bobptz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα Ψάχνω να αγοράσω ένα switch το οποίο θα συνδέσω με καλώδιο ethernet στο ρουτεράκι μου (σε μακρινό δωμάτιο). Ψάχνω τα εξής χαρακτηριστικά: 1) gigabit ethernet ports (τουλάχιστον 4 ports). 2) WiFi capability (να μπορώ να συνδέω το laptop με wifi στο switch). 3) Αν έχει wifi, θα ήθελα να υπάρχει κουμπάκι που να ενεργοποιεί/απενεργοποιεί το wifi, διότι το wifi θα το χρησιμοποιώ πιο σπάνια. Σα το κουμπάκι που έχει το speedport του ΟΤΕ. Αν ΔΕΝ υπάρχει συσκευή με 4+ ports και wifi, τότε ας ΜΗΝ έχει Wifi, ας είναι σκέτο switch. Σε αυτή την περίπτωση θα προτιμούσα 6-8 ports, ώστε αργότερα άνετα να συνέδεα ένα access point μόνο για το wifi. Έχετε να προτείνετε κάτι? EDIT: Μετά από ερωτήσεις σε μαγαζιά μου είπαν ότι χρειάζομαι ROUTER το οποίο να έχει και wifi, στο οποίο θα απενεργοποιήσω το DHCP. Άρα μένει να βρω κάποιο καλό που θα έχει και το κουμπάκι που ανέφερα. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από bobptz
achilles_g_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Βασικά access point χρειάζεσαι. Επεξ/σία 22 Μαρτίου 2019 από achilles_g_
bobptz Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 6 λεπτά πριν, achilles_g_ είπε Βασικά acces point χρειάζεσαι. Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο?
achilles_g_ Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2019 Στο μόντεμ σου συνδέονται άλλες συσκευές ή θα συνδεθούν μόνο στη συσκευή που θα πάρεις?
bobptz Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Συγνώμη για τη καθυστέρηση, δεν είδα το μήνυμα. Το modem του ΟΤΕ είναι σε passthrough mode και μετά έχω το router μου. Μετά το router θα είναι η συσκευή που θα πάρω. ΝΑΙ, στο router θα συνδέονται κανα λαπτοπ, 2-3 android κτλ. Προς στιγμήν σέταρα για access point ένα παλιό Speedport Entry 2i του ΟΤΕ (με απενεργοποιημένο το DHCP). Έχει και κουμπάκι για wifi. Την κάνω τη δουλειά μου, αλλά θα ήθελα κάτι που να έχει GB ethernet. Επεξ/σία 27 Μαρτίου 2019 από bobptz
M@dB0x Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2019 Βαλε κανα παλιο wifi ρουτερ. Κανει αυτο που θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα