mihalis19 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Θα ήθελα την γνώμη σας. Θέλω να κάνω format το pc Μου . windows 10 64bit prof. Όταν το κάνω format να μπω στην διαδικασία να βάλω χειροκίνητα drivers για την μητρική , για cpu , για gpu και όλα? Τι να κάνω? ή να αφήσω τα windows να βάλουν ότι θέλουν?? Τι λέτε?? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tz_aristotelis Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Νομίζω ότι όλα θα μπουν μόνα τους. Μπορεί όχι αμέσως αλλά στα πρώτα updates. Τώρα αν έχεις κάτι εξεζητημένο εκεί βάλε χειροκίνητα. Ο ποιο σημαντικός driver είναι του WiFi adapter η του ethernet. Από εκεί και μετά όλα θα αναγνωριστούν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Οταν κανεις εγκατασταση windows, να εχεις βγαλει το καλωδιο ethernet και να μην συνδεθεις σε wifi οταν στο προτεινει στο τελος της εγκαταστασης. Οι drivers που εγκαταστουν τα windows 10 απο μονα τους ειναι για πεταμα, ειναι πολυ παλιοι και αν κανεις first boot με ιντερνετ συνδεδεμενο θα πρεπει να τους βγαλεις και να βαλεις τους καινουργιους, κατι που δεν θελεις να κανεις με το που εκανες clean install τα windows. Παραδειγμα, ειδικα σε λαπτοπ με integrated graphics ο driver που μου εγκατεστησαν τα windows 10 ηταν 2ετιας απο την intel, ενω απο την σελιδα του manufacturer ο driver ειναι πολυ πιο προσφατος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PeterMay Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Share Δημοσ. 2 Απριλίου 2019 Πάντα βάζεις τους drivers που προσφέρει η x y εταιρία και όχι τα Windows Πρώτα Chipset Μετά Motherboard Μετά GPU Μετά Sound Card Μετά HDD/SSD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα