DEADLAZARUS Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, Ryzenlake είπε Τον pirmen μην τον βάλεις με τους άλλους. Είναι γνώστης, απλά βαμένος. Τον άλλον ξέχασες όμως, τον Γεωργίου 😛 Btw, γκασμάς και συ? Spoiler Αν είναι βαμμένος, τότε είναι ίδιος με τους άλλους. Α, ναι, ξέχασα και τον έτερο "γνώστη". Ε, όχι και γκασμάς. Γιατί ποιος άλλος είναι;
Ryzenlake Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, DEADLAZARUS είπε Απόκρυψη περιεχομένων Αν είναι βαμμένος, τότε είναι ίδιος με τους άλλους. Α, ναι, ξέχασα και τον έτερο "γνώστη". Ε, όχι και γκασμάς. Γιατί ποιος άλλος είναι; Εγώ από Πέτρα 1
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 38 λεπτά πριν, noFEARgr είπε 19 λεπτά πριν, BabisTs είπε για φανταστείτε να ισχύσει η τιμή αυτή για τον 9900ΚS.....μιλάμε για γέλια είναι οι μπλέ αν ισχύσει..... τραβηγμενα μου ακουγονται ειδικα το πρωτο ,ας τρεξει κανα παιδι με 9900k στα 5ghz να μας πει ποσο τραβαει Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από akoinonitos
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, intelrisen είπε το αστειο της υποθεσης ειναι που ο 9600κ στα ιδια ή και μπροστα με τον 3800χ Μπα σε καλό σου, κατουρήθηκα πάλι.😎 Ακόμα και στο προπύργιο του CSGO πίσω είναι, και αμά δεί τίποτα που να ζητά μερικά threads παραπάνω φτου κακά. 3 ώρες πριν, intelrisen είπε εχει αποδειχτει οτι ο ο 1600/2600 ειναι για καμια 2070. απο εκει και πανω θελεις ιντελ. * Αν παίζεις 1080p/high refresh στα περισσότερα παιχνίδια ισχύει ναι (σε σχέση με έναν 8700k). Η αν παίζεις 1440p όλα low/medium. Άτομα που είτε παίζουν high details 1440p/4K ή είναι με 60ρια και 75ρια monitors που είναι η πλειοψηφία δε τους καίγεται καρφί. Τα 1% lows τους θα είναι πάνω από το refresh rate τους σε 1080p.
Dr_73 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε Δεν το γύρισα τώρα στη σύγκριση τιμών, από ΠΑΝΤΑ το μόνο που έχει σημασία είναι η απόδοση και η τιμή. Το πώς καταφέρνει αυτην την αποδόση κανέναν δεν ενδιαφέρει. Το εγράφα αυτό πριν 2 χρόνια. Ας έχει και 360 cores ένω ο Ιntel 1, αν είναι πιο γρήγορος και παίζουν στην ίδια τιμή αυτόν θα προτιμήσω. Νομίζω είναι δεδομένο. Εσυ δηλαδή θα προτιμήσεις αυτον που είναι ας πούμε πιο αργός γιατί καταφέρνει να είναι πιο άργος με μόλις 1 core ενώ κοστίζει τα ίδια? Δεν σε καταλαβαίνω. Με τα σημερινά δεδομένα , ο 9600K υπερτερεί όλων των amd και του 2700Χ σε gaming και είναι φθηνότερος . Οι 9700Κ- 9900Κ , δεν είχαν ανταγωνισμό από την amd. Αν ο 3600Χ , υπερτερεί του 9600Κ πρωτίστως και του 9700Κ , με χαμηλότερη τιμή , θα κερδίσει μερίδιο αγοράς η amd. Οι περισσότεροι αγοράζουν με κριτήριο το vfm και την τσέπη τους. Ο 3900Χ που λέτε πάντως, με τις μητρικές που του ετοιμάζουν , θα είναι ακριβότερος συνολικά από 9900Κ. Οπότε ζόρικα τα πράγματα . Για όσους ενοχλούνται από posts χρηστών που δεν είναι μουτζαχεντίν της amd , μπορούν να κάνουν παράπονα στους διαχειριστές. Να αλλάξει όνομα το φόρουμ σε amdomnia και να μην επιτρέπεται η εγγραφή χρηστών , χωρίς αποδείξεις αγοράς cpu amd και φωτογραφίες των cpu! Έτσι θα αισθάνονται άνετα και δεν θα χρειάζεται να παροτρύνουν το 1% των χρηστών με το 0,01% των posts που δεν είναι ύμνος στην amd , να αλλάξουν παραλία ! Θα γίνει ένα αντικειμενικό φόρουμ , όπου θα λέγεται μόνο η αλήθεια. Όπως η Βόρεια Κορέα π.χ. , τολμάει κανείς να αμφισβητήσει εκεί την αλήθεια , ότι η καλύτερη χώρα στον κόσμο είναι η Β.Κορέα ;;; ή όπως ήταν η ανατολική γερμανία, τολμούσε κανείς να αμφισβητήσει την αλήθεια ότι τα wartburg ήταν καλύτερα από τις porsche , τις mercedes-benz ή τις bmw ;;;; 2
jmirko15 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Έλα ρε συ, ο άλλος δηλαδή που ξέφυγε από ίδρυμα είναι τέρας αντικειμενικότητας..
Ryzenlake Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 20 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Με τα σημερινά δεδομένα , ο 9600K υπερτερεί όλων των amd και του 2700Χ σε gaming και είναι φθηνότερος . Οι 9700Κ- 9900Κ , δεν είχαν ανταγωνισμό από την amd. Αν ο 3600Χ , υπερτερεί του 9600Κ πρωτίστως και του 9700Κ , με χαμηλότερη τιμή , θα κερδίσει μερίδιο αγοράς η amd. Οι περισσότεροι αγοράζουν με κριτήριο το vfm και την τσέπη τους. Ο 3900Χ που λέτε πάντως, με τις μητρικές που του ετοιμάζουν , θα είναι ακριβότερος συνολικά από 9900Κ. Οπότε ζόρικα τα πράγματα . Για όσους ενοχλούνται από posts χρηστών που δεν είναι μουτζαχεντίν της amd , μπορούν να κάνουν παράπονα στους διαχειριστές. Να αλλάξει όνομα το φόρουμ σε amdomnia και να μην επιτρέπεται η εγγραφή χρηστών , χωρίς αποδείξεις αγοράς cpu amd και φωτογραφίες των cpu! Έτσι θα αισθάνονται άνετα και δεν θα χρειάζεται να παροτρύνουν το 1% των χρηστών με το 0,01% των posts που δεν είναι ύμνος στην amd , να αλλάξουν παραλία ! Φιλε δεν χρειάζεται να στηρίζεις κανέναν. Αντικειμενικός να είσαι, που δεν είσαι. 2 χρόνια μας τα έκανες τσουρέκια με την ανωτερότητα κάτι 7500 από 1600 ας πούμε. Και ακόμα επιμένεις δηλαδή. Πριν λίγο μας είπες οτι ο 9400 είναι 40% μπροστά του 2600 στο AC origins. Και ακόμα περιμένουμε το bench που να δείχνει αυτό που ειπες. Ας τα δούμε όλα αναλυτικά, να συμφωνήσουμε μια και καλή να τελειώνουμε. 1) 1600 >>>> οποιουδήποτε kaby i5. Σφαλιάρα, φάπα και λοιπά κοσμητικά. Δεν είναι καν κοντά και η σύγκριση πρέπει να οδηγήσει οποιονδήποτε την κάνει σε permaban απτό forum. Άποψη μου βέβαια, ακουώ διαφωνίες. 2) 8400 >> 1600. 10-15% περίπου, αναλόγως το game. 3) 8400 / 9400 <= 2600. Περίπου τα ίδια στο game, ελαφρύ προβάδισμα στον 2600 λογώ του οτι είναι καλύτερος επεξεργαστής σαν σύνολο. 4) 9600k > 2700x στα τυπικά games που διψάνε για single thread ( gtav / csgo / dota 2 / pubg κλπα, μην τα αναφέρω όλα) και πίσω στα games που φορτώνουν cores όπως το ACo. Αν θές να κάνω simulate 9600k ( κλείνωντας το HT) να σου ανεβάσω νούμερα συγκρινόμενα με τον 2700x του spartan, για του λόγου το αληθές. Ρώτα και τον ACmilan που είχε 8600k στα 5ghz, ηταν 25% πίσω στο ACo ας πούμε από τον 2700x. 5) Οι 8700k και οι λοιποί από πάνω του προφανώς και είναι καλύτεροι γιατί συνδιαζούν και τα 2, δηλαδή καλές επιδόσεις και στα ST games και σε αυτά που ζητάνε συνολική ισχύ. Γιαυτό και θεωρώ τον 9600k ανέκδοτο και κακό επεξεργαστή για την τιμή του, γιατί είτε πας σε 2600 με τα μισά χρήματα (κυριολεκτικά), ειτε σε 8700 με τα ίδια χρήματα. Αυτά, τώρα θέλω αντικειμενικά να μου εξηγήσεις σε τι διαφωνείς, για να το κλείσουμε. Όλα τα απο πάνω βέβαια κρίνωντας τα CPU καθαρά σαν παιχνιδομηχανές. Εγώ που φορτώνω το PC μου και λίγο παραπάνω ας πούμε, αν είχα με το ζόρι να διαλέξω μεταξύ 9600k και 2700x ας πούμε με κλειστά μάτια τον 2700x θα επαίρνα. Και υπόψιν σου, εγώ που είμαι AMD fanboy όπως λες, 3 μέρες πριν ο devilmaycry είπε στα σοβάρα πως κάνω bullying όποιον δεν προτείνει Intel!!!! Ιδού και το thread...πάτα το spoiler! Αποκάλεσα **** όποιον θα πρότεινε 2600 έναντι του 8700. Γιατί είμαι AMD fanboy!! Δηλαδή αλήθεια, σου πέρασε από το μυαλό το να είμαστε αντικειμενικοί και απλά να έχεις άδικο? 😛 Ρε μαγκες η διαφορα κοστους μεταξυ 2600 και 8700 ειναι 150€ ξερω γω? Σε συστημα 1.500€ μιλαμε για 10% παραπανω κοστος για 20% παραπανω επιδοσεις. Μονο...ηλιθος θα προτεινε τον 2600 γιατι "ελα μωρε, κανεις και ετσι τη δουλεια σου". Αν μιλαγαμε για τον 2700x ok, αλλα 2600 ουτε καν. Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake 2
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, pirmen56 είπε https://www.pcgamer.com/amd-ryzen-3000-release-date-price-specs/ Ερώτηση κρίσεως. Γιατί επιμένει η AMD να συγκρίνεται με intel λιγότερων threads και cores(3600Χ vs 9600K) στο gaming; Bonus. Πώς αλλάζουν οι καιροί. Να πέφτεις τόσο χαμηλά και να ασχολείσαι με 1080p gaming. Ενώ τόσο καιρό οι "ελιτίστες" πελάτες σου δεν καταδέχονταν τίποτα λιγότερο από 1440p(που ακόμα και με 2080 πας άκλαφτος σε ultra settings). Γιατί ήταν/είναι το "μέλλον". Price range συγκρίνει. Ας χαμηλώσει to intel tax της και θα συγκρίνουμε και core 4 core no problem. Επίσης στη περίπτωση του 3900x με ποιον να τον συγκρίνει στην mainstream? Τον συνέκρινε σε productivity και με τον sky-x με το ίδιο core count και πάλι πάνω ήταν. Κλαίω για το 1080p gaming. 3 χρόνια εσείς και το PR σας μας τα χατέ κάνει τσουρέκια με το συμπάθιο. Εγώ με 1440P monitor χεσμένο το είχα μια ζωή. Ε φάτε τώρα την ήττα και στο csgo που το είχατε για σημαία και QQ.
Ryzenlake Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, ilos είπε Price range συγκρίνει. Ας χαμηλώσει to intel tax της και θα συγκρίνουμε και core 4 core no problem. Επίσης στη περίπτωση του 3900x με ποιον να τον συγκρίνει στην mainstream? Τον συνέκρινε σε productivity και με τον sky-x με το ίδιο core count και πάλι πάνω ήταν. Κλαίω για το 1080p gaming. 3 χρόνια εσείς και το PR σας μας τα χατέ κάνει τσουρέκια με το συμπάθιο. Εγώ με 1440P monitor χεσμένο το είχα μια ζωή. Ε φάτε τώρα την ήττα και στο csgo που το είχατε για σημαία και QQ. Πάντως πρέπει να έπεσε μαγείρεμα. Δεν γίνεται το CSgo να scalari σε 24 threads, απλά δεν.
ilos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Dr_73 είπε Με τα σημερινά δεδομένα , ο 9600K υπερτερεί όλων των amd και του 2700Χ σε gaming και είναι φθηνότερος . Οι 9700Κ- 9900Κ , δεν είχαν ανταγωνισμό από την amd. Αν ο 3600Χ , υπερτερεί του 9600Κ πρωτίστως και του 9700Κ , με χαμηλότερη τιμή , θα κερδίσει μερίδιο αγοράς η amd. Οι περισσότεροι αγοράζουν με κριτήριο το vfm και την τσέπη τους. Ο 3900Χ που λέτε πάντως, με τις μητρικές που του ετοιμάζουν , θα είναι ακριβότερος συνολικά από 9900Κ. Οπότε ζόρικα τα πράγματα . Για όσους ενοχλούνται από posts χρηστών που δεν είναι μουτζαχεντίν της amd , μπορούν να κάνουν παράπονα στους διαχειριστές. Να αλλάξει όνομα το φόρουμ σε amdomnia και να μην επιτρέπεται η εγγραφή χρηστών , χωρίς αποδείξεις αγοράς cpu amd και φωτογραφίες των cpu! Έτσι θα αισθάνονται άνετα και δεν θα χρειάζεται να παροτρύνουν το 1% των χρηστών με το 0,01% των posts που δεν είναι ύμνος στην amd , να αλλάξουν παραλία ! Θα γίνει ένα αντικειμενικό φόρουμ , όπου θα λέγεται μόνο η αλήθεια. Όπως η Βόρεια Κορέα π.χ. , τολμάει κανείς να αμφισβητήσει εκεί την αλήθεια , ότι η καλύτερη χώρα στον κόσμο είναι η Β.Κορέα ;;; ή όπως ήταν η ανατολική γερμανία, τολμούσε κανείς να αμφισβητήσει την αλήθεια ότι τα wartburg ήταν καλύτερα από τις porsche , τις mercedes-benz ή τις bmw ;;;; Ξέρεις ποια είναι η πλάκα, έλεγα να δώσω το 8600k build μου στον γαμπρό μου και να πάρω κάποιον zen 2, αλλά με έπεισες τελικά με την επιχειρηματολογία σου. Ευχαριστώ τώρα θα γλιτώσω ένα σωρο χρήματα από το να έπαιρνα ένα 3xxx σαπάκι πάλι. Δε τον αλλάζω με τίποτα ρε τον CL! Θα περιμένω και μερικά χρονάκια να πάρει υπεραξία στα μεταχειρισμένα όπως και ο 7600k που ακόμα βαστάει σε σχέση με tablet cpu's τύπου 1600. Επίσης θάνατος στο AMDόμνια. Ζήτω το Intelόμνια. Και κάνω πρώτος την αρχή με τις photos που απαιτούνται για να σκορπίσουν τα κόκκινα σαμιαμίδια! #Monointel Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από ilos
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Ryzenlake είπε Πάντως πρέπει να έπεσε μαγείρεμα. Δεν γίνεται το CSgo να scalari σε 24 threads, απλά δεν. Η αυτό η κραταει παραπάνω boost clocks λόγω headroom 48 λεπτά πριν, ilos είπε Ξέρεις ποια είναι η πλάκα, έλεγα να δώσω το 8600k build μου στον γαμπρό μου και να πάρω κάποιον zen 2, αλλά με έπεισες τελικά με την επιχειρηματολογία σου. Ευχαριστώ τώρα θα γλιτώσω ένα σωρο χρήματα από το να έπαιρνα ένα 3xxx σαπάκι πάλι. Δε τον αλλάζω με τίποτα ρε τον CL! Θα περιμένω και μερικά χρονάκια να πάρει υπεραξία στα μεταχειρισμένα όπως και ο 7600k που ακόμα βαστάει σε σχέση με tablet cpu's τύπου 1600. Επίσης θάνατος στο AMDόμνια. Ζήτω το Intelόμνια. Και κάνω πρώτος την αρχή με τις photos που απαιτούνται για να σκορπίσουν τα κόκκινα σαμιαμίδια! #Monointel Spoiler Και εγω αυτη τη στιγμη το μονο cpu που εχω ειναι intel ,τι να κανω να λυσω το laptop να τραβηξω φωτο? Επεξ/σία 11 Ιουνίου 2019 από akoinonitos
akoinonitos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, Dr_73 είπε Εσύ μιας και δεν είσαι ακόμη στο club , μπας και έχεις δει το ύφος και τις φράσεις των παραπάνω posts ; Του πρωτοεμφανιζόμενου π.χ. tsaousilelos ;; Είσαι σε θέση τουλάχιστον να αναγνωρίσεις , ότι εγώ δεν βρίζω άλλα μέλη ;;; Η αγορά υπολογιστών παγκοσμίως , μετράει κάποια δις pc. Σε αυτά , μέχρι πρόσφατα η intel , είχε το 95% . Τώρα άντε να έπεσε στο ... 88% . Στην εικονική πραγματικότητα του φόρουμ , κάποιοι πολυγραφότατοι , θέλουν να παρουσιάσουν μια διαφορετική πραγματικότητα. Ότι κυριαρχεί η amd . Και να αλλάξουν την πραγματικότητα , φέρνοντάς τη στις δικές τους προσδοκίες. Δεν γίνεται . Πάντα κάποιοι θα τους ενοχλούν με την πραγματικότητα. Στα επόμενα χρόνια , η amd δεν θα φτάσει ούτε το 1/3 των πωλήσεων της intel . Καταρχάς εδώ δεν μιλάμε για την αγορά παγκοσμίως αλλά για custom pc , αν είχες παρακολουθήσει λίγο τις πωλήσεις του χρόνου που πέρασε σε αυτό το κομμάτι θα έβλεπες πως ο πιο δημοφιλής επεξεργαστής είναι ο r5 2600. Όταν μιλάμε για επιδόσεις οι σε συγκεκριμένες κατηγορίες δεν έχουν καμία σχέση η πωλήσεις της ιντελ γενικά. Είναι εντελώς άκυρο αυτό που λες. 2
intelrisen Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 11 ώρες πριν, Dr_73 είπε Με τα σημερινά δεδομένα , ο 9600K υπερτερεί όλων των amd και του 2700Χ σε gaming και είναι φθηνότερος . Οι 9700Κ- 9900Κ , δεν είχαν ανταγωνισμό από την amd. Αν ο 3600Χ , υπερτερεί του 9600Κ πρωτίστως και του 9700Κ , με χαμηλότερη τιμή , θα κερδίσει μερίδιο αγοράς η amd. Οι περισσότεροι αγοράζουν με κριτήριο το vfm και την τσέπη τους. Ο 3900Χ που λέτε πάντως, με τις μητρικές που του ετοιμάζουν , θα είναι ακριβότερος συνολικά από 9900Κ. Οπότε ζόρικα τα πράγματα . Για όσους ενοχλούνται από posts χρηστών που δεν είναι μουτζαχεντίν της amd , μπορούν να κάνουν παράπονα στους διαχειριστές. Να αλλάξει όνομα το φόρουμ σε amdomnia και να μην επιτρέπεται η εγγραφή χρηστών , χωρίς αποδείξεις αγοράς cpu amd και φωτογραφίες των cpu! Έτσι θα αισθάνονται άνετα και δεν θα χρειάζεται να παροτρύνουν το 1% των χρηστών με το 0,01% των posts που δεν είναι ύμνος στην amd , να αλλάξουν παραλία ! Θα γίνει ένα αντικειμενικό φόρουμ , όπου θα λέγεται μόνο η αλήθεια. Όπως η Βόρεια Κορέα π.χ. , τολμάει κανείς να αμφισβητήσει εκεί την αλήθεια , ότι η καλύτερη χώρα στον κόσμο είναι η Β.Κορέα ;;; ή όπως ήταν η ανατολική γερμανία, τολμούσε κανείς να αμφισβητήσει την αλήθεια ότι τα wartburg ήταν καλύτερα από τις porsche , τις mercedes-benz ή τις bmw ;;;; δηλαδη παρομοιαζεις τον ryzenlake με τον αγαπητο μπα κιν μουν. παντως επιβεβαιωνεται ο @Ryzenlake για 8400 vs 1600. στο aco μονο 20% του ριχνει στα λοου και με τon 2600x χρονισμενο στα 4.2. αλλιως και τα μαξ θα ηταν ιδια περιπου. Spoiler 13 ώρες πριν, adtakhs είπε Για ποιον μιλάς ; για αυτον ? Μάθε τι σημαίνει απόδοση αγόρι μου, ρώτησε την καθηγήτριά σου στο σχολείο. Αμάν δηλαδή ... καλα θα δουμε το δικο σου ποση καταναλωση θα εχει με τα τουβλακια και τις ενδιαμεσες επικοινωνιες. οταν βγαλεις το σχολειο θα δεις οτι η λεξη εχει διαφορετικες ερμηνειες ειτε στα αγγλικα ειτε στα ελληνικα. αλλο λοιπον το performance και αλλο το efficiency που και σε αυτο χανεις φυσικα και μαλιστα πανηγυρικα. τωρα προτεινε μας κανεναν piledriver γιατι ητραν τρομεροι επεξεργαστες που εμεναν πισω απο τον 2/4 της ιντελ. Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από intelrisen
Ryzenlake Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 8 λεπτά πριν, intelrisen είπε εσυ οπως σου εχω πει πρεπει να μαθεις τα βασικα. σε ολο το ραν ειναι υψηλοτερα και τα 1% και τα 0,1%. τωρα πετα τον χαρταετο της α μου ντου. αν φερουν κιολας τον χρονισμο στα στοκ θα χανει και στα μαξ ο ραιζενουλις. απο ποιον, απο τον 8400. Τα 0.1% είναι στα 47 ο ryzen και στα 49 ο 8400. Και τι εννοείς από τον 8400? 70€ πάνω έχει, και παρολαυτά 20% τρώει στα average. O άλλος που ανταλλάζετε likes κάτι για 40 fps μπροστά έλεγε πως είναι 8400. Μέσα έπεσε. Ο χρονισμός τι σχέση έχει? Και η 2 maxed είναι όσο πάνε. Με settings στο high, αμα τα βάλει ultra που αυξάνει το CPU load στο θεό θα μας πει καληνύχτα ο 8400 Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2019 από Ryzenlake
ilos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, intelrisen είπε η ιντελ το υλοποιησε διαφορετικα ομως αλλα δε το καταλαβες. επισης τι σχεση εχει το nuc με το hpc? Δεν έχει μεγάλες διαφορές στη φιλοσοφία αντί να έχεις το IF, έχεις ένα interposer/γέφυρα για την HBM και dedicated 8 pci-e 3.0 lanes για την igpu. https://www.intel.com/content/www/us/en/foundry/emib-an-interview-with-babak-sabi.html Για περισσότερα αν σε ενδιαφέρει. και έκανα λάθος τα skull canyon είναι με iris pro, τα hades canyon είναι με vega.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα