολα καλα.

Εβαλα στο ,λαπτοπ εναν αλλον ssd καλυτερο. Ξεκινησα να κανω ξανα εγκατασταση , στο νεο δισκο, την ιδια διαδικασια, αλλα τιποτα. Δεν εβλεπε τα αρχεια στο στικακι. Τα windows που εχω στο στικακι ειναι μονο για μια εγκατασταση ;  Τι συμβαινει ;

Δημιούργησέ τα με το Tool της MS (απ ευθείας εγγραφή στο usb) https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10

• Like 1

Συγνωμη, δεν καταλαβαινω. Η πρωτη διαδικασια πετυχε. Δουλευει ηδη ο υπολογιστης. Γιατι τη δευτερη φορα ουτε εβλεπε καν το στικακι με τα αρχεια ; Το ιδιο ειναι που εκανα την εγκατασταση την πρωτη φορα .

2 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Συγνωμη, δεν καταλαβαινω. Η πρωτη διαδικασια πετυχε. Δουλευει ηδη ο υπολογιστης. Γιατι τη δευτερη φορα ουτε εβλεπε καν το στικακι με τα αρχεια ; Το ιδιο ειναι που εκανα την εγκατασταση την πρωτη φορα .

Ούτε εγώ τι μπορεί να έχεις κάνει κατά την δημιουργία του usb με το rufus :)

• Like 1

Τι μπορει να εχω κανει δηλαδη ; Το κατεβασα, το ετρεξα, εγκατασταθηκε, ολα οκ.   Να το διαγραψω και να τα κατεβασω εκ νεου ;

1 λεπτό πριν, drapanakis είπε

Τι μπορει να εχω κανει δηλαδη ; Το κατεβασα, το ετρεξα, εγκατασταθηκε, ολα οκ.   Να το διαγραψω και να τα κατεβασω εκ νεου ;

θα συνιστούσα απ ευθείας εγγραφή στο usb >> https://www.microsoft.com/el-gr/software-download/windows10#d2784474-fdb0-4e9d-9e47-5e88c0e053ec

• Like 1

2 λεπτά πριν, drapanakis είπε

Aυτο ακριβως ειχα κανει.

Με συγχωρεις. Εννοεις χωρις το rufus ;

Διάβασες αυτό που σου ανέφερα;;

.

*εχεις τη δυνατότητα με την λήψη να δημιουργήσεις το bootable usb απ ευθείας με το tool της MS. >> Αυτό να κάνεις!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...