greekparot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μου έχουν αφήσει χρωμα επάνω στους καθρέπτες στην αριστερή πίσω πόρτα και στον δεξιό προφυλακτήρα. Είναι διπλός ο δρόμος αλλά στενός που παρκάρουμε και όλοι εδώ στη γειτονιά έχουμε τα αυτοκίνητα μας σακατεμένο. Είναι λευκό χρωμα το αμάξι μου σήμερα που το έδωσα για πλύσιμο φάνηκαν πιο έντονα τα σημάδια.. αφού έφυγε όλη η βρωμια. Εχετε να μου προτείνετε κάποια αλοιφή κρέμα που με ένα πανί να αφαιρέσω τα σημάδια; Δεν έχω δυνατότητα για να το πάω σε μαγαζί για αλοιφαδορο κλπ. ευχαριστω
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ένας φανοποιος μου είπε Αν με το νύχι ενός δαχτύλου πάνω στη γρατζουνιά βρίσκουμε κάτι έστω με μικρή αίσθηση δεν φεύγει με αλοιφή. Αν όχι φεύγει. 1
greekparot Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 22 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ένας φανοποιος μου είπε Αν με το νύχι ενός δαχτύλου πάνω στη γρατζουνιά βρίσκουμε κάτι έστω με μικρή αίσθηση δεν φεύγει με αλοιφή. Αν όχι φεύγει. Ναι ισχύει αυτό. Ευτυχώς δεν έχω τέτοιου είδους γρατζουνιά. Φαίνεται επιφανειακά το χρωμα του άλλου αυτοκινήτου. 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 λεπτό πριν, greekparot είπε Ναι ισχύει αυτό. Ευτυχώς δεν έχω τέτοιου είδους γρατζουνιά. Φαίνεται επιφανειακά το χρωμα του άλλου αυτοκινήτου. Τοτε θα φυγει ευκολα ή δυσκολα ...Τυχερος εισαι .Θυμαμαι παλια μια επαγγελματικη αλοιφη με σημα ενα παπαγαλο αν θυμαμαι καλα αλλα δεν θυμαμαι ονομα .
Lakou Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε Ένας φανοποιος μου είπε Αν με το νύχι ενός δαχτύλου πάνω στη γρατζουνιά βρίσκουμε κάτι έστω με μικρή αίσθηση δεν φεύγει με αλοιφή. Αν όχι φεύγει. Η αίσθηση όμως πρέπει να είναι εσωτερική( να έχει φύγει χρωμα) και οχι εξωτερική (να σου έχει αφήσει ο άλλος.....). οπως και να έχει αν δεν έχει φανεί το ασταρι ότι ξαι να κανείς βοηθάει αν έχει μείνει από το άλλον θα φύγει αν έχεις γρατσουνιά θα βελτιωθεί πολύ.... οκά αυτά όμως έχουν κόστος Δηλαδη όσο προσεκτικός και να είσαι χρειάζεται κυκλικές κινήσεις και σβήσιμο προς τα έξω.... αποτέλεσμα θα δείχνει μια θαμπαδα στο σημείο.... το ρίσκο δικό σου.... 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 8 λεπτά πριν, Lakou είπε Η αίσθηση όμως πρέπει να είναι εσωτερική( να έχει φύγει χρωμα) και οχι εξωτερική (να σου έχει αφήσει ο άλλος.....). οπως και να έχει αν δεν έχει φανεί το ασταρι ότι ξαι να κανείς βοηθάει αν έχει μείνει από το άλλον θα φύγει αν έχεις γρατσουνιά θα βελτιωθεί πολύ.... οκά αυτά όμως έχουν κόστος Δηλαδη όσο προσεκτικός και να είσαι χρειάζεται κυκλικές κινήσεις και σβήσιμο προς τα έξω.... αποτέλεσμα θα δείχνει μια θαμπαδα στο σημείο.... το ρίσκο δικό σου.... Σωστα !
panoskatos Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, kwstasfiesta είπε η αλοιφη της 3μ θα σου κανει τη δουλεια δοκιμασε και λιγο σουαζ Όχι Σοαζ ρε φίλε στο αυτοκίνητο. Να βγάλει το ξένο χρώμα θέλει , όχι και το δικό του ! Το Σουαζ είναι πανίσχυρο καθαριστικό. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από panoskatos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα