Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, Stamer είπε Βασικά κανουν.. "κριτς κριτς" 😛 Πέρα από την πλάκα είναι και θέμα κουτιού μάλλον γιατί όντως εγώ δεν τους άκουγα (είχα και 2 πάνω για κάποια χρόνια). Μπορει καποιος αλλος ηχος να υποσκιαζε τον ηχο των σκληρων. Εκτος αν ειχες απο τους πιο αθορυβους hdd.
Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Arkin είπε Μπορει καποιος αλλος ηχος να υποσκιαζε τον ηχο των σκληρων. Εκτος αν ειχες απο τους πιο αθορυβους hdd. Δεν έχω άλλους ήχους, έχω κι εγώ OCD με τον θορυβο όπως και εσύ! Κοίτα, στο προηγούμενο tower, ακουγόταν κάπου κάπου όντως (όχι σπουδαία πράγματα) αλλά σε αυτο που έχω τώρα ούτε καν. Οπότε σίγουρα παίζει ρόλο το κουτί
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 38 λεπτά πριν, Stamer είπε Δεν έχω άλλους ήχους, έχω κι εγώ OCD με τον θορυβο όπως και εσύ! Κοίτα, στο προηγούμενο tower, ακουγόταν κάπου κάπου όντως (όχι σπουδαία πράγματα) αλλά σε αυτο που έχω τώρα ούτε καν. Οπότε σίγουρα παίζει ρόλο το κουτί Σίγουρα παιζει ρόλο και η ηχομόνωση του κουτιού. Τι κουτί έχεις τώρα που το φερε η κουβέντα?
Stamer Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, Arkin είπε Σίγουρα παιζει ρόλο και η ηχομόνωση του κουτιού. Τι κουτί έχεις τώρα που το φερε η κουβέντα? Evolv x Λίγο ότι ο δίσκος ήταν στη πίσω μεριά, λίγο τα λαστιχα στα τζάμια.. είναι πολύ ήσυχο Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Stamer
greg4 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Πολύ ευαισθητοι είστε ρε σεις... Εντάξει και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μου ακούγονται λίγο υπερβολικά αυτά.. Δλδ ηχο στα παιχνίδια δεν έχετε? Ή μουσική? Εγώ έχω 3xhdd μέσα πάντως 😀 2
Arkin Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Stamer είπε Evolv x Λίγο ότι ο δίσκος ήταν στη πίσω μεριά, λίγο τα λαστιχα στα τζάμια.. είναι πολύ υσηχο Από τα καλύτερα κουτιά έχεις. Σίγουρα αρκετά πιο ηχομονωτικο από s340 elite. 20 λεπτά πριν, greg4 είπε Πολύ ευαισθητοι είστε ρε σεις... Εντάξει και δεν το λέω ειρωνικά, αλλά μου ακούγονται λίγο υπερβολικά αυτά.. Δλδ ηχο στα παιχνίδια δεν έχετε? Ή μουσική? Εγώ έχω 3xhdd μέσα πάντως 😀 Εν ώρα σερφαρισματος κυρίως ενοχλούν όλα αυτά. Σε ταινίες σειρές πάντα βάζω ακουστικά και σε παιχνίδια αναλογα. Ειδικά με καλά ANC δεν ακούς ούτε τραίνο να περάσει δίπλα. Επεξ/σία 22 Ιουνίου 2019 από Arkin 1
Manoleros95 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Ερωτηση. Μια αγορα 8700k/non k θα ειχε λογικη αυτη την χρονικη περιοδο?? Χρηση καθαρα gaming 1080p high-ultra 144Hz σε συνδυασμο με μια Gtx 1080 ( ισως γινει αναβαθμιση σε rtx super αν ισχυουν τα leaks ).
leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 9 λεπτά πριν, Manoleros95 είπε Ερωτηση. Μια αγορα 8700k/non k θα ειχε λογικη αυτη την χρονικη περιοδο?? Χρηση καθαρα gaming 1080p high-ultra 144Hz σε συνδυασμο με μια Gtx 1080 ( ισως γινει αναβαθμιση σε rtx super αν ισχυουν τα leaks ). Όχι, περιμένεις τις 7/7 να δούμε τι ισχύει πραγματικά με τους ryzen. Αν ισχύει ότι 3600 = 8700 στο Pubg (Παιχνίδι ερωτευμένο με τους Intel) τότε αλλάζεις μονο εναν επεξεργαστή και είσαι κομπλέ 2
_Theo_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, leros2004 είπε Όχι, περιμένεις τις 7/7 να δούμε τι ισχύει πραγματικά με τους ryzen. Αν ισχύει ότι 3600 = 8700 στο Pubg (Παιχνίδι ερωτευμένο με τους Intel) τότε αλλάζεις μονο εναν επεξεργαστή και είσαι κομπλέ Καλά το PUBG είναι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάει σε R5 3600, λογικά θα είναι all arround καλύτερος CPU από τον 8700. Εγώ πάλι σκέφτομαι αν θα είχε νόημα να πάω σε i7-8700 μιας και η Intel θα μειώσει 15% τις τιμές. Θα δω διαφορά άραγε ή μπα;;
leros2004 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, _Theo_ είπε Καλά το PUBG είναι ένα παιχνίδι. Έτσι κι αλλιώς πρέπει να πάει σε R5 3600, λογικά θα είναι all arround καλύτερος CPU από τον 8700. Εγώ πάλι σκέφτομαι αν θα είχε νόημα να πάω σε i7-8700 μιας και η Intel θα μειώσει 15% τις τιμές. Θα δω διαφορά άραγε ή μπα;; Είναι ένα μέτρο σύγκρισης, γιατί αν όντως περνάει τον 8700 στο Pubg τότε στα υπόλοιπα παιχνίδια θα κάνει παρτυ. αν είναι για gaming ο 8400 κανει πλάκα στην 1060 που έχεις. Δεν έχει νόημα η αλλαγή Επεξ/σία 23 Ιουνίου 2019 από leros2004
_Theo_ Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, leros2004 είπε Είναι ένα μέτρο σύγκρισης, γιατί αν όντως περνάει τον 8700 στο Pubg τότε στα υπόλοιπα παιχνίδια θα κάνει παρτυ Θα δείξει. Ξεχνάς όμως και το ArmA 3. Αυτό κι αν προτιμάει Intel...
intelrisen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Στις 22/6/2019 στις 5:35 ΠΜ, ilos είπε Κλασική περίπτωση τι θεωρεί αποδεκτό performance ο κάθε άνθρωπος και το πόσο υποκειμενικό είναι. Εγώ πχ δεν έχω high refresh monitor αλλά θέλω τα frametimes μου να είναι σταθερά, δηλαδή τα min μου να πέφτουν πολύ σπάνια κάτω από 75 fps που είναι το refresh rate. Το αν ένα game χρησιμοποιεί 4,6,8,12,16 threads για να το επιτύχει μου είναι παντελώς αδιάφορο. Το αμέσως επόμενο που κοιτάω είναι αν ένα game καταναλώνει αδικαιολόγητα cpu πόρους και λειτουργεί σαν power virus ή χρειάζεται παραπάνω gpu power από ότι δικαιολογεί το οπτικό αποτέλεσμα. Αυτά είναι σημάδια συνήθως ενός κακού port ή μιας outdated/προβληματικής game engine. Το odyssey παίρνει 10 με τόνο σε όλα αυτά.😁 Και τρελό cpu usage κάνει και το οπτικό αποτέλεσμα πολλές φορές δε δικαιολογεί πόσο δυνατή κάρτα γραφικών χρειάζεται (σε σχέση με άλλα games όπως το Metro Exodus) και τα frametimes είναι rollercoaster και είναι αδύνατο να κρατηθούν κοντά στα 75fps σε 1080p/high με τον 8600k στα 4.7 και μια 1080. Για 1440p κιόλας θα χρειαστείς τουλάχιστον 1080ti και λίγο λέω, αν θες να παίξεις σε high settings. Εσύ το ευχαριστήθηκες με τον 4670k και την 980ti. Εμένα και με το adaptive sync ενεργοποιημένο για να μη "νιώθω" τις ντρόπες μου φαινόταν σαν να παίζω σε κονσόλα ώρες ώρες. Είναι πως έχει συνηθίσει ο καθένας. Άλλα games με denuvo όπως το monster hunter world σε αντιπαράθεση που όλοι το κράζουμε πόσο βαρύ port είναι και αυτό, δε πέφτουν κάτω από 75 fps ποτέ όλα τέρμα και με τα high resolutiuon textures enabled (με volumetric rendering off βέβαια) σε 1440p ακόμα και με πιο ταπεινά cpu όπως ο 1600. Η μόνη περίπτωση που θα έχεις ντρόπες είναι μόνο όταν η Kushala σπαμάρει Tornadoes σε όλο το map. Εκεί δε σε σώνει τίποτα.😎 Open world games όπως το witcher 3 ή το gta 5 έχουν ντρόπες αλλά ήδη τρέχουν τόσο καλά που και να ντροπάρουν στα 90-100 fps δε νοιάζει κάποιον με 75 hz monitor. Είναι βέβαια παλιότερα games από το odyssey, αλλά ειδικά το witcher 3 δεν απέχει και πολύ όσο αφορά το οπτικό αποτέλεσμα. Θέλω να πω πως οπωσδήποτε πρέπει να αλλάξει game engine η ubisoft γιατί αυτή τη στιγμή ενώ καταναλώνει πόρους το odyssey για το x,y λόγο αυτό δεν αποτυπώνεται στο performance. αυτο για να το καταλαβεις θελεις τηλεμετρια, οποτε ολα αυτα ειναι λιγο της φαντασιας των gamer. επισης εχει αναλυθει οτι παιχνιδια σαν το odyssey ή το wd καταναλωνουν τεραστιους πορους στις ai, οποτε τελικα αυτο το βλεπεις στο τελικο αποτελεσμα του game. μαθηματα mt απο την ιντελ. επισης ουτε παιζω aco ουτε με ενδιεφερε κανενα απο την σειρα αυτη σαν θεμα, αλλα δε παυει να ειναι κορυφαιο game αντικειμενικα. Spoiler
ilos Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 11 λεπτά πριν, intelrisen είπε αυτο για να το καταλαβεις θελεις τηλεμετρια, οποτε ολα αυτα ειναι λιγο της φαντασιας των gamer. επισης εχει αναλυθει οτι παιχνιδια σαν το odyssey ή το wd καταναλωνουν τεραστιους πορους στις ai, οποτε τελικα αυτο το βλεπεις στο τελικο αποτελεσμα του game. Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Κοίτα το ACO σαν open world game θα έχει μεγάλο cpu usage, δε διαφωνώ. Δε περιμένω να έχει το 10-20% που έχει κάποιο driving ή fighting game πχ. Αλλά όταν μου τρέχεις σε jaguar στα 2.2 GHz σχετικά ομαλά στα 30 fps, κάτι "περίεργο" συμβαίνει για να μη μπορείς να κρατήσεις σταθερά τα 75 με CL κοντά στα 5 ghz. Αν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο το game να έβγαινε στο gog, ή να "έσπαγε" εντελώς το denuvo/vmprotect αντί να το κάναν bypass και emulate, θα μας λυνόταν η απορία αντί να μας πουλάει φούμαρα η nubisoft. Θυμίζω τι συνέβη με τα MvC Infinite και Tekken 7 που παραπονέθηκαν πολλοί παίχτες για τα denuvo checks spikes και αναγκάστηκαν να το αφαιρέσουν αργότερα.
intelrisen Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, ilos είπε Κοίτα το ACO σαν open world game θα έχει μεγάλο cpu usage, δε διαφωνώ. Δε περιμένω να έχει το 10-20% που έχει κάποιο driving ή fighting game πχ. Αλλά όταν μου τρέχεις σε jaguar στα 2.2 GHz σχετικά ομαλά στα 30 fps, κάτι "περίεργο" συμβαίνει για να μη μπορείς να κρατήσεις σταθερά τα 75 με CL κοντά στα 5 ghz. Αν υπήρχε 1 στο εκατομμύριο το game να έβγαινε στο gog, ή να "έσπαγε" εντελώς το denuvo/vmprotect αντί να το κάναν bypass και emulate, θα μας λυνόταν η απορία αντί να μας πουλάει φούμαρα η nubisoft. Θυμίζω τι συνέβη με τα MvC Infinite και Tekken 7 που παραπονέθηκαν πολλοί παίχτες για τα denuvo checks spikes και αναγκάστηκαν να το αφαιρέσουν αργότερα. προφανως για τα τζαγουαρ θα εχουν αφαιρεσει καποια γραφικα, ισως εχουν επαναπρογραμματισει ή με διαφορετικo compiler τελος παντων να βοηθησαν και την cpu. τα γραφικα ειναι πιο light ομως, το μονο σιγουρο.
pirmen56 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 40% διαφορά στα min ο 6900Κ με τον 1800Χ στο SOTTR, αν βγάλεις έξω τα ρολόγια. Τα ίδια και στο hitman 2. Μετά από αυτό κάποιοι περιμένουν τον 3700Χ να ξεπερνάει με ανεση τον 9900K, που είναι νεότερο arch. Εκτιμώ ότι στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι το ίδιο ρολόι με ρολόι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα