Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MoviemakerGr είπε

Τι εννοείς ?  πάλι ήμουν από τους πρώτους που είχα χτίσει RYZEN 1 και τους έχω προτείνει για budget παιχνιδομηχανες..  αν εννοείς αυτό..

Επίσης η σωστή επισήμανση σου πρέπει να λειτουργεί φαντάζομαι προς πάσα κατεύθυνση και σωστή ναι μεν αλλά και κάπως σε ένα forum που χωνεύει πολύ εύκολα ότι του σερβίρουν οι εκάστοτε reviewers ..

Εννοείται προς πάσα κατεύθυνση.Το οτι έχεις πιασει ryzen 1xxx δεν σημαίνει ότι έχεις επαφή με την πλατφόρμα.

Τα πράγματα άλλαξαν με τις x470/b450

• Απαντ. 3,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, MoviemakerGr είπε

Καλά το οτι μιλάς με τον πιρμεν το καταλαβαίνω αλλα δεν ειναι έτσι όπως τα γράφεις .. Νομίζω είμαι ο πρώτος εδω που πήρα την Aorus pro με τον i9 9900k (και το επισημαίνω μόνο χρονικά) από τότε λειτουργεί αδιαλείπτως 20 ώρες το 24ωρο με δυο μόνο κλικ στο bios ενα το XMP και αλλο ένα το syncallcores.. EVGA AIO 75c σε ένα απολύτως αθόρυβο μηχανημα .. κάτω από την ίδια συνθήκη δουλεύω και στο Hackint0sh και φυσικά έχει διαφορά στην πράξη. Μην τα καταργήσουμε όλα ξαφνικά επειδή τα άλλα chip δεν κλοκαρουν η κάθε φορά μην αλλάζουμε τους κανόνες γενικότερα και κοιτάζουμε ξαφνικά την κατανάλωση η το multicore όταν οι εφαρμογές που κόπτονται για αυτό είναι πολύ περιορισμένες η εξειδικευμένες.. Αυτή η απλότητα που σου περιέγραψα και θα το καταλάβουν όλο και περισσότεροι όσο μεγαλώνουν και τα ενδιαφέροντα τους είναι άλλα από τα benchmarks , αυτή η απλότητα η σταθερότητα λοιπόν που συνεπάγεται καθόλου πετάμενο χρόνο δικαιολογεί απολύτως  τα λίγα παραπάνω χρήματα τουλάχιστον στο δικό μου μυαλό που δίνει κανείς για να στήσει ενα Intel based σύστημα..

και για να το απλουστεύσω φαντάσου κάποιον να παλεύει με τα Windows update,σε συνδυασμό με τα adobe update που τείνουν να γίνουν το καρκίνωμα των PC πάνω σε μη απολύτως σταθερή hardware βάση,η σε μια βάση που θα πρέπει να την κυνηγάς απο πίσω για bios update agesa update,κλοκια,ρεύματα κλπ..  Κάποιοι αυτό μπορεί να το βρίσκουν δημιουργικό και ενδιαφέρον, και για εμένα ήταν κάποτε, δεν έχει όμως καμια επαφή με την σημερινή παραγωγική γραμμή που σε όλες τις σύγχρονες επιχειρήσεις όλα περνάνε μέσα από ένα PC.

AIO και αθόρυβο δυσκολάκι δεν είναι; :-)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, akoinonitos είπε

Εννοείται προς πάσα κατεύθυνση.Το οτι έχεις πιασει ryzen 1xxx δεν σημαίνει ότι έχεις επαφή με την πλατφόρμα.

Τα πράγματα άλλαξαν με τις x470/b450

Ναι οκ εγω κατά κύριο λόγο μίλησα για ότι ακριβώς εχω και ξέρω.. Αν νομίζεις εσύ οτι είναι το ίδιο εύκολα τα πράγματα (2κλικ) και στην δική σου πλατφόρμα, διατυπώνεις το επι της ουσίας ανάλογο.

13 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

AIO και αθόρυβο δυσκολάκι δεν είναι; :-)

Καθόλου αφού το 90+% εξαρταται από τα φουρφουρια. . και εχω και μια VEGA 64 που στο Gaming μου εξαντλεί και δεν της αρκεί το airflow..

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Ναι οκ εγω κατά κύριο λόγο μίλησα για ότι ακριβώς εχω και ξέρω.. Αν νομίζεις εσύ οτι είναι το ίδιο εύκολα τα πράγματα (2κλικ) και στην δική σου πλατφόρμα, διατυπώνεις το επι της ουσίας ανάλογο.

Καθόλου αφού το 90+% εξαρταται από τα φουρφουρια. . και εχω και μια VEGA 64 που στο Gaming μου εξαντλεί και δεν της αρκεί το airflow..

Και στην δική μου πλατφόρμα δύο κλικ είναι:

1) DOCP/XMP - ENABLED 

2) PBO - ENABLED

Επεξ/σία από akoinonitos
  • Like 1
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, MoviemakerGr είπε

Το pump δεν κάνει θόρυβο καθόλου δηλαδή; Δεν είχα ποτέ δεν ξέρω αλλά όλοι σχεδόν στο internet λένε ότι μια καλή αεροψυκτρα με σοβαρά ανεμιστήρια είναι πιο αθόρυβη από υδροψυξη... Λένε...

Δημοσ.
20 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Το pump δεν κάνει θόρυβο καθόλου δηλαδή; Δεν είχα ποτέ δεν ξέρω αλλά όλοι σχεδόν στο internet λένε ότι μια καλή αεροψυκτρα με σοβαρά ανεμιστήρια είναι πιο αθόρυβη από υδροψυξη... Λένε...

Πιθανον γιατι την αφηνουν default που τα ανεμιστηρια maxaroyn απο τους 60 βαθμους οποτε γινεται πανυγηρι. Εμενα με το CPU στα 5.1 δεν κανει κιχ η 115i rgb platinum. Aλλα τα ανεμιστηρια ειναι στο 50% μεχρι τους 70 βαθμους, μετα παιρνουν μπρος. Στο 50% = ~900 rpm, ειναι πρακτικα αθορυβα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
27 λεπτά πριν, dimoskoutr είπε

Είναι και το αισθητικό κομμάτι.. και τον i9 κάνα δυο πολύ συγκεκριμένες αεροψηκτρες τον καλύπτουν.. Απο εκεί και πέρα οταν στήνεις ενα PC αξιώσεων θα πω εγώ πραττεις ανάλογα σχεδιαστικά.

Άρα θέλεις ανάλογο σοβαρό κουτί, όπως και τροφοδοτικό μητρική μνήμες κλπ..  Εγώ εχω το bequiet 601 με ολα τα φουρφουρια bequiet οπως ειπα,η αντλία δεν ακούγεται καθόλου,την υδροψηξη την εχω front intake και τώρα θα την κάνω και pull οχι ότι τo χρειαζομαι για την AIO αλλα για να ενισχύσω το airflow στην Vega..  Το tower πάντα το εχω πάνω στο Τραπέζι - γραφείο μετρημένο 50cm απο το δεξί αυτι μου και είμαι 105% ικανοποιημένος ακόμα και στο full load..

Επεξ/σία από MoviemakerGr
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε συ Movie βαλτος εισαι τωρα και εσυ?

Σχολιαζεις λες και δεν ξερεις τι γραφει ο εν λογω συμφορουμιτης ή το αλλο φρουτο ο Dr73 που οποτε κανει εμφανιση και γραφει κατι γινεται σεισμος στο forum...

2 ώρες πριν, MoviemakerGr είπε

Τι εννοείς ?  πάλι ήμουν από τους πρώτους που είχα χτίσει RYZEN 1 και τους έχω προτείνει για budget παιχνιδομηχανες..  αν εννοείς αυτό..

Επίσης η σωστή επισήμανση σου πρέπει να λειτουργεί φαντάζομαι προς πάσα κατεύθυνση και σωστή ναι μεν αλλά και κάπως σε ένα forum που χωνεύει πολύ εύκολα ότι του σερβίρουν οι εκάστοτε reviewers ..

Δεν ειναι το θεμα αν η Amd ειναι η καλυτερη εταιρεια του κοσμου και η Intel η κακια της παρεας.

Απλα εχουν μαζευτει τοσα για την σκουφια της και κυριολεκτικα μονο αρνητικα πλεον ειναι να λες για αυτην.

• Απο το νεο socket που θα εχουν παλι οι νεεοι επεξεργαστες(φαντασου να εχεις την Z390 aorus master και να σου ζηταει η intel νεο socket μεχρι και για τους low end επεξεργαστες),
  • την οδοντοπαστα στον 8700κ,
  • το γεγονος οτι πωλουνται ακριβοτερα οι επεξεργαστες χωρις γραφικα ακριβοτερα απο αυτους με γραφικα,
  • το οτι εκοψε τα threads και αλλαξε κατηγοριες απλα γιατι...ετσι,
  • μεχρι και την ρημαδο ψυκτρα που αντι να βελτιωσει την παλια που ειχε,απλα σταματησε να εχει μεσα στο κουτι
  • Και φυσικα απο την ολη τιμολογηση. Εισαι δηλαδη χαρουμενος που εν ετη 2019 ο φθηνοτερος 6c/12thread κοστιζει κοντα 370-380ευρω και ο φθηνοτερος 8c/16thread κοντα 500ευρω σε mainstream πλατφορμα?

Και μετα σου λενε ορισμενοι πιο πανω για τα 5 και 5.2ghz για gaming που στην πραξη κιολας δεν προσφερουν τιποτα,ή ποσο ιδανικος ειναι ο 9900κ για τους κατοχους 2080ti που παιζουν single player παιχνιδια σε 1080p monitors.

Ενταξυ δηλαδη ελεος πια.

Α και φυσικα κατι αλλα φρουτα εχει και στο απο εκει θεμα που πηγαν να βγαλουν γενικα τους 8πυρηνους obsolete και να τρεξει λεει ο κοσμος να παρει 12πυρηνο επειδη την ειδαν streamers με 30εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνικο που δεν θα φτανει ενας 8πυρηνος.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.
7 ώρες πριν, pirmen56 είπε

Χρήσιμα όμως τα 12 cores γιατί οι home users τρέχουν πακέτα μοριακής βιολογίας.

Απο πότε το blender, premiere, davinchi, vmware, gcc compile κλπ είναι μοριακή βιολογία? Παρακαλώ stay on 1080p gayming.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
35 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Ρε συ Movie βαλτος εισαι τωρα και εσυ?

Σχολιαζεις λες και δεν ξερεις τι γραφει ο εν λογω συμφορουμιτης ή το αλλο φρουτο ο Dr73 που οποτε κανει εμφανιση και γραφει κατι γινεται σεισμος στο forum...

Δεν ειναι το θεμα αν η Amd ειναι η καλυτερη εταιρεια του κοσμου και η Intel η κακια της παρεας.

Απλα εχουν μαζευτει τοσα για την σκουφια της και κυριολεκτικα μονο αρνητικα πλεον ειναι να λες για αυτην.

• Απο το νεο socket που θα εχουν παλι οι νεεοι επεξεργαστες(φαντασου να εχεις την Z390 aorus master και να σου ζηταει η intel νεο socket μεχρι και για τους low end επεξεργαστες),
  • την οδοντοπαστα στον 8700κ,
  • το γεγονος οτι πωλουνται ακριβοτερα οι επεξεργαστες χωρις γραφικα ακριβοτερα απο αυτους με γραφικα,
  • το οτι εκοψε τα threads και αλλαξε κατηγοριες απλα γιατι...ετσι,
  • μεχρι και την ρημαδο ψυκτρα που αντι να βελτιωσει την παλια που ειχε,απλα σταματησε να εχει μεσα στο κουτι
  • Και φυσικα απο την ολη τιμολογηση. Εισαι δηλαδη χαρουμενος που εν ετη 2019 ο φθηνοτερος 6c/12thread κοστιζει κοντα 370-380ευρω και ο φθηνοτερος 8c/16thread κοντα 500ευρω σε mainstream πλατφορμα?

Και μετα σου λενε ορισμενοι πιο πανω για τα 5 και 5.2ghz για gaming που στην πραξη κιολας δεν προσφερουν τιποτα,ή ποσο ιδανικος ειναι ο 9900κ για τους κατοχους 2080ti που παιζουν single player παιχνιδια σε 1080p monitors.

Ενταξυ δηλαδη ελεος πια.

Α και φυσικα κατι αλλα φρουτα εχει και στο απο εκει θεμα που πηγαν να βγαλουν γενικα τους 8πυρηνους obsolete και να τρεξει λεει ο κοσμος να παρει 12πυρηνο επειδη την ειδαν streamers με 30εφαρμογες να τρεχουν στο παρασκηνικο που δεν θα φτανει ενας 8πυρηνος.

Μην που πεις δλδ πως όταν παίζεις εσυ(εάν παίζεις)ότι δεν στριμαρεις παράλληλα.

Τι όχι ; 

Ιεροσυλία και ντροπή εάν όχι :P

Βέβαια στην άλλη πλευρά του νομίσματος εάν κάποιος στήνει hiend μηχάνημα,είναι μεγάλη πατάτα να επιλέξει 9900 αντι του 3900χ.Το λέω εγώ που έχω 9900 αλλά έτσι πιστεύω είναι συν ότι είμαι σε φάση να πουλήσω και να πάω σε 3900χ,όχι για κάποιο λόγο απλά επειδή θέλω να δοκιμάσω και τον "νέο"

Η τιμές των καλών χ570 είναι όμως για γέλια.

Επεξ/σία από azazil1190
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 λεπτά πριν, azazil1190 είπε

Μην που πεις δλδ πως όταν παίζεις εσυ(εάν παίζεις)ότι δεν στριμαρεις παράλληλα.

Τι όχι ; 

Ιεροσυλία και ντροπή εάν όχι :P

Βέβαια στην άλλη πλευρά του νομίσματος εάν κάποιος στήνει hiend μηχάνημα,είναι μεγάλη πατάτα να επιλέξει 9900 αντι του 3900χ.Το λέω εγώ που έχω 9900 αλλά έτσι πιστεύω είναι.

Η τιμές των καλών χ570 είναι όμως για γέλια.

Καλα εδω παλιοτερα καποιοι για να δικαιολογησουν τους 8πυρηνους ελεγαν οτι οταν επαιζαν online competitive παιχνιδια,μεταξυ αλλων προγραμματων ειχαν και το torrent απο πισω να κατεβαζει.

Θα πρεπει να ειναι ''αριστη''εμπειρια να παιζεις με 1500ms :P

Για τις τιμες των x570(και συγκεκριμενων κυριως μητρικων)ειναι οντως για γελια αλλα δεν ειναι επι του θεματος(μην ξεφυγει και γυρισει σε vs και κλειδωθει το εδω θεμα).

Οπως ανεφερα και στο διπλα θεμα,ο του Gamers Nexus(αυτος που εκανε ρομπα την Intel με τα αρχικα benchmarks του 9900κ),ειπε σε προσφατο video οτι αποκλειστικα για gaming(χωρις streaming,χωρις τιποτα)εξακολουθει να προτεινει intel σε σχεση με τον 3700x συγκεκριμενα,και ο 3700x βεβαια αξιζει κυριως σα μια budget επιλογη ενος 9900κ.

Απο την αλλη σε αλλο video ειπε οτι σε κατω απο 300ευρω ο 3600 παιζει μπαλα μονος του.

Ετσι πρεπει να γραφονται κανονικα τα πραγματα.

Περαν τουτου δεν εχω θεμα στο αν καποιος που φτιαχνει τωρα PC βαλει πανω 8700k,3700χ,9900κ,3900x αρκει να ξερει απο πριν γιατι επιλεγει οτι επιλεγει μονος του και οχι γιατι βλεπει τον Σακη και τον Μιχαλη να λενε''μονο Intel''ή ''μονο Amd''. Θελεις να παρεις Intel για να μην μπλεκεις με beta bios,γιατι εχεις 2080ti και παιζεις σε 1080p 240hz ή για καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που τρεχει καλυτερα σε Intel.ναι να παρεις Intel.

Αλλα εδω στο forum ορισμενοι θα προτειναν τον i5(για παιχνιδια)πανω και απο τον 3700x ή 3900x,για τετοια ακρα μιλαμε.

Απλα θελω επιτελους να δω κατι ανταγωνιστικο απο την intel που να της πουμε που λεμε μπραβο και δεν το βλεπω,οχι μονο στο τωρα αλλα και στο μετα.

Δηλαδη φανταζεσαι να βγουν οι κομητες που ακουγεται οτι θα εχουν κορυφαιο τον 10πυρηνο(ενας 9900κ με αλλους 2 πυρηνες δηλαδη),και αν και εχεις την κορυφαια Z390 Μητρικη,να σου ζηταει νεα μητρικη ακομα και για τον πιο φθηνο 4πυρηνο. Ε δηλαδη καποια στιγμη κατανταει κοροιδια αυτο το πραγμα,οχι μονο στο να το βλεπεις αλλα και αν εισαι και αγοραστης.

Παλι καλα δηλαδη που ο 9900κ ειναι soldered.Επρεπε να περασουν ποσα χρονια για να δουμε soldered intel cpu στην mainstream πλατφορμα.

Επεξ/σία από Fulgore
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Καλα εδω παλιοτερα καποιοι για να δικαιολογησουν τους 8πυρηνους ελεγαν οτι οταν επαιζαν online competitive παιχνιδια,μεταξυ αλλων προγραμματων ειχαν και το torrent απο πισω να κατεβαζει.

Θα πρεπει να ειναι ''αριστη''εμπειρια να παιζεις με 1500ms :P

Για τις τιμες των x570(και συγκεκριμενων κυριως μητρικων)ειναι οντως για γελια αλλα δεν ειναι επι του θεματος(μην ξεφυγει και γυρισει σε vs και κλειδωθει το εδω θεμα).

Οπως ανεφερα και στο διπλα θεμα,ο του Gamers Nexus(αυτος που εκανε ρομπα την Intel με τα αρχικα benchmarks του 9900κ),ειπε σε προσφατο video οτι αποκλειστικα για gaming(χωρις streaming,χωρις τιποτα)εξακολουθει να προτεινει intel σε σχεση με τον 3700x συγκεκριμενα,και ο 3700x βεβαια αξιζει κυριως σα μια budget επιλογη ενος 9900κ.

Απο την αλλη σε αλλο video ειπε οτι σε κατω απο 300ευρω ο 3600 παιζει μπαλα μονος του.

Ετσι πρεπει να γραφονται κανονικα τα πραγματα.

Περαν τουτου δεν εχω θεμα στο αν καποιος που φτιαχνει τωρα PC βαλει πανω 8700k,3700χ,9900κ,3900x αρκει να ξερει απο πριν γιατι επιλεγει οτι επιλεγει μονος του και οχι γιατι βλεπει τον Σακη και τον Μιχαλη να λενε''μονο Intel''ή ''μονο Amd''. Θελεις να παρεις Intel για να μην μπλεκεις με beta bios,γιατι εχεις 2080ti και παιζεις σε 1080p 240hz ή για καποιο συγκεκριμενο προγραμμα που τρεχει καλυτερα σε Intel.ναι να παρεις Intel.

Αλλα εδω στο forum ορισμενοι θα προτειναν τον i5(για παιχνιδια)πανω και απο τον 3700x ή 3900x,για τετοια ακρα μιλαμε.

Απλα θελω επιτελους να δω κατι ανταγωνιστικο απο την intel που να της πουμε που λεμε μπραβο και δεν το βλεπω,οχι μονο στο τωρα αλλα και στο μετα.

Δηλαδη φανταζεσαι να βγουν οι κομητες που ακουγεται οτι θα εχουν κορυφαιο τον 10πυρηνο(ενας 9900κ με αλλους 2 πυρηνες δηλαδη),και αν και εχεις την κορυφαια Z390 Μητρικη,να σου ζηταει νεα μητρικη ακομα και για τον πιο φθηνο 4πυρηνο. Ε δηλαδη καποια στιγμη κατανταει κοροιδια αυτο το πραγμα,οχι μονο στο να το βλεπεις αλλα και αν εισαι και αγοραστης.

Παλι καλα δηλαδη που ο 9900κ ειναι soldered.Επρεπε να περασουν ποσα χρονια για να δουμε soldered intel cpu στην mainstream πλατφορμα.

Παντως θυμαμαι οταν εγραφα εγω τα ιδια για τις mobo και το solder οταν ειχαν βγει τα coffeelake μου ειπες " να μην επαναλαμβανω τα ιδια και τα ιδια, το ξεραμε οτι ετσι ειναι και να μη σχολιαζω αν δεν εχω σκοπο να αγορασω" :P 

Τωρα τι σε πιασε εσενα με τα mobos ξαφνικα δεν ξερω.

Επεξ/σία από Ryzenlake
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Ryzenlake είπε

Παντως θυμαμαι οταν εγραφα εγω τα ιδια 

Spoiler

Το εχω γραψει παρα πολλες φορες οτι ανεκαθεν τα θεματα των Amd/Intel κλειδωνονται συνεχεια για τον ιδιο λογο.

Ερχονται δηλαδη 2-3 κατοχοι Amd/intel συστηματων και πανε στο αλλο θεμα διπλα και κραζουν την εταιρεια και τους ιδιους τους κατοχους,με αποτελεσμα μετα να οδηγουνται σε προσωπικους χαρακτηρισμους και τελος σε κλειδωμα του θεματος.

Στο διπλα θεμα πριν λιγη ωρα παλι ενας συμφορουμιτης(με coffeelake επεξεργαστη)μπηκε στο θεμα και εγραψε οτι οι Intel ειναι καλυτερη στα παιχνιδια απο τους Amd,και επεσε κλειδωμα για καποια ωρα επειδη του απαντησε ενας αλλος αναλογα.

Τελος μην ξεχνας οτι αλλο προιον οι τοτε πειραματικοι ryzen 1ης γενιας(που ειχαν αρκετα κουσουρια)και αλλο οι ryzen 3000 τωρα.Στην περιπτωση της Amd ειδαμε σημαντικες βελτιωσεις,στην περιπτωση της Intel ειδαμε μια απο τα ιδια,δηλαδη υψηλοτερες τιμες και πλεον i7 επεξεργαστες χωρις HT.

Πανω σε αυτο που ειπε ο @Azazil1190 πιο πισω περι μητρικων(δεν ξερω αν αναφερεσαι τελικα σε αυτο ή καπου αλλου),για ποιο λογο κραζω/ουμε  τις x570 μητρικες?

Οχι τοσο για τις τιμες που ειναι αυτες που ειναι,αλλα γιατι υπαρχουν φθηνοτερες εναλλακτικες ετσι ωστε να μην χρειαστει να τις αγορασεις αν δεν τις θες+του οτι δεν εκμεταλλευονται στον βασικο σκοπο τους που ειναι το overclock των μεγαλων επεξεργαστων που δεν ανεβαινουν πολυ.

Για παραδειγμα ο 3700x που δεν εχει τα ρολογια του 9900κ,μπορει παρολα αυτα να μπει σε μητρικη των 80-90ευρω(b450)και να δουλευει μια χαρα,και επισης μπορει να δουλεψει και με την stock ψυκτρα αν καποιος δεν εχει πολλες απαιτησεις.

Στην intel ομως παρολο που εχουμε ικανοτατες Z390μητρικες θηρια τυπου Aorus Master,δεν θα μπορει να μπει ο 10πυρηνος που θα βγει(γιατι...Intel).

Στην μια εταιρεια σε μητρικη των 100ευρω μπορει να μπει μεχρι και 12πυρηνος(και ας δουλευει σε stock),στην αλλη εταιρεια στην κορυφαια μητρικη της κατηγοριας της δεν μπορει να μπει πανω απο 8πυρηνος.

Θα σε χαλαγε εσενα @Ryzenlake ή τα αλλα παιδια που εχουμε 9700 και 9900κ αν βλεπαμε οτι θα μπορουσε να μπει στην μητρικη μας μεχρι και 10πυρηνος(μετα παμε για ddr5 ουτως ή αλλως)?

Ε αρα που στο καλο ειναι ο ανταγωνισμος απο intel μερια που να λειτουργει υπερ μας?

• Like 2
Δημοσ.

Σοβαρά ρε Fulgore τώρα... Μαζί δεν λέγαμε για το upgrade path της Intel?? Τπτ καινούργιο... Όπως τα προηγούμενα sockets.. Z170-z270, z370 compatible με 390. Μετά άλλο socket για την επόμενη γενιά... 

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι πουλάει η Intela? Ipc και ghz για games... Αν δεν τα θέλετε AMD.... 

• Like 1
Δημοσ.
48 λεπτά πριν, ShooterX είπε

Σοβαρά ρε Fulgore τώρα... Μαζί δεν λέγαμε για το upgrade path της Intel?? Τπτ καινούργιο... Όπως τα προηγούμενα sockets.. Z170-z270, z370 compatible με 390. Μετά άλλο socket για την επόμενη γενιά... 

Ακόμη δεν έχετε καταλάβει τι πουλάει η Intela? Ipc και ghz για games... Αν δεν τα θέλετε AMD.... 

Το ipc part κιόλας δε στέκει πλέον.

index.php?ct=articles&action=file&id=517

Kλόκια και latency πουλάει.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...