delpaolo Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Γειά σε όλους τους φίλους. Στο σπίτι έβαλα μια καινούρια πρίζα τηλέφωνου στο υπνοδωμάτιο ωστε να παρω το ρουτερ κοντα μου. Απο εκεί που η άλλη πρίζα ειχε 25 mbps ταχύτητα τωρα εχω μολις 3! Τι μπορεί να φταίει?
asmilon Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Κακη καλωδιωση; Εχεις βαλει φιλτρακια σε ολες τις αλλες συσκευες;
poulinos Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 On 22/03/2019 at 13:29, delpaolo said: Γειά σε όλους τους φίλους. Στο σπίτι έβαλα μια καινούρια πρίζα τηλέφωνου στο υπνοδωμάτιο ωστε να παρω το ρουτερ κοντα μου. Απο εκεί που η άλλη πρίζα ειχε 25 mbps ταχύτητα τωρα εχω μολις 3! Τι μπορεί να φταίει? adsl?vdsl?μηπως τα συνδεσες λαθος?μηπως παταει μονο το ενα καλωδιο?δες αν εχεις τηλεφωνο εκει αν δεν ειναι voip. αν ειναι vdsl και ενεργοποιησες την δευτερη πριζα τοτε χανεις λογω bridgetaps. https://www.cyta.com.cy/mp/informational/support/files/wiring-guide-for-broadband_EN.pdf εκτος αν εχεις ριξει κανα χαλια καλωδιο απο την μια τηλεφωνικη πριζα στην αλλη.
achilles_g_ Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2019 Από ποιυ τράβηξες το καλώδιο για την πρίζα?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα