dainese_1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Καλησπέρα σας, πριν ακριβώς 2μιση χρόνια (τον Αυγουστο κλείνει 3ετη) ενοικιασα το διαμερισμα (συμβολαιο 2 ετη) για λογαριασμό της μητερας μου ,το μοναδικο εσοδο που εχει για να ζήσει.. απο την ημέρα 0 ο ενοικιαστής δεν έχει πληρώσει ποτε κοινοχρηστα.σημερα ειναι περίπου 500ευρω συνολο. Μετα τον 2 χρόνο απο 300 ευρω το κατεβαζει αυθαίρετα σε 250. Απο τον Ιανουάριο δεν πληρώνει πλέον τίποτα , Τωρα σχετικά με το προφιλ του ενοικιαστή. Δεν μιλάει σε κανέναν , (φιλίες στην πολυκατοικία κλπ) Δεν ανοιγει σε κανέναν Σηκώνει το τηλ όποτε θέλει και αν θέλει . Γενικά όλη η στάση του έχει αλλάξει αποτομα μέτα τον χρόνο. Στο Σπίτι δεν με αφησε να μπω να ελέγξω ποτε , υπάρχει δυσοδία μέσα και νομίζω ότι έχει γίνει υγειονομική βομβα. επίσης υπήρξε και μια μικρή διαροή που εφτανε στην απο κάτω και πάλι δεν με αφησε να μπω να ελέγξω με υδραλικό. Γνωρίζω την διαδικάσία ποια είναι αλλα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δικηγόρο και εκδοση διαταγής, επίσης γνωρίζω ότι νομικά 3 έτη είναι το ελαχιστο χρονικά συμβόλαιο. Εγω προσπαθω καθε μέρα να τον ενοχλώ , χτυπάω κουδούνι , αφηνω σημειώματα , γενικός του σπάω τα νευρα , Δηλωσε ότι θα φύγει αυτον τον μήνα , αλλα πολύ αμφιβάλω ότι θα φύγει.
kleo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 εγώ το μόνο που θα πω είναι να μην αφήνετε τέτοιες περιπτώσεις να προχωρήσουν γιατί σίγουρα θα χειροτερέψουν τα πράγματα και στο τέλος αντί να πάρετε χρήματα, θα δώσετε κιόλας (φθορές +απλήρωτοι λογαριασμοί, κοινόχρηστα) 3
vagos789 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, dainese_1 είπε Γνωρίζω την διαδικάσία ποια είναι αλλα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δικηγόρο και εκδοση διαταγής, Οποτε και τα τρια χρονια λιγα ειναι,μπορει να μεινει μεσα για παντα εαν δεν ασκησετε ενδικα μεσα ή/και δεν αποφασισει αυτος να φυγει. 5
totem_lost Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Καλά τι εννοείς είχατε πρόβλημα διαρροής και 'δεν σε άφησε να ελέγξεις'; Κλειδιά δεν έχεις στο σπίτι; Μη σου πω κάτι τέτοια ζώα θέλουν αλλαγή κλειδαριάς και αντίο. 1
dainese_1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μόλις τώρα, kleo1 είπε εγώ το μόνο που θα πω είναι να μην αφήνετε τέτοιες περιπτώσεις να προχωρήσουν γιατί σίγουρα θα χειροτερέψουν τα πράγματα και στο τέλος αντί να πάρετε χρήματα, θα δώσετε κιόλας (φθορές +απλήρωτοι λογαριασμοί, κοινόχρηστα) λογαριασμούς πληρώνει κανονικά,κοινοχρηστα δεν πληρώνει , και τώρα που σταμάτησε το ενοικιο πρέπει να κινηθώ γρήγορα, μην χάσω χρόνο , απλά σκεφτόμουν μήπως θα μπορούσα να αντιδράσω με κάποιο αλλο μέσο , πρίν χρησιμοποιήσω δικηγόρο, Μόλις τώρα, totem_lost είπε Καλά τι εννοείς είχατε πρόβλημα διαρροής και 'δεν σε άφησε να ελέγξεις'; Κλειδιά δεν έχεις στο σπίτι; Μη σου πω κάτι τέτοια ζώα θέλουν αλλαγή κλειδαριάς και αντίο. Εστω και να είχα , εαν μπω , μπορεί να μου κάνει μεγαλη ζημια αν θέλει, επισης αν μπώ θα εξελιγχεί πολύ ασχημα , δεν ξέρω αν θα συγκρατηθώ. 1
cumulus Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Έχω μπλέξει και εγώ έτσι αρκετές φορές. Δυστυχώς μόνο με δικηγόρο μπορείς.
Joshua21 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 58 λεπτά πριν, dainese_1 είπε Γνωρίζω την διαδικάσία ποια είναι αλλα δεν υπάρχει η οικονομική δυνατότητα για δικηγόρο και εκδοση διαταγής, Αν δεν την αποκτήσεις σύντομα, προβλέπω να μένει για πάντα μέσα ο "ενοικιαστής". Άλλος τρόπος πάντως όχι δεν υπάρχει, νόμιμος εννοώ.
teddy71 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Ο δικηγόρος είναι η μόνη λύση και άμεσα. Όσο τον αφήνεις τόσο το χρέος θα μεγάλωνει. Από την στιγμή που δεν εκπληρωνει τις υποχρεώσεις του μπορείς να κινήσεις τα μέσα για να τον διώξεις δεν χρειάζεται να περάσει η τριετία. Κανά 600αρι€ θα σου στοιχίσει όλη υπόθεση , δικηγόρος δικαστικά κτλπ και περνει γυρω στο δίμηνο όλη η υπόθεση. Βέβαια η αποφαση λέει ότι τα δικαστικά θα πρέπει να στα καταβάλει + τα χρέη ο νοικιάστηκε αλλά ποτέ κανείς δεν τα πήρε. Σε πρώτη φάση ας ετοιμάσει το εξώδικο, δεν ξέρω και εγώ πως το λένε, για την τακτοποίηση των οφειλών του. Μπορεί να φοβηθεί και να φύγει και μην χρειαστεί να προχωρήσετε στη διαδικασία απόδοσης μισθίου που εκεί είναι το μεγάλο κόστος. Θα την γλυτώσεις μονομερώς την αμοιβή του δικηγόρου και του δικαστικού κλητήρα.
paylidis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Βρίσκεις δικηγόρο να τον κυνηγήσεις χθες. Εφόσον δεν έχεις λεφτά (αλλά έχεις προφανώς το δίκιο με το μέρος σου) του κανείς deal ότι βγάλετε μισά μισά 1
kleo1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dainese_1 είπε απλά σκεφτόμουν μήπως θα μπορούσα να αντιδράσω με κάποιο αλλο μέσο , πρίν χρησιμοποιήσω δικηγόρο, άσε τους άλλους τρόπους. αν ο ενοικιαστής ήταν συνεννοήσιμος ίσως κάτι γίνοταν, τώρα που λες ότι είναι περίπτωση κυνήγησε τον χθες. Αν ο άλλος είναι λαλάκας και δε παίρνει από λόγια δεν υπάρχει λόγος να παιδεύεσαι
vagos789 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, dainese_1 είπε απλά σκεφτόμουν μήπως θα μπορούσα να αντιδράσω με κάποιο αλλο μέσο , πρίν χρησιμοποιήσω δικηγόρο, Το αλλο μεσο ειναι ο φουσκωτος,δεν υπαρχει αλλο μεσο. Ειπε οτι θα φυγει αυτο το μηνα, εφοσον αυτο δεν το βλεπεις πιθανο, πηγαινε εντωμεταξυ σε 2-3 δικηγορους και ρωτα τους how much και τον αλλο μηνα προχωρας κανονικα. Το καλο ειναι οτι ειναι ευκολη υποθεση,δεν χρειαζεται να βρεις την δικηγορικη αυθεντια
dainese_1 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, vagos789 είπε Το αλλο μεσο ειναι ο φουσκωτος,δεν υπαρχει αλλο μεσο. Ειπε οτι θα φυγει αυτο το μηνα, εφοσον αυτο δεν το βλεπεις πιθανο, πηγαινε εντωμεταξυ σε 2-3 δικηγορους και ρωτα τους how much και τον αλλο μηνα προχωρας κανονικα. Το καλο ειναι οτι ειναι ευκολη υποθεση,δεν χρειαζεται να βρεις την δικηγορικη αυθεντια Παιδιά ευχαριστώ πολύ. Ναι νομίζω δεν υπάρχει κάτι καλύτερο
di maria kun Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Φίλε είχαμε ανάλογο θέμα με μόνη εξαίρεση τη υπερβολή της δυσωδίας άπο τον δικό σου. Μου είπε ψέμματα μια δυο, τον πήρα τηλ του είπα με έντονο τρόπο ό,τι φέρνω από βδομάδα τρεις τέσσερις πακιστανους για συγκατοίκηση και άπο τότε όλα καλά. Θέλει λίγο μπουλινκ η άποψη μου ειδικά αν σε εκμεταλλευονται αυτοί.
zio10 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 50 λεπτά πριν, paylidis είπε Βρίσκεις δικηγόρο να τον κυνηγήσεις χθες. Εφόσον δεν έχεις λεφτά (αλλά έχεις προφανώς το δίκιο με το μέρος σου) του κανείς deal ότι βγάλετε μισά μισά Αυτό είναι καλή λύση και ξέρω ότι γίνεται σε άλλες περιπτώσεις. Στη συγκεκριμένη περίπτωση θα πάρουν τίποτα όμως ή το μόνο κέρδος είναι ότι θα αδειάσει το σπίτι; 1
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Αν φύγει όσο γίνεται πιο σύντομα και δεν είναι το σπίτι διαλυμένο,τοτε θα είναι τυχερός ο TS.Λεφτά μην περιμένει να πάρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις